52658
-
ystvan2 #18788 köszi :) megyek veszek :D -
jocking #18787 ... mármint Pozsonyban. -
#18786 Bratiszlaván találsz Mercedest... :-) -
#18785 Mi van benne ami uj dolog?, -
ystvan2 #18784 Császtok én még új vagyok ! Mercedes kamion -nak hol a székhelye akarok veneni olyat is ! Válalkozáshoz a Valiant márkát ajánlom alap modell 100000 és 600 lovas nem fog cserben hagyni az emelkedőn ! -
#18783 Lespórolta a képet...nyaff
-
#18782 Ajánlom mindenkinek:, szerintem nagyon jó:
Simones Map Umbau v 1.0
...::: LETÖLTÉS :::... -
#18781 Próbáld ki ezt: Night Mod
Remélem jó lesz... :-) -
sewy21 #18780 üdvözletem mindenkinek, tud vki segíteni, hogyan lehet az éjszaka hosszát átállítani? én nagyon rövidnek tartom ezt a 11-4ig tartó sötétséget...:) előre is köszönöm...balesetmentes kilométereket...:D -
#18779 Teljesen igazad van ugyanezen a véleményen vagyok. -
#18778 Aaa a multkor leszoltak érte:)) jobbra tarts van:) -
#18777 Na, megvan az 1 milla, megyek aludni mert már nem látok. Rendesen lefáraszt a game, főleg az éjszakai vezetés. Tök szarul látni az ai fényeit, holnap megnézem mit tudok kezdeni vele. -
#18776 Tény és való, hogy szimulátornak azért még nem az igazi a játék, de "arcade fosnak" sem mondanám.
Vannak bosszantó hibák, meg hülye AI, meg miegymás, de ennek ellenére még is azt mondom, ez az a játék, amit minden évben vártam a kiadás előtt. Nekem nagyon bejön, igaz nincs időm játszani, de még így is többet játszottam a játékkal, mint az utóbbi 4-5 évbe kamionos játékkal összesen.
Ja, hogy vannak meglepik a játékban? Óóó, nahát. Érdekes módon, még egyszer sem törtem meg a vasat, és még minden rakománnyal odaértem épségben, igaz előfordult, hogy csak a szerencsén múlott a dolog, de annyi kell.
Nem nagy ördöngösség, nem kell kivenni a kilencvenes limitet, sőt, még akkor sem kell mindig határon menni. Oda kell figyelni, mintha élőben az úton lennél, aki élőben is vezet, az tudhatja, hogy nagyon sok barom van az úton, elég csak egy picit nem figyelni. Az AI-nak nem kell a seggében menni, így ha fékez, talán meg is tudsz állni. Az hogy néha még így is balfaszkodnak, az az életben is benne van, sokszor mindegy, mennyire vagy jó sofőr, vagy szerencséd van, vagy nincs...
Pl. mutatok 3 képet:
Az első kép, ez szinte minden ilyen sávmegszűnésnél így van. Nem számít, hogy 82-vel jövök, kijön elém, számítottam rá, de mivel szemből üres az út, simán kikerülöm, dudálok és anyázok (magam sem tudom, hogy minek, de jól esik :)), és megyek tovább. Egyébként ha valami jön szembe is elfértem volna köztük, volt már rá példa.
A második képen simán csak kijön elém, szerencsére nem mentem túl gyorsan, és látszott, hogy elém jön, így simán megálltam.
Ezen a képen az AI seggébe vagyok, de csak azért, mert 25-el mentünk már a 3. hajtűkanyarban. A kanyar után volt egy kicsit hosszabb beláthatóbb egyenes, záróvonal ide, záróvonal oda, megelőztem.
-
jocking #18775 Ezért van az, hogy kb. SOHA nem megyek a külső sávban. Próbáld ki, ég és föld. -
#18774 Aha, én azt vártam. Ha már sikerült nekik jó pár helyen megcsinálni normálisan, akkor nem értem miért baszták el a többi helyen. Persze, mindenki képes megtanulni hogyan kell kihajtani a pályáról, csak nekem igy kicsit furán cseng a játék neve is akkor : simulator :)
Azért mert írunk a hibákról, még nem jelenti azt hogy a játék egyébként ne lenne jó, meg ne szórakoznánk vele jól, vajo is írta, hogy azért el van vele... ezért szerintem kár volt tollat ragadnod :) -
Werner91 #18773 Azért az "árkád fos" kijelentés kicsit erős. Még is mit vártál? Hogy lemodelleznek többezer km utat, meg tájat egy az egyben? Hogy a kompra ugyanúgy 5 órákat kell várni, mint a valóságban? Vannak a játékban hibák (pl néha gyökér AI, meg az autópálya lehajtók, ami miatt mindenki sír mint a fürdősk*rvák, mikor marhára nehéz ám megtanulni, hogy ha jön egy lehajtó, kiteszem az indexet balra, bemegyek a belső oszt jónapot) Az első ETS elléggé jellegtelen lett, erre kiadják ezt, ami az idegesítő hibái ellenére és élvezhető, és viszonylag tartalmas játék lett, még is sokan sírnak, és ami kicsit furán üt vissza, hogy főleg olyanok akik szarrá pakolják a játokat mindenféle sufnituning moddal, aztán eltűnik az eső, eltűnnek a fuvarok, rózsaszín lesz a kamion stb.
