Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
I met God. She's black
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
egyszerûen nem kell velük foglalkozni és törölni a hszeket
I met God. She's black
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Scania: Arra nem is számítottam hogy fel lesz tüntetve a V8-as felírat és a R 730 (stb).Nagyon jól ki lett dolgozva.
Man és Renault: Mindkettõ nagyon érdekfeszítõ
Daf és az Iveco számomra semmisek (kérem az Daf és Iveco pártiakat emiatt nem kell belémkötni)
A legnagyobb bánatom pedig a Volvo és Merci.Most nem mondom hogy nagy Volvo és Merci párti vagyok(egyébként Scania 😄) de nélkülük nem nagyon jó így, viszont ahogy AudiQuattro írta 1 hét de lehet még annyise hogy kijöjjön egy logopack.
rambóóxd: Elfogfutni nyugodtan de ezt hogy 4000-es meg 8000-es ezt nem értem nem úgy értetted, hogy 4GHz?De attól hogy neked kétmagos attól nem lesz 8000-es (8GHz), hanem marad azis 4GHZ de errõl már volt téma hogy megszorozták a proc órajelét a magok számával.ETS2 gépigény
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
És szerintem jó lenne megvenni a játékot. Ezzel is támogatjátok a készítõit.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
Szerintetek futni fog az én gépemen???
300 giga merevlemez
1 gigás videokari
5 giga ram
Dual core 4000-es proci
Ami 8000-nek felel meg mert 2 magos, és 9000-ig huzhato
Pentium 4
Service pack 3
Windows 7 alienware 64 bit
( Mellesleg nem is értem miért lenne fontos hogy magyar legyen a játék, egy ilyen játékban nem igazán sok szöveg van, a táblák pedig mindenhol ugyanazt jelentik 😊
Intel Core 2 Duo CPU E7400 2,80Ghz|2x 2Gb Kingston PC2-5300|1gb Gigabyte GTX 560 Super|
Magyar a játék.....persze ha megveszed eredetibe 😄
Renault magnum http://kamionszim.hu