Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kedvcsináló videó az új STDS peccs bejárható területérõl!

Ha ennyire kell akkor vedd meg a játékot ,ahelyett hogy itt kuncsorogsz a hülyeségeddel.<#violent>
joceruza
Bocs!

SimaSuna! Lehet hogy nem kapott hozzá dobozt!?! <#fejvakaras>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

SimaSuna
nemtudom, nekem a dobozban volt benne.
nem hagytad el? 😊)
Sziasztok! Valaki tudja hogy mi a játék telepítõ kódja? Mert nagyon kéne.
Luspy
Elõbb utóbb a kedves Orosz vagy Lengyel kollégák úgy is csinálnak teljes európa térképet ha el kapja a hév õket még Afrika is benne lesz <#vigyor>

Kistódi
Nekem tetszeni fog még a térkép is mert STDS-ban hogy megyek 30 km-ert 1 óra alatt (jó lehet csinit túlzás) így azért osztrák-francia fuvar nem lesz gyenge 😊

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

5*

| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |

Én elfogadnám azt a megoldást is hogy a megjelenés után dlc -ként vagy patch formájában bõvítenék a terepet.Ha a játék jó lesz akkor hajlandó vagyok fizetni is a további országokért(persze egy korrekt áron bellül).De addig még eltellik egy kis idõ,mert szerintem a szeptemberi megjelenés necces.
yokel
Egyetértek veled, mivel csak elsõ látszatra tûnik kicsinek az a térkép, mert nem teljes Európa, de ha a léptéket nézzük meg benne, akkor azért lesz benne elég húzós táv is rendesen.
Mellesleg már most borítékolható, h (fõleg a kelet eu-i) modderek ezt a játékot is szét fogják módolni (elõbb-utóbb), bár megnehezíti a dolgot, h a beharangozással ellentétben nem lesz felhasználóbaráttabb a modding része, mert sok minden megváltozott a kamionoknál is (de errõl pl. Danyr tudna mesélni, a konvertálásról) ill. jelenleg STDS-t is elég nehéz mókolni, nem is jönnek ki naponta hozzá cuccok.
Zmod3-at is lehet majd újratanulni, mert az is teljesen megváltozott, amivel elvileg lehet majd ETS2-be konvertálni, szal sztem eleinte nem lesz sok cucc ETS2-höz se, de idõvel beindul majd biztosan, fõleg az orosz modderek részérõl. Azok egyébként hihetetlenek mindent szétmódolnak, legyen az játék, LCD TV, telefon, tablet, stb... <#hehe>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Ez nem egy Európa körutazás! A lényeg a vezetés "szimulálása" és 40 órányi úton szerintem lehet is! Én is meg fogom venni és játszani is fogok vele mert hiába vannak benne hibák akkor is ez lesz a legújabb és szerintem a jelenleg legjobb Kamion "SZIMULÁTOR"! Bár én is örülnék egy teljes Európának, attól még nem fogom elkezdeni fikázni, hisz meglehet hogy az SCS (az ez után következõ projektjük mellett) bõvíteni fogja a térképet! Elvégre az STDS esetében most ugyanezt teszik! Én is várom és kíváncsi leszek milyen lesz, de amíg ki nem adták addig biztosan nem fogom fikázni!

Hát igen. Nem lesz akkora durranás mint amire számítunk az biztos. Én azért kíváncsi vagyok az új kamionokra, meg a belsejükre. 😄 A térkép pedig számomra csalódás, még akkor is ha már 1 éve tudom, mekkora lesz, mert azért Európának kicsi lesz a térkép, de nem foglalkozok vele nagyon. Felesleges. 😄 Szar lesz, de megveszem. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

köszönöm szépen 😊

yokel
Na jó, akkor nem új, csak szép képek... <#beka3>
Am, ha már itt tartunk ezek kb. 8 hónapos képek, de akkor viszont semmi változás nem történt azóta, mert az új képek is ugyan ilyenek amik legutóbb megjelentek!
Egyébként külföldi oldalakat olvasgatva egyre inkább az az érzésem, h már másoknál is kezd betelni a pohár, h közel 2 éve csinálják és még mindig csak találgatni lehet a megjelenést! Az az igazság, h mások is úgy látják, h nagyobb a füstje mint a lángja lassan ennek az ETS2-nek, és addig-addig húzzák míg a nagy tûzijáték helyett lesz egy kis pukkanás mikor megjelenik a rajongók körében, pláne ha betalálják az SCS-t a bent maradt hibákkal, h "ezért volt ez a nagy tologatás"?! Remélem lelkileg már készülnek erre a csehek, mert biztos h lesz "köpködés" 1-2 embertõl...
Sokaknak fog tetszeni, bár vizuálisan/grafikailag nem lesz meglepetés, hisz STDS dettó így néz ki, bár fura lenne ha nem 😊 Max. a játékmenet, és a térkép hoz újdonságokat a többi már el lett "lõve".
Mind1, talán még idén kijön...

fuszhi
Én így is úgy is az ets 2 ben is scania-val fogok robogni. Már megszoktam és tetszik. Azt hittem kaptunk megint le pár képet, de ezek valóban a régik képek. Jók. Nekem a naplementés képek tetszenek a legjobban, és azok közül is talán az 50 es táblás.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Ezek már nagyon régiek. 😊))

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

yokel
Újabb ETS2 képek:

Restacar-exkluzív képek az új STDS-peccsbõl a fórumunkon!

