Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kistódi
Sziasztok! Amit Sofõr linkelt be mapot valamiért kidob a játékból? Valakinek valami ötlet? Vagy hogy kell berakni rosszul csináltam volna?

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

Én 2.-ban indulok aztán 4,6,8 és innentõl rakománnyal egyesével kapcsolok, ez a körülményektõl persze változik!

gumikacsa
Megnyugtat, hogy nem én vagyok a legbénább manuális váltással. :)
Azért sokkal finomabban megyek, igaz, 2.ban indulok, és páratlan sebességet nem nagyon szoktam használni (bár, ha jobban belegondolok, 3.ban kellene indulnom, és minden páratlan a normál fokozat),

Renault magnum http://kamionszim.hu

Törölt felhasználó
Na az meg a másik, ebbe a kuplung már lejárt lemez. De amivel én dolgozok abban van, 12 éves kamion. : ))
Ráadásul minek használ kuplungot? xDDD Való életbe sincs ebbe a Scaniaba :DDD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Törölt felhasználó
Siralmas ahogy rakosgatja a sebességeket. <#rinya> Inkább visszaállítaná autómatára!
wollnerd
Nagyon irigyelem azokat, akiknek van TrackIR-jük...<#merges3> Azzal teljesen valósághûen lehet élvezni a vezetést mint azzal a balra-jobbra nézés gombot használva! (Engem eléggé zavar, bár az egérrel jóval könnyebb, bár az sem a igazi.)
Nagy szimulátorfan vagyok.(rep, vasút, busz, autóverseny, rally, kamion, esetleg hajó is) Van joystick, G27, csak trackIR nincs... <#szomoru1>
(Na meg a RailDriver Cab Controller sincs!<#idiota>)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Törölve :D

#10471: A feelingje megvan. Az más kérdés, hogy csávó szarul vált :DD

Amúgy belehet állítani G25 és G27-nél a felsõ fokozatot? vagy bármi másnál? Tudja-e a játék kezelni?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

aerolive
A sebességváltó használatát igazán tanulmányozhatná a készítõ. :D

yokel
Akinek esetleg van fölös 45 perce, az nézze végig ezt a kis "rövid" videót, h milyen játszani az STDS-sel egy G25+TRackIR kombóval:

http://www.youtube.com/v/ZpTY1m5sz48&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

fuszhi
Mondjuk az elejét elírtam, mer oda az a nem, nem kell. Mindegy

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Tetszik a pozitív hozzá állásod , és értem hogy nem az hajtott hogy másnak is tudj segíteni a termék kulcsban ezt díjazom. Tényleg. Most azonban pont az járt a fejemben többször is látva a fórumoldalán a bejegyzést hogy megírjam: remek remek , de szerinted/szerintetek (már akik még ezzel próbálkoznak) nem levágós kicsit ez a sok megtett kilométer :))))))))) Szerintem simán levágják és kizárják az ily módon benyújtott teljesítményeket. De mondom az tényleg kedves tõled hogy ha már rájöttél adakozó vagy azt azért köszi. A szándék a fontos. Sajnos attól tartok most ez a termékkulcshoz kevés lesz. Na mindegy. Azért köszi. A scs soft meg ha általánosít egy magyar viselkedése "leleményessége alapján "- ha bár csalásnak is minõsül - az nem lenne szép dolog.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Nagyon jó.Mutassuk meg tényleg mit tudunk mi magyarok veled az élen.Sajnos az országunk nagy része ilyen emberekkel van tele,de nem baj büszkék lehetünk rátok.Atyavilág de sötétség van a fejekbe.A töbiektõl elnézést kérek, nem bírtam ki hogy ne írjak valami szépet:).
ezt is az scs felé kéne jelezni, remélem a következõ patch akkor ezt is orvosolja
bár kétlem...
gomze
Igazad van! Én is törölném de sajnos nem tudom.

Szobi30
Vajo, ha erre jársz majd, szerintem ez a 2 hozzászólás nem kell ide... (#10463, #10464)
ha mindenki csalna, értelme nem lenne az egésznek... :)

www.szobi.picturepush.com

Remélem kijavítják és törlik az idõket (az enyémet is)!
Azért kíváncsi lennék ki találta ezt meg... Itt egy konténer menjünk bele!
gomze
Igen tényleg át lehet menni az összetört konténereken. Így sokkal jobb idõt lehet menni ( de az csalás).

Aki jól tud angolul, az jelenthetné az scs felé, hogy a "konténerek útvesztõje"-ben át lehet menni a konténeren keresztül, rögtön a legelején a targonca mellett.
Eddig nem értettem, hogy lehet 19mp-es idõt menni (csalók mindenhol vannak)... hát most már értem, nekem is sikerült egy 19.03-asat.
Bár még így is van pár pálya, ahol ûridõk vannak, a szabad vezetés 119000 pontról nem is beszélve.
az az 50. bónusz meg nincs is szerintem
aerolive
Én kértem, de nem kaptam. Ha van amúgy egyáltalán. De retoucher-t se láttam errefelé azóta, szóval bármi lehetséges. ;)

Törölt felhasználó
Igazad van :D , de ott valaki válaszolt rá hogy neki kell :)
Nem volt belinkelve, amúgy 3. oldal elején van róla írva.

