52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Arpa
    Megcsináltam..
    Fel patch-eltem,most jó.:)
    Amúgy nemtudom hogy hol van az a chat..sajnos nemértek a dolgokhoz..:S :D
  • hotwheels
    Estét! :)

• ystvan2
    felvettelek chatbe ! hát mondom hogy valamelyik mod valamelyikkel összeveszik !
  • Arpa
    Újraraktam,és csináltam ahogy mondtad.. minden mod-ot elfogad,csak ezek a kabin mozgásos mod-okat nem..
    ezt nem értem..:(
  • sewy21
    köszönöm...:)...nagyon jó lett...:D
  • matusz09
    Sziasztok!

3 tengelyes renault magnum nem várható valamelyik patch-ben véletlenül, kérdezem ezt persze a bennfentesektől. Bár egy mod szintjén is jó lenne, bár gondolom majd lesz idővel..
  • AXmen
    Szép estét!

Kicsit szállítgattam!

• ystvan2
    egy lehetőség van ! a játék mentést rakd el vhova ! aztán telepítsd újra a játékot ! majd lépjél be csinálj ott is mentést ! ezt is mentsd el mint alap játékot ! aztán ! próbáld ki először a régi mentéseddel ! ha megy akkor no problem ha nem akkor az alap mentésbe csak azt a részt másold be ami a profilod mentése szóval a profil mappát ! és talán így jó lesz ! mást nemtudok
  • Arpa
    Az a baj,hogy belerakom,és kidob a játék..
    Ez mitől lehet?
  • Arpa
    Nagyon Szépen Köszönöm a kedvességedet.! :))
  • ystvan2
    de de ott van nézd meg őket kettőt kell felrakni ! van egy tengelyesre is megkettesre is mind2 őt rakd fel !! speed limit nincs én mentem vele 179 et de őőőő izé egy rosz kanyar 38 % os sérülés :D
  • Arpa
    ezekszerint sima 1tengelyesre nemjó? :SS
  • ystvan2
    én az újjat használom !

Realistic Physics Mod v1.5 for 6x2 & 6x4 without limiter.scs olyat mozog fékezéskor és huppanón hogy beszarsz és vigyázz ha gyorsan mész odakoppan az eleje :D

itt van mind! speed limiterrel vagy nélküle sorban lent !

http://www.eurotrucksimulator.org/forum/viewtopic.php?f=100&t=3427
  • Arpa
    Az új fülke mozgást valaki betudná linkelni?
    A régit ha beteszem nemindul el a játék,hibát talál..:S
  • ystvan2
    én mindig kibontottam így működött ! de nekem pl sok módosítás van bent és volt hogy kettőben is szerepelt a speed limit ! na most ha azok felülírják egymást és pont a rossz írja felül a jót akkor nem fog menni ! ki kell sakkozni melyiket mikor rakod sorrendbe! nekem pl van fent egy fizikai turbo amihez sajnos limit van és külön utána felraktam egy másikat ami kikapcsolja ! de vigyázz 2 tengelyesnél úgy fogsz csúszkálni 120 nál mint állat :D 3 tengelyesnél jobb ha kanyarodás segítő van azaz 4*2 +2
  • Juhasz27
    igen beteheted,onnan fogod folytatni ahol abba hagytad
  • Iapa
    Nem bontottam ki. Minden esetben ki kell bontani? és a mod könyvtárba kell bemásolni?
  • ystvan2
    bemásoltad a scs fájlt és ki is bontottad mellé? illetve jót szedtél le?
  • Iapa
    Szép napot Mindenkinek.

Az elmúlt hetem arról szólt, hogy visszaolvastam, és amit lehetet, hasznosítottam. Az ötleteklet előre is köszönöm amiket átvettem. De.....

A speed limit bemásolás után nem aktiválodik. Lehet ennek valamilyen speciális oka?
    bemásolás helye dok/ets2/mod

Várom a tanácsokat.

Üdvözlettel
  • csaklaca
    tegnap nem jártam komp közelében...
  • Arpa
    Sziasztok.Letöltöttem a játékot, és utána letöröltem,de a profilomat kiszedtem..
    Most megvettem a játékot,betehetem ugyan úgy a profil-ok mappába?
  • vadász87
    Sziasztok! Miért van az, hogy a rádió nem működik? Eddig jó volt, de most hiába választom ki bármelyiket is, nem játssza le :(
  • balint8507
    köszike mindenkinek!!!!!!!!
  • nagykispeter
    Pár centivel van feljebb a hét elején,lehet ma
  • ricsa008
    végre megjött a játék vége a kóddal való szenvedésnek
    A peccs mikorra várható?
  • balint8507
    sziasztok!képet miért nem tudok feltenni ide??itt még kezdö vagyok a játékba egyébbként a 30. szinten járok!!:D
  • ystvan2
    Valjatok színt srácok ! melyikőtök járt a kompnál tegnap mert két kamion olyan dugót csinált hogy végig tolattam 1 km-ert mire valami kijáratot találtam ! mesterséges AI ekkora dugót csinál ? :D
  • csaklaca
  • ystvan2
    anglia az kriminális ! szembe jönnek oké , kijönnek eléd oké , de hogy a gps a körforgalomba szembe akar vinni az nem OKÉ :D
  • ronso
    Arra volna eszed :)
  • macleody
    Nem kell kutya. Bögyös szőkét akarok :D
  • ToMM23
    Köszönöm. Hálám üldözni fog kutya formában :D
  • macleody
    Real Physics modban kell a physics.sii fájlban egy sort átírni.

trailer_mass: 20000

Ezt kell növelni.
  • ToMM23
    Sziasztok ! Ha jól emlékszek, valaki írta itt régebben hogyan lehet megnövelni a pótkocsi/rakomány súlyát. VIsszakeresgéltem ,de nem leltem :( Amennyiben tudja valaki az kérem ossza meg velem tudását :) Köszönöm :)
  • Tikal #18794
    tudnál adni linket a leírásához is? mert nem nagyon tudom mit is csinál ez... telepakolja az utat caterpillar-ekkel ?:)
  • akos25
    Akkor helyesbítek, Vajdaságban... :-) Bár az is Szerbiában van...
  • jocking
    Az is attól függ. Belgrádtól délre szerbia, attól északra a Duna-Tisza torkolatnál Bácska és Vajdaság.
  • akos25
    Akkor ott... :-) Bocsánat, hogy más kifejezést használtam, mi itt Szerbiában így nevezzük...
  • jawol
    Én Renault premiummal kezdtem a középszintűvel és az nem hagyott cserben:)
  • gigamen