52658
-
csaklaca #18948 igen!és a klíma modot nem szereti!
-
#18947 Akik modoltak,azoknak is irja ezt?
Amúgy nekem határozottan dobott +10fps-t az új patch :) -
DANIELTRUCKER #18946 Ó és még valami! ha visszamásolom a régi mentésemet modostul mindenestül akkor úgy tesz mint amikor új karit kezdek, kiválasztatja velem a várost majd pedig kidob!
-
Petke77 #18945
Kiadták az új patchet ezeket tartalmazza (google fordító)
Ezeket tartalmazza:
DAF - tette hozzá az új licencelt teherautó márka
hozzáadott parancssori paraméter-nodx9ex amely letiltja meghosszabbította DX9 interfészek kompatibilitás Xfire
támogatása Unicode karakterek
támogatja a koreai, vietnami és kínai
adja meg a nevét a profil nem-ASCII karaktereket
Jobb az automatikus mentés / terhelt rendszer
javítások a rendszámtáblák az SK, NL, FR, I, S, BE, A
újrateremtődik lámpák megvilágítása valamennyi tehergépkocsik, pótkocsik és AI járművek
megigazította fáradtság szimuláció
új sebességváltók minden teherautó
átalakított kormányzás
több mint kétszáz indvidual térkép javítások és prettyfications, fix időjárás területek, hozzáadott új lámpák prefabs
Több megközelíthetetlen utak eltávolított navigációs rendszer
egy busz hozzá AI jármű forgalmi
javulás AI kezelhetőség prefabs - sebesség, gyorsulás és fékezés
csökkent Valiant műszerfal fényerő
Útvonal tanácsadó a "vágányon" korrigált
hozzáadott extra tier a haladást történelem - előrelépés rámutatott szinttel 150 most
készség képernyő nem jelenik meg a szintet, már ha nincs skill pontokat elérhető
eső valószínűsége csúszka adunk az Opciók
targonca fékezési intenzitás csúszkát hozzá az Opciók
finom javítását HDR tonemapping -
DANIELTRUCKER #18944 srácok nálam nem találja a patch a játékot! Azt írja ki hogy tegyem újra padig már 3x újra tettem.
Mit tegyek? -
csaklaca #18943 igen,a klíma a ludas!mentem egy gyors kört!:) szerintem jobb lett!az irányítás mindenképp!
-
kamionos26 #18942 Engem az érdekelne, hogy miért lép ki a játékból miután fel raktam az új patch-et? -
#18941 Szerintem lassabb. -
zoltan1232 #18940 Engem az érdekelne hogy a játék gyorsabb lett az új patch-el? -
#18939 Most, hogy mindent sikeresen kijavítottam, amint a patch borított, mentem is gyorsan egy kört :)
1920x1080 -
#18938 Látom már megvagy.....nálam is elhúzta egy darabig.
Klíma mod bent van nálad? Lehet, hogy neked is csak az kavar be. -
csaklaca #18937 na mire leirom,addigra kész!:) viszont valamelyik modot nem szereti!konkrétan a kamion festését szedte szét!és még nem is játszottam......
-
csaklaca #18936 neked mannyi ideig telepítette?én már elszívtam egy cigit,de még csak az 1/3-nál tart! -
laca95 #18935 -
#18934 Akinek esetleg nem lenne torrentje, feldobtam a datára:
...::: LETÖLTÉS :::...
Elsőre valóban jobbnak tűnik a játék, de majd meglátjuk....
