52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • wollnerd #19393
    Ez a ETS2 kép a PC Humor topicból volt linkelve.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt hiszem értem a viccet: Az english résznél az eső már olyan sokat esik mint angliában...
  • dgufoplast
    Nekem nincs bajom senkivel nem kötöttem senkibe csak kérdeztem........ de kamiont azt láttam közelről már jó párszor itt ST szoktak járni és akkor látom szóval látni már láttam ilyen kamionokat elég sokat már itt ST be mikor erre járnak

Biztos lehet abba is valami amit mondol de a valóság meg a játék két külön világ szerintem és a skíneket magamnak csináltam eredetileg de érdekli a népet is a hogy észre vettem azt meg hogy be fejezem csak az ért írtam mert már túl sokk képet raktam be

De én be fejezem mert a végén vita lesz belőle de ha valaki félre értett vagy ilyesmi akkor el nézést :)
  • Szabi84
    munkával
  • blasek79
    Hello, pénzt hogy lehet szerezni?
  • Gis80s
    A képet nem engedte a közvetlen linkről, úgyhogy az alábbin találjátok:

KÉP
  • Gis80s
    Sokak örömére tölthető egy csőrös Scania....játékban - szerintem - messze nem 10 pontos, de nem rossz.

...::: LETÖLTÉS :::...
  • Gis80s
    Nagyon kellemes gép, gratulálok :)
  • Kenny85
    Nálam pl nem abban van a hangsúly, hogy szerelmes lennék. Tényleg nem ismerem a céget, talán élőben kamiont se láttam eddig.
    DE tetszik a stílus, az hogy nem egy kommersz fehér platóra van valami odahányva arial betűtípussal.....

lehet jönni kövezni :D
  • Axtros
    Nos, én ismerem a Waberer's-t, belülről és nincs vele semmi bajom. Éppen ezért, ha valaki tudna nekem küldeni Waberer's-es skin-t pótkocsira, annak nagyon hálás lennék. Vagy esetleg az is jó lenne, ha megmondanátok, hogy melyik skin pack-ban van benne. Nekem tettszene a saját "világomba" benne lenne a Waberer's. :)
  • V43 1105
    Nyugi van. Igen igazad van elszaporodtak .. Vajó az ilyeneket töröld nyugodtan reagálni sem kell , nem hiányzik ez ide ..
  • Werner91
    Szerintem meg nem kötöttem beléd, csak bírom az ilyen gyerekeket, akik kamiont nem láttak közelről, csak képen, és főleg nem dolgoztak a waberersnél, mégis azt gondolják húú mekkora királyság, mert ahogy itt valaki írta ebből van az utcán a legtöbb...

2: nem a skinjeidet fikáztam, csak simán kiráz a hideg ettől a cégtől...
  • dgufoplast
    Nem lett mindegyiken jó a fel írat de nem az én hibám hanem a modell é sajnos :)
  • dgufoplast
    Itt az összes amit ma festetem át Waberer's :) yeeeeeeeeeeeee be fejeztem mert a végén még engem dobnak ki innen mert képet rakok be ide :)
  • zoltan1232
    Én most Frankfurt és Nürnberg között vagyok de még mindig fos idő és olyan sötét van mint az ördög valagában. :D
  • dgufoplast
    Off: Nem tudom mi bajod van vele de nekem nincs bajom ezzel a céggel és a festése is tetszik :) azért is csináltam meg és raktam be képet róla :)
  • Werner91
    Távolsági maxon van, ha a sűrgőségit maxra teszem (és ki van kapcsolva a fáradtság szimulálása) akkor oda lehet érni normális vezetéssel időre?
  • dgufoplast
    Waberer's :)
  • macleody
    Most értem Berlinbe Angliából, majdnem végig ilyen fos idő volt.
  • zoltan1232
    Jó utat mindenkinek

• ystvan2
    bazki lehet jó ötlet lett volna sajnos hívtam a mentőt :D
  • macleody
    Miért nem nyomtál egy T gombot, hogy lecsatolja a pótot :D
  • ystvan2
    sűrgőségit és a távolságit húzd fel azok dobnak keményen!
  • ystvan2
    van kormányom de még nem kötöttem be de most igen namost ha az érzékenység túl magas akkor egy kis negyed fordulatos rántást full fordulatnak vesz és már pofára is állt a kamion :D
  • Werner91
    Ezt hogyan és miért? xD
  • razor1997
    ÖÖ ez hogy sikerült?:DD
  • Werner91
    Ma a sokat tuningolt, festegetett, hőn szeretett r580-as scaniámból átültem egy "gyorsfuvar" ereéig egy magnumba., hát van kontraszt. A scania után olyan mint ha egy emeletes házzal mennék. Holnap le is cserélem

kérdés: a törékeny rakományok milyen jellegű rakományokat takarnak? Érdemes maxra húzni, a távolsági fuvar, adr, értékes rakomány mellett?
  • ystvan2
    VALAKI HÍVJA KI A SÁRGA ANGYALT GOND VAN HOUSTON GOND VAN :D

• Luspy
  • Gázfröccs
    Danyr
    Az én scaniamon is ilyen felni van csak pirosban! Te átfestetted? De én nem vagyok jártas ilyen átfestésben de feketében ezerszer vadabb!!
    Tudnád esetleg publikussá tenni?
    Nagyon megköszönném!!
    Ádám
  • V43 1105
    Bitang jó .. Facen csipp rám, köszi .
  • ystvan2
    a telepítők hhm: én 10 szer próbáltam minden féle képpen és nem ment így maradt a régi 1.1.3

aki telepít : na most valakinek azt írja hogy a program nem válaszol , ha elkezdi a telepítés ne csinálj semmit és szép lassan megcsinálja lehet hogy kell neki 10 perc is !
  • danyr
    Lényegében Vlasta érdeme a gép, köszönet neki. Csak pár apró dolgot módosítottam rajta. ;)

• Debilon
    az a ronda kipuff miért kell az oldalára? :)
  • V43 1105
    Hát nem vitted túlzásba ..
  • Viktor1992
    Sziasztok! Nem tudom feltelepíteni valamiért az új patchet. Instaláláskor egyszerűen kilép magától az egész nem értem miért. Tudtok segíteni?
    Köszi előre is a választ!
  • LACEJKA
    kicsit festegetem :D

Vélemény ?

• szavulyzsolt
    Bocs, elmaradt és az előzőt nem tudtam szerkeszteni :D

[IMG][/IMG]
  • Krisztiam #19353
    jaja 750 lovas és tényleg jobban megy :)
  • szavulyzsolt
    Ezt ha valaki megtudná csinálni...

• LACEJKA
    Sziasztok megérkeztem a telepre..