Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronso
De elsö dolgod legyen,hogy a nyugdijkorhatárt felemeled 110 évre és a minimálbért 40 ezerre légyszi😊 ja és a nagycsaládosok had szo...nak.

Sakkoo.......Baszkiiii

áá, meg sem kérdem mikor lesz kész, annyira jó hogy nem idegesítelek ilyennel... 😊 grat, nagyon jó lesz! 😉
TruckerDave
Bekaki <#ijedt><#taps>

Volvo Truck Driving Simulator...<#idiota>

tibi08
Ment a reg. 😄

Boxer HUN
Köszönjük... <#eljen>

Hmmm Kezd úgy kinézni a dolog, mint egy választási kampány... <#hehe>

"... ígérem, ha engem választotok, akkor sz@rásig tömöm a zsebeimet, meg az apósomék zsebeit is zsetonnal, megszüntetem az iskolatej programot, a forgalmi adót a lehetõségekhez mérten megszavaztatom 35%-ra, de elõtte, hogy legyen erõm és kitartásom ezeket véghezvinni, mindenképp elutazok a Bahamákra létrehozni a Magyar Narancs Kartelt, természetesen a ti adótokból, ha már egyszer azt akartátok, hogy kú..am el... Nem kicsit,... NAGYON!!!..."

Bolond a Magyar... Én mondom... Csak nem forog.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

wollnerd
Én is regeltem.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Boxer HUN
<#worship>

Szobi30
én is regisztráltam, még reggel valamikor...
ha már így mindenki bejelenti, akkor gondoltam, én is 😄 😄 😄

www.szobi.picturepush.com

Boxer HUN
<#eljen>

Kistódi
Megtörtént a regisztráció 😊
Danyr: Nagyon Zsír Tisztelet megvan! 😊)

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Jó lesz <#eljen>
Igencsak feszegetem az STDS határait. Béta verzió, amely sajnos nem sokat fog tudni fejlõdni, de a tõlem tellhetõt megteszem. Terveim szerint letölthetõ lesz Restacar-on, a hozzá tartozó Volvóval.<#idiota>

Boxer HUN
Nagyon helyes! Szerintem senki sem fogja megbánni... <#eljen>

ronso
én már regeltem

Sakkoo.......Baszkiiii

Holnap regelek. 😊<#hehe>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Boxer HUN
Fészekrakás...

A RestaCar fóruma landolt az új tárhelyén és jelentem, nem ment zökkenõmentesen. Sajnos hiába lett mentve a "régi" adatbázis, azt az "új" egyáltalán nem akarta megenni. Állandóan nyelvi inkompatibilitási hibákba ütköztünk amikor importálni akartuk a biztonsági mentést. Ezért maradt az alap verzió, hogy új regisztráció szükséges. A RestaCar domain alatt közvetlenül még nem tudom, hogy mi kapjon helyet, az a késõbbiek folyamán ki fog derülni, mert képtelenség az eddigi CMS motort rábírni a Magyar nyelvre.

Bár úgy volt, hogy JohnBart barátom jelenti be az új tárhelyünk birtokba vételét, és semmiképp sem szerettem volna megfosztani Õt ennek a jó hírnek a bejelentésétõl, viszont azt sem szeretném, hogy az esetleges kellemetlenség miatt, ami az újra regisztrációval jár, Õ rá fújjatok. Nem tehet róla semmit.

Az átregisztrálásokat követõen a "régi" adatbázist és az ott szereplõ adatokat megsemmisítem. Visszaállítására lehetõség nem lesz. Ahogy az elõzõhöz, úgy a mostani adatbázishoz is csak én férek hozzá. Személyes adatok nem kerülnek harmadik kézbe. Az új fórumunk több költözésen nem fog átesni, tárhelyünk az elvárásainknak tökéletesen megfelel. Sõt... !!!

Tehát a fórumunk új elérhetõsége: http://restacar.hu/forum/

Köszönjük a megértéseteket, és várunk benneteket!

Boxer HUN
Ej-ej...
Ez legyen szerintem a legnagyobb probléma... Mégis csak világmárkákról van szó, akik milliárdokat áldoztak arra, hogy idáig eljussanak. Valószínûleg ezért nem adják "fillérekért" a nevüket és/vagy emblémájukat. Talán én is így tennék a helyükben... Sõt! Magyar mivoltomból fakadóan egészen biztos, hogy ezt tenném én is! <#hehe>

TruckerDave
Nem biztos hogy van licensz. Ott van az embléma mégis Runner a neve, nem Renault <#szomoru1>

bmwcrash
ok, köszi
Kistódi
Sziasztok! Kérlek titeket segítsetek!
-Leszedtem ezt az "scs_extractor" ..
-Bemásoltam a fõkönyvtárba.
-Társítottam..
-Rákattintottam a "base.scs"-re 2x.
-Felugrott ez a fekete ablak.. (jobb képet nem tudtam csinálni mert, nagyon hamar eltûnik)
-És hiába várok órákat.. Nem történik semmi..
Ha valaki tudná az okát miért csinálja ezt kérem segítsen!!.. <#szomoru1>
Elõre is Köszönöm és Szép napot Nektek!

