52658
-
orixon #19028 Szerintem nem ez a legnagyobb kerdes....mi olyan nehez ebben...ugy tudom hogy kb 60 varos van a jatekban...namost ezt szorozd meg 5(mert egy garazsban annyi a max soforok szama) es vondd le magadat belole es megkapod...299 -
siplace2 #19027 Én a MAN-ba vettem egy 680 lovas motort és egy 16-os váltot.Sokkal jobban megy de a hang ugyanaz. -
ystvan2 #19026 Srácok megkapjátok a legnagyobb kérdést ! mennyi lehet a maximum felvett munkások száma? -
Werner91 #19025 A Mercinek és a Man-nak már nem bírtak volna csinálni egy normális hangot, mint a Scania-Renault-Volvo-Daf-nak? Nem hiszem, hogy a valóságban is ilyen hülyén zakatoló hangjuk van... Most Scania-val tolom, 90-nél maga a béke a szigete. A man meg: V-V-V-V-V.. Amúgy azt tudja valaki, hogy a különbőz (erősebb) motorok megvételénél fog változni a kamion (most pl scania) hangja? Mert 420-as mocival kezdtem, most raktam bele egy 480-asat, persze érezhetően jobban megy, de semmit nem változott a hangja. Játékon belül az ugyanolyan teljesítményű euro 5 euro 6 motorok között mi a különbség? (azon kívül hogy az euro 6 20 ezerrel többe kerül). Jobb fogyasztás talán? -
#19024 Én sem csináltam semmi eksztrát.Felmentem a játék honlapjára onnan leszedtem,még a mod mappám sem pucoltam ki telepitettem feltette 1 perc beálltottam az esöt meg a féket és csá már haladok is... -
zorba3333 #19023 Az szép.....
Valami nagy "árulás" lehet a jelenség mögött, mert ez igen durva hiba. Még az a szerencse, hogy sikerült visszaállítani az eredeti állapotot.
Kíváncsiság végett meglestem néhány külföldi fórumot is, ahol szintén van panasz az új javításra, de közel sem ilyen durva jelenségekről írnak.
Szerencsére nálam nem volt semmi gond egyik javítás telepítésénél sem, 2-3 perc alatt telepítette a frissítést, és simán el is indult a játék.
Eredeti a játék, semmi mókolás. Előtte sem demó, sem warez nem volt telepítve.
Én, az 1.2.5 patch telepítése előtt kiszedtem mindent a mod mappából, majd simán telepítettem a javítást. Ezután indítottam a játékot, majd kiléptem, bemásoltam a kívánt kiegészítőket, és gooo.
Mivel semmi gondom nem volt, ezért még "takarítást" sem kellett csinálnom.
A lényeg, hogy sikerült, bár nem értem, mi lehetett a gond. Normál esetben, egy reinstall előtti registry tisztítás (system bejegyzések törlése miatt kell, amit egy sima uninstall nem old meg) , újraindítás, majd a játék újratelepítése simán orvosolja a problémát.
Nem maradt bent valami egyedi módosítás, vagy átírt fájl, ami miatt összeakadhatott valami?
Tudom, hogy szerencsére most jól működik nálad is, de hátha tudsz segíteni másoknak, akiknek még vacakol.
-
#19022 Feldobtam a patcet én is az 1400km utamból már a felén tul vagyok és csak esik...:)
-
#19021 Csak én látum úgy hogy a benzinfogyasztás abszolut kilóméter alapú? Azaz rohadtul nem számít hogy vezetek. Kivettem üresbe és gurulás közben is úgy fogyaszt a motor mint 2000-en :). Ha meg álló helyzetben üresben taposom akkor semmit nem fogyaszt. -
NiQ #19020 .
Ezek a rohadt al-ok Rontják el a játékot nekem. Ha egy kicsit lassítok hegymenetbe,nekem jönnek..
Már -40 körül vagyok %-ban -
#19019 Akarom mondani G25-tel:)) -
#19018 Szega! Én 925-tel tolom. Mi a gond? -
AXmen #19017 [URL=http://restacar.hu/forum/index.php?threads/container-trailer-2-oldalas-skin-by-retoucher.171/]Container "Hungarocamion" Trailer[/URL]
-
#19016 "Mikor Profi sofőr vagyok, akkor is 90km/h a limit sebesség?"
LoL -
Bal0924 #19015 A játékon keresztül felmentem a honlapjukra és tönkretette a böngészőmet.
Egy kiegészítő eltűnt.
Összekuszálta az elmentett oldalaimat. A könyvjelzőmet eltüntette.
Még az a szerencse, hogy 1 hónapja tettem újjá a gépet. És visszatudtam tölteni mindent, kivéve azokat amiket mostanában használtam. ( a felére emlékszem.. :S
-
#19014 Mindig annyi lesz...
Viszont ez a restacaron lévő, látószögnövelő progi,annyival hátrébbvitte az embert hogy sokkal kevesebbet látok(láttam) a dolgokból...
-
csaklaca #19013 na,mára leparkoltam a vasat!legyetek jók,ne bosszankodjatok,tuti van megoldás minden problémára!
