Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AudiQuattro
Mekkora már,az elején csak kisfülkés kamiont lehet venni,pót egy oriásnak tûnik mögötte :D

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

Ez gyári hiba lehet benne? mert kiprobáltam ugye ami a képen látható microsoft office-al, és notepadal is és ugyan az a helyzet,a mentésnél, a game.sii ha megnyitja az ember így néz ki.

És tud valaki tanácsot adni a tisztább képminõségre? mert ha lejjebb vagy éppen feljebb teszem a 1280x960 -ról egyszerûen lefagy a játék.

Kistódi
Én a lámpánál ráálltam az autóra de még volt hely és "Balesetet okoztam.." De hozzá sem ért.. :)

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

ronso
Nah hazaértem a melóbol és itt vár a játék az asztalon már reggel fél 9 kor hozta a futár...kiváncsi vagyok.

Sakkoo.......Baszkiiii

KiruHoshino
Én mentem de akkor se jelezte ki, hogy mennyivel mentem.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

2226 km levezetése után tiltott le a Demo kb 6-7 fuvart lehetett elvállalni.

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Törölt felhasználó
De rohadt sokáig tölti a DEMO-t!!! :(( Már 2 órája töltöm, az 520MB-ból-80 jött még csak lee! Kiver az ideg mostmá tényleeg!
Tehát akkor net nélkül nem lehet feltelepíteni, hogy teljes legyen....
Csesszék meg <#falbav><#falbav>
Miért kell lassan minden számítógépes tevékenységet nethez kötni??????
Azért köszönöm a választ, hasznos volt!

Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB

Nekem épp most járt le, kéri a seriált...

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Tikal
aha, ez nagyon gáz. már az stds-ben is volt ez..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Srácok, a demó miben korlátoz? Mert reggel 8 óta taposom a gázt, és lassan 25.000-t sikerült összeszednem, se idõbeli se funkcióbeli korláttal nem találkoztam eddig. Egyébként nagyon jó lett, meg is fogom venni, a demó alapján biztosan.

más.: Mást sem büntet a szembe sábvan hajtásért, vagy csak engem? A sérülések még mindig kicsit barátiak. Oldalra dõltem csúnyán, és 4% lett a sérülés. :S

Ha mész a géppel és éppen megállsz és egybõl újra elakarsz indulni,olyan a hangja mintha lefulladna.
Boxer HUN
Szériált beírod, és a neten aktiválja. (regisztrálod a játékot).

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Akkor az. Már nem emlékeztem pontosan. De a kép élesebb lett tõle az a lényeg :D

Elküldöm mégegyszer, mert látom nem vettétek észre:
Kell neten aktiválni a játékot, vagy csak serial number?

Ryder159
Renderelés minõsége van ilyen beállításokkal...

STDS-ben volt külön a képélesség állítására is egy opció, amit %-ban mutatott.
Alapból 125%-on volt és a menübõl lehetett még kiválasztani a további lehetõségeket.
400% a legmagasabb amire belehetett állítani.
Belsõ nézetben a mûszerfalon lehetett jobban észrevenni a változást, mert 400%-on sokkal élesebben lehetett látni a mûszerfal adatait.
ETS2-ben is lehet van ilyen opció.

Boxer HUN
Kép készítés F10...

Luspy
STDS-ben si volt ilyen.

Tikal
na ez tetszik: állok a keresztezõdésben, nem tudok kifordulni, egyszer csak megáll egy auto és kienged, még rám is villog :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hali!
Azt szeretném kérdezni, ha megveszem a játékot lemezen, akkor kell neten aktiválni, vagy van hozzá egy serial number, aztán jó napot?
Csak mert ma szeretném megvenni, de nem leszek akkor már netközelben.
Elõre is köszi!

mani13
Én csak szerdán kapom meg mert nem leszek itthon.<#shakehead>Most a demoval nyomom.

Képet nem tudtam készíteni, de van egy helyesírási hiba: A kiválasztott kereskedõ me láto atása. Mikor kamiont akar venni az ember, akkor látni.

