52658
-
matusz09 #21007 Szerintem jó az elgondolás, támogatnám az ötletet, akár egy fizetős DLC keretén belül is (max 2000 ft), persze csak akkor ha belekerülnek a tandemesek, és a vonóháromszögesek is. Ellenkező esetben egy kövérebb patch-ben várnám az újításokat.
DE!!!! Én már most megmondom, hogy lesz-e ilyen újítás: NEM!! (sajnos) -
sewy21 #21006 üdv...mára azt hiszem megpihen a ménes...:D...más téma, még a megjelenés után olvastam itt egy bejegyzésben, hogy az scs-es srácok várják az ötleteket, észrevételeket a játékkal kapcsolatban. hát nekem lenne egy ötletem, hogy például nem teljes fuvarokat kellene vinni A ból B be, hanem részfuvarok lennének, teszem fel van calais-ból 5tonna liszt münchenbe, lille-ből meg 19 tonna rizs, vagy akármi szárazáru, és akkor ezeket felvenni útközben. természetesen lenne saját pót, meg ugyan így vontató is, de akkor már belehetne csempészni a játékba tandemeseket, illetve vonóháromszöges szerelvényeket is...kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban?
-
rambóóxd #21005 -
#21004 Gondolom használsz olyan modot amit nem csíp. Pl.: megamod
A Daf-os, a Volvo-s is jó nálam és már a Scania-s is ami féklámpát,hátsó ledeket és új villogót tesz fel. -
#21003 Ami nálam van az a DAF ra jó de nem jó:) -
#21002 Ha az alábbi modról van szó,akkor nálam semmi gond. Viszont egy másik Scaniás moddal ugyanígy jártam... -
#21001 Olyankor mi a helyzet ha betettem a led modot és nem müködik nem tudom rátenni a kaionra elvittem a fuvart lementettem kiléptem kiszedtem a led modot a mappábol és a betöltésnél hibaüzenettel leáll a game? -
#21000 Ha valakit érdeke! Elkezdtek dplgozni a modderek!
ITT!!! -
konrad91 #20999 Vmi magyarországos rész nincs kialakitva a térképen ? :)) -
krisz0000 #20998 hali az a kamion ets 2-höz van ha igen akkor megkérdezném h publikus-e ha igen akkor dobhatnal egy linket elöre is köszi -
#20997 hello
azt a modot ami az ut-at javitja vagyis hogy sotetebbe teszi azt hiaba teszem a mod mappaba mert nem jo hova kell berakni akkor ... segitsetek kerlek :D -
Hungarykum #20996 Az elülső gumin fordítva vannak feliratok :D -
rarma #20995 Akkor lehet rosszul telepítetted a játékot .
Vagy egy olyan módott tettél bele a mód mappába , ami felülírt valamit a játékba. -
mester07 #20994 Én is a menübe a gyors ill. az alválalkozói fuvarba szoktam belépni és ott is üres!!Miért nem kapok semmi fuvart!!Ja és persze kilép exe hibával is! Miért?Köszi a választ!
-
dgufoplast #20993 Jók lettek a felnik ???? azt nem tudom pontosan ilyen e a wabis mannak mert gyárit nem sikerült ki nyitni a végleges színe majd szürke lesz :) -
sewy21 #20992 próbáld meg itt...mintha pár hete láttam volna egyet...de jó sokat kell visszefele lapoznod, azt jobb ha tudod...:)
http://ets2.lt/en -
laco1999 #20991 Üdv mindenki.Nincs véletlenűl tervebe egy man tga vagy egy f2000-res?Előre is köszönöm. -
vajo #20990 Nem szeretjük errefelé a warezosokat. -
Debilon #20989 warez topikba mennyé ezzel -
sarvarfe #20988 Köszönöm szépen :)
-
Dangab #20987 Köszi! Rendes vagy.
-
#20986 Jó megoldás, ha pl.megveszed. -
siplace2 #20985 http://ets2.lt/en/tesco-trailer-2/
sarvarfe itt a Tesco-s pót amit keresel:) -
Dangab #20984 Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni. Letöltöttem az eurotruck szimulator 2-t. Sikerült telepíteni, aktiválni a megfelelő koddal. Egy nagyon mérgesítő gondom van. Minden munka bejejezése után kiirja aktivácio szükséges, pedig már vagy 20 munkám volt, és van saját kamionom is. Egyébként enged játszni. Windws 7 64 byte
Előre is köszi -
Haulin #20983 Euro truck simulator 2 mods: America map v1.2 Ezt a módot kipróbálta már valaki? És ha igen megéri leszedni? -
sarvarfe #20982 Sziasztok valaki be tudná nekem linkelni azt a tescos pótót köszönöm:)
-
siplace2 #20981
És az ahhoz tartozó interior:) -
siplace2 #20980
Mercedes-Benz MPIV -
Hungarykum #20979 Nekem amúgy is szebb az MP3. Az MP4 kicsit rondára sikerült. -
#20978 Mercedes Benz Actros MPIV Trust Edition
Láttam, hogy az MPIV-ből is készült már Trust Edition így hát kötelező volt összedobnom.Szerintem az régi MPIII-as verzió jobban mutat
-
sewy21 #20977 hát eléggé évjárat függő...:D...ami a játtékban van (csak Scaniával tolom, úgyhogy erről tudok beszélni), ott a motor mellé ki van írva, hogy eur5 vagy euro6-os blokk-e, euro 6-osból csak a 440-es van, ha jól emlékszem, de talán 420-asból is van benne...:D...a V8 730 az EEV minősítéses, az tutti...;)...de alapból euro 5öt mindegyik motor tudja sztem...:) -
rarma #20976 Üdv mindenkinek !
Mai nap festegettem egy Translait skin packot több kamionra , innen letölthető akinek tetszik, és használni is akarja a játékban.
Egy dologra hívom fel mindenki figyelmét arra , ha letölti annak a mód mappából ki kell venni a eredeti kamion név és logó módot , mert azzal együtt nem fog megjelenni a festés pontosan .
LETÖLTÉSI LINK
-
a múlt és a jelen -
CB pocok #20974 -
#20973 Nahh kb akkor jól tudtam. Viszont akkor a G-nek nem sok értelme van rajtuk:)
A man Scania Volvo kombóba milyen motorok vannak? Euro 4? -
dgufoplast #20972 Vagyis kérhetnék valakitől ? aki oda adja hogy be tegyem ets 2 be :) ???? -
dgufoplast #20971 Üdv all valaki nem adna nekem wabis man tgx felnit ? ami nincs le zárva kéne a man tgx kamionhoz ? -
CB pocok #20970 http://snorre.picturepush.com/album/136426/8911607/ETS-%2526-GTS/Renault-Premium-van-Goor-Zu....html
sziasztok valaki tudna nekem szerezni egy ilyet köszönöm -
#20969 -
sewy21 #20968 itt a válasz a kérdésetekre...:D
http://www.tir-portal.com/betujelzesek/