Jó éjt nektek!
-
matusz09 #19012 bár én nem az új peccsel játszok, de sztem csinálj bizt.másolatot a mentésedről, és csak utána próbáld ki...ennél az update-nél semmi sem biztos :D
-
Bal0924 #19011 Köszi.
Most modok nélkül játsszak, vagy ne is törődjek a szöveggel és töltsem be a profilom? -
matusz09 #19010 renault premium szélesebb körű tuningja -
Bal0924 #19009 Még valami, mi az a Prémium tuning? -
Bal0924 #19008 Nekem is ezt írja ki.
Ha a mod mappából kiveszem a Realistic Physics Mod v1.4, és a ets2_speed_limit_120_valera_t, akkor nem írja ki.
Van megoldás?
Mikor Profi sofőr vagyok, akkor is 90km/h a limit sebesség? -
csaklaca #19007 ja!és még busz is van!
-
csaklaca #19006 na,szerintem jobb lett!jobb az irányítás,jobb a grafika,esik az eső,jobb a fék!tehát nekem tetszik!
-
matusz09 #19005 na részemről ez az update felejtős....visszaraktam az 1.1.3-at. ehhez ki kellene hogy adjanak egy update javító update-ot, hogy normálisan menjen... -
Werner91 #19004 Ugye magától nem települ fel ez a b*zi patch? Mármint, ha nem töltöm le, akkor nem frissül rá a játék? Mert amit olvastam eddig itt a fórumon, isten őrizz hogy magamtól elk*rjam a fasza játékot ezzel az ócska pusztulat "javításnak" csúfolt sza*sággal.... -
DANIELTRUCKER #19003 Nos emberek egy fél délutáni próbálkozás és szentségelés után azért mégis csak sikerült feltennem úgy hogy működjön és még a mentésem se vesszen el! Ezúttal szeretném megköszönni a segítségeket is, mert már majdnem feladtam mire meglett a megoldás! Még egyszer köszönöm és jó éjszakát mindenkinek! -
WinStar #19002 Sziasztok.Feltettem az új patch-et...és őszintén megmondom...az irányítást elbaszták így....olyan kis gagyi babakocsi lett az egész....ez így már nem szimulátor.Az előző jobb volt sztem. -
#19001 Nem jött a vonat.
átmentem a Rotterdami hídon.
És végül. Mikor fogják megnyitni a(z) A5-ös felhajtót?
-
slayer006 #19000 Demó van és aktívált teljes verzió.
Warez nincs.
Egyébként a patch feltelepül a nem hivatalos kódos verzióra is, akkor is ha az E: meghajtón van. -
matusz09 #18999 Hát én nem tudom, hogy ez hogy van, de ettől a "javítástól" nekem csak rosszabb lett. Jelentős fps csökkenést tapasztaltam. Az eddigi városon kívüli stabil 50-ről leesett 20-30 fps-re. Remélem hamarosan jön a következő update, mert ez eddig kapufa....legalábbis nálam....akinek jó, annak egészségére, és jó játékot -
ystvan2 #18998 de jó szar lett lefagyott és kidobott ! szóval jó kérdés mi jó mi nem -
ystvan2 #18997 másodszorra nem :D -
ystvan2 #18996 alap 1.1.1 volt rátettem az 1.1.3 ahogy írták majd beléptem ! aztán most rakom a 1.2.5 öt de lefagyott mint az állat :D -
#18995 Én mondtam sokat probálkoztam én is és igy lett a legjobb! -
Debilon #18994 akkor nálad van a hiba -
akodolanyi #18993 Sziasztok,
Használ valaki logitech g25-ös kormányt? Privátban lenne kérdésem ha segítene. -
DANIELTRUCKER #18992 Ez egy SZ@AR! Akármit csinálok az összes patcher kilép és LÓFA@SZT sem csinál! -
zorba3333 #18991 Egy kis segítség akiknek nem megy fel az 1.2.5 patch.
1, Akiknek újra kell telepíteni a játékot, azok a régi letörlése után csináljanak egy registry törlést, majd ezután telepítsétek újra a játékot, aktiváljátok be, és INDÍTSÁTOK is el.
Ezt követően mehet fel az 1.1.1, majd indítás, utána az 1.1.3, majd ismét indítás, és végül mehet fel az új patch.
2, Akiknek nem találja az elérési útvonalat.....
A mod mappából törölj mindent, csinálj egy registry törlést, majd indítsd az új patch telepítőjét.
Warez játékoknál, illetve warezhoz illesztett hivatalod serial esetén nem fog működni.
Bízom benne, hogy ha nem is mindenkinek, de sokaknak tudtam segíteni :)
-
Potter2 #18990 Hali Srácok :)
Kellene egy kis segítség :D Felborítottam a kamiont az oldalára.. hogy lehet a rakományt talpra állítani? az auto megvan. Nagyon hálás lennék ha segítene valaki. Köszi előre is.. -
#18989 Az 1.2.5-ös csak az 1.1.3-asra megy fel. Próbáljatok mindent rendszergazda módban feltenni.