Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a szeptemberben sem tuti... 😞
AudiQuattro
Az elsõ 3 vidi fenn a blogon.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Rég nem jártam itt, most látom: 2012 szeptember??? Röhej, ami itt folyik. Az 1. megjelenési dátum március közepe volt, aztán augusztus, most meg már szeptember (szeptemberbe meg majd november)... Egyre inkább az a gyanúm, hogy ebbõl a játékból sem lesz semmi, és majd úgy jár, mint anno a stalker (egyik cég nem tudta befejezni, aztán 3-4 év múlva egy másik cég csapta össze).

Azt hittem hogy a mod mappába csak a scs fájlokat olvassa be, ezt nem tudtam. Németül meg nem tudok így meg nem igazán tûnt fel a readme-ben hogy oda írja. 😊 Sry és köszi!
Kistódi
Nem kell kicsomagolni ahhoz semmi köze.. a mod mappába kell berakni de am megnyitod a Readme filet és ott van benne hogy hogy kell.

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Telepítésben tudtok egy kis helpet? Gondolom a Base.scs fájlt kell kicsomagolni, az meg is történt és ott felülírni a fájlokat. De vissza csomagolni hogy kell? 😊
Kistódi
Nekem jobban tetszik mint a többi..😊

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

aerolive
Pontosabban kb 15%-a van megjelölve. 😄
Amúgy nem olyan hosszú, mint amennyinek tûnik. 50km körül van az egész, nem az eddigi legizgalmasabb map.

170km-t mentem rajta kb, 100-ra a fogyasztás 34 literre jött ki. Érdekes, hogy ha nem nyomtam neki, akkor is ugyanannyit fogyasztott, ezt remélem javítják ETS-be.

Kistódi
Sziasztok! Találtam egy nagyon jó mapot 😊 Reggel óta azon tolom..😊 Nekem nagyon tetszik és megosztom veletek is 😊 (Néhány útvonal nincs megjelölve a térképen de minden elvezet valamerre 😄D
Íme pár kép:

Letöltés/Download

Mi a baj vele? ETS2 Scenery a címe, annak megfelelõen a tájat mutatja (nekem elég meggyõzõen). Max a zene mehet az ember agyára a harmadik percre. 😄

mani13
legalább adtak valami infot<#hawaii>

lorci
Amikor felgyúlnak a fények naplementébe azok a legjobb részek <#finom>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

😄 1:30 nál a magnum egész nap körözget 😄

Elég gáz videó, de maga a játék nem lesz rossz. 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

AudiQuattro

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

aerolive
Ok, hülye voltam. A megmérettetés utáni patch-re ígérik.

aerolive
1.3.0-ban már benne van a kiterjesztett térkép?

Egy hsz-be nem ment volna? Legközelebb az ilyeneket kapásból kitörlöm és csak egyet hagyok meg!!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

fuszhi
De akkor még is csak korhatár besorolás, annyira szelíd és nem tartalmaz semmilyen nemû : Erõszakot , káromkodást, félelmet ébresztõ, szexuális jellegû utalásokat, kábító szerekre való utalást, hátrányos megkülönböztetésre utaló jeleket, szerencsejátékra ösztönzõ esetleg , hogy online jellegû játék volna, hogy az nagyon szelíd. Sorry a 4 hozzászóláshoz legközelebb törekedni fogok egyben írjak amit csak lehet. Üdv. Kellemes nyarat mindenkinek. Még a dolgozó embereknek is.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
A pegi infó szerint, nem 3 éves kortól felfelé, hanem a 3. ilyen minõsítésekkel ellátott termékük jelent meg. Legalább is ha jól értelmeztem , de tökmindegy a végeredmény a lényeg. Majd én eldöntöm mint mindenki a maga nézõpontjából hogy milyen is a termék.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Ezeket az "aranyköpéseidet" jegyzik Zürichbe? 😊)))

fuszhi
Tudom hogy már volt , idáig ez volt az egyik legmeggyõzõbb.

