Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yokel
új 9 perces ETS2 videó csak, h csillapodjanak a kedélyek:

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Már jöhetne....<#falbav> ,mert most egy idõre pihentetem ,míg nem lesz meg a nagyobb map.
Az ets2-rõl meg nem is beszélve.
Remélem még az idén megjelenik.<#nezze>

Szobi30
még nem, de a hét folyamán elérhetõ lesz.

www.szobi.picturepush.com

Törölt felhasználó
Valahonnan le tudjuk tölteni?
Itt az új map!

És milyen gáz lett!<#eplus2>

allock
nyugi van
rig'n'roll-ra ezerszer többet vártunk 😊

#hhwnd

fuszhi
...kapjuk már az t a szájba tekert ETS kettõt azt kész. Hova várjak már még két évet?

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

wollnerd
Kapunk új területet a következõ patch-ban. 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

AudiQuattro
Új hír a blogon :Compete in Scania Truck Driving Simulator this weekend!

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

ronso
viccelsz 😊 legjobb meló 17 éve csinálom.fizu mellett megvan a havi 250 rugó😊 kihalásos alapon megy 😊

Sakkoo.......Baszkiiii

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

xDD <#idiota> - Hozza a pénzt az a lényeg 😄DD

ronso
Nekem meg jó nagy szemetesautóm 😊

Sakkoo.......Baszkiiii

AudiQuattro
Helyes 😄 Az ets 3 ra lassan elkezdhet az scs is modellezni😄 Lesz mit 😄

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

yokel
ezt már vki elkezdte modellezni, és talán mire kint lesz ETS2, meg is lesz és kiadja majd az illetõ! <#papakacsint>

Király lett én bele nézegettem 😊 Amúgy alap szabály 😊 Tolatásnál a blinkert azaz a (vészvillogót) kitesszük 😊
Törölt felhasználó
Akkor nem tudom mi lehet a baj!
aerolive
Én végigmentem ezen több tízszer, nem volt vele semmi baj.

arnold0825
Nembiztos hogy csak a map-al van a baj, engem az eredeti terkeprolis kidob. Valaki nemtud ra megoldast?

Törölt felhasználó
Ne félj mostmár engem is kidob. 5. alkalomra már nekem se volt jó. Vajo ha erre jérsz,törlöd ezt a kettõ üzenetet?: #10446 #10445. mert itt ketten is mondták hogy nem jó, ne töltse le senki potyára. 😊)
gomze

Törölt felhasználó
Akkor egy és ugyan az a kamionnal dolgozunk mind a 2-en, csak nekem pótos szerelvényem van
ronso
Akkor én mit szóljak 98as MAN-al tolom egész nap.

Sakkoo.......Baszkiiii

Kistódi
Sziasztok! Amit Sofõr linkelt be mapot valamiért kidob a játékból? Valakinek valami ötlet? Vagy hogy kell berakni rosszul csináltam volna?

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Én 2.-ban indulok aztán 4,6,8 és innentõl rakománnyal egyesével kapcsolok, ez a körülményektõl persze változik!

gumikacsa
Megnyugtat, hogy nem én vagyok a legbénább manuális váltással. 😊
Azért sokkal finomabban megyek, igaz, 2.ban indulok, és páratlan sebességet nem nagyon szoktam használni (bár, ha jobban belegondolok, 3.ban kellene indulnom, és minden páratlan a normál fokozat),

Renault magnum http://kamionszim.hu

Törölt felhasználó
Na az meg a másik, ebbe a kuplung már lejárt lemez. De amivel én dolgozok abban van, 12 éves kamion. : ))
Ráadásul minek használ kuplungot? xDDD Való életbe sincs ebbe a Scaniaba 😄DD

Törölt felhasználó
Siralmas ahogy rakosgatja a sebességeket. <#rinya> Inkább visszaállítaná autómatára!
wollnerd
Nagyon irigyelem azokat, akiknek van TrackIR-jük...<#merges3> Azzal teljesen valósághûen lehet élvezni a vezetést mint azzal a balra-jobbra nézés gombot használva! (Engem eléggé zavar, bár az egérrel jóval könnyebb, bár az sem a igazi.)
Nagy szimulátorfan vagyok.(rep, vasút, busz, autóverseny, rally, kamion, esetleg hajó is) Van joystick, G27, csak trackIR nincs... <#szomoru1>
(Na meg a RailDriver Cab Controller sincs!<#idiota>)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Törölve 😄

