52658
-
Alzamora #20526 Igen nagyon is komoly.....szépen névre szóloan érkezett a levél. -
csaklaca #20525 ez komoly?nem semmi... -
Alzamora #20524 Sziasztok!!
Érdeklődni szeretnék tőletek hogy kapot esetleg valaki levelet az scs softwaretől jogtalan patch használatért???
Megvettem az eredeti játékot még októberben és erről az oldalról szedtem le torrentként az első frissitést a játékhoz mivel nekem ezt ajánlota fel:http://www.eurotrucksimulator2.com/update.php
Sajnos akkora összeg van írva a levélben amiből kb 30 szor lehetne megvenni a játékot!!!!!!!!!!!
Egy ügyvédhez is el lett küldve a levél de teljesen hivatalos amit kaptam azt sem mondhatom hogy szívatásról van szó!!
Bárki tudd ebben valamit segíteni vagy hasonlóképpen megjárta írjon akkár privibe is!!!
Kössz előre is!!! -
csoky0809 #20523 üdv nem tudnátok adni egy linket ahonnan le tudom töltene az új mercit amit már páran előttem képként beraktak (across) -
nyitraip #20522 Jo reggelt.
Lenne egy olyan kérdésem hogy a tél modba hol lehet átírni azt hogy az AI is korábban kapcsolja a fényszórót mert az oké hogy hamarabb sötétedik és az utcai világítás igazodik ehez de az AI nem. És elég rossz hogy este 7-kor (játékidö szerint) sötétedik az AI meg fél 8-8 között kapcsol. Probáltam az env_data.sii fájlban turkálni de ott csak az utcai lámpákat lehetne állítani. A segítséget elöre is köszönöm. -
Hungarykum #20521 Nem -
Blackdog #20520 A menet közben kapott kék szövegű üzeneteket valahol vissza tudom nézni később? -
fagy53 #20519 Káár!
Kösz! -
#20518 #20516, Luspy: jő kép lett szerintem.
-
#20517 El van cseszve, még előrébb áthozták az út másik oldalára az oszlopokat. Gondolom véletlenül. Helyre tudom tenni őket de valami nem stimmel a mentéssel.
Vajo segítség kéne hogy lehet rendesen lementeni a mapot, mert ha változtatok valamin kisebb lesz a fájl. Ami nem túl fasza. -
#20516 -
#20515 xDD ez mekkora. Ha már pont az út közelébe kell hogy legyen, inkább rakták volna a levegőbe hogy alatta elférjen a gép. Jájj -
#20514 úú mindenki ezzel a szar mercivel tolja :D
ha valaki azt mondja nekem hogy actros akkor erre gondolok
-
#20513 Szép estét mindenkinek.
-
#20512 Próbáld meg, jobb katt és hivatkozás mentése más néven. -
Zámbó #20511 az konkrét :DD -
#20510 Ez nem kerülhetne fel a restacar.hu-ra? Mert perpill még mindig nem tudom letölteni! (már tnap is próbálkoztam!)
"Sorry, the free service is at full capacity.
Please try later or upgrade to sendspace Pro™ to enable guaranteed slots and instant, fast downloads." -
Hungarykum #20509 Ja.
Előttem ment egy AI kamion, csak néztem ahogy felpattant a pótkocsija :D -
#20508 Éééss...ütközőképes? -
Hungarykum #20507 Ezt az oszlopot kijavították az út közepére
-
#20506 -
csaklaca #20505 nem lehet!csak szép csillogó újat!Jó pénzért...:D:D -
fagy53 #20504 Üdv!
