Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek túl költséges kívánságok.<#hehe>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Sziasztok.
Akkor hogy az új map-ról is essen pár szó(kritika) így elõre, a megjelenés elõtt.
Remélem azért nem a csõbe,vagy a pótkocsi közé szorult a kakas ,hogy többször is kukorékol ,a kelleténél,olyan helyen ahol nem is kellene.
Vagy csak visszhang.DDD.

Azért a készítõk sem gondolták komolyan remélem hogy vezetés közben hallani ahogy kukorékol õkelméje.
Nem azzal van a gond hogy ilyet is raktak bele csak a megvalósítás kissé eltér a valóságtól.
De lehet városon nõttek fel.
Este 11-kor még nem hallottam kakast kukorékolni.

Ahogy nappal a csillagokat sem látni verõfénynél,stb,stb.

Más: Behajt a kamion abba a szûk utcába vagy nem tudom minek nevezzem.
Nem volt még az sem jelezve hogy egyáltalán milyen út ?
Egyirányú ,zsákutca,kinek van elsõbbsége ha netán jönne valami szembe,ja úgy sem jön.?

Se egy lakot terület kezdetét jelzõ tábla se egyéb.

Nem csak a hibákat kerestem de ezek nagyon hamar szembe tûntek.

Szép szép hogy fejlõdik a játék meg minden jobb lesz de azért ilyenekre sem ártana jobban odafigyelni.
Nem hinném hogy pár táblát olyan nehéz lenne oda rajzolni,ha már a sebesség túllépést úton útfélen büntet.

Nem csodálom hogy nálam akad a játék de a vidin is, ha nem is olyan mértékben ,de észrevehetõ,ezen sem ártana optimalizálni,mire kijön az ETS2 ,remélem ott azért ennél jobban sikerülnek ezek a dolgok.

Az is elképzelhetõ hogy amit a vidin láttunk még béta stádiumban van és mire kijön a végleges minden a helyére kerül(sajnos ,szerintem nem)

No de örüljünk hogy kapunk nagyobb bejárható map.ot ,a többit meg majd hozzá gondoljuk, mindenki Ízlésének és vérmérsékletének megfelelõen.
Bocs hogy picit hosszú lett.
Az elõszõ hsz értelmetlen részben javítom életük múlna rajta .. ezt a részt sorry.
Én is várom az ETS2-t de nem úgy mint egyesek úgy csinálnak mintha az életük múlna róla attól hogy naponta kérdezitek nem fog megjelenni ha megjelenik észre fogjátok venni..<#mf1>
mani13
Én nem akartam senkit megbántani de nem kell mindenért beszologatni.Szerintem az helyet hogy veszekszünk inkább rakjunk képeket.Mégegyszer bocsánat

allock
<#eljen>

#hhwnd

gumikacsa
Igen, Te néha naponta kétszer is, 3 egymás utáni hsz-ben.

Nyugodtan onthatod a személyeskedést, nem vagyok sértõdõs. Illetve nem feszkót vezetek le, ahhoz Te kevés vagy.

Renault magnum http://kamionszim.hu

SimaSuna
attól, hogy várod, még várhatod csendben 😊
felesleges minden nap beírni, hogy "jajj jöhetne már"
anno NFS topikban volt 3-400 felesleges ilyen hsz áradat, hogy mikor jön.
Banner alatt a dátum, ha kiadják hamarabb, úgyis észre fogod venni 😊
Törölt felhasználó
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem,hogy mitõl van az,hogy amikor a fuvarokat csinálom meg az STDS-be, akkor 3. vagy 4. fuvar után kifagy a játék. Ez mitõl lehet?
Válaszotokat elõre is köszönöm,
Üdv.
fuszhi
Mi legalább leírtuk, hogy már nagyon-nagyon várjuk 😊