Töltsd le a legújabbat... azokban már bejelölhetõ, hogy ne darabolja fel 4GB-s részekre...

www.smart-bus.hu

Köszi szépen!Egyébként win7 pro 64bit-em van.<#taps>
A Fraps az ilyen. Ha azzal veszed fel a videót, akkor az egész az utómunkán múlik. 😄 Az a lelke neki. 😄

Boxer HUN
Mindenképp darabolni fogja. Ez a Windows XP miatt van, illetve annak a fájlrendszere miatt. De egy jó videó szerkesztõvel profi illesztéseket lehet készíteni.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Szobi30
a GTS, és az UKTS mapjához lett igazítva az egész, szóval kicsi már alapból nem lehet, mert ezek alapból nem kicsik, és a többi is ilyen méretarányban lett hozzáépítve.
sokkal nagyobb lesz, mint az ETS map-ja 😊

www.szobi.picturepush.com

Én sem gondolnám hogy olyan gyorsan lenyomunk egy hosszabb fuvart.
Az ets-ben is kellet idõ Lengyelbõl, Portugálba mire oda értünk.
Bízom benne itt sem lesz rövidebb a leghosszabb fuvar.
szabii98
énis. hihetetlenül sokat fejlõdött a játék! egyszerûen tökjó lesz . remélem azért nem 10 perc lesz áthaladni a térképen.mondjuk a videó maga volt 10 perc és csak össze volt vágva.

I met God. She's black

Udv. http://www.pegi.info/hu/index/id/233/ itt olvashattok a kor besorolásról magyarul.
fuszhi
Már várom a véleményeimtõl független.

szabii98
szépen tükrözõdik az Actros felirat <#idiota>

I met God. She's black

fuszhi
háh lehet 😊)))

wollnerd
+14 tudtommal nincs de van +12, A +16 már túlzás egy kicsit...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

fuszhi
+7 nek? inkább 14 nek legalább tudom hogy szerényen írtad be de az igazság az hogy a +14 egy korrekt szám lehetne a részükrõl. De +3 ez aljas.

wollnerd
Ennek legalább +7-nek kellene lennie.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Nagyon mutatós. Viszont 1 dolog nagyon zavar! A bal alsó sarokban az a +3. Ott kezdõdik az egész probléma forrása.

Ekkora ész, hogy a francba szorulhatott egy felnõtt emberbe is.
gumikacsa
Hagyd. Õ helybõl szokott akkora baromságokat írni, amit más nekifutásból sem tudna

Renault magnum http://kamionszim.hu

Elolvastam és nem csalódtam<#vigyor2>
Ha csalódtam volna nem játszanék vele ,csak jó lett volna ha már most megkapjuk.<#eljen>
De gondolom eljön annak is az ideje ,gondolom elõbb mint megjelenik az ETS2<#nevetes1>
aerolive
Mivan?? Te döntöd majd el, melyik oldalon akarsz ülni. A videóban Angliában vezetnek, jóhogy jobbkormányos a kamion.

nem lehet

mani13
a stds-ba lehet a tükröket állitani?Az ets2 remálem hamar kiadják

hát ha elolvastad vonla hogy mit javít a patch akkor nem csalódtál volna<#vigyor2>

V43 1105
Jó az úgy, tessék megvágni oszt kész' ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sziasztok!a fraps-hoz szeretnék egy kis segítséget kérni!Hogyan lehet beállítani hogy egy hosszabb videó felvételt ne darabokban rögzítsen?Egy 50 perces felvételt 6-7 részletben rögzített!Elõre is köszönöm!<#csodalk>
wollnerd
Én beléptem a játékba, és a Bejelentkezésnél kattintottam a frissítésekhez....

fuszhi
Jaaa Megtaláltam : http://www.scaniadrivergame.com/en/update.php

fuszhi
Valaki légyszíves egy linket nyomjon már mert én "gyökér" vagyok most hozzá. Elõre is köszi ha "meghallgattatik" az imám . Üdv.

fuszhi
Tök jól néz ki a borító , ha így adják ki már meg is vettem 😊))))))))

Nem is kaptunk.<#rinya>
Most néztem sajna még a térkép a régi.

A két új veszélyes fuvarból a hajó szállítás az könnyû.
A másikat még nem próbáltam,ha lesz idõm eltolatgatok vele.

Tud valaki arról valami infót mikor kapjuk meg a nagyobb map-ot?