Személyszerint én örülök ennek a játéknak, élvezem (majdnem) minden percét, és amiket fentebb írtam, nem kötözködésből írtam, csak számomra zavaró egy kicsit ez a "hibákon lovagolás". További szép estét, mindenkinek, és akinek nem inge, ne vegye magára. -
balint8507 #18772 sziasztok!tudna nekem valaki segiteni abba hogy rendszámot hogyan lehet átirni vagy lehet e egyálltalán???köszi -
janikad600 #18771 én olyanra gondoltam, mint amit most kaptam. 100 futaron kívüli km után x összeget.
Vagy achivment tábla(persze magyarul) -
#18770 az egyetlen challenge-t épp most írtam le, a STEAM-en is szerepelni fog, mint achievment :D -
#18769 vannak? :D -
#18768 és már csak azért is bosszantó, mert vannak szakaszok ahol meg jól megcsinálták! sőt, még bevezető sáv is van, és nem csk úgy be kell csapódnom a kétsávosra, anélkül hogy lenne esélyem tükörbe nézni :) -
janikad600 #18767 van olyan táblázat ami a chelenge-ket tartalmazza? -
#18766 hát én is el vagyok vele, de azért legalább a táblákat rendbe rakhatnák, mert már épp örültem hogy jó a tábla, erre az utolsó el van baszva és nincs tovább a sávom :D
-
csaklaca #18765 ez engem is bosszantott elég sokáig,de már nem érdekel!finoman behúzom magam a belsőbe,aki ott van talán lassít,ha nem,akkor törik az én szépségem!
-
vajo #18764 Anno ezért szidtam őket, de még mindig szidom, mert köze nincs a valósághoz ennek a játéknak. :D Ez csak egy árkád fos amúgy. de elvagyok vele xDDDD :D -
#18763 na elmegy a picsába az SCS, nem hiszem el hogy képtelenek voltak megcsinálni ezeket az autopálya lehajtókat, ezek még az életben nem vezettek pályán.
Ki van táblázva, hogy lehajto, mindkét sáv fölött ott az egyenes nyil, a külső felett egyenes nyil, meg abból leágazó nyíl, következő tábla ugyanez, harmadik táblán már csak egyenes nyil a belső sáv felett, és jobbra kimutató nyíl a külső felett, hova a picsába lett az egyenesen nyíl az utolsó tábláról?? innen meg rántsd be a belsőbe, ha szerencséd van nem jön senki. És a kihajtók 90% el van baszva, mert ilyen sáv el fogyás nincs sehol európában, nem értem minek spóroltak ezen!! -
ukipapa #18762 MSI HD7770 -
#18761 milyen kártya? -
#18760 Luspy!
Köszi -
ukipapa #18759 Megjött az új vid kártya minden ultrán 400%-os renderelés 1440X900-as felbontás (: És felkapcsolt világításnál sem laggol (:
-
Dimice #18758 Megtaláltam, nem Ő lesz az..... :) -
Dimice #18757 Ez a bócsai Kozák akar lenni? -
#18756 Lupsy ezt csak neked tudom hogy kedveled a kozákosokat :D
-
#18755 A hivatalos verzió nincs még kész. -
#18754 Tudna nekem linkelni olyan skin pack-et,amiben van Waberer's pótkocsi is?
Akárhol is kerestem,nem találtam,pedig már egy csomó embernél láttam ilyen pótkocsit. -
#18753 sziasztok készítettem egy Kozák-trans gépet.
Véleményeket várom :D
-
#18752 Felrobban?! Ez indítja be a visszaszámlálót decemberig.. :| -
#18751 Mercedes Benz Actros Blackliner
-
#18750 Jól mondod, ETS rajongói oldal, nem windows VGA rajongói oldal.... lehet ott kéne inkább érdeklődnöd? -
dezsi75 #18749 Bocs, nem olvastam végig többszáz oldalt. Azért ha ez egy konkrét ETS rajongói oldal és valaki tudna segíteni, azt MEGKÖSZÖNNÉM... :(