52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Madi92
    Lassan meg lesz a lóvé az első saját igavonómra! :P
    De addig felmerült bennem egy kérdés! Ugye most másoknak melózok, és ahogy fedezem fel a térképet, meg fejlődök, egyre több megbízás lesz elérhető. Én eddig mindig a legtöbbet tejelőre mentem, de érdekelne, hogy miért vannak még mindig benne az ilyen 3000€-ért menő fuvarok, tehát miért választanám azt, egy 8000€-os helyett? Bocsi, ha hülye kérdés! :D
  • HCsuky
    http://restacar.hu/forum/index.php?threads/min%C5%91s%C3%A9gi-bels%C5%91k.253/
  • HCsuky
    Köszönöm sikerült :)

Kronos79.: köszi :)
  • sipi80
    DeRonteTrucks_v2.0, erröl a modrol valaki dobna 1 linket. köszönöm
  • zoltan1232
    Én a kilépet úgy értettem hogy megfagy a játék :D
  • Norby646
    Csináltam 1-2 képet, próbáltam kicsit igényesebbre hátha így nem probléma. :)

• Drope
    Féluton pihenő a kollegával.. Remélem nem gond,hogy képet rakok :) Új gép,még a festés nincs kész,ezért csak alap festés van rajta.

• sipi80
    Rolát hol találom?
  • Iapa
    Nálam is azok vannak a garázsban :-. Viszont dolgoznak :-)
  • Maximus4
    Egy képet hagytam kint,a többit beraktam spoilerbe.
  • kalee
    Pár kép:

• macleody
    Így van, az okozza a galibát. Töröld a DeRonteTrucksra vehicle mappájából a share és upgrade mappákat.
  • Luspy
  • gordon 24
    Nekem meghaladja a képességem:)) Befestem tök jóra, de full más színe lesz bent.. :)) Szóval jahh:)
  • Kronos79
    Így elsőre a DeRonteTrucksra tippelek. Az nyúl bele a kamion skinbe.
  • zoltan1232
    Nálam akkor van ilyen ha Renault kamionos sofőrömet választom ki. KIlép és kész. Lehet egy újratelepítés megoldja a dolgot
  • HCsuky
    hello valaki tudna segíteni ha a kamionokra rakok kiegészitő lámpát azok pirossan látszanak rajta nagyon ocsmányul néz ki.
    Ezek vannak a modok vannak a játékba:
    [MOD-ETS2] Real Company v1.3
    [Trailer-ETS2] Skin Pack v1.3
    DeRonteTrucks_v2.0
    Lathato_muszerfal
    map_vajo_ets2_01
    RealLogoETSRijderV2EditZeroFix
    Truck Physics
  • Tikal #19828
    Nem tudom kiszarozta le a képeid, de ez egy jó kép, jó kombó ;)
  • AudiQuattro
    Hm ha berakják fincsi lesz:D

• Iapa
    Szép estét!

Egy gyors kérdés.

Mi okozza azt a hibát, hogy ha págában lévő garázsomba akarok matatni, kilép és leáll a játék?

A többi garázs esetében ilyen probléma nem áll fenn.

Köszönöm a segítséget.
  • kamionos26
    Tudom,hogy mutatja. Letöltöm, feltelepítem és kidob a játékból ha felkapcsolom a tompítottat.
  • nono28
    Köszi.
  • takacsadam1

Veletek is megesett már egy ilyen "kisebb" baleset? :DD
  • takacsadam1
    Szia. Nem frissíti magát, neked kell, de amikor belépsz, jobb oldalt mutatja.
    Kiegészítőkért pedig google a barátod.
  • nono28
    Sziasztok!

Honnan lehet letölteni kiegészitőket a játékhoz?Egyébként a játék autómatikusan frissiti magát?
  • kamionos26
    Tud nekem segíteni abban valaki, hogyha feltelepítem a patchet akkor miért lép ki a játék? Ja és mod nincs benne
  • rambóóxd
  • scania topline
    Szia!
    Amikor feltöltöd a képet egy képmegosztó oldalra akkor lesz egy ilyesmi, hogy "direkt link" na azt kimásolod, és itt alul a kép beszúrása gombra kattintasz és be illeszted.
  • rambóóxd
    Sziasztok! Hogy tudok fel rakni képet??
  • rambóóxd

• ukipapa
    Salzburgban (: De jó lenne valóban ilyen helyen lenni.

• Hungarykum
    Én pár napja újraraktam és a patch felrakása nélkül léptem be.
    Profilt kiírta, hogy ott van, de ha rá mentem, akkor új karriert akart kezdeni.
    Felraktam az összes patch-et, utána már hibátlanul ment tovább.

Pont az ilyen hibák elkerülése végett csinálok biztonsági mentést a profilról.

A mentési könyvtárból kimásolod a "profile" mappát valahova. Utána csak ezt a mappát kitörlöd a mentési könyvtárból.
    Belépsz, létrehozol egy új profilt.
    Első fuvart elviszed (Frankfurtban csak egy 1km-es fuvart kell vinni) és mikor már a főmenüben vagy, akkor kilépsz és a kimentett "profile" mappát másold vissza és írj felül mindent vele.

Nem tudom, hogy működik-e, de egy próbát megér.
  • scania topline

Gigamen: Teljesen igazad van! Ne foglalkozz az ilyenekkel. Am szép Merci :D

más: Valaki el tudná mondani, hogy tudok magyar rendszámot tenni a kamionra? :D
  • orixon
    Oke azt megertettem hogy azon alapbol egnek...de a daffon vagy a scanian hogyan lehetnem bekapcsolni..?
  • skwerl1990
    alapból égnek az Axor-on
  • MateszTRUCK
    Igazad van!!! ne foglalkozz vele . jó kép és ahogy SimaSuna is mondja jók a színek!!
  • orixon
    Nem tudod hogyan lehetne felkapcsolni azokat a kerek fenyszorokat a Dafnal...Latom te is azzal tolod...en is azzal megyek es szebb lenne ha az is egne...:)
  • AudiQuattro
    Csövezek

• SimaSuna #19807
    ne foglalkozz mással!

jók a színek :)
  • gigamen
    Kedves fórumozók!

Előre bocsánatot kérek az újabb képemért a nemrég "leszarozott" Mercedesemről. Azt hiszem mindenkinek megvan hozzá a joga, hogy képet tegyen fel. Akit nem érdekel az túlgörget rajta, azt hiszem az ETS2 illetve GTS-ATS munkáim és képeim is vannak olyan igényesek, hogy egy-egy képet beszúrhatok róluk, szerintem még türhető amilyen munkákról képeket teszek, aki szerint igénytelen mutasson nyugodtan szebbet, amivel Ő saját maga dolgozott,nem csak letöltötte. Nem rakok fel naponta képeket, nem találok ki hozzá történetet, nem arról szól és nem is vagyok már tizenéves. Csak úgy gondoltam vannak olyan emberek akik jobban értékelik ezt mint a másodrangú gagyit. A forumhoz pedig azért nem szólok hozzá, mert véleményem szerint néha olyan primitív kérdéseket tesznek fel egyesek, hogy azzal nem érdemes foglalkozni, azt hiszem sok társam a google-n keresztül tanult meg mindent, köztük én is. Nem kérdezek ha gondom van, próbálom feltalálni magam ha gondom van.

Bocsánat a sok szövegért, de úgy érzem meg kellett, hogy védjem magam, aki megvédett annak nagyon szépen köszönöm!

Mercedes-Benz - Actros Trust Edition + Aero Trailer