52658
-
orixon #20566 Jogszerint hasznalom igen a Windowsoft....es tenyleg az a hibas aki feltolti....azokat kellene blokkolni akik feltoltik a netre... vagy megakadalyozni hogy a letoltesi link ne mukodjon.. -
csaklaca #20565 Lehet,hogy te nyertél.....!? -
#20564 Akkor ezek szerint te most jogszerűen használod a windowst? -
csaklaca #20563 én is úgy tudom,hogy nem a letöltés,hanem a megosztás illegális.... -
#20562 Azt látom, hogy van egy rakás úgynevezett "winter mod", de valaki tudna abban segíteni, hogy melyik jobb, valamilyen szinten realisztikusabb? Értem ezt azon, hogy ha nem vigyázol könnyen megcsúszik a járgány, vagy akár hegyen felfele kipörög akár a kerék és ilyesmik... Már ha van éppen ilyen. -
#20561 havasi pályákat honnan tudok leszedni? vannak magyar pályák? -
vajo #20560 Speciel én leszarom- Nem az én hibám ha valamit letöltök az internetről. Annak a hibája aki feltette. Ráadásul az emberünk meg is vette a játékot. Ha Pavelék ennyire keménykedni akarnak, elvinném bíróságig az ügyet, aztán felmutatnám az eredeti verziót és jó kis ellen per, aztán szophatják a faszukat. Meg azt is mikor vesz tőlük valaki legközelebb játékot. :D -
-
szirc #20558 Helló . Ha letöltök egy kész autót és bemásolom a mod mappába akkor hol találom a játékba ? Vagy miért nem jelenik meg ? -
gabor145 #20557 Pontosan. Mondjuk arra kiváncsi volnék akik ezzel foglakoznak hogy ők mennyire warezolnak, mert tuti vok benne hogy Magyarország családjainak jó 70-75%-ban valaki tuti warezol:D -
#20556 Igazad van, majd magyarázd el a szoftver rendőrségnek is akik viszik a gépedet mindenestül. Kár ezen vitatkozni, csórók vagyunk, warezolunk ;) -
gabor145 #20555 Igen, ez jogos. Bár nincs kedvem ezen vitatkozni mert ez a warez téma elég érdekes dolog, főként hogy én a másik oldalon állok mint felhasználó. -
twi452 #20554 Azért arra nem kötelez senki, hogy játsz :) -
gabor145 #20553 Nem azért majd ha olyan fizetést meg életszínvonal lesz biztosítva hogy legyen az embernek pénze játékra majd akkor már nem lesz warezolás, addig meg akárhogy verik a nyálukat a gyártók úgy is le fogja az ember tölteni. -
#20552 A torrent miatt van az egész. Valószínűleg csak azt nézték, hogy torrentről szedte le a patchet, az már nem érdekelte őket, hogy jogosan. Haverom egy 800 eurós büntetést kapott, igaz ő warezolt és teljesen más játékról volt szó. -
JohnBart #20551 Ja, visszaolvasva én is észrevettem, hogy német esetről van szó, simán el tudom képzelni, hogy a német kiadó (Rondomedia) nekilátott ügyvédekkel levadászni a kiadott játékaikat lehúzókat. Magyar viszonylatban ez elég necces lenne (még...), ezért voltam kicsit meglepődve. -
zorba3333 #20550 Több országban is beazonosítják IP alapján a warez termék letöltőket / használókat, és komoly pénzeket követelnek tőlük.
Franciáknál például az első levél csak figyelmeztetés, aztán jön a net korlátozása, majd a komoly büntetés.
A Német nem viccel, egyből büntet, mégpedig keményen. Nincs peren kívül egyezkedés, ha nem fizetsz jön a bíróság.
Egyébként itthon is van már, (egyenlőre pontos jogi szabályozás hiányában még nem nevesített, csak betárolt) illegális letöltőket tartalmazó adatbázis, mégpedig igen szépen meghízott adatbázis, csupán a jogvédők lobbijának kitartásától függ, mikortól kötelezik a szolgáltatókat az IP cím kiadására, ami alapján a hatóságok beazonosíthatják a jogtalan felhasználókat.
Viszont ha tényleg ilyen levelet kaptál, akkor valószínű azért, mert kipróbáltad, esetleg még frissítetted is szintén okosba a virágbolti verziót, és ezt regisztrálta az SCS.
Innentől kezdve sajnos hiába vetted meg az eredetit, nem mentesít.
Azt viszont kizártnak, vagy inkább elírásnak tartom, hogy kizárólag eredeti játékhasználat esetén illegális patch használat miatt kapjál ilyen levelet!