#10471: A feelingje megvan. Az más kérdés, hogy csávó szarul vált 😄D

Amúgy belehet állítani G25 és G27-nél a felsõ fokozatot? vagy bármi másnál? Tudja-e a játék kezelni?

aerolive
A sebességváltó használatát igazán tanulmányozhatná a készítõ. 😄

yokel
Akinek esetleg van fölös 45 perce, az nézze végig ezt a kis "rövid" videót, h milyen játszani az STDS-sel egy G25+TRackIR kombóval:

fuszhi
Mondjuk az elejét elírtam, mer oda az a nem, nem kell. Mindegy

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Tetszik a pozitív hozzá állásod , és értem hogy nem az hajtott hogy másnak is tudj segíteni a termék kulcsban ezt díjazom. Tényleg. Most azonban pont az járt a fejemben többször is látva a fórumoldalán a bejegyzést hogy megírjam: remek remek , de szerinted/szerintetek (már akik még ezzel próbálkoznak) nem levágós kicsit ez a sok megtett kilométer 😊)))))))) Szerintem simán levágják és kizárják az ily módon benyújtott teljesítményeket. De mondom az tényleg kedves tõled hogy ha már rájöttél adakozó vagy azt azért köszi. A szándék a fontos. Sajnos attól tartok most ez a termékkulcshoz kevés lesz. Na mindegy. Azért köszi. A scs soft meg ha általánosít egy magyar viselkedése "leleményessége alapján "- ha bár csalásnak is minõsül - az nem lenne szép dolog.

Nagyon jó.Mutassuk meg tényleg mit tudunk mi magyarok veled az élen.Sajnos az országunk nagy része ilyen emberekkel van tele,de nem baj büszkék lehetünk rátok.Atyavilág de sötétség van a fejekbe.A töbiektõl elnézést kérek, nem bírtam ki hogy ne írjak valami szépet😊.
ezt is az scs felé kéne jelezni, remélem a következõ patch akkor ezt is orvosolja
bár kétlem...
gomze
Igazad van! Én is törölném de sajnos nem tudom.

Szobi30
Vajo, ha erre jársz majd, szerintem ez a 2 hozzászólás nem kell ide... (#10463, #10464)
ha mindenki csalna, értelme nem lenne az egésznek... 😊

www.szobi.picturepush.com

Remélem kijavítják és törlik az idõket (az enyémet is)!
Azért kíváncsi lennék ki találta ezt meg... Itt egy konténer menjünk bele!
gomze
Igen tényleg át lehet menni az összetört konténereken. Így sokkal jobb idõt lehet menni ( de az csalás).

Aki jól tud angolul, az jelenthetné az scs felé, hogy a "konténerek útvesztõje"-ben át lehet menni a konténeren keresztül, rögtön a legelején a targonca mellett.
Eddig nem értettem, hogy lehet 19mp-es idõt menni (csalók mindenhol vannak)... hát most már értem, nekem is sikerült egy 19.03-asat.
Bár még így is van pár pálya, ahol ûridõk vannak, a szabad vezetés 119000 pontról nem is beszélve.
az az 50. bónusz meg nincs is szerintem
aerolive
Én kértem, de nem kaptam. Ha van amúgy egyáltalán. De retoucher-t se láttam errefelé azóta, szóval bármi lehetséges. 😉

Törölt felhasználó
Igazad van 😄 , de ott valaki válaszolt rá hogy neki kell 😊
Nem volt belinkelve, amúgy 3. oldal elején van róla írva.

Törölt felhasználó
Nekem nincs, de korábban valaki kérte a linket és nem kapta meg azt. Már nem tudom ki rakta fel a képet, de neki biztos megvan. ;-)
Törölt felhasználó
Én le bírtam menni, nem tudom neked mi a baj, felül kellet írni még hozáá azt a live_streams.sii-t. Amikor letöltöttem akkor még be se volt csomagolva .scs fájl-ba. De én vettem a fáradságot és becsomagoltam és felraktam külön azt. :-))
Hát én is attól tartok! Már annyiszor módosították a várható megjelenés dátumát 😞 Most is azt írták, hogy a szeptemberre sincs garancia.