52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • matusz09
    Szerintem jó az elgondolás, támogatnám az ötletet, akár egy fizetős DLC keretén belül is (max 2000 ft), persze csak akkor ha belekerülnek a tandemesek, és a vonóháromszögesek is. Ellenkező esetben egy kövérebb patch-ben várnám az újításokat.

DE!!!! Én már most megmondom, hogy lesz-e ilyen újítás: NEM!! (sajnos)
  • sewy21
    üdv...mára azt hiszem megpihen a ménes...:D...más téma, még a megjelenés után olvastam itt egy bejegyzésben, hogy az scs-es srácok várják az ötleteket, észrevételeket a játékkal kapcsolatban. hát nekem lenne egy ötletem, hogy például nem teljes fuvarokat kellene vinni A ból B be, hanem részfuvarok lennének, teszem fel van calais-ból 5tonna liszt münchenbe, lille-ből meg 19 tonna rizs, vagy akármi szárazáru, és akkor ezeket felvenni útközben. természetesen lenne saját pót, meg ugyan így vontató is, de akkor már belehetne csempészni a játékba tandemeseket, illetve vonóháromszöges szerelvényeket is...kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban?

• rambóóxd
  • joceruza
    Gondolom használsz olyan modot amit nem csíp. Pl.: megamod
    A Daf-os, a Volvo-s is jó nálam és már a Scania-s is ami féklámpát,hátsó ledeket és új villogót tesz fel.
  • ronso
    Ami nálam van az a DAF ra jó de nem jó:)
  • joceruza
    Ha az alábbi modról van szó,akkor nálam semmi gond. Viszont egy másik Scaniás moddal ugyanígy jártam...
  • ronso
    Olyankor mi a helyzet ha betettem a led modot és nem müködik nem tudom rátenni a kaionra elvittem a fuvart lementettem kiléptem kiszedtem a led modot a mappábol és a betöltésnél hibaüzenettel leáll a game?
  • joceruza
    Ha valakit érdeke! Elkezdtek dplgozni a modderek!

ITT!!!
  • konrad91
    Vmi magyarországos rész nincs kialakitva a térképen ? :))
  • krisz0000
    hali az a kamion ets 2-höz van ha igen akkor megkérdezném h publikus-e ha igen akkor dobhatnal egy linket elöre is köszi
  • kutizsolt
    hello
    azt a modot ami az ut-at javitja vagyis hogy sotetebbe teszi azt hiaba teszem a mod mappaba mert nem jo hova kell berakni akkor ... segitsetek kerlek :D
  • Hungarykum
    Az elülső gumin fordítva vannak feliratok :D
  • rarma
    Akkor lehet rosszul telepítetted a játékot .
    Vagy egy olyan módott tettél bele a mód mappába , ami felülírt valamit a játékba.
  • mester07
    Én is a menübe a gyors ill. az alválalkozói fuvarba szoktam belépni és ott is üres!!Miért nem kapok semmi fuvart!!Ja és persze kilép exe hibával is! Miért?Köszi a választ!
  • dgufoplast
    Jók lettek a felnik ???? azt nem tudom pontosan ilyen e a wabis mannak mert gyárit nem sikerült ki nyitni a végleges színe majd szürke lesz :)
  • sewy21
    próbáld meg itt...mintha pár hete láttam volna egyet...de jó sokat kell visszefele lapoznod, azt jobb ha tudod...:)

http://ets2.lt/en
  • laco1999
    Üdv mindenki.Nincs véletlenűl tervebe egy man tga vagy egy f2000-res?Előre is köszönöm.
  • vajo
    Nem szeretjük errefelé a warezosokat.
  • Debilon
    warez topikba mennyé ezzel
  • sarvarfe
    Köszönöm szépen :)
  • Dangab
    Köszi! Rendes vagy.
  • gumikacsa
    Jó megoldás, ha pl.megveszed.
  • siplace2
    http://ets2.lt/en/tesco-trailer-2/
    sarvarfe itt a Tesco-s pót amit keresel:)
  • Dangab
    Sziasztok!
    Segitséget szeretnék kérni. Letöltöttem az eurotruck szimulator 2-t. Sikerült telepíteni, aktiválni a megfelelő koddal. Egy nagyon mérgesítő gondom van. Minden munka bejejezése után kiirja aktivácio szükséges, pedig már vagy 20 munkám volt, és van saját kamionom is. Egyébként enged játszni. Windws 7 64 byte
    Előre is köszi
  • Haulin
    Euro truck simulator 2 mods: America map v1.2 Ezt a módot kipróbálta már valaki? És ha igen megéri leszedni?
  • sarvarfe
    Sziasztok valaki be tudná nekem linkelni azt a tescos pótót köszönöm:)
  • siplace2

És az ahhoz tartozó interior:)
  • siplace2

Mercedes-Benz MPIV
  • Hungarykum
    Nekem amúgy is szebb az MP3. Az MP4 kicsit rondára sikerült.
  • gigamen
    Mercedes Benz Actros MPIV Trust Edition

Láttam, hogy az MPIV-ből is készült már Trust Edition így hát kötelező volt összedobnom.Szerintem az régi MPIII-as verzió jobban mutat
  • sewy21
    hát eléggé évjárat függő...:D...ami a játtékban van (csak Scaniával tolom, úgyhogy erről tudok beszélni), ott a motor mellé ki van írva, hogy eur5 vagy euro6-os blokk-e, euro 6-osból csak a 440-es van, ha jól emlékszem, de talán 420-asból is van benne...:D...a V8 730 az EEV minősítéses, az tutti...;)...de alapból euro 5öt mindegyik motor tudja sztem...:)
  • rarma
    Üdv mindenkinek !

Mai nap festegettem egy Translait skin packot több kamionra , innen letölthető akinek tetszik, és használni is akarja a játékban.

Egy dologra hívom fel mindenki figyelmét arra , ha letölti annak a mód mappából ki kell venni a eredeti kamion név és logó módot , mert azzal együtt nem fog megjelenni a festés pontosan .

LETÖLTÉSI LINK

• Ördögpalanta62

a múlt és a jelen
  • CB pocok
  • gordon 24
    Nahh kb akkor jól tudtam. Viszont akkor a G-nek nem sok értelme van rajtuk:)

A man Scania Volvo kombóba milyen motorok vannak? Euro 4?
  • dgufoplast
    Vagyis kérhetnék valakitől ? aki oda adja hogy be tegyem ets 2 be :) ????
  • dgufoplast
    Üdv all valaki nem adna nekem wabis man tgx felnit ? ami nincs le zárva kéne a man tgx kamionhoz ?
  • CB pocok
    http://snorre.picturepush.com/album/136426/8911607/ETS-%2526-GTS/Renault-Premium-van-Goor-Zu....html

sziasztok valaki tudna nekem szerezni egy ilyet köszönöm
  • gigamen
  • sewy21
    itt a válasz a kérdésetekre...:D

http://www.tir-portal.com/betujelzesek/