Íme egy cikk, ami pont erről a büntetésről szól:
kiadók harca a kalózok ellen
-
#20549 Az én esetemben már volt olyan, hogy azt a fáljt nem tudta megnyitmi más alkalmazással (Nem Winrar-ral próbáltam) Hanem sima Tömörített mappa, Úgy írta az alkalmazás-vezérlő vagy mi) Aztán a megfelelő programot letöltöttem. Szerintem eltávolítani úgy tudod, ha másik Alkalmazás-Kiterjesztés-t választod.
A Windows mappában belül a System vagy a System 32 mappában vannak ezek az Alkalmazások feltelepítve,
*** DE CSAK AZ ALKALMAZÁS-HOZ LEHET NYÚLNI, ELLENTÉTBEN HA ROSSZ FÁJT, VAGY NEM A RENDSZERHEZ VALÓ EXÉT TELEPÍTJÜK VAGY ELTÁVOLÍTJUK. AZ A WINDOWS ÜTKÖZNI FOG ILLETVE NEM JÓL FOG MŰKÖDNI !!! ***
-
Buntonio #20548 Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem. Nem rég kezdtem a játékkal foglalkozni úgy hogy modokat rakjak bele.
De amint a mod pappába teszek valamit egyből kidob a játék inditás után. Mitöl lehet ez?
Véletlen sikerült az scs fájlokat társítanom az indító fáljhoz és most azt veszi alapul. Lehet hogy ez okozza a gondot? Hogyan tudnám a hozzátársított programot (ez esetbe ETS2.exe-jét eltávoltíni a mod fájlokról?
Köszi a segítségeteket! -
csaklaca #20547 online meg tudod vásárolni! -
#20546 Üdv
Beletettem az uj Mercit a játékba de nem találom,hol lehet azt megvenni? Mert a mercikereskedésben nincs. -
#20545 Jah.. akár beprintelhetnéd ide azt a levelet... -
JohnBart #20544 Szívesen megnézném azt a levelet, szerintem abszolút szívatás. Küldd tovább az üzit a support kukac eurotrucksimulator2 pont com e-mail-címre, és kérdezd meg, hogy tényleg ők küldték-e, szerintem nem, és csak át akarnak vágni. Nem is értem, hogy mi az a "jogtalan patch használat"... -
JohnBart #20543 Alapból max. 250 km hosszú fuvarokat vállalhatsz, a fuvartávot szintlépéskor növelheted. -
Haulin #20542 Már "szabadúszó" vagyok, de igazad van. nem rég kezdtem a játékot. Akkor értem a dolgot köszönöm. :) -
BoscoBaracus #20541 Ott akkor igencsak nincs rendben valami....Hacsak nem most kezdted a játékot,mert akkor kötött még a maximális táv amit vezethetsz. -
Haulin #20540 Egy olyan kérdésem lenne, hogy Angliából európába nem is megy fuvar? mert már két napja itt vagyok angliában, de még egy fuvart se jelzett Európa felé! -
#20539 Ez hulyeseg. A patch az nem crack, tok mindegy honnan van. Ezert az scs nem perelhet, vicc. Irjal nekik egy szep levelet meg a blogjukra is hadd lassa mindenki. -
Alzamora #20538 Örülök ha nincs gondod vele! -
#20537 -
#20536 Nemsemmi gecó! Nekem semmi gond nemvolt.. ugyanígy használom... -
Gázfröccs #20535 Sziasztok!
Valaki meg tudna csinálni skinnben egy Scania Dark Diamondot, úgy mint a resacaron lévő Black Ambert?
Légyszi mert az a kedvenc kamionom és én nem értek a skinezéshez!!
scania -
Alzamora #20534 -
csaklaca #20533 -
csaklaca #20532 ugyan,ha ettől neked könnyebb,akkor naponta megszólítalak! -
Alzamora #20531 Azért köszi a hozzászólásodat -
Alzamora #20530 A röhej az egészbe hogy nem sajnáltam az eredeti játékért kiadni a pénzem!Játék adja a lehetőséget hogy innen le tudod tölteni a frissitést majd érkezik ez a levél!!!El is ment a kedvem hogy folytassam a játékot...... -
csaklaca #20529 Az gáz....:( sajnálom!Nem tudok okosat mondani... -
Alzamora #20528 Nem magyarban tartozkodom hanem idekint németben!!! Az IP cim alapján mert a levélben le volt írva mikor töltöttem milyen fájlt IP cim ugy ahogy kell!!! Mindenkit le lehet nyomozni mert a haverékat is ugyan igy lenyomozták mikor játékot töltöttek le!!!Pedig ott egy routeren voltak vagy 6-an és mindenkit megneveztek ki milyen fájlt töltött le!!!! -
csaklaca #20527 az gyönyörű....!Hát apa erre nem is tudok mit írni....az agyam eldobom...Honnan tudták a neved és a címed?