52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Szili9

Gépem :D
  • rarma
    Belépéskor bal felső saroknál látható egy / Privát üzenetek / címszó .
  • bálint013
    itt hol tudom megnézni a privát üzeneteimet amit régebben küldtek?
  • rarma
    Köszönöm szépen a segitséget !

De időközben kiprobáltam egy lehetőséget , megnyitotam winrar-ral a már mód mappában lévő
    Sitzpositionen-von-allen-Trucks.scs fájlt és benne megkerestem a interior_man_tgx.sii , azt megnyitva
    ott volt egy olyan hogy , camera fov : 77 .

Azt átírtam nagyobbra camera fov : 100 -ra , és így tökéletesen olyan távolságba van , amit te küldtél itt képet a tiédről .
    Mégegyszer nagyon szépen köszönöm hogy segítettél ez ügyben nekem .
  • macleody
    Átírtam, nézd meg most.
  • rarma
    Persze 1x kicsomagoltam és a camera mod.scs , tettem bele a mód mappába.
  • rarma
    Én ezt a Sitzpositionen-von-allen-Trucks.scs fájlt használom a távolabbi nézethez kabinfülkénél, minden más kamionál müködik a kiegészitő , csak egyedül a man-nál nem reagál rá.
  • slayer006
    Ki is csomagoltad?
  • macleody
    Meg tudod nézni, hogy a többi kamionnál változott-e? Milyen modokat használsz?
  • rarma
    Betettem a mód mappába a camera módot , és ismét semmi változás .
  • gordon 24
    Srácok! Van a volvoba GPS? Tök jól néz ki a scaniáé, meg a mannak ez a telefon:) Volvohoz nem láttam ilyet.

Vagy csak vak vagyok?:))

• macleody
    Camera mod.

rarma : alapból van xenon fényszóró a játékban, ugyanis mikor az alap fülkét fejleszted a lecserélt fényszórók helyett xenont tesz bele. Az már más kérdés, hogy fehér, nem az a buta kék ami a modban van.

http://kep.ivpicture.hu/693641.t.jpg[/IMG]
  • rarma
    Alapból nincs xenon világitás a játékban , hacsak le nem töltesz egy arra megfelelő módot , és amit beleteszel a mód mappába. INNEN
  • rarma
    Igen ez kellene nekem is . Mert nekem meg így nézz ki ahogy látod a lenti mellékelt képen , de nem tudok állitani rajta mert ha kicsomagolom akkor már nem tudom vissza tömöríteni mert hibát ír ki rá . Lásd : #18566
    jó lenne egy olyan scs mód amit csak a mód mappába teszek bele.

• Maximus4
  • rambóóxd
    Sziasztok! Olvastam hogy van a játékban alapból xenon... Man kamionoknál megilyek xenon-os???
  • macleody
    Nálam így néz ki.

• macleody
    Igen, MAN-nál másnak se működik. A játék fájljait ne írd felül azzal csak gond lesz. Mindjárt megnézem tudok-e állítani rajta.
  • rarma
    Amit scs kiegészitőtt letöltöttem a MAN kamion-hoz hogy ne legyen annyira közel a szélvédőhöz a kabinfülke nézet, tegnap hiába tettem be a mód mappába , semmi reagálás nem volt rá, ezért gondolom azt hogy akkor a játék telepítési scs fájljába kell felülírni , de nem tudom mert winrar-ral nem tudom egyiket sem megnyitni.
  • macleody
    Nem kell becsomagolni. Ha változtattál valamit azt a mod mappába kell tenni.
  • zoltan1232
    Hello!

Igen a 6x6-as alvázat tervezem megvenni de most a céget építem fel. Azok is már egész jól keresnek (1000-8000 euro). Tisztában vagyok hogy ez a 170 nem reális sőt vannak olyan helyek ahol szó szerint 150-nél eldobja az egész kamiont.

