52658
-
kamionos26 #20165 ets2.lt/ Remélem ez jó lesz. -
Bowie #20164 Besétálsz 1 tescoba és körülnézel.Én is ott vettem a Genius kormánypadot asszem 8e volt de több fajtát is találsz ott ami tökéletesen megfelel,semmi értelme 50e-t költeni rá. -
DJ Bolinho #20163 Modokat még mindig nehezen találok, valaki linkel egy normális oldalt? -
Gázfröccs #20162 Sziasztok!
Letöltöttem a piros scania wheels modot csak az a bajom, hogy piros!! Mivel, milyen programmal tudnám átfesteni?? Nagyon fontos lenne!!! -
#20161 Hali!
Le tudnád írni, hogy melyik programmal készíted ezeket a szép skineket? :) -
Zola02 #20160 Azért lehet rá számítani hogy valamikor kiadjátok? -
Zola02 #20159 Értem. Azért kösz az infót. -
#20158 Köszönjük a dicséretet, a többi közreműködő nevében is.
Így ebben a formájában egyelőre privát marad, több okból is.
A pótkocsi a danyr által közzétett Waberers kombó pótja, a DAF eredetijét Killer fórumtárs módosította GTS-ETS-hez, én tőle kaptam meg régebben saját használatra, és konvertáltam át ETS2-be.
A skin saját kreálmány... -
Zola02 #20157 | #20142 Danyr vagy aki csinálta lenne szives feltenni restacar-ra vagy ez privát mod? :D
Egyszerűen gyönyörű! -
#20156 g25/27 -
Drope #20155 Valaki tud ajánlani valami fasza kormány szettet? (Kormány,pedál,váltó) viszonylag olcsón,50 ezer alatt?? -
Gázfröccs #20154 Tomi!
Feltettem a combo de a felnit alapból volvóra rakta! Te hogy tetted rá a scaniadra mert nekem is arra kéne!!!
Ádám -
#20153 Pót konvertálás nem biztos, hogy simán menne, ugyanis a 20mb feletti méretű pmg-ket nem kezeli le megfelelően a játék, szétesik a kép, és ha jól emlékszem, ez a Schmitz kicsivel 20mb felett van.
Ennek ellenére megfontolandó ötlet. -
tite #20152 elkészült a kicsike.
és a sofőröm is kapott egyet.
-
orixon #20151 Ezt a kamiont en is elfogadnam....amugy jelenleg is egy daffal vagyok es nagyon szeretnem ha meglehetne csinalni hogy alol is egjnek azok a kerek fenyek....mint ahogy a kepen is lathato... -
#20150 Szép napot!!!
Látom néhányan már elkezdtek saját kamionokat berakni a gameba... Szép munkák, grat hozzájuk! :-)
Mondjuk megnézném, ez a szerelvény hogy festene ETS 2-ben... :-P
Kép:
[IMG][/IMG] -
Drope #20149 Milyen kormány szett?(váltó,pedál,kormány) van viszonylag olcsón? 50e ft alatt. Akár használtan is. -
#20148 Köszi, már azt hittem van valami trükkje, hogy a drágább valamiben jobb. -
#20147 Attol hogy a keszitok elbasztak az arakat... Eleg aranytalanok a dolgok. Alkatreszeknel is jol latni ezt... -
#20146 Üdv! A kamionok árazásában van valami logika? Nézegetem az eladókat, de ugyanolyan teljesítményű kamionok más színben 30-50ezer különbség is lehet. Meg egyes kamion márkáknál a 300 Lóerős ugyanannyiba kerül mint mondjuk az Ivedo 600 LE-s. Mitől van ez? -
siplace2 #20145
Scania R730 -
#20144 Köszi a tippet, elkövetem, úgyis a valós szerelvénynél fehér. -
danyr #20143 Jóez, a pótnál az aláfutásgátlót áttudod színezni fehérre ha gondolod. ;)
(black.dds) - semmi mást nem befolyásol. :) -
#20142 danyr: jó lett a DAF konvert.
-
Stockbauer33 #20141 -
Warrior888 #20140 Én is használom, fizetéstől függetlenül csak Wabis póttal tolom. Csak egyelőre még nem Volvo-val rángatom a pótot, hanem Actros-szal, de skin ahhoz is van. :)
Jó a GPS-ed! :) -
kamionos26 #20139 danyr nekem is tetszik a GPS. Nem raknál fel egy letöltési LINK-et? -
#20138 Hajtom is rendesen, most azon vagyok hogy a a hátsó kereket feloldjam
Jó lett a GPS-es megoldás !! Volvo-ba is meg oldhatnád rá érősebb időben. -
#20137 Ezzel kezdődött minden :D
Aztán jött minden magától ....
Tátra Trans
Kozák
Beta
Huncargo
Egy egyedi
Aztán a Klaus Herrmans
És itt elfogytak az ötletek :D
MÉG egyenlőre......
-
danyr #20136
Luspy: Jó látni, hogy valaki legalább használja! ;)
-
#20135 Ne keménykedj, nem a gumiban vagy!! -
highdanger #20134 Inkább húzz innen a redvás oldaladdal együtt. -
#20133 -
Euro Truck #20132 Légyszives az lemaradt :) -
#20131 Jobb nem is lehetett volna :.D -
The Best #20130 Régi járgányomat
[IMG][/IMG]
Lecseréltem erre szerintem jó döntés volt.
[IMG][/IMG] -
Euro Truck #20129 Nem hirdetni akarom az oldalt,de kicsit sokáig tartana ide mindent írni meg képet rakni ezért lájkoljátok facebookon az oldalt!!
Like az oldalt!
Módokat képeket osztok meg stb. -
danyr #20128 Igyekszem, köszönöm! -
#20127 Csak ez a hivatalos neve gondoltam legyünk már hivatalosak :D
De nagyon ott van...
-
#20126 Egy Scania magyar rendszám modot tudnál gyártani,ha szépen megkérlek? :)