52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • gordon 24
    Igen!

Megmondom a frankot, hogy pontosan azt, hogy egy Scanianak vagy egy Mannak vagy egy Volvonak mi a zaj szintje illetve, hogy ezek milyen jelzés alatt futnak nem tudom. Tehát lehetséges, hogy ezekre nem a G illetve az L betű lenne való.

De! Ezek besorolják a kamion egy zaj osztályba. Ennek alapján közlekedhetnek bizonyos időpontok között, illetve utakon. Ezek a jelzések ezek.

A TIr a nemzetközi áruforgalom jelzése.

A sárga tábla ami szintén van ebben a modban. Az a veszély anyag szállítását jelzi..

De ha van esetleg valami nagy guru leírhatná pontosabban..
  • ronso
    Én is betettem a led modot de nekem nem jelenik meg egy darabot sem tudok feltenni sehová...
  • Maximus4
    Köszönöm.A winrarra nem is gondoltam:)
  • vajo
    jobb klikk az scs-fájl-ra, társítás, scs_extractor. Elvielg kitömöríti. Ha nem akkor, tulajdonságok/társítás és úgy, és megnyitod simán, akkor kifogja tuti. Mindezt akkor, ha az ets2 scs fájljait akarod. Ha kiegészítő scs akkor simán winrar. :D
  • rambóóxd
    Sziasztok! Valaki belinkelné azt a módot nekem amelyik a belső nézetet változtatja?? Köszönöm
  • Zoliikp
    Remélem segít:
    http://www.tir-portal.com/betujelzesek/

Itt pontosan le van írva, melyik, mit jelent...
  • Maximus4
    Ez mitől lehet?Bármilyen scs fájlt próbálok megnyitni az extractorral mindíg ezt kapom:

• Stig95
    Töltsd le, próbáld ki!
  • peta19901010
    mi lenne annak a módnak a neve amivel kapcsolatban az előbb érdeklődtél
    válaszodat előre is köszi
  • jocking
    Ha már ilyen nagy divat lett ezt a modot használni, valaki felvilágosítana, hogy a való életben mit jelentenek ezek a kis kerek zöld táblák G, L, vagy S betűvel?
  • Ikarus412
    Egy kis Daf tunning :D
  • peta19901010
    Erről a módról: http://www.ets-2.com/euro-truck-simulator-2-mods-america-map-v1-2/ tud valaki valamit mondani?
  • Adam88
    Köszönöm.........már keresem is és töltöm.
    Ez megváltás :D
  • sewy21
    letöltések no speed limit mod...:D
  • Adam88
    Üdv mindenkinek!
    Nemrég kezdtem el játszani én is, és nagyon jó a játék.
    Egy valami viszont zavar. Hogy lehetne azt megoldani hogy 90km/h nál többet menjen a kamion?
    Hosszabb utakon örülnék egy 100 110 es sebességnek.
    Most vettem sokkal erősebb motort a kamionba de sajnos nem változott a dolog.
    Örülnék ha lenne rá valakinek valami jó ötlete. :)
    Sokat segítene......
  • peta19901010
    kössz
  • sewy21
    én egyelőre Szczecin és Poznan között láttam őket, rengeteg útépítéssel, és faluval...másfelé még nem jártam ezzel a mappal...:D...1.2.5.1 alatt használom...:D
  • peta19901010
    valamint erről a módról tud valaki valamit?
    Euro truck simulator 2 mods: America map v1.2
  • peta19901010
    üdv mindenkinek
    az volna a kérdésem, hogy az Edit europe Daniel 123 módban mindenhol mennek az állatok, biciklise stb.?
  • sewy21
    ja bocsi az lemaradt...:D...Edit europe Daniel 123, ott egymás alatt van kettő map, mindegyik ugyan az, csak más-más megosztó oldalra van feltöltve...:D
  • gordon 24
  • gordon 24
    a flotta:))

• krisz0000
    szia azt oda irhatad volna konkrétan melyik maprol beszélsz!És lenne egy kérdésem mindegyik patchal müködik vagy neked melyik van fent?Válaszod elöre is köszönöm!
  • gomze
    És tényleg működik, bár egy kicsit trükkös. Kössz!

