Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos..
Tikal
Bocs, de kértem én warezt? He? Akkor meg mirõl beszélsz? Ha bejön ide valaki nem az lesz az elsõ dolga hogy végig görgeti az egész forumot hogy megtudja hogyan álltok a warezhoz, hanem kérdez.. ha ez titeket zavar akkor tegyétek egyértelmûbbé. Nem értem mi bajod egyébként, egy javaslatot tettem erre eljátszod te is itt a hattyu halálát..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

szabii98
Nem azért, de aki arra nem hajlandó hogy elolvassa az október 19 dátumot a bannerban, az majd meg érti hogy mi az a warez? sajnos ilyen világban élünk, mindenkinek a szájába kell rágni a dolgokat

I met God. She's black

Tikal
mert túl kis betûvel van kiírva, és nem is nézi senki... irjátok ki hogy no torrent nagy betûvel, a házigazda meg törölgessen.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sajnos te is pont a többség közé tartozol.Nem az én jogköröm kiírni hogy nincs warez,de ha vennétek a fáradtságot és visszafelé is olvasnátok hogy mirõl volt szó régebben ,akkor tudnátok hogy itt akik forumoznak elítélik a warezt.De nem kell fárasztanod magad az egér görgõvel,nyugodtan írj valami frappáns választ . Szabii 98 igazat adok neked<#wave>
kem001
De amúgy ott az Off Topic, miért nem használják azt?

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

ugyanúgy ahogy le lehet tölteni mint az ets-t, gts-t, stds-t
Megjelenés után úgyis le lehetlesz tölteni torrentrõl majd valahonnan, úgyis megoldják majd a skidrow-osok, vagy razor-osok!
szabii98
ugyan ez volt 4 éve amikor kijött az ets . sok szerencsétlen újreg mindig és mindig
egyszerûen nem kell velük foglalkozni és törölni a hszeket

I met God. She's black

én aztán nem
Tikal
Gondolod hogy a megjelenés napján senki nem fog itt kódért kuncsorogni? Lentebb írtam mi a megoldás...

Tikal
Miért nem írjátok ki, mint más topikokban, hogy nincs torrent, ak errõl beszél ban. Ennyi. Nem kell itt rögtön temetni mindent, kicsit túl dramatizálod a helyzetet 😄

itt aztán megy a cigánykodás<#mf1><#mf1>
Sajnálom nagyon a forumot.Felhígult nagyon a társaság,és csak szánalom van bennem hogy ilyen nyomik vannak.Teleszemetelni osztani az észt mindenki tud,okosat beírni viselkeedni ,már annál kevesebb.<#rinya>
kem001
TOpik tulaj helyében bezárnám megjelenés napjáig ezt a topikot.. Kezdenek elszabadulni az indulatok..

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

Ekkora sügér nem lehetsz, 2000. ft B+
Stig95
Nincs, elfogyott <#shakehead>

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Tikal
senki nem fog neked adni, étsd már meg 😊

Tikal
ok, remek 😊 Mondjuk één voltam a hülye, mert nekem automatán van, most manuálissal próbáltam és jó, de a mûszerfal világítás nem alszik el továbbra sem.

szabii98
örülj ha 2 magot használ majd egyáltalán. természetesen futni fog

I met God. She's black

Garth22
de igen van az 576-ba !!!

Boxer HUN

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Igen arra gondoltam!! Bocsi.. :SS És köszönöm a választ!
CBA xDD
Na gyerekek ezek a kamionok eléggé megleptek.
Scania: Arra nem is számítottam hogy fel lesz tüntetve a V8-as felírat és a R 730 (stb).Nagyon jól ki lett dolgozva.
Man és Renault: Mindkettõ nagyon érdekfeszítõ
Daf és az Iveco számomra semmisek (kérem az Daf és Iveco pártiakat emiatt nem kell belémkötni)
A legnagyobb bánatom pedig a Volvo és Merci.Most nem mondom hogy nagy Volvo és Merci párti vagyok(egyébként Scania 😄) de nélkülük nem nagyon jó így, viszont ahogy AudiQuattro írta 1 hét de lehet még annyise hogy kijöjjön egy logopack.

