Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
elõre is köszöntem!!!
Délben érkeztem meg Bécsbe, és akkora dugó volt hogy 20 percig araszolgattam, mire egyik utcából eljutottam a másikba.<#eljen>#eljen>
A forgalom eléggé intelligens lett. Ha nagy a forgalom és nem tudsz kimenni a keresztezõdésbõl, egy idõ után megáll egy autó és elenged. Még rám is villog.<#eljen>#eljen>
De úgy vettem észre hogy a STOP táblát nem ismerik és megállás nélkül áthajtanak rajta. És néhány mellékúton csak 60-al mennek, mikor 90-el lehetne.<#levele>#levele>
Ebben a játékba végre ha sötét van akkor az tényleg sötét. Lámpa nélkül az orrodig sem látsz.<#eljen>#eljen>
A kamion rendszáma a telephelyedtõl függõen változik.<#eljen>#eljen>
Az esõ nagyon szépen mutat a szélvédõn.
Nem gondoltam volna de nekem nagyon bejön a játék. Az eddigiekhez képes sokkal-sokkal jobb. Persze vannak hibái de majd javítják õket...
Jó hír, úgy tûnik, elfogadja a játék az STDS modokat, behelyettesítve, átírva a megfelelõ def-ekkel:
Kérem, ne írjatok privátot, ígérem, ha kicsit több idõm lesz, megpróbálom felvázolni, hogyan raktam bele.
Köszönöm a türelmet.
Gyorsba annyit, hogy a " def\vehicle\truck\scania.r\" cabin és chassis mappában lévõ fájlokat kell átírni.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Van valakinek Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch kormánya? Mik a vélemények róla, illetve tudtok esetleg valamilyen alternatívát ebben az árkategóriában?
Elõre is köszi 😊
Amúgy a DFGT kormánynak van egy Logitech Gaming Szoftverja és azon belül Options és azon belül Global Device Setting.. rányomsz és a megnyílló ablaknál átálítod a Steering Wheel Settings és átálítod a Degres of rottationt , de nem ikszelgetsz semmit Azt hiszem ha felhúztad 900 fokra már jó lesz nekem elsõre jó volt."A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
Valaki más nem tudja hogyan tudom élesebbre venni a képet ?.

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
A hivatalos oldalon a teljes játékot le lehet tölteni??
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
namég1x:
Egyébként nagyon rendben van a játék, eszméletlen hangulatos a kanyargós országutakon terelgetni a gépet. 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222