52658
-
DANIELTRUCKER #18988 Nálam az a baj hogy az 1.1.3-asat magától bezárja az 1.2.5-ösnél meg nem találja a játékot!
-
#18987 Nem értem ezt a sok hibát...
Nekem a D meghajtón van a játék, és a patch könnyedén megtalálta, majd pár perc alatt települt, és a játék csodálatosan fut... -
tomi0113 #18986 [center] -
DANIELTRUCKER #18985 Hasonló problémával küzdök én is! újraraktam a gamet aktiváltam, de már az 1.1.3-as pachet se tudja föltenni, ha meg a 1.2.5-öset (az újat) próbálom akkor meg azt írja hogy a game nincs a gépen ezért telepítsem újra!
Az már csak ráadás hogy a mentésemet is fújhatom! -
janikad600 #18984 Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy leszedtem a pachet és nem indult el a game. Én erre leszedtem a játékot a gépről.
Most kijelenteném EREDETI A GAME.
Újra telepítettem a játékot és még a kódot sem fogadja el. -
DANIELTRUCKER #18983 srácok nem tudom visszaállítani a mentésemet + a patchet se tudom feltenni .
hogy kell feltennia patcheket ha egyik sincs még fenn akkor kell az 1.1.3-as is. -
jocking #18982 Kérdés.
Ha használok 1 modot, ami az összes nem liszenszelt kamionra eredeti emblémát rak (real logos mod), és abban van DAF is, akkor a patch után a modolt DAF lesz a játékban, vagy az eredeti? -
#18981 ha jóltudom már valaki megcsinálta, csak Waberers úr döntésére vár...
minek addig 66konvertet csinálni... :) -
#18980 a "HUNGAROCAMION" felírat betűtípusának a nevét nem tudja valaki egész véletlenül? :DD -
DANIELTRUCKER #18979 srácok nekem nem engedi telepíteni az új patch-et és nem tudom miért ? Már újratettem kivettem a mentéseket és a többi és a többi!
-
#18978 nekemis a d-n van a game.. de autómatice megtalálta,és telepitette.. 2p volt kb.. -
ricsa008 #18977 Nálam pikk-pakk elindult és települ a D:-re igaz marha lassan megy :D -
#18976 Kis pihenő
[IMG][/IMG] -
I73770K #18975 Nálam is ez van! Tedd újra az egészet és próbáld meg indítgatni sokadikra felteszi! (nagyon sokadikra)
De gusztustalan,hogy egy ilyent nem tudnak megcsinálni normálisra! -
#18974 -
#18973 akkor van nálad valami, nálam simán felrakta a patchet és ki is írja, h 1.2.5
jah meg azt is írja, hogy modokat észlelt a játék.. :D -
sewy21 #18972 az a durva, hogy átmásoltam c-re, de így se akarja telepíteni a patchet...-_-"...kicsit kiborító a dolog...:D -
sucky7 #18971 sewy21 nekem is ez a gondom :D -
I73770K #18970 Üdv!
Valaki tudna segíteni abban,hogy miért kell minden frissítésnél le törölni a játékot és nagy nehezen felszenvedni a patch-et? Ez még nem is lenne olyan hatalmas baj (bár 2012-ben az) de letörlés után se lehet feltenni az a vicces!
Valaki tudna ebben segíteni? -
sewy21 #18969 akadt egy kis probléma...:D...nem c meghajtón van a játék telepítve, hanem a d-n, a patchet ha elindítom nem akarja megtalálni, mivel nem a c-n van, erre tud vki megoldást ajánlani?...:O -
jocking #18968 60 megás frissítés? Azt hittem, lesz legalább 200 mb... -
Iapa #18967 Még egy apróság, akik válaszoltak azok segítettek, nekik köszöntem meg. -
Iapa #18966 Kedves Orixon, próbálj meg nem kioktatni, mert nem ebben a stílusban kérdeztem
-
B8811 #18965 Ha az agyadra megy az a te bajod! Sajnos most, hajnali fél 5-ös kelés és 8 óra munka után nagyon nincs kedvem visszaolvasgatni! -
orixon #18964 Nem ertem mi nem egyertelmu neked? ott van a restacar oldal ...ott mar startbol van legkevesebb 3 fele no speed limit amit beteszel a mod mappaba es annyi...
Az hogy nem az csak attol van mert neked van egy rossz modod ami ossze akad a speed-es moddal es ezert nem megy....ez nem egyertelmu? -
Iapa #18963 Kedves orixon Elkeserítelek, én visszaolvastam, és nem volt egyértelmű, de ha ennyire zavar akkor ki kell tenni a privát fórum feliratot és nem kérdeznek.
Ha visszaolvasol akkor én vettem a fáradságot.
További szép és sikeres játékot -
#18962 Következő projekt
-
orixon #18961 igen csak mar az agyamra megy hogy minden nap jon valaki es felteszi ezt a kerdest...ha venne a faradtsagot es vissza olvasna akkor megkapna 2percen belul a valaszt...csak sajnos nem veszi...
ezert inkabb menjen 90el ha nem olvas vissza... -
B8811 #18960 Akkor módosítani. -
Iapa #18959 Mindenkinek köszönöm a segítséget a speed limiittel
most kerültem gép elé és már próbálom is.
minden kicsomagol majd bemásol a mod könyvtárba.
Köszi még egyszer -
#18958 De módosítani tudja :) -
orixon #18957 Nem tudod kivenni... -
B8811 #18956 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnám kivenni a sebességlimitet? Előre is köszönöm! -
#18955 Forrás. RestaCar.hu -
#18954 Na inkább így:
*Új licenszelt modell: DAF XF
*Új parancssori paraméter. Használd a -nodx9ex kapcsolót az XFire-el kapcsolatos problémák kiküszöbölésére
*Unicode fontok támogatása
*Koreai, vietnami és kínai nyelvek támogatása
*A profilnév immár nem-ASCII karaktereket is támogat.
*Javított automatikus mentési-betöltési rendszer (a játék több gyorsmentést is megtart, automatikus mentés pedig ötpercenként, illetve munka elvállalásakor történik).
*Javították a szlovák, holland, francia, olasz, svájci, osztrák és belga rendszámtáblákat.
*Átdolgozták a kamionok, pótkocsik és AI-autók világítását.
*Módosították a fáradtság-szimulációt
*Módosítottak a kamionok váltóján.
*Javított kormányzás
*Közel kétszáz kisebb-nagyobb javítás a térképen.
*A nem járható utakat immár nem jelzi a GPS
*Busz AI
*Módosították az AI viselkedését (sebességét, gyorsulását, fékezéseit) az előre legyártott útelemeken (prefabeken)
*Csökkentették a Valiant műszerfalának fényerejét.
*Javítások az Útinformon.
*Új fejlődési szint - a maximális elérhető szintet 150-re emelték.
*A képességpont-elosztás képernyő szintlépéskor immár nem jelenik meg, ha nincs elosztható pont.
*Az eső hosszát és a fék erejét immár menüből lehet szabályozni.
*Apróbb javítások a HDR-en. -
csaklaca #18953 azt nem tudom,hogy miért csinálja!nekem csak a traktor fényezését cseszte el,de mikor kivettem a klímát,akkor megjavult! -
#18952 Sziasztok kisebb javítások
-
kamionos26 #18951 Nekem sincs bent a klíma és amikor belépnék elsötétedik a képernyő és kilép. -
csaklaca #18950 Scániához vna egy tetőklíma mod!na azt nem szereti! -
#18949 klíma?XD
Milyen klíma? :D