52658
-
#20606 Nem feltétlen. Nekem egész jó gépem van mégis közepesre állítok mindent hogy szaggatás nélkül játszhassak vele, ismerősöm aki még játszik vele neki meg valami szutyok gépe van mégis minden full-on megy nála. -
#20605 Egy játék nem csak a vidikaritól megy.
AMD:
6670 ~20e
7750 ~25e
7770 ~30e
Mindegyik fajtából GDDR5-öst kell nézni!!! Nem a 4GB GDDR3 VRAM-mal szerelt VérPistike Edition-t!!!
Nvidia:
GTX650 ~30e <---- ez jobban megéri mint az 550Ti
GTX550Ti~30e
Itt is figyelni kell, hogy ne GDDR3-t vegyünk.
Én 7770-re gyűjtögetnék. -
csaklaca #20604 a menüben ott van,hogy kamion kereskedő!Ráklikkelsz,ott kidob egy térképet és jobb oldalon alul felajánlja,hogy meglátogatod,vagy online!de online csak ha már van min.5 kamionod!
-
#20603 Amúgy srácok,egy kérdés....
Hogyan lehet " online " vásárolni kamiont?!
vagy csak én vagyok a hülye,és eredeti játéknál ha bemegyek a kamionboltba arra értitek ezt?! -
#20602 Hát nekem látod,hogy ottvan az aláírásomban a gépem.. de amúgy Ati Radeon ( Gigabyte ) HD5670 1GB-os + 4GB Ram + X2 3.2Ghz-s proci... én magas beállitásokkal nyomom, úgy van 25-50fpsem... ez már nem olyan rossz... de lehetne jobbis.. csak procit kéne újítanom,meg alaplapot :) -
#20601 szép estét!
egy kép:
-
Ricsike9214 #20600 0Diaz0: igen azt gondoltam:)) neked milyen van?? milyet vegyek? -
#20599 Ijj... na Vajo, ezt mikor dobod ki? :)
Ne akard hogy öljünk érte :D -
vajo #20598
-
#20597 besza... nekem 7k volt összesen.. most 5 lenne... :D
Dezsír. :D
Ricsike: Pénz kérdése az egész :) -
Ricsike9214 #20596 hali. lenne egyóriási problémám. megvettem a játékot, de csak akkor tudok vele játszani ha egész kicsire rakok mindent, de úgy meg full homályos, élvezhetetlen. egy új videokártya megoldaná a problémát? ha igen akkor milyet érdemes..én nem nagyon értek hozzá, ezért kérném a ti segítségeteket. előre is köszi -
#20595 szia
volvo kereskedésbe nekem minden le cserélte, viszont a kis képeken nincsen ott szóval ott csak a régi Volvo képei vannak ott én nem tudom hogy te meg találtad-e a pótkocsit a hűtős pótkocsik helyén van ... -
#20594 szia. szep gep..
azt akkarom kerdezni mikor beteszem a waberer's szerelvenyt a mod mappaba hol talalom mert a gyors fuvarokban egyik volvo sem olyan es az alvalalkozoi fuvarokban peddig a pot-kocsit nem talalom ??... -
#20593 -
MateszTRUCK #20592 kösz! -
csaklaca #20591 cd galaxis -
Hungarykum #20590 Itt -
MateszTRUCK #20589 melyik boltba lehet megvenni akciósan? -
MateszTRUCK #20588 Köszönöm a segítséget mind a kettötöktől!! -
csaklaca #20587 Most akciósan meg lehet vásárolni a játékot,ha jól tudom.....hidd el,minden gondod megszűnik ami a játékkal kapcsolatos... -
#20586 Azért mert ki van tiltva a kulcs. További segítségért irány az ETS2 Warez topik. ;) -
MateszTRUCK #20585 Vagy ha esetleg valaki tudna egy jó, müködő kódot adni nagyon akkor megköszönném. -
MateszTRUCK #20584 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy miért van az, hogy leszedtem a DEMOT és mikor kérte a KEY-t és beírtam (nem is egyet) és nem fogadta el. ez miért van?? én vagyok béna és rontottam el valamit vagy a kód rossz? -
nyitraip #20583 Uj Merci Actross
Csak egy oldalt kellett volna érte lapozni. -
csoky0809 #20582 helló érdeklődnék hogy nem tudjátok hogy hol lehet leszedni az új MB actros-t? köszi előre is :)
-
#20581 Köszönöm :) -
rarma #20580 Hali zolii !
itt van kétfajta winter mód is .
