Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez a map szerkesztõ háttérképe, ez alapján építették az úthálózatot! Itt már benne van egész Lengyelország, Szlovákia, az olaszok Rómáig ééééés MI is legalábbis Bp és Debrecen!<#taps>#taps> Szerintem a következõ kiegben ezekkel a területtekkel bõvitik a mapot! Szóval a spanyolok, skandinávok egyelõre várhatnak!<#hamm>#hamm>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Holland stream rádió belõve, gyerünk. Át is mentem a szigetre (a megoldás nem tetszett ahogy át kell menni) majd nézek bután hogy mindenki szembe jön.
Pislogok mint a barom. Aztán rájöttem, hogy azok az elcseszett britek a másik oldalon közlekednek. 😊))
APRÓSÁG:
Hogy lehet beállítani, hogy a kormány autómatikusan tekeredjen vissza középre (ahogy az eddigi részekben volt) Most csak ottmarad és nem tudok normálisan betolatni cucc leadásnál... (ami van options-ben nálam nem sokat csinált)
Þór vígi þessi rúnar
Nálam ugyan úgy van mint az ETS, GTS, UKTS-nél is volt, mikor a konzol elõhozásnál a 0-át 1-re kellett írni.
Itt is ugyan azt a config.cfg-t megnyitni.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
config.cfg-ben az alább 2 sornál a értékeket átírtam 2-re és már 400%-on is van.
uset r_scale_y "2"
uset r_scale_x "2"
De nagyobb értékre is lehet állítani, hogy még szebb legyen. A 400 úgy jön ki, hogy: 2x2=4.
Ha 2-es helyet mondjuk 4-est írok, akkor 4x4=16. Így 1600%-on lesz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
OMSI FOREVER!!!

Nekem a max felbontás 1280x1024 amit enged, de elvileg ennek nincs köze hozzá. Vagy igen?
Neked a legkisebb felbontáson is engedi a 400%-ot?
Amúgy nekem elég balszerencsésen sikerült az elsõ fuvar.
Elsõ 2 kanyar után megyek a 2 sávos úton,a hü**e autós meg elõzi a másikat velem szembe,és persze hogy belémjön szembõl..<#gonosz3>#gonosz3>
De már vettem 2 szép Scania kamiont,és egy sofõrt is felbéreltem.
Nagyon jó lett a game<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Intel Core i3-3225 3.3GHz NVIDIA GeForce GT 640 4GB RAM http://www.gyoribuszok.hu

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
És egy másik kép, hogy a kételkedõk lássák, tényleg elkötelezett vagyok abban, amit elkezdtem közel fél évvel ez elõtt!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Megérte az árát.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"
Tetszik ez a játék..
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Irtam priviben
Nem szoktam ilyet érezni, de most tényleg sajnálom hogy nem tudom megvenni eredetiben ezt a játékot. Mivel tudom hogy nem egy nagy költségvetésû csapat készítette, és az elõzõ epizódokhoz képest iszonyat nagyot fejlõdött a program, ha lenne felesleges 6000 forintom ezt úgy megvenném mint a huzat, mert a játék bizony minden forintját megéri. És egy ilyen teamet támogatni kellene azzal hogy megveszem a játékukat. Tudom hogy ezzel Pavelék nincsenek kisegítve, de ha olcsóbb lesz 100%-os vétel lesz számomra. <#eljen>#eljen>

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|