52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Hunter of Deer
    Én most kikapcsolt HDR-el játszok úgy sokkal jobbak a fényviszonyok. HDRnél még este 9kor is világos van :/
  • Linux01
    Ejjnye hát beszorultam...

• jocking
    Meg nem mondom, pedig már mentem el alatta.:D
  • 0Diaz0
    De irok,tucsok :D

Amúgymeg,ha nekem így tetszik,akkor így csinálom meg.. nem fogom 1-2ember miatt,teljesen felszerelni mindennel... sokkal inkább nézne úgy ki egy mindennel felaggatott terepjárónak,mint egy kamionnak...

De tényleg,neked megvan legalább a 4 osztályod? Mert nem úgy látszik :D
  • jocking
    Technikailag az a kereszteződés már magyar terület, ahol épp vagy, csak a játék nem tud róla.
  • Linux01
    Nálam is szakadt 3 órát
  • zoltan1232
    Már megint "szutykos" időben vezetek

• Hunter of Deer
    Remélem hamarosan bekerül egy Kenworth w900 vagy vmi hasonlo is :) (Ice road truckers ftw :P)
  • matheattila
    Rendben, megpróbálom.

Hát csak emiatt nem is fogok egy GTX 690-est venni, mert más játékok maxxon mennek az 1GB-ossal is :)
  • LACEJKA
    sziasztok :D

• lenhoffer
    ELEG GYENGEN NEZ KI AZ A MAN
  • lenhoffer
    ha nem tudsz normalisan valaszolni akkor inkab ne irj semit kocsog
  • 0Diaz0

PisiTIME

És megérkeztem...
  • 0Diaz0

Egy kis pihi...

Melóra fel!

Bécsben összegyűltek páran... ( mögöttem 2-3x ennyien voltak )

• macleody
    Árnyékokat vedd alacsonyra, tükör látótávolságot alacsonyra, segédfényeket kapcsold ki, növényzetet közepesre... Próbálgasd a beállításokat, mert nem túl erős a géped.
  • 0Diaz0
    Neked? Sehol! 8 osztály szükségeltetik a kiegészítők letöltéséhez!
  • Maximus4
    abaneralatvansokmindencsakelkeleneolvasniésazoldalaljánvankeresőis
  • Debilon
    gyenge a géped/nem a legjobban optimalizált a game

használj 125%-os rendert, vagy vegyél vissza a felbontásból
    más nem fog segíteni
  • ystvan2
    Magyar határ a távlatban

• lenhoffer
    azt szeretnem kerdezni hogy honan lehetne cucokat letolteni a jatekhoz. valaki irja meg legyszi koszi daf cf vagy daf xf 95 os fulket meg nem cinalt senki
  • matheattila
    Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy nincs valami olyan mód vagy patch amivel a grafikán lehetne javítani, mert ha mindent felhúzok max-ra, még a renderelést is 400%-ra akkor nagyon szép a grafikája de nem úgy viselkedik az autó ahogy kellene, vagyis későre reagál a gombnyomásokra (mintha belassulna az egész), viszont ha a renderelést visszaveszem 100-125%-ra akkor működik rendesen az irányítás viszont a grafikája eléggé pocsék (mintha homályosabb lenne az egész, nem olyan szépek az élek). A GTS-el nem volt ilyen probléma a grafikával, ott nagyon szép minden. Nem hiszem, hogy a gépem nem lenne elég: intel p. dual core 2.5GHz 2M L2, 4GB DDR2 800MHz RAM, 1GB 256bit Nvidia 9800GT videokártya, 1280x1024 felbontás (ennyit tud a monitorom), win7 64bit.
  • kiskamionos17
    Nagyon szép lett danyr! És a többi munkád is....! Szuper
  • Edwin9801
    Jól emlékszel..:DD Prága és Wroclaw között megtaláltam, köszii.:DD
  • 0Diaz0
    Annyi a lényege,hogy nyugottan feltöltheted bárhova ezt a cuccot,csak szólj róla a készítőknek! De a te esetedben fölösleges,mivel átfestetted,tehát azt már nem ők csinálták = nemkell nekik szólni róla.

Edwin : Olaszországban, vagy Franciában!

Danyr : Váááááááááááááááááááárom már szeretettel :P

Gis80s : Képet sajnos nemlátom.. de azért bepróbálom a játékba :(

dgufoplast: Baromi jók lettek a skinek,nagyon bejönnek! Gratula hozzá!
  • Hungarykum
    Azt hidat, úgy emlékszem Wroclaw környékén láttam.
  • Yani2
    Igen mert hogy valamiért nem engedi mert valamiért sérült a fájl, nektek hogy sikerül feltölteni képet hogy ki is tudjátok rakni???
  • Norby646
    Kegyetlen jól néz ki! Grat hozzá, szép munka! Alig várom h kipróbáljam... :P
  • ystvan2
    szép a kicsike ! olyan kicsi hogy nem látszik :D
  • Yani2
    Ez az én kicsikém :)
  • Linux01
    Valaki már beszélt arról itt, hogy megbillent az AI kamion, és nem tudta lefotózni, na de én most igen...

• ystvan2
    A HÍD túl messze van :D
  • Oliverius
    Biatorbágyi viadukt!?
  • dgufoplast
    Kis pihi ezzel el készült az egész festése :)Volna egy kérésem ha módosítok valamit és a készítők nevét fel tüntetem akkor én azt ki adhatom nem ? és azzal nem sértem meg a készítőket sem :) ? vagy is az omsinál úgy volt :) konkrétan erre a pakra gondolok (ETS2_Krone_Pack_by_Nordish_and_Bora.scs)mert le van írva benne valami olyasmi Use this pack to enjoy your game and please respect the authors

DO NOT: Upload this mod anywhere else but feel free to repost the link
    Cut skins ez és a google nem a legg jobb forditásba és ebbe az van írva hogy ne töltsem fel más hová akkor nem lehet ? mert akkor csak textúra lesz ki adva ? bocs kicsit off is a dolog :)
  • Edwin9801
    Sziasztok!
    Nem tudjátok, hogy ez a híd merre található??
  • Viktor1992
    Sziasztok! Ti feltudtátok rajna az új pachet?! Nekem az Istenért se akarja...
    Állandóan kilép a telepítő az instalálás kezdetekor. Van erre valami megoldás?
  • Rob02
    Frankó!
  • danyr
    Késöbb lehetséges. :)
  • dgufoplast
    Többi kamion is meg lesz csinálva majd idővel később ? ami van a waberer's-nek ?
  • dgufoplast
    De jó hír :)
  • danyr
    Kijelenthetem, hogy készen van. Megpróbálom még a mai nap folyamán kiadni. ;)