52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gordon 24
    Volvo:

• gordon 24
    Én ezt el is fogadom..

Főleg a video láttán.

Igazából én alapból így kezdtem a dolgot hogy váltogattam végig:)

Szóval nem tudom mi a helyes én sem..

Ezért nem értem minek több verzió rakták volna bele a gyárit azt kész...

• csaklaca
    Na,ezen videó hatására,úgy döntöttem,hogy mára befejezem a kamionos életemet!De csak mára!:)
    Jó éjt nektek!
    Sziasztok!
  • matusz09
    te jó Isten...ez nagyon durva...szinte éreztem, ahogy borulok lefele én is a kamionnal.....
  • Tikal #20201
  • matusz09
    Azt tudom, hogy alapból nincs, valamilyen modra gondoltam, mint ahogy csőrös scania sincs az alapban, de már azt is megcsinálták a modderek
  • Hungarykum
    Alapból nincs ilyen az ETS 2-ben és Premium sincs.
  • matusz09
    Sziasztok!

Már szétnéztem szerintem mindenhol, ezért merem itt is megkérdezni, hátha tud valaki valamit amit én nem!

Szóval egy 3 tengelyes magnumot keresek mindenhol....ha tud valaki, kérem ne tartsa magában :D
  • csaklaca
    azért ez nem semmi!:) 29-én megyek rutinra először,ott is h váltó lesz!Már most össze vagyok zavarodva.....
  • csaklaca
    akkor ezek szerint jól tudom...:D
  • macleody
    MAN TGX sebváltó
  • csaklaca
    na,ennyi volt!Dobom a vasat,kicsit el van csúszva a motorháztető....
  • csaklaca
    na,ezt:
  • csaklaca
    Ezt most szedtem le,megyek és kipróbálom!:)
  • csaklaca
    most tanulom a dolgot,a nagybetűsben és én úgy tudom,hogy az életben van h váltós!lehet,hogy nem a legújabb traktorokban,de azért létezik még a h váltó is...Én úgy tudom,de ez abszolút nem garancia semmire!
  • gordon 24
    Nekem is g25 van.

Teljesen egyszerű.. Be állítód a váltó gombokra az 1-6 ig dolgot.

Kiválasztod a felezős váltót. A felezőre be állítasz egy gombot és ennyi.

Elindulsz végig váltod a 6 megnyomod a felezőt majd ujra végig a 6-t.

De felesleges hiszen, megkérdeztem itt a srácokat plusz teljesen nyilván való, hogy ezek a kamionok nem hagyományos váltósak.

Annyit kell mozgatni, hogy előre menetnél D be teszed. Rükinél meg R-be:)))

Gondolom, lehet olyan hogy hegy menetnél te felülbírálod az automatát és vissza váltasz egyet de ezt a játék nem tudja.

Tehát a reális az automata váltó..

Jól mondom kamzisok?:)) (biztos, hiszen a játékban nincs a kamionokban váltókar tehát több mint valószínű, hogy ez az igaz)
  • Drope
    Hát ebből még mindig nem jöttem rá xd
  • Stig95
    Lehet hogy majd holnap jön a jó ajánlat :)

van egy gomb amivel lehet ... izé beszéljen helyettem két videó
    0:16 körül látható hogy megnyom egy gombot
    itt meg 0:09-nél lehet látni hogy a libegő lifegő váltóval csinálja
  • Drope
    hardverapron van 50 ezertől g27,csak nincs rá garancia,én meg anélkül nem veszek semmit.. Nem feltételezek senkiről rosszat,de bármi megtörténhet,és 50 ezret nem dobok ki az ablakon :) Amúgy még azt akartam kérdezni,hogy kormányon h megy a váltás? Mert ugye a váltón 6 sebesség van,de a kamion 12 sebességes. 2-esével vált? v mi?
  • csaklaca
    köszi!:)
  • sewy21
    teljesen...én onnan töltöttem eddig amik a játékba kerültek...:)
  • csaklaca
    az ets2.lt-röl mennyire biztonságos leszedni a modokat?
  • nyitraip
    Ezek a skinek honnan vannak?
  • Tikal #20182
    Egy photo nézetet igazán tehettek volna bele, ha nyomok egy pause-t még nézetet sem tudok váltani
  • csaklaca
    én sem szeretem a vaterát,de hirtelen oda szaladtam fel!:) de nem hinném,hogy máshol sokkal olcsóbb lenne...:)
  • Stig95
    az egy szar oldal hardverapro.hu-n érdemes nézelődni
  • csaklaca
    most néztem a vaterán,háát gyerekek 70 környékéről indulnak a g27-ek!,de van 115-ért is...:)
  • gigamen
    10 ezer Ft-ért már kapni azért pedálosat.
  • csaklaca
    amit én vettem,ahhoz volt pedál,de nagyon gagyi volt!Sajna a jó dolgok,drágák!Ezért várok én is egy picit,pontosabban,spórolok...:D
  • Drope
    Hát igen 10 ezer ft-ost nem nagyon éri meg venni+ ahhoz nincs is pedál+váltó.. Igazából az a gond,hogy G25-t nem nagyon találtam újonnan se használtan. Csak g27-et,de az meg használtan is piszok drága.
  • tomi0113
    *1.2.5.-ös patch
  • tomi0113
    Sziasztok!:)
    Lenne egy kisebb problémám, mégpedig az, hogy ezek a cuccok a műszerfalon miért ilyen össze-vissza színűek?
    Netről töltöttem le, amúgy 1.2.6.-ös path-en nyomom...
  • Maximus4
    Baromi nehéz ám használni a google-t.
  • lenhoffer
    azt ismerem meg az ets2.lt ezeken kivul nincs meg valami
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Letöltöttem a piros scania wheels modot csak az a bajom, hogy piros!! Mivel, milyen programmal tudnám átfesteni?? Nagyon fontos lenne!!!

BOCSI A DUPLÁÉRT!!
  • csaklaca
    restacar.hu....
  • lenhoffer
    hol lehet a jatekhoz modokat letolteni
  • csaklaca
    én kipróbáltam egy olcsóbb kormányt(10000),most a haverom próbálkozik vele!Egyszerűen beállíthatatlan volt.......3 napig,csak állítgattam,de közel sem volt olyan,mint amilyennek egy kormánynak kell lennie!
    Én azt mondom,ha megteheti,akkor igen is a minőséget fizesse meg!Tehát vegyen egy g25-öt!
  • Bowie
    Csak megjegyzem 27e vettem a másik kormányt és semmi különbséget nem látok a kettő között csak az árát Na jó a drágább jobban visszaadja az érzést ha padkára mész,de ezen kívül semmi extra.De igazad van ha akar költeni rá 50e-t ám tegye megteheti. Külfin melózok én is megtehetném de nem teszem miért?Mert nekem elég a Genius is :) A drágábbat meg odaadtam unokaöcsémnek ennyi.
    Elmondtam a véleményem meg te is meg fogják a többiek is csak azt akartam hogy nem minden esetben jobb a drágább.
  • Warrior888
    Persze, semmi értelme. Tök ugyanolyan a G27-em mint a 8 ezres Genius-od... :)))

Ha nem értesz hozzá, ne tanácsolj marhaságot. Ha tud, és akar 50-et rászánni, akkor nem kell egy fost venni 10-ért, ha tud egy alig használt G25-öt kb. 40-ért. Valahol ott kezdődik a kormány...
    De talán már a használt G27-ek árai is lementek 50 alá, nem tudom, utána kell nézni...