Én vagyok nyúl, vagy nem lehet használt kamiont venni? -
#20503 Ezt csak én nem tudom letölteni?? -
sewy21 #20502 látom nem csak én vagyok úgy vele, hogy kellenek a sárga villogók a szurók mellé...:D... -
#20501 -
mrtp #20500 Megpróbálom majd, a büntetés már elég elrettentő erő; meg akkor ezek szerint még nem vezettem eleget álmosan, mert ezt a full fekete képernyőt még nem láttam....általában ha hajóhoz mentem (ahol majd úgyis pihen) akkor vezettem túl, de nem sokat :)
Sofőrt meg még nem vettem fel autó nélkül, de majd erre is sort kerítünk. 1500 EUR-t megér egy pancser; megvárom míg magától lelécel :) -
sewy21 #20499 1.2.5.1-be először kapsz büntetést tachográf figyelmenkívűl hagyása, utána sötétül el...:)...érdemes lenne kipróbálnod...:D...továbbá üzenetet kapsz akkor is, hogyha felveszel egy alkalmazottat a garázsodba, de autót még nem tudsz alá adni, ilyenkor 3 nap múlva ír egy @mailt, hogy ha 2 napon belül nem adsz neki munkát, akkor felmond...:D -
Hungarykum #20498 Elalvásnál már van teljesen fekete kép pár sötétedés után. Ilyenkor se fék, se gáz, se kanyarodás :D -
mrtp #20497 Köszi! -
Hungarykum #20496 Elnéztem :D
Ami nekem van az csak a valódi márkajelet teszi rá a kamion és pótkocsik kerekeire is. -
rarma #20495 Rövid pihenő az út mellett , aztán irány tovább.
-
Hungarykum #20494 Restacar.hu -
tomi0113 #20493 Valaki tudna linket adni a pótokhoz való wheel packól?:) -
#20492 1. Nem befolyásolja.. idővel lesz jobb a teljesitményük :)
2. Nemigazán. Csak akkor ha minuszban vagy/lesz...
3. Passz... ezt magadnak kell megtalálnod.. :) -
csaklaca #20491 20466
-
#20490 Nem sokat kellet volna lejjebb görgetned. -
Manner1990 #20489 Sziasztok !
Tudna nekem vki segíteni abba h honnan tudok MP4-es Actrost letölteni? Előre is köszi -
mrtp #20488 Sziasztok,
Pár sorban a tapasztalataim és néhány kérdés, amire szeretnék választ kapni:
A sofőrjeim teljesítményét befolyásolja ,hogy milyen autón ülnek? Jó a legolcsóbb is, vagy több pénzt hoznak, ha "nagyfülkés" duplahúzóson ülnek? Az számít-e, hogy milyen erős traktorban ülnek?
Ti kaptok üzeneteket? Nekem eddig összesen 4db jött, mindegyik a játék elején (1-5szint között) ....most a 21szinten tartok...
Alapvetően tetszik az egész játék, pontosan azokhoz a dolgokhoz nyúltak hozzá, ami az előző epizódokat unalmassá tette.
Tetszik a sokféle fel- és lehajtó, a változatos környezet, a speed limit, a rengeteg féle kiegészítő a vonatókhoz.
Melyik a legstabilabb kombináció, melyikkel az elérhető legnagyobb kanyarsebesség / stabilitás?
Amik apróságok, de szemet szúrtak:
Angolban kevés a duplahúzós. Ott nagyon sok ilyen közlekedik, ehhez képest nincs több belőle az Angol utakon, mint Európa többi részén.
Az, hogy lehet alva is vezetni furcsa; én ezt nem vettem volna ki az előző verzióból. Ott konkrétan annyit sem lehetett látni, hogy hol vannak a sávok. Ott ha bealudt a pali, akkor FÉÉÉK! Itt meg 2x átmegyek Európán, ha nem zavar, hogy ásítozik a jóember... Én ehhez nem nyúltam volna hozzá.
AI produkál néha érdekes dolgokat, ez inkább mosolyogtató, mint bosszantó.
Az áru sérülése nagyon aránytalan. Elhúzok egy kresz-táblát és 1-2%, de ha az oldalára fektetem az egész szerelvényt, akkor 4-7%. Egyszer megpróbáltam rommá törni, nem sikerült 60% fölé menni...
Sz.tem túl sokáig van világos. RGB ide-oda, nálam még 22:30kor is éppen annyira viláogs van ,hogy látom az út vonalvezetését a messzeségbe. Kicsi olyan, mintha minden nam Szent Iván éj lenne :)
Több most nem jut eszembe; ha a fenti kérdésekre választ kapok; köszönöm!!!
-
#20487 Attól, hogy 100x beírod még nem kapsz segítséget ha senki nem tudja mi a gond. Nem tudom hanyas verzióval játszol, lehet csak 1.2.5-höz jó. Ha a tiéd is 1.2.5-ös akkor passzolom.