52658
-
Szili9 #18587
Gépem :D -
rarma #18586 Belépéskor bal felső saroknál látható egy / Privát üzenetek / címszó . -
bálint013 #18585 itt hol tudom megnézni a privát üzeneteimet amit régebben küldtek? -
rarma #18584 Köszönöm szépen a segitséget !
De időközben kiprobáltam egy lehetőséget , megnyitotam winrar-ral a már mód mappában lévő
Sitzpositionen-von-allen-Trucks.scs fájlt és benne megkerestem a interior_man_tgx.sii , azt megnyitva
ott volt egy olyan hogy , camera fov : 77 .
Azt átírtam nagyobbra camera fov : 100 -ra , és így tökéletesen olyan távolságba van , amit te küldtél itt képet a tiédről .
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm hogy segítettél ez ügyben nekem .
-
#18583 Átírtam, nézd meg most. -
rarma #18582 Persze 1x kicsomagoltam és a camera mod.scs , tettem bele a mód mappába. -
rarma #18581 Én ezt a Sitzpositionen-von-allen-Trucks.scs fájlt használom a távolabbi nézethez kabinfülkénél, minden más kamionál müködik a kiegészitő , csak egyedül a man-nál nem reagál rá. -
slayer006 #18580 Ki is csomagoltad? -
#18579 Meg tudod nézni, hogy a többi kamionnál változott-e? Milyen modokat használsz? -
rarma #18578 Betettem a mód mappába a camera módot , és ismét semmi változás . -
#18577 Srácok! Van a volvoba GPS? Tök jól néz ki a scaniáé, meg a mannak ez a telefon:) Volvohoz nem láttam ilyet.
Vagy csak vak vagyok?:))
-
#18576 Camera mod.
rarma : alapból van xenon fényszóró a játékban, ugyanis mikor az alap fülkét fejleszted a lecserélt fényszórók helyett xenont tesz bele. Az már más kérdés, hogy fehér, nem az a buta kék ami a modban van.
http://kep.ivpicture.hu/693641.t.jpg[/IMG] -
rarma #18575 Alapból nincs xenon világitás a játékban , hacsak le nem töltesz egy arra megfelelő módot , és amit beleteszel a mód mappába. INNEN
-
rarma #18574 Igen ez kellene nekem is . Mert nekem meg így nézz ki ahogy látod a lenti mellékelt képen , de nem tudok állitani rajta mert ha kicsomagolom akkor már nem tudom vissza tömöríteni mert hibát ír ki rá . Lásd : #18566
jó lenne egy olyan scs mód amit csak a mód mappába teszek bele.
-
#18573 -
rambóóxd #18572 Sziasztok! Olvastam hogy van a játékban alapból xenon... Man kamionoknál megilyek xenon-os??? -
#18571 Nálam így néz ki.
-
#18570 Igen, MAN-nál másnak se működik. A játék fájljait ne írd felül azzal csak gond lesz. Mindjárt megnézem tudok-e állítani rajta. -
rarma #18569 Amit scs kiegészitőtt letöltöttem a MAN kamion-hoz hogy ne legyen annyira közel a szélvédőhöz a kabinfülke nézet, tegnap hiába tettem be a mód mappába , semmi reagálás nem volt rá, ezért gondolom azt hogy akkor a játék telepítési scs fájljába kell felülírni , de nem tudom mert winrar-ral nem tudom egyiket sem megnyitni. -
#18568 Nem kell becsomagolni. Ha változtattál valamit azt a mod mappába kell tenni. -
zoltan1232 #18567 Hello!
Igen a 6x6-as alvázat tervezem megvenni de most a céget építem fel. Azok is már egész jól keresnek (1000-8000 euro). Tisztában vagyok hogy ez a 170 nem reális sőt vannak olyan helyek ahol szó szerint 150-nél eldobja az egész kamiont.
És abba is igazad van hogy vannak sürgős fuvarok és könnyen el lehet onnan késni. Ezen a héten csináltam egy 1938km-es fuvart. 100.000 eurót kaptam volna érte. Nem igazán szeretek este vezetni és amikor 2 óra volt hátra a pihenőből akkor megálltam aludni. Késtem is 6 órát összesen és 58.000 euróval kevesebbet is kaptam
Esetleg majd átnézem hogy merre visz a GPS és ha kell rövidítek vagy gyorsabb útvonalat választok.
