52658
-
Werner91 #19805 Segítség, eltűnt a profilom!! 21-es szinten voltam, eredeti játék, mod nincs, nem is volt, egész nap nem volt semmi baja, valamiért kiléptem, most visszaléptem kiírta hogy aktiváljam a játékot, aktiváltam, kódot megint elfogadta, de nincs meg a profilom, de a dokumentumokban megvan! Viszont, hiába csinálok vele bármit akkor sem jön vissza. Ez meg mi a f*sz??? pls valaki! -
#19804 Az alapból világít. Axor v2 modban. -
csaklaca #19803 Köszi! -
unikey0828 #19802 [Trailer-ETS2] Skin Pack v1.3 ebben van benne ;-) -
csaklaca #19801 azt az eni-s pótkocsit honnan szedted? -
unikey0828 #19800 Sziasztok, nem a legjobb, legszebb, de nekem tetszik :-)
-
orixon #19799 de nem azokat a lampakat..... -
takacsadam1 #19798 F4, ott lehet beállítani -
orixon #19797 Azt hogyan erted el hogy azok a kicsi fenyszorok is egjenek a nagyok alatt? vagy az alapbol eg a mercin? -
skwerl1990 #19796 Új tragacs...
-
#19795 zmodeler, gimp, photoshop, paint.net -
takacsadam1 #19794 Hivatalos oldalon, "patch for any version"
Arra ügyelj, hogy amikor elkezded telepíteni, lehet, hogy ki fogja írni, hogy nem válaszol, de NE hagyd abba a telepítést, telepít..... -
janikad600 #19793 Nem, mert nem adtam meg senkinek. De most teljesen új vindozt raktam az éjjel és most telepítettem a játékot ujra és most meg jó.a pech-eket hogy adagoljam rá? -
takacsadam1 #19792 o-t és a 0-át nem cserélted fel? -
takacsadam1 #19791 Szia!
Próbálj meg írni az SCS-nek email-ban, hogy mi a problémád.
Google translate-el, biztos segíteni fognak!
A kódot nem aktiválta már egy barátod?
A kiskönyv utolsó elötti oldalán megtalálod a "playon" elérhetőségét, próbálkozz velük. -
janikad600 #19790 Tuti. -
Yani2 #19789 Szép jó reggelt, tud nekem valaki adni olyan linket ahonnan le tudok tölteni olyan programot amivel lehet kamiont szerkeszteni?? előre is köszönöm
-
#19788 Nagyon baba!! -
#19787 Felkerültek az ékek... :)
1920x1080 -
#19786 Biztos hogy nem cseréled fel a Z-t meg az Y-t? Úgy emlékszem a játék angol bill-t használ és felcseréli. -
janikad600 #19785 Sziasztok!!!
Olyan kérdésem lenne, hogy van e magyar support a játékhoz vagy egyáltalán van e ilyen.
Salynos nem válaszolt senki a kérdésemre így valahogy szeretnék a pénzemért vásárolt játékkal játszani Újra lett telepítve a játék és nem fogadja el a kódot újra.
Eredeti a játék a cd-galaxisban lett vásárolva.
Ha valaki segítene ebben annak örülnék.
A SEGÍTSÉGET ELÖRE IS KÖSZÖNÖM. -
#19784 Köszi!! -
#19783 vehicle\truck\upgrade\paintjob\matching_pattern.dds
-
#19782 Áruld el légyszi', hol találtál psd-t a játékfájlok között?
Előre is köszi!! -
#19781 A Scania grill rácsát azt lehet festeni, vagy az mindig szürke marad? -
vajo #19780 A REX-el nincs ilyen probléma. Már javítottam az ilyen problémákat, viszont az én texturámmal karcos lesz. :D És az élethű. Majd ha elkészülök vele, kiadom. :D -
#19779 pedig ez a márka több teherautót/kamiont gyárt/ad el mint az összes európai márkák együtt véve :D -
#19778 kiválasztottam egy három layer-es dds-t, megnéztem a játékban hogy az milyen a kamionon, körbefotóztam, majd az alapján festettem rá, de igen, néha rápillantottam a scania-s rácshálóra hogy mégis mi-merre :) -
zoltan1232 #19777 Jó utat :) -
#19776 -
#19775 A szélvédőn szintén csak módolással lehet változtatni,hogy a nappal szembe ne legyen ennyire füstszerű?
-
#19774 És te pl akkor a scanianak a psd-jét festeted meg és így tetted a manra?
Mert végül is ha ugyan ott van az oldala, teteje stb stb. Akkor jogos az 5 pont.
Köszike, nahh ennyi kellett volna:))
Holnap megpróbálom..
Köszi még 1x.. -
#19773 kilehet cserélni a megvehető festéseket is, így nem lesz mindegyik kamion feliratos :)
nálam pl. ilyen az oxxo-s festés
"psd"-t a játékfájlok között csak Scania-ra találtam :/
viszont a többi kamion is 95%-ban ugyanaz max az ablak és kerék íve más egy kicsit:) -
#19772 Azt nem is kell elmagyaráznod:)
Maga a festés az egy dolog az a legnehezebb az egészbe, de az simán megy.
A problémát maga a játék okozza.
Ha egy alap játékot nézünk pl race07 et. Ott vannak PSd amik layeresek. És ugye az adott autókhoz vannak kiadva. Ennek van egy módja amivel beilleszted a játékba.
De írsz neki egy filét, ami meghatározza, hogy a játékon belül kié lesz. Így más pilóta vagy Ai ezt nem használja.
Itt ugye az a gond, hogy van egy alap dds-e a kamionoknak. Amit ha kicserélsz egy festésre akkor megjelenik ugyan, de ez az alapja, tehát az összes volvot változtatja.
Szóval ezért kérdezősködünk. És igazából nem hiszem, hogy ezt olyan bonyolult lenne leírni.
Összesen egy beillesztési folyamatra van szükség illetve arra, hogy melyik az a file, amit az ember változtatni akar..
Én a ligánkban amit csinálunk ennél jóval többet leírtam, és nem igazán érzem nehéz feladatnak.
Szóval ha pl a race-07 be szeretnél festést berakni ezzel a leírással meg tudod: oldani:
vsr. -
Hungarykum #19771 Ha a tükörben látszik a Hold, akkor a Nap miért nem?
Ezt elfelejtették kijavítani. -
#19770 Gyerekek, leszedtek a netről egy kész skint, photoshopban átfestegetitek olyanra amilyenre akarjátok és bedobjátok a játékba. Nem olyan bonyolult ez. Az más kérdés, hogy el kell vele tökölni egy darabig míg minden a helyére kerül. -
csaklaca #19769 na,jó éjt mindenkinek!LACEJKA!Király vagy! -
gergely78 #19768 mit kell csinálni akkor ha az xp ment a játék de a windows 7-en nem megy segitsetek
-
#19767 soha.
ha csak nem a modderek.,. -
csaklaca #19766 vajon ilyet mikor lehet majd venni a játékban?