És abba is igazad van hogy vannak sürgős fuvarok és könnyen el lehet onnan késni. Ezen a héten csináltam egy 1938km-es fuvart. 100.000 eurót kaptam volna érte. Nem igazán szeretek este vezetni és amikor 2 óra volt hátra a pihenőből akkor megálltam aludni. Késtem is 6 órát összesen és 58.000 euróval kevesebbet is kaptam

Esetleg majd átnézem hogy merre visz a GPS és ha kell rövidítek vagy gyorsabb útvonalat választok.
  • rarma

A SCS Extractor , kicsomagolja a fájlt , de amikor winrar-ral visszaszeretném tömöríteni .scs fájlba egy hiba feldobásával leáll az egész , nem tudd valaki segíteni egy olyan progival ami vissza is tudja tömöríteni .scs fájlba , hiba nélkül ?.
    Vagy esetleg privátba aki megtudná csinálni , elküldeném privátba az összecsomagolandó tartalmat .
    Mert nálam a winrar nem nyitja meg egyik .scs fájlt sem , se a base.scs / base_cfg.scs / def.scs / locale.scs
    Ezt írja ki akkor mikor rákattintok kétszer , bármelyik egyel fentebb írt .scs fájlra.

• I Angel Disco
    F4, az ablak alsófelében tedd be a megfelelő helyre a pipát...

Angel D.
  • I Angel Disco
    Szióka!

Szerintem meg nem kell kivenni. Tegyél alá egy 6x6-os alvázat és egyből más lesz a helyzett. #18405

Másrészlől:
    Nem tudom ki hol tart a játékban (nem a végsebességet illetően, bár láttam már valahol képet 221km/h-ról), de nekem jönnek be olyan fuvarok is, nem kicsi pénzért, ahol az idő fonots tényező. Nos ezeket lehetetlen teljesíteni 90 km/h-val, mert elég ha csak egy helyen "megfingat" a játék (dugó, baleset egy kereszteződésen, stb), és már nem érsz oda. Itt nem jön rosszul, ha az autópályan egy kicsit visszatudsz hozni a lemaradásból, avagy kicsi elönyre szert teszel. Persze én sem kultiválom a 130-170 közötti örült száguldást, de ha valakinek éépen az a kivívás, hogy ennyivel megy végig sérülés, és baleset mentesen, ám egéségére, de azt mondom, a 90km/h kicsit átlépve nem annyira életszerütlen.

A játék GPS-e:
    Egy kicsit mostmár átnézem, merre is akar küldeni a GPS, mert képes bevinni lassabb utakra 2km nyereség véget. Azt nem találtam meg, hogy mi szerint tervezze meg az utat, nekem olyan totál automatikusnak tűnik az egész, de vége nálam az ilyen "megvezetéseknek"...
    ...és ide még egy apróság: Probáltál már GPS nélkül odatalálni ??? Izgalmas, és ez is lehet egy kihívás...

Angel D.
  • bálint013
    amit rá tehetünk lökráritót és arra lámpát az mivel kell felkapcsolni azokat a lámpákat (melíik gombbal)??

Előre is köszönöm!
  • NiQ
  • Party Hard
    Köszönöm szépen a segítő jó szándékot.
    Bár 140 el a pályán nem olyan könnyű
  • Tikal #18560
    csináljatok már egy NAGYBETŰS FAQ linket a fejlécbe!!!!

mint a BF3 topikban, hogy aki bejön ide annak szúrja ki a szemét a link!!! hihetetlen miket meg nem kérdeznek itt... mert nem is az a baj hogy kédeznek, de olyanokoat amiket kb első találatnak dobna ki a google vagy akármelyik szaros kereső, talán még az sg.hu keresője is...
  • WinStar
    bemásolod az users/dokumentumok/ETS2/mod mappába
    húúú de nehéz volt :)
  • Party Hard
    És hogya is kell felrakni???
  • zoltan1232
    Tessék
  • Party Hard
    és mire kell pontossan rákeresni?
  • SimaSuna #18555
    banner, kereső, google... :)
  • Party Hard
    Az lenne a kérdésem, hogy valahogyan a 90 km/h-s sebességkorlátozást ki lehet valahogyan szedni?
  • zoltan1232
    Kösz. Majd lehet kipróbálom.
  • macleody
    Real physics modban van egy physics.sii fájl. Abban a trailer mass értékét növeltem 20000-ről 30000-re. 40000-nél már csak 1-esben tudtam feljönni a bányából :)
  • zoltan1232
    Hogy lehet megnövelni a súlyát?
  • macleody
    Én még a pót súlyát is megnöveltem, túl jól gyorsult a 730-as Scania :)
  • matusz09
    köszi a választ :)
  • V43 1105
    Igen.