-
rarma #18566
A SCS Extractor , kicsomagolja a fájlt , de amikor winrar-ral visszaszeretném tömöríteni .scs fájlba egy hiba feldobásával leáll az egész , nem tudd valaki segíteni egy olyan progival ami vissza is tudja tömöríteni .scs fájlba , hiba nélkül ?.
Vagy esetleg privátba aki megtudná csinálni , elküldeném privátba az összecsomagolandó tartalmat .
Mert nálam a winrar nem nyitja meg egyik .scs fájlt sem , se a base.scs / base_cfg.scs / def.scs / locale.scs
Ezt írja ki akkor mikor rákattintok kétszer , bármelyik egyel fentebb írt .scs fájlra.
-
#18565 F4, az ablak alsófelében tedd be a megfelelő helyre a pipát...
Angel D. -
#18564 Szióka!
Szerintem meg nem kell kivenni. Tegyél alá egy 6x6-os alvázat és egyből más lesz a helyzett. #18405
Másrészlől:
Nem tudom ki hol tart a játékban (nem a végsebességet illetően, bár láttam már valahol képet 221km/h-ról), de nekem jönnek be olyan fuvarok is, nem kicsi pénzért, ahol az idő fonots tényező. Nos ezeket lehetetlen teljesíteni 90 km/h-val, mert elég ha csak egy helyen "megfingat" a játék (dugó, baleset egy kereszteződésen, stb), és már nem érsz oda. Itt nem jön rosszul, ha az autópályan egy kicsit visszatudsz hozni a lemaradásból, avagy kicsi elönyre szert teszel. Persze én sem kultiválom a 130-170 közötti örült száguldást, de ha valakinek éépen az a kivívás, hogy ennyivel megy végig sérülés, és baleset mentesen, ám egéségére, de azt mondom, a 90km/h kicsit átlépve nem annyira életszerütlen.
A játék GPS-e:
Egy kicsit mostmár átnézem, merre is akar küldeni a GPS, mert képes bevinni lassabb utakra 2km nyereség véget. Azt nem találtam meg, hogy mi szerint tervezze meg az utat, nekem olyan totál automatikusnak tűnik az egész, de vége nálam az ilyen "megvezetéseknek"...
...és ide még egy apróság: Probáltál már GPS nélkül odatalálni ??? Izgalmas, és ez is lehet egy kihívás...
Angel D. -
bálint013 #18563 amit rá tehetünk lökráritót és arra lámpát az mivel kell felkapcsolni azokat a lámpákat (melíik gombbal)??
Előre is köszönöm! -
NiQ #18562 -
Party Hard #18561 Köszönöm szépen a segítő jó szándékot.
Bár 140 el a pályán nem olyan könnyű -
#18560 csináljatok már egy NAGYBETŰS FAQ linket a fejlécbe!!!!
mint a BF3 topikban, hogy aki bejön ide annak szúrja ki a szemét a link!!! hihetetlen miket meg nem kérdeznek itt... mert nem is az a baj hogy kédeznek, de olyanokoat amiket kb első találatnak dobna ki a google vagy akármelyik szaros kereső, talán még az sg.hu keresője is... -
WinStar #18559 bemásolod az users/dokumentumok/ETS2/mod mappába
húúú de nehéz volt :) -
Party Hard #18558 És hogya is kell felrakni??? -
zoltan1232 #18557 Tessék -
Party Hard #18556 és mire kell pontossan rákeresni? -
#18555 banner, kereső, google... :) -
Party Hard #18554 Az lenne a kérdésem, hogy valahogyan a 90 km/h-s sebességkorlátozást ki lehet valahogyan szedni? -
zoltan1232 #18553 Kösz. Majd lehet kipróbálom. -
#18552 Real physics modban van egy physics.sii fájl. Abban a trailer mass értékét növeltem 20000-ről 30000-re. 40000-nél már csak 1-esben tudtam feljönni a bányából :) -
zoltan1232 #18551 Hogy lehet megnövelni a súlyát? -
#18550 Én még a pót súlyát is megnöveltem, túl jól gyorsult a 730-as Scania :) -
matusz09 #18549 köszi a választ :) -
#18548 Igen.