52658
-
#20205 Volvo:
-
#20204 Én ezt el is fogadom..
Főleg a video láttán.
Igazából én alapból így kezdtem a dolgot hogy váltogattam végig:)
Szóval nem tudom mi a helyes én sem..
Ezért nem értem minek több verzió rakták volna bele a gyárit azt kész...
-
csaklaca #20203 Na,ezen videó hatására,úgy döntöttem,hogy mára befejezem a kamionos életemet!De csak mára!:)
Jó éjt nektek!
Sziasztok! -
matusz09 #20202 te jó Isten...ez nagyon durva...szinte éreztem, ahogy borulok lefele én is a kamionnal..... -
#20201 -
matusz09 #20200 Azt tudom, hogy alapból nincs, valamilyen modra gondoltam, mint ahogy csőrös scania sincs az alapban, de már azt is megcsinálták a modderek -
Hungarykum #20199 Alapból nincs ilyen az ETS 2-ben és Premium sincs. -
matusz09 #20198 Sziasztok!
Már szétnéztem szerintem mindenhol, ezért merem itt is megkérdezni, hátha tud valaki valamit amit én nem!
Szóval egy 3 tengelyes magnumot keresek mindenhol....ha tud valaki, kérem ne tartsa magában :D -
csaklaca #20197 azért ez nem semmi!:) 29-én megyek rutinra először,ott is h váltó lesz!Már most össze vagyok zavarodva..... -
csaklaca #20196 akkor ezek szerint jól tudom...:D
-
#20195 MAN TGX sebváltó -
csaklaca #20194 na,ennyi volt!Dobom a vasat,kicsit el van csúszva a motorháztető....
-
csaklaca #20193 na,ezt:
-
csaklaca #20192 Ezt most szedtem le,megyek és kipróbálom!:) -
csaklaca #20191 most tanulom a dolgot,a nagybetűsben és én úgy tudom,hogy az életben van h váltós!lehet,hogy nem a legújabb traktorokban,de azért létezik még a h váltó is...Én úgy tudom,de ez abszolút nem garancia semmire! -
#20190 Nekem is g25 van.
Teljesen egyszerű.. Be állítód a váltó gombokra az 1-6 ig dolgot.
Kiválasztod a felezős váltót. A felezőre be állítasz egy gombot és ennyi.
Elindulsz végig váltod a 6 megnyomod a felezőt majd ujra végig a 6-t.
De felesleges hiszen, megkérdeztem itt a srácokat plusz teljesen nyilván való, hogy ezek a kamionok nem hagyományos váltósak.
Annyit kell mozgatni, hogy előre menetnél D be teszed. Rükinél meg R-be:)))
Gondolom, lehet olyan hogy hegy menetnél te felülbírálod az automatát és vissza váltasz egyet de ezt a játék nem tudja.
Tehát a reális az automata váltó..
Jól mondom kamzisok?:)) (biztos, hiszen a játékban nincs a kamionokban váltókar tehát több mint valószínű, hogy ez az igaz) -
Drope #20189 Hát ebből még mindig nem jöttem rá xd -
#20188 Lehet hogy majd holnap jön a jó ajánlat :)
van egy gomb amivel lehet ... izé beszéljen helyettem két videó
0:16 körül látható hogy megnyom egy gombot
itt meg 0:09-nél lehet látni hogy a libegő lifegő váltóval csinálja -
Drope #20187 hardverapron van 50 ezertől g27,csak nincs rá garancia,én meg anélkül nem veszek semmit.. Nem feltételezek senkiről rosszat,de bármi megtörténhet,és 50 ezret nem dobok ki az ablakon :) Amúgy még azt akartam kérdezni,hogy kormányon h megy a váltás? Mert ugye a váltón 6 sebesség van,de a kamion 12 sebességes. 2-esével vált? v mi? -
csaklaca #20186 köszi!:)
-
sewy21 #20185 teljesen...én onnan töltöttem eddig amik a játékba kerültek...:) -
csaklaca #20184 az ets2.lt-röl mennyire biztonságos leszedni a modokat? -
nyitraip #20183 Ezek a skinek honnan vannak? -
#20182 Egy photo nézetet igazán tehettek volna bele, ha nyomok egy pause-t még nézetet sem tudok váltani -
csaklaca #20181 én sem szeretem a vaterát,de hirtelen oda szaladtam fel!:) de nem hinném,hogy máshol sokkal olcsóbb lenne...:) -
#20180 az egy szar oldal hardverapro.hu-n érdemes nézelődni -
csaklaca #20179 most néztem a vaterán,háát gyerekek 70 környékéről indulnak a g27-ek!,de van 115-ért is...:) -
#20178 10 ezer Ft-ért már kapni azért pedálosat. -
csaklaca #20177 amit én vettem,ahhoz volt pedál,de nagyon gagyi volt!Sajna a jó dolgok,drágák!Ezért várok én is egy picit,pontosabban,spórolok...:D
-
Drope #20176 Hát igen 10 ezer ft-ost nem nagyon éri meg venni+ ahhoz nincs is pedál+váltó.. Igazából az a gond,hogy G25-t nem nagyon találtam újonnan se használtan. Csak g27-et,de az meg használtan is piszok drága. -
tomi0113 #20175 *1.2.5.-ös patch -
tomi0113 #20174 Sziasztok!:)
Lenne egy kisebb problémám, mégpedig az, hogy ezek a cuccok a műszerfalon miért ilyen össze-vissza színűek?
Netről töltöttem le, amúgy 1.2.6.-ös path-en nyomom...
-
#20173 Baromi nehéz ám használni a google-t. -
lenhoffer #20172 azt ismerem meg az ets2.lt ezeken kivul nincs meg valami -
Gázfröccs #20171 Sziasztok!
Letöltöttem a piros scania wheels modot csak az a bajom, hogy piros!! Mivel, milyen programmal tudnám átfesteni?? Nagyon fontos lenne!!!
BOCSI A DUPLÁÉRT!! -
csaklaca #20170 restacar.hu....
-
lenhoffer #20169 hol lehet a jatekhoz modokat letolteni -
csaklaca #20168 én kipróbáltam egy olcsóbb kormányt(10000),most a haverom próbálkozik vele!Egyszerűen beállíthatatlan volt.......3 napig,csak állítgattam,de közel sem volt olyan,mint amilyennek egy kormánynak kell lennie!
Én azt mondom,ha megteheti,akkor igen is a minőséget fizesse meg!Tehát vegyen egy g25-öt! -
Bowie #20167 Csak megjegyzem 27e vettem a másik kormányt és semmi különbséget nem látok a kettő között csak az árát Na jó a drágább jobban visszaadja az érzést ha padkára mész,de ezen kívül semmi extra.De igazad van ha akar költeni rá 50e-t ám tegye megteheti. Külfin melózok én is megtehetném de nem teszem miért?Mert nekem elég a Genius is :) A drágábbat meg odaadtam unokaöcsémnek ennyi.
Elmondtam a véleményem meg te is meg fogják a többiek is csak azt akartam hogy nem minden esetben jobb a drágább. -
Warrior888 #20166 Persze, semmi értelme. Tök ugyanolyan a G27-em mint a 8 ezres Genius-od... :)))
Ha nem értesz hozzá, ne tanácsolj marhaságot. Ha tud, és akar 50-et rászánni, akkor nem kell egy fost venni 10-ért, ha tud egy alig használt G25-öt kb. 40-ért. Valahol ott kezdődik a kormány...
De talán már a használt G27-ek árai is lementek 50 alá, nem tudom, utána kell nézni...