52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Super Tocsi
    én ma kesztem el írkálni az oldalra de egyépként már nagyon rég óta nézem az oldalt és nekem is feltünt hogy nagyon sok a kép. A segítségeket én jobban kedvelem mint hogy látok 4 db képet arrol hogy valaki megy az esőben!!!
  • Tikal #19724
    Mivel én hoztam fel a témát, a te hozzászólásod valamilyen szinten nekem lett címezve, én meg most neked válaszoltam, leírtam a véleményem, most ha elolvasod akkor látod hogy általánosságban írtam..
  • bakkerman
    egyébként valami képfeltöltési limitet bekéne iktatni,a feltölthető képméreteket illetően,mert ha néha felnézek telóról a topikba,akkor a sok túlméretezett kép seggbekúrja a telómat...gondolom ezzel mások is így vannak,akik néha telefonról nézik a fórumot.
  • Super Tocsi
    és azt tudja valaki hogy melyik oldalról tudom azt leszedni.
  • Maximus4
    Azt ugyan nem értem,hogy miért nekem címezed ezt,mint ha én raktam volna be egy rakat képet,de mindegy.A másik pedig,mint moderátor,pontosan tudom miről kellene illetve nem kellene szólnia egy topiknak,de úgy érzem,erről napokig "vitázhatnánk",de ez távol álljon tőlem.Sokan nincsenek tisztába a fórumozás íratlan szabályaival és ez itt az alapvető probléma.
    Na mindegy,befejeztem az offolást,peace!
  • siplace2
    Úgy tudom a cégnevet kamionra csak skinnezéssel tudod felrakni,de ha rosszul tudom akkor javítsatok ki
  • ntex
    Most vettem észre hogy Hollandiában lehet látni kerékpárosokat is :O

• Tikal #19718
    Ha olvastad a hozzászólásomat, akkor értenéd hogy nem a képekkel van a baj, hanem a tucat képekkel, a random screenshotokkal, azzal hogy egy oldalon 40 kép van amin semmi érdekes nincs. Mert lehet számodra izgalmas hogy megálltál egy kúton és elképzeled hogy pihensz vagy cigizel, de hogy erről egy egész sorozatot benyomj ide az már szerintem sok. És igen ez egy fórum, ahol a hozzászólásoknak kell dominálni, a képek arra valók hogy megmutass valamit, na de 4 kép aról hogy az esőben vezetsz? Szerinted én nem ugyanezt látom ha elíndítom a játékot? Megsúgom, de. Attól hogy feltettél két extra lámpát a kamionra még nem lesz érdekesebb mint tegnap lámpa nélkül...

A restacar.hu-n még albumokat is létrehozhatsz a képeidnek, ajánlom figyelmedbe.

Remélem azért látsz különbséget a 19659-es hsz és a többi képes hsz között. Ha igen, akkor érted miről beszélek. Persze nem lehet mindenki ilyen ügyes, de akkor ha nem vagy az, akkor legalább kíméld meg a többieket a vizuális szeméttől, és szurj be csak egy képet, a többit meg link mögé. Ez sem olyan nagy kérés szerintem.

Szóval miről kell szólnia eg fórumnak? A képekről?
  • janikad600
    Sziasztok, lenne 1 olyan kérdésem, hogy ujra kellett rakjam a játékot és nem fogadja el a kódot ujra mit tegyek?

Segítsetek légyszi, mert kikészülök.
  • Maximus4
    Azoktól kérdezném (mert többen vannak) akik szerint túl sok képet raknak be a fórumozók,hogy miről kellene szólnia a topiknak?

- valaki adjon már egy kódot?
    - hogy kell elindítani a játékot?
    - hol lehet letölteni kiegészítőket?
    - ma levezettem 3000 km-t egy scaniával?
    - stb.

Nem akarok senkit sem provokálni vagy megbántani,de ez a képes dolog nem tartozik szervesen a játékhoz?Egy szót nem szolnék ha például a kertjéről vagy a kutyájáról rakna be valaki képet,de kamionokról....Az,hogy valaki odaírja,hogy megálltam hu...zni,na bumm.
    Mint ahogy tegnap is írtam,engem sokkal jobban idegesít a rengeteg ide nem illő hozzászólás.Ismétlem,senkit nem akarok megbántani,de attól kiborulok,amikor bejön ide jóskapista123,megkérdez valami oltári baromságot,ráadásul olyan helyesírással,hogy az förtelem,és ha 2 percen belül nem válaszol senki,akkor újra és újra felteszi ugyanazt a kérdést.Aztán ha válaszol valaki,akkor rögtön eltűnik a topikból,bármilyen köszönet nyilvánítás helyett és egy idő után kezdődik minden elölről.

Egy szó mint száz,egy baromi jó és segítőkész közösséget lehetne itt összehozni,de ahhoz mindenkinek sokkal toleránsabbnak kellene lennie.És ezzel nem akarok semmilyen vitát kezdeményezni,pusztán csak a véleményekre vagyok kíváncsi:)
  • takacsadam1
    F4-el tudod megjeleníteni...
  • Bal0924
    A kiegészítő lámpákat mivel lehet bekapcsolni?
    A villogóra véletlenül rájöttem.:D ("O")
  • takacsadam1
    80 hozzászólásból 7 db-ban volt kép. Ebben mi a sok?
  • Super Tocsi
    Hali. Már rég óta olvasgatom az írásotokat. De nekem is lenne egy kérdése. Hogyan tudok a szélvédő fölé írni cég nevet? Vagy hányadik szinttől? Köszi a választ!! részletesen kérek segítséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • gumikacsa
    Tényleg idegesítő ez a sok kép, főleg, mikor idióta sztorit is gyártotok hozzá.
    Nem az a baj, hogy nem tölti be a képeket (pedig csak 15 megás netem van, úgyhogy aki szerint ez nem net, az bekaphatja (most tervezem lejjebb vetetni)), hanem kb. általános iskola alsó tagozatos szint. Végül is igaz, az Scs várt célközönsége pont az. (Ja, a nagyobb szélessávval hencegni meg ovis szint....)
  • Super Tocsi
    Akár hogyan is próbálkozok vele nekem nem sikerül semmi nem változik semmi!! Segitség
  • Maximus4
    Az be van már állítva,de köszi,hogy szóltál:)
    Most pihentetem a dolgot,mert éppen nosztalgiázom C64-es játékokkal:P
  • bullseye9
    Még egy dologra ügyelj, ha Total Commanderrel dolgozol: 0-ás tömörítési arány legyen beállítva.
  • takacsadam1
    Szerintem a tükrök így reálisak, mert éjszaka valóban nem látsz semmit benne, csak ha jönnek.
    Van egy olyan mód, ami az AI-k lámpáját erősíti meg. Nekem bevált.
    Vagy állíts a tükrök dőlésszögén.
  • bakkerman
    arra nincs valami gyógymód,hogy éjszaka a tükörben lássak is valamit?? mert elég idegesitő,hogy nézem a tükröket,de teljes sötétség,sávváltásnál meg volt már belőle gebasz,hogy hirtelen tünt fel 2 fehér pötty,és belémrongyoltak...
  • Maximus4
    Na ezt még nem próbáltam,mondjuk eszembe juthatott volna:)
    Köszönöm!
  • dgufoplast
    Akkor probáld meg úgy ha nem megy más kép hogy ki törlöd ami benne van és amit csinálsz aszt rakod vissza vagy így probáltad akkor nem szóltam
    De akkor winrar az jó erre én azzal szoktam és mindig jó volt :) ha más kép nem lesz jó a dolog :)
  • Maximus4
    Azért nem értem,mert commanderrel nyitottam meg,kimásoltam a dss-t,és miután elmentettem és visszamásoltam szintén a TC-vel a scs-be,semmi nem történt,maradt minden festés a régiben.Ezt onnan tudom,hogy utána újra kimásoltam és megnyitottam PS-el,de az alap skin jött elő:(
  • KraZ
    Sziasztok!
    Ehhez a hanghoz tud linket valaki? http://www.youtube.com/watch?v=fkYknrNJ2tI
    Ilyen van linkkel csak ebben zavaró a sok sziszegés http://www.youtube.com/watch?v=_A9YZ8rhSMk&feature=related
  • dgufoplast
    Le maradt az scs fájt kell meg nyitni winrar-al ha nincs össze társítva akkor össze kell de jó hozzá total comender is :)
  • dgufoplast
    Meg nyitod winrar-al és be húzod a másik helyére és felül írja és mikor be raktad csak okézd le és nem lesz az scs fájnak semmi baja de azért a festésről legyen biztonsági mentés ha nem jó sikerülne a skin vagy nem tetszik :) lényegébe ennyi :)
  • Super Tocsi
    Hali. Már rég óta olvasgatom az írásotokat. De nekem is lenne egy kérdése. Hogyan tudok a szélvédő fölé írni cég nevet? Vagy hányadik szinttől? Köszi a választ!!
  • Maximus4
    Tegnap elfelejtettem leírni,hogy ez egy külön berakott kamionra vonatkozna a skin szerkesztés és az eleve a mod mappába van.Ilyenkor,hogy tudnám megoldani a color.dds fájl visszarakását?
  • ToMM23
    Megvan :) Volt valami "Autumn rain" mod. Azt töröltem és máris szép idö is van :) Köszi az ötletet :)
  • takacsadam1
    Az időjárás csúszkát úgy hagytad?
    Nekem 11 mod van bent, és nincs semmi problémám a játékkal.
  • ToMM23
    Időjárási az nincs. De másmilyenek vannak, összesen kb 8-10
  • takacsadam1
    Van bent valamilyen időjárás mod? Próbáld meg, hogy kiszeded a modokat egyesével, lehet hogy kettő összeakadt, és az váltja ki a problémát.
  • ToMM23
    Próbáltam azt is.. Ugyanugy esik... Elállni meg luxus neki.. :S
  • takacsadam1
    Szia. A "beállítások", "játékmenet" rész alatt van egy olyan, hogy "eső hossza és gyakorisága",
    ott tudsz állítani rajta.
  • ToMM23
    Sziasztok ! Nincs valami konzol parancs ,ami tényleg kikapcsolja az esőt és napos idöt ad ?:S
    A " g_set_weather 1 f és 0 f" csak erös vagy gyengét produkál... Már majdnem 6 valós órája szakad és kissé unalmas már... Hiányzik a tiszta szép napos idő :S:S Az utolsó patch óta ilyen sajna..
  • Oliverius
    Én tegnap meglepődtem mennyire próbálják élethűre csinálni a játékot amikor egyszer csak menet közben látok egy frontális balesetet a világ végén. :))
  • takacsadam1
    Ez szerintem is probléma, bár nem a legnagyobb...
  • ntex
    Igen, az köztudott volt, ellenben tompított módban nem adnak plusz fényt, ez sztem hiba...
  • takacsadam1
    Halihó.
    Az nektek is feltűnt már, hogy ha vannak kiegészítő lámpáitok, pl a tetőn, vagy a hűtőrácson, akkor a távolsági fénynél megmutatkozik azok ereje is?

http://kepkezelo.com/images/u8zbnk9mdyallytfv48p.png

Én most jöttem rá, bocsi, ha ez köztudott volt.
  • gordon 24
    Pajti!

Nagyon szépek!

Te használsz gumi festést? Vagy ezek a kamu logós gumik?

Sajna ami nekem van gumi festés, az olyan, hogy a pótokon illetve a többi kamionon maradnak ezek az agyon csicsázott fehér, meg sárga logos gumik..

Ha esetleg ami neked van nem ilyen (mert ugye a póton látszik, hogy nem:)) ki tudnád linkelni melyiket használod?

Előre is köszike...

P