ITT
vagy
ITT
-
nyitraip #20579 Winter mod 1
Ebben csuszik elég rendesen föleg a havaseső után de nem pörögnek ki a kerekek. Nem kell megijedni hogy exe nyugodtan telepítsd fel a mod mappába teszi be az scs fájlt. Én is ezt használom kisebb változtatásokkal.
Winter mod 2
Itt csuszik kapar pörög mindent csinál nagyon izzaszto automata váltoval szinte lehetetlen elindulni mert leszabályoz és nincs ereje az indulásra csak kézi váltással élvezhető, viszont nincs mindenhol hotakaro a füvön meg még egy pár apro helyen olyan mint az alap nyári mod.
Röviden ennyi. -
BoscoBaracus #20578 Grafikailag szép csak... :/ (igaz van egy nagy hiba,hogy az alagutakban is havas...) Fizikailag semmi változás.
Téli mod-ot én azt használom amit korábban ide betettek.Az nagyon jó. #20358 -
#20577 Köszönöm szépen. Eddig én is ezt használom, és tényleg minden OK benne (persze vannak minimális hibák, amiktől el lehet tekinteni - pl., hogy a sínek között a barna föld van, nincs hó), csak nekem nagyon hiányzik amit említettem, hogy kipörögjön közben a kerék, vagy könyebben csússzon, hogy élethűbb legye. De ha ez a maximum, akkor ezzel is megelégszem :) -
Hungarykum #20576 Én még nem próbáltam ki, de ez elég jónak néz ki:
Winter Mod by Onixer
Bemutató videó -
#20575 Még szerencse, hogy annyira eltértetek a témától és torrentezéstől elkezdve állampolgári jogokig mindenről beszéltetek...
Valaki esetleg az előbbi kérdésemre valami használható választ:
"Azt látom, hogy van egy rakás úgynevezett "winter mod", de valaki tudna abban segíteni, hogy melyik jobb, valamilyen szinten realisztikusabb? Értem ezt azon, hogy ha nem vigyázol könnyen megcsúszik a járgány, vagy akár hegyen felfele kipörög akár a kerék és ilyesmik... Már ha van éppen ilyen." -
#20574 A szerelvény végét alig lehetett látni
-
csaklaca #20573 egy ilyet is szívesen
látnék a játékban....!ezen tanulok!:D
-
matusz09 #20572 Valóban nem állampolgári jog, de túl rövid, ez az élet ahhoz, hogy kimaradjak az ilyen, ehhez hasonló, és ettől még milliószor jobb dolgokból.
macleody: amíg így állunk hozzá, addig valóban pár száz ember fogja vezetni. Amikor egyszer ebből kollektiv elege lesz mindenkinek ezen a nagy sárgolyón, akkor ez meg fog változni (bár igaz, nem feltétlen lesz jobb, de hátha...)
És hogy valóban ne erről a kiábrándító témáról legyen szó: Engem is érdekelne az a havas mod, amelyik a legreálisabb -
csaklaca #20571 -
#20570 Ha meglátsz egy autót amit nyitva hagytak és még a kulcs is benne van, beülsz és elviszed, a tiéd lesz? Nem. Elloptad. De mondd azt, hogy az a hülye a hibás aki otthagyta :)
Egy bejelentés alapján kimegy hozzád a rendőrség, megnézik a gépedet, találnak rajta egy csomó szoftvert amiről nem tudod bebizonytani, hogy vetted, elviszik a géped, téged meg becsuknak.
matusz09 : neked is igazad van, csak sajnos ez a világ nem úgy működik ahogy mi szeretnénk, hanem ahogy az a párszáz ember akarja.
De beszéljünk inkább a játékról, most ment a Duna TV-n a T.I.R. :) -
Debilon #20569 a játékhoz való jog továbbra sem alapvető állampolgári jog..
lehet fogni kevés pénzre, akármire, másra mutogatni, akkor sem jogszerű a letöltött progit/op. rendszert használni, és akár tetszik, akár nem, lopásnak minősül (nem a letöltés, hanem a használat) -
matusz09 #20568 A torrentezésről csak annyit, hogy amikor lefoglalták az nCore szerverét, akkor az internet forgalom nagyon jelentősen visszazuhant Mo-n (ha jól tudom 40% körül, de nem akarok hülyeséget mondani). Véleményem szerint amíg 300 Ft egy kiló cukor, meg amíg 47E Ft ból meg lehet élni, addig senkit ne érdekeljen az én ip címem, meg hogy én mit töltök le. Ezt a játékot megvettem, mert már régóta gyűjtögetek rá....ez van kell másra a pénz, de az biztos, hogy több 10E forintokat nem költenék játékokra, amíg persze nem tehetem meg.
-
csaklaca #20567 akkor mégis csak jól tudom?:)