Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocsánat, hogy ide írok, de talán ti tudtok nekem segíteni. Már több oldalon néztem, de sehol sem találtam megoldást a bajomra. Nem rég szedtem le az Ets 1 részét, felraktam az 1.3 patchet, fut is rendesen, és találtam egy ets mega mix map-ot, amit leszedtem, és beraktam a mod mappaba, és amikor kezdenék egy új játékot, akkor az útvonalakat mutatja, de semmi zászlókat és városneveket nem ír. Tudnátok nekem segíteni, hogy mit csinálok rosszul? Már többször újra raktam, a mod mappába nincs ezenkívûl semmi sem, ez pedig több mint 1 GB-os scs fájl. Aki tud az legyen szíves segítsen. Elõre is köszönöm szépen
Ebben ( #10597) a hozzászólásban lévõ map volt a gondok okozója!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Azt viszont írták, hogy az új peccsben majd finomítanak ezen, külön kapcsolóval lehet majd elvileg jelezni a játéknak, hogy moddoljuk-e vagy sem.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
I met God. She's black
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uGjomnE4hic
Zárolták az online fiókomat?! Mert kipróbáltam egy lentebb linkelt mapot.? Köszi SCS! Valakinek valami ötlet?
Az Scs által elsõnek megnevezett dátum Augusztus volt. Így most csúsztatnak elõször, és ha még fognak is, nem hinném, hogy sokat. Hogy nem készül el, és nem adnák ki.... na az aztán baromi logikus lenne (ki van zárva).
Renault magnum http://kamionszim.hu
HDR-rel:
HDR nélkül:

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!
Amúgy nem olyan hosszú, mint amennyinek tûnik. 50km körül van az egész, nem az eddigi legizgalmasabb map.
170km-t mentem rajta kb, 100-ra a fogyasztás 34 literre jött ki. Érdekes, hogy ha nem nyomtam neki, akkor is ugyanannyit fogyasztott, ezt remélem javítják ETS-be.
Íme pár kép:
Letöltés/Download
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
www.smart-bus.hu