rambóóxd: Elfogfutni nyugodtan de ezt hogy 4000-es meg 8000-es ezt nem értem nem úgy értetted, hogy 4GHz?De attól hogy neked kétmagos attól nem lesz 8000-es (8GHz), hanem marad azis 4GHZ de errõl már volt téma hogy megszorozták a proc órajelét a magok számával.ETS2 gépigény

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Ismertek ti olyan boltot,hogy 576 kilobyt? Vagy mi? Amúgy hozzánk tesco cba van közel. Meg pláza 😊.
És szerintem jó lenne megvenni a játékot. Ezzel is támogatjátok a készítõit.
Boxer HUN
A mûszerfal teljesen sötét, ha nem jár a motor. Ha hátrameneti fokozatban állítom le a motort, a tolatólámpa égve marad, de üresbe téve elalszik. Tehát, leállított motornál hátrameneti fokozatba lehet rakni, és ezt a tolató lámpa jelzi is, de elalszik, ha üresbe teszem.

Akkor nem fontos 😄D De nem tudsz adni 1-et??

Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|

Tikal
Legalább ne írtad volna hogy fontos lenne 😄

Sziasztok!!

Szerintetek futni fog az én gépemen???
300 giga merevlemez
1 gigás videokari
5 giga ram
Dual core 4000-es proci
Ami 8000-nek felel meg mert 2 magos, és 9000-ig huzhato
Pentium 4
Service pack 3
Windows 7 alienware 64 bit
Tikal
Nem érdekel a magyar nyelv, nem azért nem tudom mi a scale mert angolul van hanem mert nem tudom mire való, de azóta már találtam választ, kösz a segítséget. Egyébként digitális disztribucióról hallottál már? Letöltöd a játékot a fejlesztõ oldaláról, majd megveszed a kulcsot... Az ETS2 is így lesz elérhetõ többek között, Origin-en és remélem Steam-en is.

( Mellesleg nem is értem miért lenne fontos hogy magyar legyen a játék, egy ilyen játékban nem igazán sok szöveg van, a táblák pedig mindenhol ugyanazt jelentik 😊

Sziasztok!Valakinek nincs 1 telepítõ serial??Fontos lenne!

Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|

Boxer HUN
Most fogom megnézni.

mivan,letöltött game-el játszol? 😊
Magyar a játék.....persze ha megveszed eredetibe 😄

Tikal
A mûszerfal világítás se kapcsol ki leállított motornál, kikapcsolt lámpáknál...

+1
Tikal
😊

na jó most hadjátok abba sztem.
Tikal
Display beállításoknál a Scale mit jelent? százalékosan lehet állítani.

ronso
<#eljen><#eljen><#worship>

Sakkoo.......Baszkiiii

gumikacsa
Vedd meg hülye gyerek. Crack-es cuccal el is lehet innen takarodni. És még finom voltam.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Hol olvastál te ilyet?

Tikal
Hozzászólhatsz, megfelelõ stílusban, ennyi, vagy te sem leszel különb attól akit le akartál tolni, hogy értetlen 😊

Útépítés van, a balesetet nem tudom!

Forgalmi akadályok lesznek,mint pl baleset,vagy útépítés?
LOL xD Ez vicces volt,miért nem szólhatok hozzá máshoz?Vagy mi a szösszenet?!

Euro truck simulator hivatalos oldal

Jaja írták is korábban az SCS hogy csak a Scania lessz a legrésszletesebben kidolgozva...
Tikal
hm, az nem fasza, gondolom õk nyomtak bele pénzt azért, de így már talán érthetõ. Fejlesztõk részérõl viszont ez nem szép..

AudiQuattro
Hát szerintem a scania jobban kivan dolgozva,mint az iveco vagy akár a daf.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu