52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • csaklaca
    ha jól tudom,van online is!
  • Kronos79
    Hülyeséget kérdeztem. Most már tudok olvasni.
  • Kronos79
    Üdv urak! Egy elég buta kérdésem lenne. Ha megveszem a játékot, azt csak és kizárólag CD-s(dobozos) verzióban kapom meg, vagy van online, e-mailre küldik a kulcsot, változat is?
  • Bal0924
    Hello

Kedvenc kamoint meglehet változtatni vagy új profilt kell kezdeni?
  • Iapa
    Volt. A lényeg, hogy tört játéknál a játékot le kell tíltani, hogy ne akarjon a net felé kimenni, és ne fogadjon kintről adatot. Tehát ne frissűljön.

Letíltás után telepítsd újra és megoldodíik. A registryből is ki kell venni minden adatot.

Mikor megveszed a dobozos játékot ezt fel lehet oldani, de már nem kér akkor ismételten kódot.
  • matusz09
    na akkor örülök, és amúgy mik a tapasztalataid eddig...mert nekem nagyon bejött...
  • Tikal #19102
    Maersk vagy Hapag-Lloyd vagy más konténerekt látott már valaki, van rá mod??

• AudiQuattro
    irány az ágy..

• csaklaca
    erre,fogadni mernék én is!
  • AudiQuattro
    Fasza a busz,de látom maradtak a zombidriverek :S Meg az utas se sok..
  • 0Diaz0
    Én ittvagyok... persze,egyszer beirod az eredeti kódot,és soha az életben nemfog vele b.szogatni! :)
  • retoucher
    Aki esetleg még nem találkozott az Ai busszal, annak itt van pár kép róla!
    Előbb-utóbb úgy is Ikarus 260-asok fognak helyettük gurulni az utakon, csak meg kell várni míg bepakolják a modderek!

• AudiQuattro
    Vinném a méhtelepre :D pár cigi,pia,buli kijön belőle:D
  • kerel
    Banknál csak a 100k-s és a 400k-s lehetőségek vannak? Ez később változni fog szinttel?
  • kerel
    nem fogja... 1x kéri az elején, utána soha többet...
  • ntex
    Előre is sorry a téma miatt de muszáj megkérdeznem:

Van itt olyan aki törttel játszott majd megvette eredetiben? Remélem ott már nem kéregeti a serialt, mert már komolyan kezdek parázni hogy ha megveszem akkor is ezt fogja csinálni...
  • V43 1105
    Van.
  • csaklaca
    ennyien ne tolongjatok.....
  • csaklaca
    van itt valaki,aki az 50-es szint felett van?szeretnék kérdezni valamit!
  • TheSosy
    Mwg kell venni a játékot,és nem lesz ilyen gond...
  • Oliver1983
    tudom hogy ezzel nem sokat segitetem de latod masokkal is megesik mondjuk velem xD
  • Oliver1983
    en is igy jartam uninstalaltam a jatekot persze a profil szevet kimentettem feltettem ujra a jatekot es rengetegszer ujra irtam a serialokat a vegen ugy oszebarmoltam valamit hogy magam sem tudom hogy csinaltam azota nem keri... es 22 vok
  • robert1933
    Szevasztok most a 13-ík szinten vagyok és kéri újra a termékkulcsot és nem is akarja elfogadni.
  • tite
    [IMG][/IMG]

nekem is jó a patch
  • csaklaca
    nem hagyott nyugodni a dolog,újra felraktam,és most működik rendesen! Tolom,mint állat!
  • Geriga

Próbálkozok. :) Na de most lett elegem belőle, szóval megyek és pár fuvart elviszek.
  • matusz09
    sajnálom, hogy te nem azt tapasztaltad amit én, nekem komolyan nagyon frankón bevált, azóta is tolom vele.
  • TheSosy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ilyen rakomány sem ártana :D
  • tite
    na nem tudom miért nem teszi ki a képet :(
  • tite
  • tite
    Az uj gépem.

• BoscoBaracus
    Gartner-es kamion létrehozásán nem gondolkozik valaki? :$

pl.:
  • Oliver1983
    sziasztok hogyan tehetek feliratot a kamionomra mint pl. Lacejka a dafjara BETA TRANSZ? koszi..

• mani13
    Vagy városi és társásat na annak nagyon ürülnék
  • Bowie
    Az alapjátékra felnyomtam én is a 1.2.5.1-et,nálam tökéletesen megy.
  • sewy21
    aztat nem tudom, mert ott még nem jártam a játékkal...:D...párszor elmentem mellette, de benn a városba még nem voltam sajnos...:(
  • ukipapa
    Szép estét és jó játékot mindenkinek (:

• szavulyzsolt
    Mondjuk én nem éppen ezt kérdeztem, de mindegy...
  • lenhoffer
    waberers potkocsik es kamionok mikor lesznek letolthetok meg tok jo lene ha valaki tudna csinalni tob magyar ceges potkocsi modot pl.waberers horvath rudolf dancsi reves trans kft b-3 sped kft hopi kft nemeth trans nyirseg trans kft camion grup 2000 roviden enyi
  • Debilon
    nem érdemes felrakni, teljesen feleslegesen, unalmukban adta ki az SCS