Ami biztos, hogy - nálam - a klíma mod-ot nem szereti a frissítés és sajnos a rendszámokkal is variáltak. -
#18933 Fingom sincs én eddig nem is láttam
-
krisz0000 #18932 hali en leszedtem es nálam nem müködik elinditom elsötétul a kép es utana kilép a játékbol! -
Werner91 #18931 Srácok, aki leszedte az új patch-et az lenne olyan szives ide leírni, hogy mit tapasztalt, hogy érdemes-e leszedni? :) -
#18930 -
Klusi86 #18929 Kijött a patch: itt -
#18928 Ez szopi,Áron... :D
Bakkerman : Ezen neis csodálkozz.. nekem ezért van bent a 120as limiter... üresen nagyon brutálisan gyökér tudok lenni.. ott rugom neki ahol csak tudom.. póttal kicsit visszafogottabb vagyok,de ha egyszer elgurul a gyógyszer.. :D:D:D -
#18927 még nincs jogsim sajnos(tavasszal talán megkezdem),4-esen rohadt sokszor voltam már mint utas,és én ott annyira nem tapasztaltam ezt a dolgot,de azis lehet jókor voltam jó időben ott :D -
ggaboy #18926 Sziasztok !
Létezik olyan mod, amely szűkebbre veszi a szállítási határidőket ? Mert mindig jóval korábban érek a lerakóra mint a határidő. Kicsit jobb lenne egy kis "para" feeling, hogy tényleg beférek-e a határidőkbe.
Köszi.
Üdv.
-
jocking #18925 Szlováktól mit vársz?
Viszont a sor legelején álló autószállító fölött mi az a fekete csík? -
Bowie #18924 Először is köszi a segítséget,megoldódott a probléma,mégpedig gempad joystik ra kellett raknom a kormányt és most tényleg jó lett.Még finomítgatok rajta és mehet a game.
-
#18923 Ez alapvetően egy egész valóságos viselkedés :D. Sosem vezettél még a 4-esen :D:D:D? -
#18922 Nekem is van ilyen proléma. Jobbra balra leng a pót és nem csak hirtelen fordulókál. Kanyarodok a pályán 90el és leng az egész gép. Viszon az biztos hogy régen nem csinált ilyet. Vagy valami mod vagy patch óta van. -
#18921 Sziasztok, játszok már ideje a játékkal és nem hagy nyugodni, hogy nagyobb sebességnél ha kicsit kormányzok a pótkocsi elkezd össze-vissza dőlni. És emiatt nem egyszer borultam már fel . Szóval ez a probléma orvosolható valahogy? Köszi előre is! -
tomas0105 #18920 helló amerikai stilusu kamiont valaki nem tud?(csörös) -
#18919 most épp az dühít az AI-val kapcsolatban,hogy mellékúton megyek 90-el,ő valamilyen oknál fogva csak 65-70-el ment,indexet kiraktam,kimentem a szembe sávba,már majdnem megtudtam előzni,amikor az a barom hirtelen megtáltosodott,és beletaposott a gázba,nem tudtam megelőzni(ugye 90-nél lekorlátoz),szembe meg jött egy kamion,így satufék,és 200-as pulzussal usgyi vissza a sávomba...azért ez óriási bug,kamionnal alapból 3x meg kell gondolni,hogy mikor előz az ember,meg főleg hogy hol,a valóságban erre a kocsit vezető sofőr odafigyel... -
balint8507 #18918 sziasztok!!senki nem vette észre hogy köln és mannheim között a vasuti átjáro nincs táblázva??már 3X elmentem ott ne irjak hülyeséget de tényleg nincs!megyek 60 al kanyar és egy piros lámpa sorompoval!a multkor nem tudtam megállni szerencsére még nem zárt a sorompo!!! -
balint8507 #18917 -
#18916 Ez gyönyörű, párszor volt már úgy balesetem, hogy a barom elkezdett előzni és ahelyett, hogy vissza ment volna a sávjába egyszerűen megállt. Ezt is picit ügyesebben leprogramozhatták volna azt hiszem. -
siplace2 #18915 Valaki tudna nekem segiteni,hogy magyar rendszámot hogyan varázsolhatok a kamionra? -
#18914 A barom állatja.....
-
siplace2 #18913 -
siplace2 #18912 -
Kovkaeger #18911 http://vajopie.blogspot.hu/p/ets2-tippek-trukkok-csalasok.html -
mimo0612 #18910 Ha non-lineárisra teszed akkor valószínűleg jó lesz. -
#18909 be vannak kalibrálva azok a kormányok?:D Ilyen 1 másodperces késés biztos nem lehet.