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Ha saját céged van, akkor lehet, hogy csak szépen lassan tudsz terjeszkedni. Nem mehetsz rögtön minden ismeretlen céghez/városba. A Magnumon van licensz, csak a takarásban van az embléma.

| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |

bmwcrash
Ezt én most nem értem, a videoban 0:30 körül franciao.-ban ilyen kevés város lesz vagy csak régebben vették fel és ezért nincs, meg ezért nincs licencelve a renault sem?
Boxer HUN
Ne morogjál... nem vagy te bolhás kutya! <#hehe>

Kellett már ilyen promó is a játéknak. Pár óra után bekötött szemmel is tudod majd kezelni a managert, annak érdekében, hogy ne csak nézd a többiek tuningolt kamionjait, hanem legyen neked is elég zséééd, hogy fejleszthesd a vasad és a vállalkozásod.

AudiQuattro
Pf..<#szomoru1> Hát arrol láttunk szerintem eleget..<#wilting>

Szerintem teljesen jó,pedal to the metal-ból veszik vissza és fejlesztik úgy látom a dolgokat,helyes.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

fuszhi
Én azt mondom , bár mutattak volna mást. Nem ezt a manageres businesses részt. A játék menetérõl néztem volna egy részt mikor megveszi az elsõ kamiont és megy vele egy fuvart. Ennyi nem több.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

<#levele>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

joceruza
Nagyon tuti lesz!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

luspaydavid
Nída ! Ismerõs kép <#hawaii>

The Truck Is My Life

Kielemeztük a videót... 😊

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OooxYft0KaQ

gomze
Van új videó a blogon és 2 új pótkocsit véltem felfedezni a videóban. 0:47-nél új billenõs pót látszik (végre)
valamint 0:50-nél a konténeralvázon tartály van.

A linkre gondolom a cdgalaxisra/576 boltokat értette... 😄
joceruza
Ne told el a brinyót! A WAREZ miatt említette a korodat.

A LINK-re visszatérve: ez nem az a hely.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

kis kindertojás
nem tudtam hogy korhatáros játék bocsánat ...
el is tolom innen a biciklimet!<#wilting>

Szobi30
csak várjad nyugodtan...ne is nézd a topikot, majd írunk neked ha megjelenik...

szerinted, ah tilos a warez, akkor majd pont privátban fogjuk neked küldözgetni a letöltõ linket...gondolkozz már egy kicsit ember
bár mit is várnék, kor: 14 alatt
de anyucit meg apucit fûzd majd meg, hogy vegyék meg neked, mert azt biztosra veheted, hogy itt senki nem fog neked letöltõ linket adni...

joceruza
Egyáltalán nem hülye kérés! Hát persze hogy értesítünk!<#kacsint>

kis kindertojás
hali 😄
tudom hogy hülye kérés de ha valaki lenne olyan szíves ha kijön a játék akkor írna nekem egy privátot link-kel együtt?
nagyon szépen köszönöm!

üdv.: kis kindertojás<#wave>

Ezen a héten egy újabb videóval fognak elõ rukkoli az Excalibur Publishing cég.

Addig is tekintések meg azokat a képeket amiket a Facebook-os oldalukra töltöttek fel.

Szobi30
a padkás részhez annyit fûznék hozzá, hogy ha kis sebességgel mész rá, akkor nem írja, hogy baleset...
ha pedig a való életben is, rávágtázol 80-90 el, akkor igenis, lenne belõle baleset...
ha fel nem is borítana, de a gumikat elég szépen szétnyírná, a 15-20 centis padka...

fuszhi
Lehetne az ets 2 ben a hó és az utak is lehetnének csúszósabbak. Illetve a holdat picikét kicsit kisebbre vehetnék. Na meg az aszfalt csíkot egy folytonos vonalvezetésbe átnyomhatnák. Ez a rendszámos dolog felesleges idõhúzás, még ha dob is rajta valamicskét. Ha van eszük olyasmin dolgoznak ami kevésbé idõigényes és sokat dob rajta. Nem pedig rendszámgenerátort készíteni ami majd meggyõz róla hogy ott vagyok ahol vagyok. Akkor már az épületeket is megfigyelhetnék és nem sablon városokat raknának be az is többet dobna a rendszámos dolog helyett. Akkor elõttem említették hogy jelzõtábla hiányban küszködik a játék. Dobhatnának pár jelzõtáblát. Illetve ha rámegyek a padkára jó lenne ha nem írná ki hogy baleset, hiszen nem történt semmi. Láttam az oldalon bátorítanak hogy az emberek írják meg az észrevételeiket. Én arra kérnék mindenkit, hogy ha ír nekik tegye már meg hogy ezekre felhívja szíves figyelmüket. Azután majd meglátjuk mi az ami ebbõl megvalósulhat.Tiszteletem

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
😊))))))))))))) véretlen mi? 😊)))))))))))

Törölt felhasználó
Nézz szét jobban, és meglátod hogy nemcsak nekem van helyesírási hibám. Megállt a világ úhhh jaj, hogy 1, na jó 2 betût eltévesztettem VÉRETLEN!!
fuszhi
Sziasztok valaki esetleg egy ilyen pótkocsit nem tudna varázsolni az stds hez és késõbb a ets 2 hõz . Hatalmas

Már csak egy helyesírási tanfolyamra kell beiratkoznod, és mindenki örül majd neked,hogy jó a fizud és jó dologra költötted.
Törölt felhasználó
Igen ien gtabonás, megvan havi 350-400 ezer között. 😊)
ien? 😄 😄

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Sajnos igen.
De azért jó volt egy kicsit "álmodozni"<#papakacsint>