52658
-
Oliver1983 #19765 ok akkor hogyan is keressek ra mit irjak be skin festese? valami okossab kerdes a google ba?
koszy! -
dgufoplast #19764 Én paint netet használok és az is jó a festegetéshez és itt a be állítás is hogy kell el menteni a dds fájt :) -
#19763 Figyelj most pár embert nagyon elkezdte érdekelni a Festés....
Ezt nem lehet elmagyarázni 3 mondatban én magamtól jöttem rá szinte mindenre
de neten csomó videó van fent abból lehet tanulni a legjobban
-
#19762 Köszi srácok,akkor lehet,hogy hanyagolom a festegetést,de azért megmutatom az említett nvidia beállításait,hátha valami nem jó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Oliver1983 #19761 tudsz nekem segiteni hogy valtoztatod a skineket?
-
#19760 Na megvan a Beta verzió
-
#19759 Bocs, lehet rosszul gondolom, de ha fel van telepítve az nvidia DDS plugin, akkor nem szükséges a PS-el történő megnyitáshoz, mentéshez a DxtBmp (legalábbis én nem használom).
Maximus: pl. DXT5 ARGB 8-ba mentsd. -
#19758 Az a baj, ezt én is néztem, hogy mivel az alap DDS-t mázolod át ezért ha festesz rá, akkor azt is színezi, így fordúl elő amit írsz.
Mivel az alap dds- fehér, ezért elméletben ha fehérre fested a kamion szépen látszani fog.
De ez elméletileg van így.
Az upgradesben 100% egyszerűbb lenne megfesteni, de ott meg nagyon nem tudom mi merre:)) Nem egyszerű, de ha nem kapok segítséget itt valakitől addig fogom basztatni amíg rá nem jövök:)) -
#19757 dxtbmp tool is kell, én azzal nyitottam meg, aztán onnan küldöd PS-be.
Ezt a skin-t nem én csináltam. -
#19756 Tudom láma kérdés,de ha rakni akarok a kamionra egy képet,mint például nálad az ironman,akkor azt ps-be az nvidia dds formatnál mit kell beállítani,hogy szines legyen?Mert most beleolvad a "festékbe",szinte csak a kontúrja látszik. -
#19755 Csáó!
Nekem egy volvom van. Kitaláltam egy bazi jó skint, és hát szeretném megcsinálni.
Te ezt hogy csináltad meg? Az Upgrades ben lévő, dds-ket festeted át?
Vagy melyik filét kell ahhoz módosítani, hogy egy egyedi skin legyen bent.
Ugye a kamion alap dds-e nem jó. Mert ugye 1 akkor minden ai volvo ugyan olyan lesz.
2 tükrös, tehát ha írsz rá másik oldalán fordítva lesz.
Szóval tudsz egy kis helpet adni?:))
Nagyon sok gameban szoktam mázolni, és meg akarom csinálni a csapat szállító kamzimat, ehhez a versenygéphez:
-
Oliver1983 #19754 Szia Lacejka ezeket a modositasokat hogy a gepek masmilyen skinen futnak hogyan csinalod? nkm is tudnal 1 et csinalni?
-
kamionos26 #19753 köszi szépen! -
#19752 photoshop, gimp -
kamionos26 #19751 milyen programmal lehet ilyen skin-t csinálni? -
csaklaca #19750 Még egyszer köszönöm!Mindjárt mutatom! -
#19749 Nem jutott semmi eszembe gondoltam össze dobok neked egy ilyet :D
jó utat vele :.D -
csaklaca #19748 Naná,hogy kérem!Király vagy!
-
#19747 Sziasztok !
csaklaca ezt nekd csináltam :D ha kell írj
Vééé Nyoccc
-
#19746 -
ntex #19745 Mit kell benne segíteni? Magyarul is lehet telepíteni... -
takacsadam1 #19744 A hivatalos oldalról letölthető a magyar nyelvű játék. -
totoda #19743 Sziasztok! Valaki tud segíteni ets2 magyarositásban?
Előre is köszönöm. -
ntex #19742 2005, 2008, 2010-es verziót is fel kell neki rakni, mert mindegyiket más program használja -
Hungarykum #19741 Nálam ugyan ez van a régi NFS MW-nél.
Ezt most olvastam:
Azt meglehet próbálni, hogy letörlöd ezt vagy ezeket a VC programokat a gépről. Gépet újraindítod, majd feltelepíted újra ezeket a programokat.
Ha nincsenek meg, akkor a Microsoft oldalán meglehet találni, vagy ha be van kapcsolva, akkor a Windows frissítés feltelepíti ezeket a programokat.
Én nem próbáltam ki, így nem tudom, hogy segít-e vagy nem! -
#19740 hello!
Bocsi de kérnék egy kis segitséget :P
Az a lényeg h minden nap játszottam az ets2-vel. de egyik naprol a másikra ezt a hibát irta ki már ujra raktam a visual c ++ de még se jo vkinek van tippje h mitöl gyógyulna meg köszi elöre is
-
#19739 Photoshop, Gimp -
Veszpremi #19738 tudna valaki adni nekem egy olyan progit amivel könnyen tudok kamiont csinálni, skinezni meg diszitani ? -
Veszpremi #19737 ma vettem magamnak 3 garázst. mind a hármat fel huztam level 2 szintre.
jelenleg a 28. szinten tartok. nagyon jo cucok vannak a kamionokhoz. tök jo hogy lehet tuningolni öket.
naponta 3 szintet tudok lépni vele. ennyi elég is :D
Jelenleg egy nagy fülkés DAF-l tolom , ami német szinüre van festve :) -
JohnBart #19736 Jelenleg csak átskinezéssel, de a közeljövőben *lehet*, hogy menüből is meg lehet majd oldani a dolgot. -
komiki #19735 Szentséges Szűz Mária.Mi van már megint ezen az elátkozott forumon?.Emberek!Mi folyik itt Gyöngyösön:)) -
Super Tocsi #19734 ez megfelel?
-
Super Tocsi #19733 ai fényszoró -
skwerl1990 #19732 Valaki tudja mi annak a módnak a neve amivel az AI lámpáinak fényerejét lehet növelni? -
skwerl1990 #19731 Céges felirat eredetileg nincs a játékban, skin módosításnál tudod megcsinálni magadnak.
egyéb? -
skwerl1990 #19730 mondd a kérdésed -
skwerl1990 #19729 Hosszabb útra indultam...
-
#19728 Helyesírást az általános iskolában tanítanak. -
Super Tocsi #19727 Mért te tudsz nekem segíteni?
-
#19726 Ez jól sikerült!!