Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
valamint 0:50-nél a konténeralvázon tartály van.
A LINK-re visszatérve: ez nem az a hely.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
el is tolom innen a biciklimet!<#wilting>#wilting>
szerinted, ah tilos a warez, akkor majd pont privátban fogjuk neked küldözgetni a letöltõ linket...gondolkozz már egy kicsit ember
bár mit is várnék, kor: 14 alatt
de anyucit meg apucit fûzd majd meg, hogy vegyék meg neked, mert azt biztosra veheted, hogy itt senki nem fog neked letöltõ linket adni...
www.szobi.picturepush.com
tudom hogy hülye kérés de ha valaki lenne olyan szíves ha kijön a játék akkor írna nekem egy privátot link-kel együtt?
nagyon szépen köszönöm!
üdv.: kis kindertojás<#wave>#wave>
Addig is tekintések meg azokat a képeket amiket a Facebook-os oldalukra töltöttek fel.
ha pedig a való életben is, rávágtázol 80-90 el, akkor igenis, lenne belõle baleset...
ha fel nem is borítana, de a gumikat elég szépen szétnyírná, a 15-20 centis padka...
www.szobi.picturepush.com
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
De azért jó volt egy kicsit "álmodozni"<#papakacsint>#papakacsint>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Akkor hogy az új map-ról is essen pár szó(kritika) így elõre, a megjelenés elõtt.
Remélem azért nem a csõbe,vagy a pótkocsi közé szorult a kakas ,hogy többször is kukorékol ,a kelleténél,olyan helyen ahol nem is kellene.
Vagy csak visszhang.DDD.
Azért a készítõk sem gondolták komolyan remélem hogy vezetés közben hallani ahogy kukorékol õkelméje.
Nem azzal van a gond hogy ilyet is raktak bele csak a megvalósítás kissé eltér a valóságtól.
De lehet városon nõttek fel.
Este 11-kor még nem hallottam kakast kukorékolni.
Ahogy nappal a csillagokat sem látni verõfénynél,stb,stb.
Más: Behajt a kamion abba a szûk utcába vagy nem tudom minek nevezzem.
Nem volt még az sem jelezve hogy egyáltalán milyen út ?
Egyirányú ,zsákutca,kinek van elsõbbsége ha netán jönne valami szembe,ja úgy sem jön.?
Se egy lakot terület kezdetét jelzõ tábla se egyéb.
Nem csak a hibákat kerestem de ezek nagyon hamar szembe tûntek.
Szép szép hogy fejlõdik a játék meg minden jobb lesz de azért ilyenekre sem ártana jobban odafigyelni.
Nem hinném hogy pár táblát olyan nehéz lenne oda rajzolni,ha már a sebesség túllépést úton útfélen büntet.
Nem csodálom hogy nálam akad a játék de a vidin is, ha nem is olyan mértékben ,de észrevehetõ,ezen sem ártana optimalizálni,mire kijön az ETS2 ,remélem ott azért ennél jobban sikerülnek ezek a dolgok.
Az is elképzelhetõ hogy amit a vidin láttunk még béta stádiumban van és mire kijön a végleges minden a helyére kerül(sajnos ,szerintem nem)
No de örüljünk hogy kapunk nagyobb bejárható map.ot ,a többit meg majd hozzá gondoljuk, mindenki Ízlésének és vérmérsékletének megfelelõen.
Bocs hogy picit hosszú lett.
Nyugodtan onthatod a személyeskedést, nem vagyok sértõdõs. Illetve nem feszkót vezetek le, ahhoz Te kevés vagy.
Renault magnum http://kamionszim.hu
felesleges minden nap beírni, hogy "jajj jöhetne már"
anno NFS topikban volt 3-400 felesleges ilyen hsz áradat, hogy mikor jön.
Banner alatt a dátum, ha kiadják hamarabb, úgyis észre fogod venni :)
Válaszotokat elõre is köszönöm,
Üdv.
4:30-tól érdekes <#papakacsint>#papakacsint>
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Sztem ha van egy kis eszük már pedig sztem van, akkor a min., h negyed évet várnak a két játék között vagy még többet, pláne így, h az STDS egy sikeres játékuknak mondható! Szal ha még tehetnék se adják ki sztem ilyen rövid idõ alatt ETS2-t STDS után...
Lovver2010: itt vannak mod-ok STDS-hez, gyakorlatilag kb. ennyi az összes ami kijött ez alatt a 2 hónap alatt. Ha vmi tetszik belõle akkor használd, ha meg nem akkor ez van.
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
mani13: Ha erre a fórumra érted, akkor, ha nincs semmi, minek irkáljunk hülyeségeket, mint például Te, vagy Fuszhi?
Renault magnum http://kamionszim.hu
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!