• sewy21
    szép estét mindenkinek...:D

volt egy "kisebb" balesetem...

csávó pótjáról lekapkodák a búrákat, táblákat, stb...:O
  • joceruza
    Ha valakit érdekel Busz skin... Egy kicsit változatosabb tőle a játék.

ITT!

• joceruza
    Privi ment.
  • Super Tocsi
    Helló nekem minden eltünt minden kiegészítő lámpa amikor beraktam ezt a módót mi lehet a baj?
  • Drope

Új vidim:)
  • peta19901010
    valaki tudna küldeni vagy linkel nekem egy map módot?
    segítségeteket előre is köszönöm
  • peta19901010
    kösz
  • Maximus4
    Ehhez írnék egy kis szösszenetet,mert kipróbáltam és hátha valaki még agyal rajta,hogy kipróbálja.

Ez egy komplett mod csomag.Van benne havas táj,buszok,zebrán közlekedő gyalogosok és még egy pár dolog.Használni elvileg csak úgy lehet,hogy minden más modot ki kell törölni a játékból. (de ez nem 100%,nem volt kedvem kísérletezni)

- Csak és kizárólag a hozzá tartozó profillal működik.40-es szint 1.2.5. verzió,ráadásul orosz nyelvű lesz a játék (ezt persze át lehet állítani)
    - Lámpa felkapcsolása esélytelen,mert belassul tőle brutálisan (ez le van írva,hogy a scs fájlból mit kell kitörölni,hogy ne szaggasson).
    - 1 fuvart lehet csak teljesíteni Szczecin-Magdeburg útvonalon.Hiába megyek be bármelyik céghez,nincs fuvar sehol.
    - Tuningnál van amit elfogad van amit nem,de ennek ugye nincs jelentősége.Festeni sem lehet.

Most az apróbb hibákkal nincs értelme foglalkozni,van ami egyáltalán nem havas,az ablaktörlő érvényét vesztette,mert hiába esett,nem lett vízes az ablak,stb.

Egy szó mint száz,elvakult modderek tuti meg tudnák oldani,hogy be lehessen rakni a játékba megvásárolható kamionként,de ez a mod ennyire hivatott,ami a nevében is van.Ez karácsonyra készült,többet nem tud.
  • peta19901010
    a Peterbiltet ha leszedem melyik kereskedőnél tudom megvásárolni?
  • ukipapa
    Köszönöm :)
  • Ördögpalanta62
    nekem sajnos nincsenek,néha 1 1 megjelenik de azon kívül nem
  • CB pocok
    Nekem vannak gyalogosok a játékban
  • Ördögpalanta62
    lejöttem a járdáról de még minding nincsenek gyalogosok a játékba
  • sewy21
    üdv mindenkinek! találtam délelőtt egy mapot ezen az oldalon, először mikor elindítottam vele a játékot, azt hittem, hogy nem működik nekem, vagy vmi. aztán szczecinből mentem le poznan irányába, zergeb*szott útnak, aztán rájöttem hogy tényleg csak zergeb*szott, mindenféle állatok rohangáltak át az uton, az éjszaka kellős közepén, biciklisek az út szélén, meg gyalogosok, minden világítás nélkül...:D...annyira jóra sikerült megcsinálnia azt a részét a mapnak, hogy egész délután ezen a környéken fuvaroztam...:D...itt a link, ahol megtalálja az, akit esetleg érdekelné...:D
    http://www.ets-2.com/page/3/
  • joceruza
    Remélem lassan az összes járgányhoz megcsinálják ezt a modot. Baromi nagy!
  • nyitraip
    üdv!

Valaki megtudja azt csinálni hogy ezeket a piros ledeket Scaniara is rálehessen tenni?