52658
-
Arpa #18828 Megcsináltam..
Fel patch-eltem,most jó.:)
Amúgy nemtudom hogy hol van az a chat..sajnos nemértek a dolgokhoz..:S :D -
#18827 Estét! :)
-
ystvan2 #18826 felvettelek chatbe ! hát mondom hogy valamelyik mod valamelyikkel összeveszik ! -
Arpa #18825 Újraraktam,és csináltam ahogy mondtad.. minden mod-ot elfogad,csak ezek a kabin mozgásos mod-okat nem..
ezt nem értem..:( -
sewy21 #18824 köszönöm...:)...nagyon jó lett...:D -
matusz09 #18823 Sziasztok!
3 tengelyes renault magnum nem várható valamelyik patch-ben véletlenül, kérdezem ezt persze a bennfentesektől. Bár egy mod szintjén is jó lenne, bár gondolom majd lesz idővel.. -
AXmen #18822 Szép estét!
Kicsit szállítgattam!
-
ystvan2 #18821 egy lehetőség van ! a játék mentést rakd el vhova ! aztán telepítsd újra a játékot ! majd lépjél be csinálj ott is mentést ! ezt is mentsd el mint alap játékot ! aztán ! próbáld ki először a régi mentéseddel ! ha megy akkor no problem ha nem akkor az alap mentésbe csak azt a részt másold be ami a profilod mentése szóval a profil mappát ! és talán így jó lesz ! mást nemtudok -
Arpa #18820 Az a baj,hogy belerakom,és kidob a játék..
Ez mitől lehet? -
Arpa #18819 Nagyon Szépen Köszönöm a kedvességedet.! :)) -
ystvan2 #18818 de de ott van nézd meg őket kettőt kell felrakni ! van egy tengelyesre is megkettesre is mind2 őt rakd fel !! speed limit nincs én mentem vele 179 et de őőőő izé egy rosz kanyar 38 % os sérülés :D -
Arpa #18817 ezekszerint sima 1tengelyesre nemjó? :SS -
ystvan2 #18816 én az újjat használom !
Realistic Physics Mod v1.5 for 6x2 & 6x4 without limiter.scs olyat mozog fékezéskor és huppanón hogy beszarsz és vigyázz ha gyorsan mész odakoppan az eleje :D
itt van mind! speed limiterrel vagy nélküle sorban lent !
http://www.eurotrucksimulator.org/forum/viewtopic.php?f=100&t=3427 -
Arpa #18815 Az új fülke mozgást valaki betudná linkelni?
A régit ha beteszem nemindul el a játék,hibát talál..:S -
ystvan2 #18814 én mindig kibontottam így működött ! de nekem pl sok módosítás van bent és volt hogy kettőben is szerepelt a speed limit ! na most ha azok felülírják egymást és pont a rossz írja felül a jót akkor nem fog menni ! ki kell sakkozni melyiket mikor rakod sorrendbe! nekem pl van fent egy fizikai turbo amihez sajnos limit van és külön utána felraktam egy másikat ami kikapcsolja ! de vigyázz 2 tengelyesnél úgy fogsz csúszkálni 120 nál mint állat :D 3 tengelyesnél jobb ha kanyarodás segítő van azaz 4*2 +2 -
Juhasz27 #18813 igen beteheted,onnan fogod folytatni ahol abba hagytad -
Iapa #18812 Nem bontottam ki. Minden esetben ki kell bontani? és a mod könyvtárba kell bemásolni?
-
ystvan2 #18811 bemásoltad a scs fájlt és ki is bontottad mellé? illetve jót szedtél le? -
Iapa #18810 Szép napot Mindenkinek.
Az elmúlt hetem arról szólt, hogy visszaolvastam, és amit lehetet, hasznosítottam. Az ötleteklet előre is köszönöm amiket átvettem. De.....
A speed limit bemásolás után nem aktiválodik. Lehet ennek valamilyen speciális oka?
bemásolás helye dok/ets2/mod
Várom a tanácsokat.
Üdvözlettel -
csaklaca #18809 tegnap nem jártam komp közelében... -
Arpa #18808 Sziasztok.Letöltöttem a játékot, és utána letöröltem,de a profilomat kiszedtem..
Most megvettem a játékot,betehetem ugyan úgy a profil-ok mappába?
-
vadász87 #18807 Sziasztok! Miért van az, hogy a rádió nem működik? Eddig jó volt, de most hiába választom ki bármelyiket is, nem játssza le :( -
balint8507 #18806 köszike mindenkinek!!!!!!!! -
#18805 Pár centivel van feljebb a hét elején,lehet ma -
ricsa008 #18804 végre megjött a játék vége a kóddal való szenvedésnek
A peccs mikorra várható? -
balint8507 #18803 sziasztok!képet miért nem tudok feltenni ide??itt még kezdö vagyok a játékba egyébbként a 30. szinten járok!!:D
-
ystvan2 #18802 Valjatok színt srácok ! melyikőtök járt a kompnál tegnap mert két kamion olyan dugót csinált hogy végig tolattam 1 km-ert mire valami kijáratot találtam ! mesterséges AI ekkora dugót csinál ? :D -
csaklaca #18801 -
ystvan2 #18800 anglia az kriminális ! szembe jönnek oké , kijönnek eléd oké , de hogy a gps a körforgalomba szembe akar vinni az nem OKÉ :D -
#18799 Arra volna eszed :) -
#18798 Nem kell kutya. Bögyös szőkét akarok :D -
ToMM23 #18797 Köszönöm. Hálám üldözni fog kutya formában :D -
#18796 Real Physics modban kell a physics.sii fájlban egy sort átírni.
trailer_mass: 20000
Ezt kell növelni. -
ToMM23 #18795 Sziasztok ! Ha jól emlékszek, valaki írta itt régebben hogyan lehet megnövelni a pótkocsi/rakomány súlyát. VIsszakeresgéltem ,de nem leltem :( Amennyiben tudja valaki az kérem ossza meg velem tudását :) Köszönöm :) -
#18794 tudnál adni linket a leírásához is? mert nem nagyon tudom mit is csinál ez... telepakolja az utat caterpillar-ekkel ?:) -
#18793 Akkor helyesbítek, Vajdaságban... :-) Bár az is Szerbiában van... -
jocking #18792 Az is attól függ. Belgrádtól délre szerbia, attól északra a Duna-Tisza torkolatnál Bácska és Vajdaság. -
#18791 Akkor ott... :-) Bocsánat, hogy más kifejezést használtam, mi itt Szerbiában így nevezzük... -
jawol #18790 Én Renault premiummal kezdtem a középszintűvel és az nem hagyott cserben:) -