52658
-
Bowie #18908 No és akkor még itt a billentyűs megoldás is,ha leveszem az érzékenységet 0-ra akkor 1p-ig várok mire elfordul a kormány a játékban.Ezért feljebb kell tolnom hogy érzékenyebb legyen kb 1/4 ig.Tehát a kormánnyal az a bajom hogy túlságosan is érzékeny 0-n is, ha még feljebb rakom még érzékenyebb szal.le kell vennem nem feltolni.
De hiába teszem le 0-ra még így is túlságosan érzékeny,megyek vele az úton 80-al fordítok a kormányon 1cm-t és a korlátnak csapódok mert a játékban egy felet fordul a kormány,holott én csak 1cm-t fordítottam el.
Tehát ha még feljebb tolom akkor teljesen átfordul a kormány a játékban 2 teljes fordulatot.
Na mindegy du-n ig nem tudom +bűvölni majd akkor megpróbálkozom vele ismét még ha 1 napig is kell bajlódni vele,vagy amíg fel nem robbanok megint -
Bowie #18907 Kenny85! Kipróbáltam maxon kezdve de minél feljebb állítom annál rosszabb.Ezért írtam hogy 0-ra vettem,de így sem jó ha még feljebb tolom annál rosszabb.
-
#18906 Igazából azt nem értem, hogy valaki bejön ide és kérdezi, hogy lehet képet feltölteni, miért nem válaszolunk rá:))))
Oliver:
Fogod magad és a képet feltöltöd valahova. Én pl Facebookra szoktam a saját albumomba. Ha ez megvan megnyitod a képet azon az oldalon. képre jobb egérrel katt majd kép címének másolása.
Eljössz az sg-re a szöveg író keret alatt találsz egy olyat, kép beszúrása. Arra katt majd, be teszed azt a linket amit másoltál. Írsz egy szöveget és elküldöd.
Így nem kell vip tagság nem kell semmi. Akkora képet linkelsz be amekkorát akarsz. A feltétele csak annyi, hogy ahonnan linkeled ott meg kell hagyni a képet, mert ha ott törlöd törli innen is.
Ha kell segítség szólj! -
#18905 Szerintem pont, hogy az érzékenységet nem 0-ra kell rakni hanem magasabbra. Ha 0, akkor evidens, hogy jobban reagál a kormánymozdulatokra. :D -
Bowie #18904 Hidd el kipróbáltam szerintem az össz verziót de olyan érzékeny a kormány hogy hihetetlen,ha a való életben is ilyen lenne el sem mernék indulni.
A kormány setup-jában is levettem a pc-n az érzékenységet+a játékban is 0-ra és mégis.
Nem tudom mit kellene bűvölnöm még rajta de kipróbálom amit javasoltál gempad joystik,talán megoldja a dolgot.Ezt speciel nem néztem,addigra elborult az agyam és nyomtam tovább inkább billentyűvel. -
#18903 Húzd fel érzékenységet meg non-linearitást maxra, és úgy próbálgasd. Jobbat nem tudok. Beállítottam kormányom 200 fokra ezekkel a beállításokkal, szerpentinen lecsapattam vadállat módon tök kezelhetően, szóval nem tudom. Lehet nálad van elásva valahol a kutya. -
Bowie #18902 Ok. Du-n kipróbálom,köszi.
Majd vázolom mit sikerült kibogarászni belőle. -
#18901 Gamepad joystickra tedd a játékot ugy be birod állitani elég jol a kormányt én ugy tolom! -
Bowie #18900 kormányt igen. Geniusom van és egy saitek 200 fokot fordulnak.
De a furi az hogy F1 2012 vagy nidfor speed de akár melyik másik játékhoz tökéletes csak ehhez az egyhez nem.
Számomra ez érthetetlen. -
#18899 Amúgy kormánypad alatt kormányt értesz, vagy gamepadot? :d
Ha kormány, akkor hány fokot fordul egyáltalán.
-
Bowie #18898 Azt maxon hagytam.Még így volt a legirányíthatóbb de így is 1 nagy sz@r lett. -
#18897 Linearitast kellene feljebb tolni. -
Bowie #18896 Sajna én sem tudok feltölteni képet,sem weboldal linket még 20 napig
A kormány beállítását javítani fogják vajon? 2 kormánypadom is van de képtelen vagyok beállítani őket.