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Ne kímélj vezesd le a stresszt. Amúgy ha megfogalmazhatok valamit : Ne ríjjá, veszek neked atlétát. Te vagy az aki állandóan megbotránkozol, sírsz a szerinted nem tetszõ egyének hozzá szólásan. Te is ugyan úgy a fórum oldalát úgymond szemeteled a marhaságaiddal. Olvasd el még egyszer mit írtam, nem siránkoztam, hanem kijelentettem valamit. Lekezelõ hozzászólásokat én is írhatnék az irányodba , és lefogadom hogy otthon ülve a géped elõtt bántana a dolog. Úgyhogy légyszíves vegyél vissza, mert bántó ahogyan viselkedsz, még ha valóban "siránkoztam" is máskor. Gondolkodj el rajta mielõtt írogatsz, hogy neked hogyan esne az a viselkedés amit másokkal készülsz megtenni. Másokat leminõsíteni akár fórumon akár bárhol alacsony dolog. S senki se kért meg hogy személyeskedjünk. Nem vagyok a pajtásod. Úgyhogy csak semmi személyeskedés. Megpróbálok a viselkedésed ellenére ezentúl is normálisan hozzád állni, viszont ha ez se hat meg, most már nem is érdekel hogy mi a nyûgöd. Az egyént minõsíti ahogyan viselkedik, még ha igaza is van. Lehet neked akár igazad is egy adott témában , de ha paraszt vagy senkit se fog érdekelni. Meglehet azt fogalmazni normálisan, úgy hogy másokat ne bántsál meg. Én is betudok szólogatni, és olyanokat tudnék írogatni ú apám hogy a fejed ketté állna , de én erõs vagyok, nem mint te és igyekszek illedelmesen fogalmazni. Ez az erõ öcsém. Nem az amit te itt levágsz. Ez a tudomány. 😊)))))))))

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

mani13
gumikacsa igazad van de gondolom már te is várod hogy milyen lesz a játék meg várodis hogy kiadják én legalább is várom<#conf>

Ezt egy patch-el kapjuk?Mert akkor jó lesz.
yokel
STDS - New Map
4:30-tól érdekes <#papakacsint>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

yokel
Most komolyan, ha van is kis esze az embernek akkor gyaníthatja, h nem fogja az SCS saját maga alatt vágni a fát azzal, h egy júliusban kiadott "sikeres" játékra 2 hónapra rá kiadja az azonos kategóriájú új játékát, ami gazdaságilag/üzletpolitikailag egy igen nagy öngól lenne!
Sztem ha van egy kis eszük már pedig sztem van, akkor a min., h negyed évet várnak a két játék között vagy még többet, pláne így, h az STDS egy sikeres játékuknak mondható! Szal ha még tehetnék se adják ki sztem ilyen rövid idõ alatt ETS2-t STDS után...

Lovver2010: itt vannak mod-ok STDS-hez, gyakorlatilag kb. ennyi az összes ami kijött ez alatt a 2 hónap alatt. Ha vmi tetszik belõle akkor használd, ha meg nem akkor ez van.

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Lennétek kedvesek válaszolni a kérdésemre....
gumikacsa
Fuszhi: Gyanítom, nem csak nekem van már elegem a siránkozásodból. Be lehetne már fejezni, majd jön a játék, amikor itt lesz a ideje, ha decemberben akkor decemberben.

mani13: Ha erre a fórumra érted, akkor, ha nincs semmi, minek irkáljunk hülyeségeket, mint például Te, vagy Fuszhi?

mani13
üres a forum<#schmoll2>

fuszhi
Neeemsokámostmá vagy ez a hónap vagy az ezt követõ. Ez már kis idõ. Az egy évhez képest.

wollnerd
De ha behúzod a kéziféket, akkor sem kéne világítani amikor a motor le van állítva!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Kistódi
Már javították... Csak akkor világít ha behúzod a kézit..

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

mani13
dátumot tud valaki hogy mikor adják ki ets 2<#conf>

Sziasztok engem ami zavar az hogy leállított kamionnál világít a féklámpa, remélem ets 2 be ezt javítják.
Sziasztok elõször is nagyon jó a játék 😊 Csak kár hogy nincs rendes térkép stb.. De nem ez a lényeg.. lehet e letölteni bele másik pályákat kamionokat stb.. mert mindent megcsináltam az úgymond küldiket szabad vezetés módba kicsit uncsi rövid távok stb..
Kistódi
Akkor fehér lesz 😊))

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

biliard10
ja 😄

Törölt felhasználó
Mindenkinek a fehér tetszik. 😊)
biliard10
fehér

Törölt felhasználó
Sztem is a fehér. 😄
mani13
sztem fehér

Kistódi
Sziasztok!
Hoztam pár képet 😊
Telepnél várom hogy lefõjön a kávé 😊

Indulás 😊

Szerintetek fekete vagy fehér? 😊

Jó lett. 😄 <#eljen>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

<#hawaii>

Kistódi
Feldobom a képet 😊

Új bejegyzés a blogon, fordítás itt.

