52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • AXmen
    Snow Mod ETS2-be!

Letöltés

Jó játékot!:)
  • mzsolti21
    Üdv.
    Ha elérem a 100 %-ot a map bejárásában, akkor fog történni valami azon kívül hogy sárga lesz az egész térkép?

Amúgy ezzel a vassal nyomom:

• sewy21
    túl jól ment a cégnek, ezért kicsit fellámpáztuk a gépet, hogy többet fogyasszon...:D

• joceruza

Helló! Biztos van közöttetek olyan aki benne van a moddolásban. Gondolom nagy meló lenne de szerintem megérné. A Daf-hoz, a Volvo-hoz és a Scania-hoz is kidobtak egy led tuning pack-ot. Ez tök jó. Azt kellene megoldani valahogy hogy a ledek egy részét ( hűtőrács,tükrök,hátsó ledek) például egy tetővillogóhoz hozzárakni mert akkor együtt mozogna a kabinnal. Az alsó ledek azok jók mert nem himbálóznak a fülkével. Azért gondoltam a villogóra mert azt szinte mindenki használ és így a többi cuccot nem lenne muszály úgy felrakni hogy a ledek is benne legyenek, hanem azok szabadon koválaszthatók lennének.
  • sipi80
    Merci MPIV - hez nemtud valaki templatet?
  • sipi80
    Kész a flottám...

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • sewy21
    nagyon frankó munkának tűnik...csak így tovább...:)...

más téma, vki tud olyan modot ajánlani, ami az AI sebességét tolja fel országúton 85-90-re?...:D
  • cracersy
    Talán most:

• cracersy
    Itt van 3 kép amiken épp bütykölgetek. Még nagyon béta, se cég, se város:

• cracersy
    Sziasztok! Modolásban szeretnék egy kis segíségat kérni tőletek-ha jó helyen teszem ezt.
    Bővítgetem a térképet mellékutakkal, árkötőutakkal, falvakat kötök be, stb. Azonban a paraméterezés nagyon gyengén megy, nem bírok rájönni a részletekre. Az egyek cég jól működik a másik nem, az egyik város (falu) jó, a másik nem. Ezek deffiniálásában szeretnék segítséget kérni.
    Előre is kösz, minden jól jön.
  • Werner91
    Nem bírsz neki normálisan válaszolni te baromarcú? Ha nem akarod leírni, hogy mi a véleményed az általa kérdezett mod-ról, akkor mi a fasznak fölényeskedsz? "próbáld ki és megtudod" De kurvára megy már itt is ez a "csakazér'istegyünkkeresztbeamásiknak" jó magyar mentalitás.
  • Hungarykum
    A sofőr mindig talál munkát a visszaútra
  • Stig95
    Már egyszer írtam, próbáld ki és megtudod. Most a világ végéig kérdezgeted?
  • peta19901010
    http://ets2-mods.com/maps/309-euro-truck-simulator-2-mods-america-map
    Kinek van meg ez a mód és mi a véleménye róla?
    Annyit már tudok róla, hogy teszt verzió és pár helyen az úton növények vannak. Ezeken kívül kinek mi a véleménye róla.
  • Debilon
    kereső?
  • abacss
    Egy mod kellene nekem.A sofőr visszafelé is kapjon fuvart, mert nem mindig talál vissza felé!Előre is köszönöm!
  • krisz0000
    légyszi irj ha idetudod adni a mercit !köszi!!
  • sewy21
    viszont vannak letölthető modok, amivel tudsz trükközni...:D
  • Arpa
    Áhh..nagy kár..
    Azért köszönöm.! :D
  • sewy21
    sajnos nem változik...ugyanígy nem változik a hang Scania-nál egy 440-es és V8 500-as közt sem...:/...csak jobban gyorsul, hang nem változik...:D
  • Hungarykum
    REX már nincsen!
    Az új neve RED és a béta verziót mindenki letöltheti a restacar.hu-ról bármilyen előjegyzés nélkül.
    Innen
  • Arpa
    Sziasztok.! :)
    az lenne a kérdésem,hogy ha veszek a kamionomra kipufogót,akkor más lesz tőle a hangja,vagy csak szebb lesz tőle a kamion? :)
  • Trenta
    Amit én írtam REX béta az nincs fent a restacaron. Előjegyezni lehetett Vajonál. 370 mb-os és aktíváló kod van hozzá a telepítéshez.
  • 0Diaz0
    Téves az infó főnök! Fentcan restacaron a REX béta verziója.. a RED-et,amiről Vajo dobál ki képeket,azok még csak bemutató képek.. még fejleszti a modot a házigazdaúr :)

És a további hülye kérdéseket elkerülve.. Ha láttok egy MOD-ot.. mielőtt kérdeztek Restacar.hu-n nézzétek meg! Mert általában az ide kirakott modok 80%a ott is fentvan!...
  • Haulin
    Köszönöm a válaszokat, már képben vagyok. Ebből azért nem szerettem volna semmilyen szintű vitát kelteni.
  • orixon
    Nem kell varjak, nem kell nekem a mod...engem csak az idegesit hogy ha valaki kerdez valamit akkor mindig van valaki aki nagy keppel bevagja neki hogy "restacar.hu..:)" de az a mod amit a keres az nincs is ott...
    Elobb nezd meg hogy hol talalhato egy mod amit valaki keres es utanna adj neki utat...ne vezesd felre csak azert hogy te valaszolj neki.
  • sewy21
    vajo most készíti a tél módot a RED-hez...amint elkészül, gondolom elérhetővé teszi...:)
  • Trenta
    Vajo nagymester még csak a REX Bétát adtaki, előjegyzésre. A RED még fejlesztés alatt áll, csak izelítő képeket közöl mindenki nagy örömére...
  • SimaSuna #21019
    akkor meg WIP. várj türelemmel..
  • orixon
    Nem tudom hogy mibol van de hogy a restacar-on meg nincs fennt az biztos.
  • matusz09
    ha jól tudom ez a kép abból a modból származik amit vajo csinál, egy kis grafikai tuning a játékhoz. új textúrák, stb... de ha nem abból van akkor sorry
  • orixon
    Nem tudom miert kell hulyeseget irni ha neked fingod sincs arrol hogy hol van az a mod amit kert Haulin. Mert en most neztem meg a restacar-on es ott az a mod nincs..minden egyeb van de az nincs..
  • SimaSuna #21015
    restacar.hu :)
  • Haulin
    Csodás kép Vajo! Nem tudnád megmondani, hogy ezt a modot hogy tudom beszerezni? Mert ahogy elnéztem előtted lévő pár képet, azon sincs az úton hó és az nekem tökéletes lenne! :) Válaszodat előre is köszönöm!
  • vajo
  • matusz09
    egy kis off: ha a nevedben a születési dátumod szerepel, akkor csak egy nappal vagyok tőled idősebb :D
  • peta19901010
    Üdv
    Személy szerint én mind két felvetést támogatom. Szerintem még az is beleférne, hogy azt a két ötletet egyszerre csinálják meg. Az szerintem még jobb lenne.
  • LeWyTy
    Szerintem az sem lenne rossz hogyha úgy működne ahogy a valóságban.
    Viszed a transport céged saját pótját. Megrakjád neked 1-2 óra várakozás.
    Aztán kirakodnak ha megérkeztél.

• vajo
    Megoldható. Egy jó marketing és kampány kell neki, hogy lássa az SCS, hogy van rá igény, és akkor fizetős DLC-ként
  • sewy21
    vajo, neked mi a meglátásod az ötlettel kapcsolatban? szted megoldható ez épkézláb kereteken belül? vagy örök álom marad? :D