Hiába veszem le a kormány érzékenységét 0-ra ha én elfordítom 1cm-t a játékban 15cm-t fordul,így képtelenség az úton tartani a masinát.Fél napot bűvöltem mindkettőt reménytelenenül.
34-es szinten tolom billentyűvel,az egér nem jött be.
Csak kissé fusztráló hogy rengeteg játékhoz használom őket még az ets1-hez is tökéletes volt de az ets2 kifog rajtam eddig ezt az egy játékot nem tudtam tökéletesen beállítani.Hozzáteszem ismerősöm konyít hozzá azt mondta nem tud ezzel mit kezdeni mert a játékon belül kell levenni,de 0-ánál már nem lehet lejjebb.
Viszont ha billentyűvel játszom akkor meg fel kell tolnom majdnem félig a kormány érzékenységét mert nyomom 1p-ig mire nekiáll fordulni a játékban ha 0-án hagyom.
Van erre valami megoldás?
Már unom a billentyűs kényszerirányítást. -
Bowie #18895 [img] [/img] -
balint8507 #18894 33 szintem is megvan lassan!!!! -
#18893 -
#18892 najó miezmár
-
#18891 wtf
-
-
#18889 #18885
Csak ne felejtsd el az aktiváló email-t se. (lehet, hogy a spam-be teszi...) -
siplace2 #18888 Nekem azt irja 30 napig nem rakhatok be ide képet.Pedig úgy csináltam ahogy írtátok. -
#18887 Ő Medve volt az elmúlt 15évben... átaludta ezt az időt.XD De talán még 25öt is :D -
#18886 Ez azért nonszensz... Én is családos vagyok, én is dolgozok, igaz nem vezetek, csak a gumiköpenyeket árulom a kamionok, munkagépek és traktorok alá, de szerintem a mai világban egy kép belinkelése és egy email küldése elemi és kötelező művelet. 40 évesen én is szeretem a humort és az oltást,... de ne haragudj rám, ezen tényleg dobtam egy hátast. -
#18885 A http://restacar.hu oldalamon regisztráció és megerősítés után tölthetsz fel képeket. Akár 12 Mpx-ben is... -
Juhasz27 #18884 "1.2-es Patch a jövő hét elején érkezik!"
Ezek tudnak vmit már :D :D :D :D
a hét elejének vége :) -
Oliver1983 #18883 nos valaki az ugyemben?vagy inkabb menjek es vezessek... -
Oliver1983 #18882 30 napig nem surhatok weblapcimet ....
-
Debilon #18881 minden ott van ami kell a 18868-as hsz-ben.. -
Oliver1983 #18880 akkor segitesz vagy sem? mert zoli linkjen sem tudok elmenni.. -
Oliver1983 #18879 jovore igen az leszek de a munkam leven hogy dolgozom nem sok idom van gepezni inkabb a csaladdal beszelek nem csak jatszom de ha szakitok idot mint most akkor jatszom marpedig olyat ami a munkam resze ugyan is soffor vagyok... s nem csak a jatekban es ez van nem vagyok sertodekeny szeretem a humort es az oltast... -
Debilon #18878 ezért kérdeztem, hogy komoly-e ez az agónia ezzel a képfeltöltéssel, de sajnos igaz.. alig hiszem el -
slayer006 #18877 Sztem a 13 is barokkos túlzás. -
Oliver1983 #18876 koszi mindjart megnezem.. -
#18875 Már ne haragudj meg rám... Te komolyan 30 éves leszel??? (A nickedből tippelem) Ha igen, akkor hol voltál az elmúlt 15 évben? -
Oliver1983 #18874 akkor legy oly kedves es ird le ide nekem hogyan teszed ezt!koszy! -
zoltan1232 #18873 Link -
Oliver1983 #18872 szia Zoli linkeld nekem ezt ay oldalt.. koszi vip tagsagert nincs kedvem fizetni ha nem gaz... -
#18871 Én sem vagyok V.I.P tag, és mégis be tudok linkelni 12 Mpx (2-2,5 Mb) képet ide... -
zoltan1232 #18870 És simán másold be ide -
Oliver1983 #18869 koszi gyerekek a segitseget mindent megoldottam magamtol... a vip tagsagert hogy kepet toltsek fel bocsi de en nem fizetek.. tudom hogy nem kotelezo ... de akkor is en csak 1 kepet szerettem volna kozzetenni mint sokan masok... de ha ez az ara akkor nezegetem en! koszi mindenkinek!