<#idiota>

2012 Szeptember amúgy fent van a fejlécen a cím alatt (Euro Truck Simulator 2 alatt ).

Bocsánat a hülye kérdésemért, de egy órás keresés után sem jutottam eredményre az ETS2 megjelenési dátumával kapcsolatban (meglehet , hogy egy nem vagyok eléggé figyelmes), szóval annyi lenne a kérdésem, hogy ti tudtok valamit a megjelenési dátumról?
Szobi30
ebben az esetben elnézést kérek, hogy hülyeséget mondtam 😄

www.szobi.picturepush.com

gumikacsa
Valószínû, jól gondolod.

Ám az elsõ hivatalos dátum augusztus volt, így ezt nem tudtad jól.

Amúgy lehet tudni hogy benne lesznek a 2012-es kamiono.pl.:MP4-es merci,vagy az új MAN?

Szobi30
szerintem õk is akkor fogják megkapni, ha megjelenik a játék, csak õk ingyen megkapják a sorozatszámot 😊
én legalábbis így gondolom...

amúgy én azon gondolkodtam ma,hogy akik megnyerték a döntõt az STDS-be s kaptak ETS2-höz kulcsot hogy kipróbálhassák,azok között nincs véletlenül warezos? 😛 😄 Vagy nem juttatja el valakinek? 😄 Hátha valaki segít abban hogy kipróbálhassuk a játékot... 😊 Hisz kitudja...meg sztem rengeteg külföldi ombre is várja a játékot..aztán hátha valakinek megesik a sok várakozó emberen a szíve 😄

fuszhi
😊))))))) A rosszhoz meg még több 😊)))) na jó befejeztem igazatok van mind kettõtöknek. Szabii 98 , és szobi 30 neked is, de reméltem szülinapomra elkészül. Jó az már ahogyan van addig-addig szeretnék csinosítgatni meg javítgatni ameddig túl sok lesz a jóból. Idõnek elõtte meg kéne állni ameddig nem csinálnak valami bõdületes dolgot. Csak aztán ne emlegessem késõbb, hogy én szóltam. 😊)))))

Szobi30
akkor ülj be a kocsiba, oszt eridjéé 😄DD
egyébként pedig az augusztus sose volt hivatalos megjelenési dátum, szeptember volt az elsõ, de az scs azt is csak talán-ra mondta, a többi csak találgatás volt, a kiadók részérõl...

szabii98
Vezesd az áramot..a jó munkához idõ kell 😊

I met God. She's black

fuszhi
....tényleg augusztus 8 at írunk és ettõl vagyok ki hogy nem tudták megcsinálni augusztusra. ezt hoooóóógy? Miiiíít? Jó lenne ha összekapnák magukat , mert ahogy gumikacsa írta én helybõl fogok most már írogatni olyanokat. Sajnálom hogy húzogatják. Egyértelmû ha azon múlna hogy hibáznak e vagy sem akkor nem kérdés mi a válasza mindenkinek. Viszont Nem fest jól hogy halogatják. Legyen jó szakmájuk. Ha a fõnököm kérdez és nem tudnék válaszolni szakmabeli dolgokra egyértelmû nincs ott a helyem. Tessék ezt helybõl írtam. 😉 😊)) Áh mindegy. Biztos az bújik már ki belõlem hogy vezethetnékem van.

v43 001
Helló!

A Music FM rádió stream-át valaki le tudja nekem írni? Nem jöttem rá, hogy kell megcsinálni :S

Kösz!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

gege97
Sziasztok!Nekem az STDS-el lenne az a problémám hogy szaggat.Olvastam olyat hogy indítsam a directx-es verziójával és úgy okés lesz minden, de ugyanolyan talán egy fokkal jobb..
Gépem szerintem bõven megvan hozzá:Egy 4magos 3.0Ghz-s Amd proci 4gb Ram
és egy ASUS 6670-es videókari, és persze 64-es win7.
Ha lenne valami megoldás erre írjátok már le légyszi!😊
Köszi!

szabii98
VÓTMÁ!!4

I met God. She's black