52658
-
Drope #19473 Attól függetlenül simán befértem ;) -
#19472 Kész a szerelvény...
Köszönet a KRONE-t tisztelt danyr-től csak festeni kellet de tökéletes donor :.D
-
dgufoplast #19471 Ami ebbe a topikba van videó vagy mi lenne exe néven szalad :) az működik valakinek nekem nem nagyon akar pedig probáltam win xp is meg win 7 en is és nem indul el sajnos hibát ír ki valaki tudja mi a meg oldás erre a hibára hogy mi véget csinálja ezt ??????????????????????????????????? -
siplace2 #19470 Az a kérdésem lenne,hogy Scaniába tető spoilerbe hogyan rakhatok lámpákat?Mint ahogyan a képen is.Előre is köszönöm. -
dgufoplast #19469 El írtam sorry :) aki akinek ez lett volna :) -
dgufoplast #19468 Tees :) aki nem lenne meg itt meg találja de én nem raktam bele mert nem bírtam beszélni a készítőkel -
#19467 Köszönjük! -
#19466 A ETS2_Krone_Pack_by_Nordish_and_Bora.scs fájlt honnan lehet letölteni? A DG_dgufoplast Waberer's modjához szükséges! Rágoogle-oztam, de hiába... -
zoltan1232 #19465 De kopnak meg minden csak nem tudtam hogy ez is bele van építve a játékba. Köszönöm a válaszod :) -
sipi80 #19464 Köszönjük. -
danyr #19463 Elnézést, elrontottam. :) -
#19462 Javított link -
sipi80 #19461 Tényleg nem jo :S
-
dgufoplast #19460 Nem jó a link :) -
sewy21 #19459 a valóságban nem használódnak, kopnak az alkatrészek egy kamionban?...:D -
danyr #19458 LETÖLTHETŐ! Volvo FH Waberer'S Combo by Deniel (BETA): itt.
-
zoltan1232 #19457 Az miért van hogy szépen, óvatosan vezetek és mégis 1%-os sérülés keletkezik a kamionon? -
kiskamionos17 #19456 Lacejka ez tölthető lesz vagy privát? -
#19455 Ide latszik mennyire szar ivben dordulsz ra ;) -
kiskamionos17 #19454 Köszönjük a munkádat! :) -
dgufoplast #19453 Ez erre ment volna
Igazad van de én utánfutóval együtt akartam fel rakni de akkor nem úgy lesz mert nem értek a készítők nyelvén sajnos :) a google meg nem jó erre így csak a textúrák lesznek benne de le írtam minden benne mit hová kell tenni :) -
dgufoplast #19452 Igazad van de én utánfutóval együtt akartam fel rakni de akkor nem úgy lesz mert nem értek a készítők nyelvén sajnos :) a google meg nem jó erre így csak a textúrák lesznek benne de le írtam minden benne mit hová kell tenni :)
Kösz szerintem is meg érte meg csinálni :)
Akinek kell le bírja tölteni a Waberer's modot :) -
zoltan1232 #19451 Oda nagyon szar befordulni -
csaklaca #19450 ZsíííííííííR -
Drope #19449 Kicsit keskeny a bejárat...
-
#19448 sziasztok.
mit szóltok egy Huncargo-hoz ????
-
SuSu1992 #19447
jókisgépszázzaltép:D -
csaklaca #19446 Ne gonoszkodj!Biztos a korongosat modernizálta és lecserélte digitálisra! -
#19445 "Tahográfot cseréltem :D" -
#19444 Amúgy a Wabis skin(ek) mikor lesznek letölthetők? Mert már repesztenék velük.. a kamion,meg a sárga már megvan hozzá :D -
sewy21 #19443 nekem i3-2350m, gt520mx videókari, 4gb ddr3 rammal, közepesen néha beakad...pl mikor angliában szakad az a kib*szott eső...de ott olyan eset nem sokszor van, hogy sütne angliában a nap...:D -
#19442 Gyenge a géped és a játék meg nincs optimalizálva rendesen. -
Kronos79 #19441 Nekem csak 2,8-as a proci és csak 3GB RAM van, de az akadozást megoldotta, hogy ha levettem a fű sűrűségét és a növények részletességét. -
Lion4Ever #19440 Őőőőm tudtok nekem segíteni?:D az miért van hogy a gépem intel pentium dual core 2-s 4 gb ram 3.0 ghz akk 1gb vidikártya és ha magasra teszem a grafot akadozok?:( most kicsit kicseleztem a játékot a graf terén de jó lenne ha tudnátok segíteni előre is köszönöm:D -
Lion4Ever #19439 Angliában átfestettem és tettem ki 1 táblát így kicsit otthonosabb:D
Angliában 1 kanyar gondoltam megörökítem:D
Belga határ mentén:D bekaptam pár falatot... és dobtam 1 sárgátXD
Megérkeztem a bányába felakasztottam majd indulás tovább.
Tahográfot cseréltem :D
Szép gépek /képek srácok szép az a waberer's es kamion azt letöltötted mert ha igen akkor küldhetnél linket:D
-
Lion4Ever #19438 Itt felborúltam XDDDD de össze tévesztettem a képeket aztán most felborúlva pihizek xDDDD -
Lion4Ever #19437 [/IMG]
A kikőtnél 1 kis pihi majd irány anglia!!! -
kiskamionos17 #19436 Sziasztok!
Valaki segítsen már nekem legyen szíves mert nagy gondom van! Szinte az összes modelhez van gps standard fülkéhez olyan mint a merciben scaniában manban. De sajnos a Dafhoz semmilyen fórumon nincs, török szlovák cseh lengyel magyar stb.... végig turtam az összeset. :( Esetleg ha valaki tudná hogyan kell megcsinálni vagy nem kerül olyan nagy erőfeszítésébe akkor szerintem többen is szívesen elfogadnánk.
Mert nekem most időm lenne rá csak sajnos teljesen hülye :D vagyok az egészhez.
Valaki segítsen kérem! Előre is köszönöm.
Sziasztok -
vajo #19435 Modelleket, tehát kamionokat és pótokat kiadhatsz módosítva, de a szerzők, készítők nevét fel kell tüntetni. Viszont skineket, skinpackokat nem adhatsz ki más pótkocsikon. Te azt magadnak rárakhatod arra amire szeretnéd, de ki nem adhatod, mert közös sincs hozzá. Az meg, hogy átraksz egy skint másik modellre, az hangyafing. :D -
#19434 Az új kamionom!