Köszönjük! Leírnád hogy kell berakni, hogy mûködjön is? Best FM-et és a Rádió 1-et szeretném berakni, de sehogy nem jön össze, pedig úgy rakom be ahogy a readme-ben le van írva. :/
bullseye9
Ez valóban a határeset kategória ;)

Jó neked<#sir>
Krisztiam
én se nyugi, majd csak este lesz meg a játék, akkor nyomom majd :)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

De istenem mindenki nyomja csak én nem xDDD<#falbav>
Ebbe a demoban az összes gép benne van?
Boxer HUN
Az elülsõ, holttér tükör átlóg a felfestésen... <#hehe>

Amúgy az egérrel való irányítás tök jó :D Kormány híján a lehetõ legjobb megoldás, más autós játékban is megvalósíthatnák, simán és precízen lehet irányítani
Gis80s
Nagyon bejövõs a játék, de azért azt picit erõsnek érzem, hogy az alábbi helyen való megállásért "piroson áthaladás büntit" kaptam...

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Tikal
Azért a benzinkutakat jól odabaszták az autopálya mentén :D Legalább gy rövid kivezetõ rajzolhattak volna, hogy ne 90-el kelljen kivágódni tankolni :)

Gondolom a mentés megmarad igen.
ahha,akkor minden játék inditásnál kérdezni fogja az aktiválást vagy a demo futtatást,köszi :)
Az adataim nem fognak elveszni ugye?ugyanúgy folytatom a fullba ahol a demoba elkezdtem....

Az elején indítás után lehet választani regisztráció és DEMO -ként futtatás között, elõbbinél kéri a Serial kódot, ha azt beütöd teljes verzióra aktiválod majd a játékot
mivel még csak demo-val játszok,és 10 órakor már meglesz az eredeti,akkor hogy tudom aktiválni a fullra?Nem találtam olyan fület amivel aktiválhatnám a demo mód után :S

Teszt erejéig feltoltam 1280x1024-be CRT-n... Valóban szebb sokkal. Köszi a tippet.
CRT monitoron futtatom, sajna Hz korlát miatt nem nyomom feljebb mert kiég a szemem a 60Hz miatt, majd késõbb megpróbálom TV-n, az tud 1360x768-at
Gis80s
Jó reggelt mindenkinek!

Átírtam a live stream fájlt, hogy magyar rádiók legyenek benne...az alábbi linken letöltheti az, aki szeretné.

live streams - LINK

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

bullseye9
Szép reggelt.

Szuverén vélemény:

- a játék jó, sõt, nagyon jó.

- billentyûzetrõl sem ördöngõsség az irányítás, belsõ nézete jól eltalált.

- forgalom tetszik, bár egy kétsávos szakaszon Lengyelo.-ból Németo.-ba elém vágott, majd befékezett egy Qashqai-szerû valami, csókoltatom is szünni nem akaró szeretettel :;

- Magnum és Premium kívül-belül nagyon bejövõs, jól eltalálták.

- moddolás nem lesz egyszerû móka, belekukkantottam a base.scs-be, a Zmodeler nem nyitja meg a kamionok pmg-jét, még Etsedit-el történt buherálás után sem, pedig ez a STDS-es modellek esetében mûködött. Pótokat, egyebeket nem próbáltam. Sebaj, majd orosz barátaink gondoskodnak róla, illetve remélhetõleg a Zmodeler 3-as verziójával menni fog a konvertálás.

Ha LCD monitorod van, akkor tedd fel a max felbontásra ami a monitorod "natív" felbontása, ekkor elvileg élesnek kell majd lennie a képnek. Ha alacsonyabb felbontásra váltasz LCD monitoron romolhat, sõt romlik is a képélesség.

Nálad is teljesen másképp néz ki... Leírnád milyen beállításokkal játszol ha nem nagy kérés?
Jó kis játék ez bár nem leszek kamion sofõr az tuti :D

http://www.youtube.com/v/tNJckRlSsZM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Nemmondod :D Nem igazán értem miért ilyen nálam full grafikán, #12966-ban tök szép éles minden
szabii98
egy pillanatra mintha az ets 1et láttam volna..

I met God. She's black

Amúgy tényleg nem mutat semmit menet közben sem, de az nem a Tempomat akar lenni rajta?
kalee
Talán azért mert áll???????<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Eddig nagyon gyere be a játék...<#nevetes1>

KiruHoshino
Csak nálam nem mûködik a km/h kijelzõ a LED-es panelen? Most látom, hogy nem csak nekem. :D ntex képén is 0-át jelez ki.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

imihaver
Jól beszélsz :D
Nem adok 1 hetet és szétmódolják :))

\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"