Törölt felhasználó
Nekem nincs, de korábban valaki kérte a linket és nem kapta meg azt. Már nem tudom ki rakta fel a képet, de neki biztos megvan. ;-)
Törölt felhasználó
Én le bírtam menni, nem tudom neked mi a baj, felül kellet írni még hozáá azt a live_streams.sii-t. Amikor letöltöttem akkor még be se volt csomagolva .scs fájl-ba. De én vettem a fáradságot és becsomagoltam és felraktam külön azt. :-))
Hát én is attól tartok! Már annyiszor módosították a várható megjelenés dátumát :( Most is azt írták, hogy a szeptemberre sincs garancia.
Szia!
Letõltöttem a mapot de sehol nem találom azokat az új utakat.
Légyszíves segítsél mi lehet a baj.
Nem tudom, hogy van-e valaki aki még letõltötte és, hogy nekik meg van e.
Ha így halad decembere sem lesz kész
most olvastam, hogy nem lesz kész augusztusban, csak szeptemberben (ha minden jól megy)
Köszi
joceruza
"We have set the release time to first week of August 2012."

Aszongyák...

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Sziasztok tudja e valaki mikor jelenik meg az ets2?
gomze
Hello mindenkinek!
Meg van valakinek ez az STDS map?

Ha igen, adna egy letöltõ linket?
Köszönöm!

Törölt felhasználó
Itt egy új térkép.

letöltés: http://www.mediafire.com/?i47ned28m89a45i
Törölt felhasználó
Most ezt miért mondod?
Valami eszméletlen jó a helyesírásod gratula:)
Törölt felhasználó
Végülis nem mint ha kellene bele, csak kérdezem!
Törölt felhasználó
Nem tudom hogy kinek volt dolga ien új kamionokkal mint ami az STDS-be van, nekem ien modernekkel nem volt még, én egy MAN F2000-rel dolgozok abba 8 sebességvan+felezõ+alsó felsõ. Ezebe az újakban igaz hogy 12 van de rövidek. És az alsó felsõ hol maradt?
aerolive
Februári G27 42 ezerért

link

Gis80s
Hû ez a videó nagyon igénytelen...de az jól látszik, hogy a játék viszont nagyon rendben van / lesz. Viszont a mûszerfalon lévõ kijelzõ szerintem nagyon zavaró fényerõsséggel bír, konkrétan használhatatlan. (ez már egyébként az STDS-ben is fura volt -nekem-)

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

fuszhi
Az ember azt gondolná hasonló lesz mint a csania truck , de még a lerakó hely is a régi, pedig jobb az új. Nekem jobban tetszik a scaniaba a kézifék hogy szögletes , nem úgy mint a volvoé a videón. Az AI-t is beállíthatják , megengedem :)

fuszhi
Olyan mint ha sínen menne és akadozna is. :)

Tudok rendet tartani, csak a konfliktus is a fórumozással jár. Viszont ez a videó nem rossz ötlet<#hehe>

gumikacsa
Ez a videó egy vicc. Nem a játék a szar, hanem ez a videó rettenetes. Értem én, hogy a kiadóknak, és a fejlsztõknek nincs keret kormányra, de attól még nem kellene ilyen hihetetlenül igénytelen videót készíteni, pláne promóció céljából.
Hívják Vajot, mert a topikban nem tud rendet tartani, de ennél 100X odabaszósabb videót csinál.

Renault magnum http://kamionszim.hu

1:02 percnél hogyan fordul a kamion úr isten az valami gyalázatos
Boxer HUN
...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

volt már

Robertoo21
http://www.youtube.com/v/YffQuNk51ZY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

:)

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

aerolive
Nem értelek a kormány helyzetével kapcsolatban. Szerintem ugyan mindegy, hogy a hivatalos videóban melyik oldalt is vezetnek, ugyanaz a kép, ami lesz.

fuszhi
igazad lehet

Boxer HUN
Én emlékszem, amikor az elsõ videók megjelentek az STDS-rõl... Mindenki el volt ájulva. (Én is...) Majd újabb,... és újabb majd jöttek az elsõ kommentek, melyekben elkezdõdött a játék fikázása. Kapott vegyesen.. grafika - fizika - játékmenet...stb. Aztán megjelent, megvettük, és láss csodát, tetszik mindenkinek.

Na most jött el az az idõ az ETS2 életében, hogy minél több videót lát az ember belõle, annál inkább jönnek elõ a kétségek, kételyek. Szerintem meg kell nyugodni, mert hosszútávra terveznek a SCS házatáján, ezért hallgatnak is a vevõikre.

A képlet egyszerû. A hevenyészett minõségû videókat (a 720p is készülhet pocsék forrásból) kezeljük felületesen.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)