Kistódi
Te nem tudsz olvasni??
"Igencsak feszegetem az STDS határait. Béta verzió, amely sajnos nem sokat fog tudni fejlõdni, de a tõlem tellhetõt megteszem. Terveim szerint letölthetõ lesz Restacar-on, a hozzá tartozó Volvóval."

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

kutizsolt
hello mindenkinek... mar reg nem jartam erre...

danyr az a volvo kaphato? vagy privatban megkaphatom?

V-Power Shell

Luspy
Ott nem is de én nem arról beszéltem...

Hát azért... <#hehe><#hehe>

AudiQuattro
Elõzésnél nem mindegy..

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Luspy
Miénkbe 85 van fõnökébe is meg szegedi nyíltnapon is pár kocsiba 85.... De nekem oly mindegy ám az az 5km/h 😄

Sziasztok.Valaki dobjon egy pm-et pls amibe olyan oldal van ahonnan az STDS-hez tudok letölteni mappokat 😊
Volt valaki aki egy jó oldalt linkelt be,csak már jó pár oldallal hátrébb van.Pls,valaki legyen olyan kedves,köszönöm!Vagy linkelje be ide 😊

Kistódi
89 van ráírva 😊)

Boxer HUN
Ezt még nem tudni! Mert ugyebár egy teljesen új rendszerrõl van szó, ami pár hét múlva startol... Majd kiderül.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

szabii98
Csak ugye, ha jön a valve, jön a valve time is<#eplus2>

I met God. She's black

Luspy
Én arra a kis szürke matricára gondolok SpeedLimit 85 aszem ez van rajta.

Boxer HUN
Ha a VALVE átkarolja az SCS Software vállát, az a késõbbiekben a multiplayer közösségi funkcióit nagyban megkönnyíti... szerintem az SCS ezért is lobbiz ennyire érte. Röviden ennyi.

Udv.Legyünk öszinték.A menü szinte az összes játékukban egykaptafára készült.Semmi egyediség nem volt bennük.De hogy most ez nagy olyan nagy szám lenne,legalábbis az hogy megreformálták azt azért én nem mondanám.Egyébként nekem tetszik.Más.A szélvédõn elcsattanhatna néhány rovar,meg a szerelvény is besározodhatna egy idõ után,nekem is ez a véleményem.A törés az necces az autógyártók nem szivesen törik a saját gépeiket még játékon belül sem.Inkább a javítás árát vihetnék feljebb, hogy tényleg vigyázni keljen a "kicsikére".
gumikacsa
Ezt csak én nem értem, hogy ez miért jó?

Renault magnum http://kamionszim.hu

Törés? Inkább a koszolódás fog hiányozni, mert arról én még egyáltalán nem hallottam. 😞
Vagy csak én voltam figyelmetlen?

| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |

hát ez a menü....nagyon érdekes,meg nekem nem tetszik.Lehet kell egy kis idõ majd hogy hozzászokjak 😄

Kistódi
Mióta szabályozzák a Scaniákat 85-re? Fateré nincs 1 éves 90-re van szabályozva és nincs hozzá nyúlva.. Az elõzõ Scania is 90-nél volt szabályozva. 😊 Mind a 2-õ új R-es csak annyi volt a külömbség az egyik Highline 420 a másik Topline 440 😊

AudiQuattro
Szerintem nagyon jó az új menü 😊 Kezdik vissza hozni a jó dolgokat.Már csak a törés hiányzik<#vigyor4>

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Új hír a blogon, fordítás itt!

én értem de nem ez volt a kérdés 😊
luspaydavid
Scania Truck Driving Simulator... Nem véletlen van benne a SIMULATOR szó, amúgy örülj a 90-nek valójában 85-re vannak szabályozva. <#unalmas>

The Truck Is My Life

senkinek nincs tippje hogy akkor hogyan lehetne megváltoztatni?
lorci
Az tényleg nagyot dobna az egészen.Lehetne menni haverokkal s mikrofonnal beszélni egymással<#crazya>
Hátha egyszer lesz ilyen is....

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Új hír a blogon!
http://blog.scssoft.com/

SimaSuna
gondolom valahol a base.scs-ben kell vmit mûködni...

szivesen repesztenék 120km/h-val de akkor már igen csak labilis a kamion vezetése..
STDS-ben nem lehet valahogy feloldalni a 90-es max. sebességet?
Garth22
multi! és mindenki megveszi,lásd ls11

ronso
amugy meg meg kell venni.

Sakkoo.......Baszkiiii

Stig95
Ki sincs adva még... de tudom kérdezni könnyebb mint valaminek is utána nézni. Bannerba is ki van írva '12 szeptember.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Le lehet már tölteni az ETS2-õt?
Boxer HUN
<#eljen>

Meglesz tessa...