Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boxer HUN
Mindenképp darabolni fogja. Ez a Windows XP miatt van, illetve annak a fájlrendszere miatt. De egy jó videó szerkesztõvel profi illesztéseket lehet készíteni.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Szobi30
a GTS, és az UKTS mapjához lett igazítva az egész, szóval kicsi már alapból nem lehet, mert ezek alapból nem kicsik, és a többi is ilyen méretarányban lett hozzáépítve.
sokkal nagyobb lesz, mint az ETS map-ja :)

www.szobi.picturepush.com

Én sem gondolnám hogy olyan gyorsan lenyomunk egy hosszabb fuvart.
Az ets-ben is kellet idõ Lengyelbõl, Portugálba mire oda értünk.
Bízom benne itt sem lesz rövidebb a leghosszabb fuvar.
szabii98
énis. hihetetlenül sokat fejlõdött a játék! egyszerûen tökjó lesz . remélem azért nem 10 perc lesz áthaladni a térképen.mondjuk a videó maga volt 10 perc és csak össze volt vágva.

I met God. She's black

Udv. http://www.pegi.info/hu/index/id/233/ itt olvashattok a kor besorolásról magyarul.
fuszhi
Már várom a véleményeimtõl független.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

szabii98
szépen tükrözõdik az Actros felirat <#idiota>

I met God. She's black

fuszhi
háh lehet :))))

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

wollnerd
+14 tudtommal nincs de van +12, A +16 már túlzás egy kicsit...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

fuszhi
+7 nek? inkább 14 nek legalább tudom hogy szerényen írtad be de az igazság az hogy a +14 egy korrekt szám lehetne a részükrõl. De +3 ez aljas.

wollnerd
Ennek legalább +7-nek kellene lennie.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Nagyon mutatós. Viszont 1 dolog nagyon zavar! A bal alsó sarokban az a +3. Ott kezdõdik az egész probléma forrása.

Ekkora ész, hogy a francba szorulhatott egy felnõtt emberbe is.
gumikacsa
Hagyd. Õ helybõl szokott akkora baromságokat írni, amit más nekifutásból sem tudna

Renault magnum http://kamionszim.hu

Elolvastam és nem csalódtam<#vigyor2>
Ha csalódtam volna nem játszanék vele ,csak jó lett volna ha már most megkapjuk.<#eljen>
De gondolom eljön annak is az ideje ,gondolom elõbb mint megjelenik az ETS2<#nevetes1>
aerolive
Mivan?? Te döntöd majd el, melyik oldalon akarsz ülni. A videóban Angliában vezetnek, jóhogy jobbkormányos a kamion.

nem lehet

mani13
a stds-ba lehet a tükröket állitani?Az ets2 remálem hamar kiadják

hát ha elolvastad vonla hogy mit javít a patch akkor nem csalódtál volna<#vigyor2>

V43 1105
Jó az úgy, tessék megvágni oszt kész' ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sziasztok!a fraps-hoz szeretnék egy kis segítséget kérni!Hogyan lehet beállítani hogy egy hosszabb videó felvételt ne darabokban rögzítsen?Egy 50 perces felvételt 6-7 részletben rögzített!Elõre is köszönöm!<#csodalk>
wollnerd
Én beléptem a játékba, és a Bejelentkezésnél kattintottam a frissítésekhez....

fuszhi
Jaaa Megtaláltam : http://www.scaniadrivergame.com/en/update.php

fuszhi
Valaki légyszíves egy linket nyomjon már mert én "gyökér" vagyok most hozzá. Elõre is köszi ha "meghallgattatik" az imám . Üdv.

fuszhi
Tök jól néz ki a borító , ha így adják ki már meg is vettem :)))))))))

Nem is kaptunk.<#rinya>
Most néztem sajna még a térkép a régi.

A két új veszélyes fuvarból a hajó szállítás az könnyû.
A másikat még nem próbáltam,ha lesz idõm eltolatgatok vele.

Tud valaki arról valami infót mikor kapjuk meg a nagyobb map-ot?
SupraTURBO
Egész jó<#eljen>

Xbox Live: DislikedWord CoD4:LFS]nO.Xo[bSt. http://lemanoirprod.picturepush.com/

wollnerd
Ehhez nem írja hogy kaptunk-e új területet....

Már próbálom is :)
A yachtos könnyû,viszont a kikötõi egy kicsit még nehezen megy.

Egyébként üdv mindenkinek,régi fórum olvasó és kamionos vagyok,persze csak szimulátorban :)

http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB

Szobi30
megjelent az 1.3-as patch, a hivatalos honlapról már le lehet tölteni :)

www.szobi.picturepush.com

fuszhi
Én szívesen készítenék játékot , de a programozáshoz nincs idõm hogy megtanuljam meló mellett.

fuszhi
..És hogyha jobbos lenne, akkor nem mondhatják el magukról hogy a túlnyomó többségnek készítik. Esetleg azt hogy olyan embereknek, akik miatt eladhatják drágábban is.

Megoldás=Készítesz magadnak egy baromi jó játékot,amiben olyan dolgok vannak amiket szeretnél látni.Aztán játszol vele amíg meg nem unod.Ha újabb ötleteid támadnak,elkészítheted a második részt is:)
fuszhi
Megmondom "apám". Az, hogy én kinemadok érte pénzt. Nagy kompromisszumot nem kötök többé azért , amiért még én adom ki pénzt a zsebembõl. Ha kiadom szeretném azt kapni amire számítok.

akos25
Szerintem még õk maguk sem tudják a pontos megjelenési dátumot, majd idõvel kiderül minden...

mani13
jó lenne ha adnának valami tátdumot amikor tényleg megjelenik mert most csak találgatni lehet remélem még az idén<#fejvakaras>

Sziasztok! Eddig augusztusi megjelenésrõl tudtam, viszont az új "trailer" szerint 2012 Q4, ami lehet december is. Akkor hogy is van ez? 2 hét szabi után kicsit lemaradtam...

gumikacsa
Én (is) szidtam õket, de tisztában voltam vele, hogy a kiadót. A kiadó ezzel a szar videóval a fejlesztõket járatja le, nem kicsit. Arról nem is beszélve, hogy a terméket el akarják adni, amihez egy olyan promo videó kellene, ami alapján megveszik a játékot. Ez alapján nem biztos, hogy meg fogják.

Renault magnum http://kamionszim.hu

aerolive
Látom te is a legnagyobb gondon bírsz fennakadni. Mivan akkor, ha jobbkormányos?

fuszhi
Na majd szeptemberben meglátjuk, amit meg kell hogy lássunk.

Törölt felhasználó
Minek csinálnak másik olyan videót, ami szinte ugyan az??! Ebbe a nagy csiszolgatásba már õk se tudják mit csinálnak.
yokel
Épp most olvastam egy bejegyzést egy külföldi oldalon a béte tesztelésérõl, ahol felhívták a figyelmet arra a BugTrack screenshot-ra amit az SCS publikált a blogján nem is oly rég, h azon látszik, h összesen 1725 db bejegyzés történt a "hiba keresésben", ami azóta felduzzadt 1900 db-ra! OMG!
Oké, h írták utána, h ebbõl sok megjegyzés csak és, h a hibák többségének a megszüntetéshez pár perces mûvelet elegendõ, de van olyan is ami napokig tart.
Mindenesetre ez a szám akkor is meglepõen magas és sokat elárul arról is, h miért jogos az SCS részérõl a megjelenés csúsztatása! Szal most gõzerõvel folyik a hibajavítás...

Más: 1-2 hsz-ben olvastam, h csapnivaló a videók "összeállítása", meg, h egy kormányra sincs pénzük, ehhez csak annyit tennék hozzá, h ne felejtsük el, h ezeket nem az SCS tette közzé, hanem az angliai kiadó partnerük!
Csak, h ha már szidunk vkit vmiért akkor ne legyen ebbõl félreértés, h most a játék feljesztõ céget szidjuk a videó miatt, vagy egy kiadót, aki összebarkácsolta a bétából!

Mellesleg nekem fel se tûnt, h nincs árnyéka a trailernek a videóban, de ez így ténylég elég tré!

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Úristen de szar snittek+zene. Ráadásul egy trailerbe minek kell belerakni, hogy nem fér el a táblától? Ez már szánalom a köbön... -.-

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Gyönyörû, hogy pótkocsinak nincs árnyéka, csak a kerekeinek. :) De reméljük, hogy sok-sok rögtön észrevett hibát javítani is fogják, hiszen van még egy hónapjuk.
Reméljük, hogy ennyire nem igénytelenek SCS-ék, hogy így dobják ki a játékot.. :)

| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |

AudiQuattro
Új feltöltés,de kb ugyanaz.

http://www.youtube.com/v/y4aiKXcEjdo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Vajo,én is megveszem.De mint irtam is nekem nem a simulator részével van a gond hanem az apróságokkal amihez aztán nem kellene sok pénz megcsinálni.valaki már írta réggebben és igaza volt"az a szerencséjük hogy nincs konkurencia "mert ennyi év és játék után még mindig ezeken a ócska elcsépelt megoldásokon lovagolni felesleges.Aztán majd ezután jön az Amerikai változat és abban is minden úgyan úgy lesz,Azt hiszem nekem is ez az utolsó játékuk egyébként.
Lehet olyan kamion szimet csinálni, ami mindenkinek az álma. :D Projektet fel Kickstarterre és várni a tõkét. Simán lehetne olyan valódi hardcore simet kreálni, hogy a 10 év kispöcs azt se tudná, hogyan kell az árut felvenni. De egyenlõre amit az SCS csinál az egy hulladék a Simulatorozáshoz" képest. De az eddigi játékaikhoz az ETS2 elõrelépés. Én megveszem, támogatom õket. De ha a következõ játékukban meglátok bármit is az elõdjeikbõl, én soha többet nem fogok meg venni egy SCS játékot sem.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Udv.Egyetértek veled Yokel.Nem tudom és nem értem hogy miért nem lehet pici dolgokra figyelni.Miért nem lehet pl megoldani hogy a kutaknál a jól megszokot pénzcsörgés helyett ,lenne egy animált tank a szinttel ,csak is azért, hogy ne a nemtudomhányéves dolgokat keljen bámulni amit már ki tudja hányszor ellõtek.Az az idióta ásítozás is volt már valamelyik játékukban nem emlékszem pontosan.Az iparterületek is sivárnak tünnek az STDS-hez képest.A potkocsik is unalmasak már.Az Angolokhoz való átjutás,hm nem tudom de nem tetszik.A patcheket én nem említeném hibának ,ma már szinte az összes game ilyen,már megszoktam õket.Az pedig szégyen és gyalázat hogy egy kormányra vagy egy gamepadra sem telt ennyi idõ alatt.Szerintem mutatja a hozzáállást. A szövegelés meg egyszerü marketing dolog.UI:A rövidke szösszenet csak az én véleményemet tükrözi senkire nem akarom ráeröltetni,es vitatkozni sem szeretnék,de ez a játék még nem az lesz amire sokan várunk,és kitudja hogy lesz-e olyan egyáltalán.
Stig95
Ezért:
ExcaliburPubVideos's channel
Ország Egyesült Királyság

Ki mondta, hogy f??det rám?!

fuszhi
Azt nem értem miért erõltetik ezt a jobb kormányos megoldást köszi láttam hagyják már a fe..be , de most tényleg.