Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toby0501
Nem a játékra volt kíváncsi, hanem a modra. Nézd már meg, hogy kitõl kérdez, aztán oltsál.<#levele>

Legegyszerûbb : ITT
bakkerman
nyomogattam én már azt,megnyomtam,felvillant valami szar a dashboardon valami számmal,de ugyanúgy gyorsultam tovább

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

FrezeR
Hol lehet letölteni? Sajnos nem ismertem ki magam az orosz nyelvû fórumon.

Carlos
c

Þór vígi þessi rúnar

bakkerman
áá faszom,melyik gomb aktiválja a tempomatot? kerestem az optionsben,de nem találtam olyan opciót hogy "tempomat". Kezd idegesitõ lenni,hogy már zsinórban második fuvarom ment le úgy,hogy 500-500 eurót kellett leperkálnom gyorshajtásért...és az a poén,hogy városban ha 50-es táblánál átzugok a zöld alatt 65-el,akkor nem büntetnek,de alagútban,autópályán hirtelen visszakell lassítanom az alagút elõtt 60-ra 90-rõl,satu fék,alagútra megyek 63-al,és megbasz 500 euróra...ez így nem kóser

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ja oké , köszi és akkor bocsi 😄
Tikal
van itt egy link, szövegdoboz felett, Euro truck Simulator 2 Off topik, katt és majd ott megmondják neked, itt nincs warez.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

azt hogy?😮:|
Carlos
Biztos hogy megvetted?
Ha igen, akkor lépj kapcsolatba a support-tal a hivatalos oldalon.
Valszeg kérnek majd bescannelt számlát és/vagy fotót, hogy tényleg megvetted-e.

Þór vígi þessi rúnar

Tikal
Nem volt fenn elõtte egy warez verzio is? Ha igen akkor azt le kéne gyalulnod, regisztribõl is meg a mentésedet is, és kezdj egy újat.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
doh!

egyébként sok autopálya kihajtó szarul lett megcsinálva... mi az hogy fogják a külsõ sávot és azt viszik ki, és csak egy sáv megy tovább.... hát ilyen szerintem nem sok helyen lehet europában, itt meg minden második kijárat ilyen, nem értem minért spóroltak azzal a néhány csík texturával 😊

ÜDv. annyi lenne a bajom , hogy megvettem a játékot , telepítés után beírom ugye a kódot stb...elkezdek játszani , és olyan 3-4 szintnél ismét kéri a kódot..beírom , nem jó..kilépek , majd belépek ugye kéri a kódot , beírom...elfogadja! aztán megint lenyomok egy kanyart és kezdõdik minden elõlrõl..ez miért van? köszönöm a választ!
Kenny85
2 féle letöltés volt

egyik a speed limites, másik meg no speed limit. Nekem nem egy 90 fölé 😄

Carlos
Nemtom. Nekem a mostanival sincs bajom.
Csak annyira zavaró, hogy elmenjek a következõ pihenõig és aludjak, de nem öli meg a játékot...

Þór vígi þessi rúnar

Tikal
mit jelent az hogy improved handling of fatigue? Lesz teljes blackout vagy mi? 😄

Köszi! Kipróbálom majd! Eddig csak belsõ kamerást sikerült csinálnom, de szeretném kívülrõl is megnézni a járgányt.
SimaSuna
2es gomb 😊
majd F12 azthiszem, ha nincs Fraps 😊
Carlos
ójajj, akkor nemtom. Lehet, hogy újra kell kezdened... 😞
Amint lehet vedd fel a 100K-s banki kölcsönt és vegyél saját alap kamiont!!!

Þór vígi þessi rúnar

Hogyan tudok olyan képet készíteni, amin kívülrõl látszik a kamion?
Gis80s
Még nincsen saját kamionom, szóval nem enged ki az utakra cirkálni 😊

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Carlos
Igen!
Levezetett km után kapsz xp-t. Plussz a képeségekkel és a parkolással.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Aludj egyet! (játékban)

Þór vígi þessi rúnar

Krisztiam
sziasztok
hogy tudok minél nagyobb szintet lépni? ha nagyon hosszú fuvarokat csinálok vagy hogy?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Tikal
a real physics mod kiveszi a 90km-es korlátozást? Csak mert most ugy ment a 620as Scania 110-et hogy nem gyõztem kapaszkodni...

Gis80s
Kivettem mindent...de semmi változás... :-S

Carlos
vajo egyik mod-ja okozza.
Töröld!

Þór vígi þessi rúnar

Gis80s
No, nálam is mindenhol nulla a fuvar felhozatal. Talált már erre valaki megoldást? <#conf>

akos25
Hát, ez jó kérdés... Nem tudom, hogy került az oda... <#idiota><#vigyor>

Köszönöm, közben meglett.
köszönöm!!
Boxer HUN
Garázs kezelõben, bal felsõ képre klikk...

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Az alap garázsomat hogyan tudom bõvíteni, mert vennék fel alkalmazottat, csak azt mondja nincs elég hely a garázsban...
Carlos
ETS2 patch from any version to 1.1.3 - torrent

Fixes in this patch:
Improved handling of fatigue.
Stopping of advisor lines fixed.
Some potentially crashing issues fixed.

Þór vígi þessi rúnar

üdv! Volvo kereskedést melyik városban találni?
kép lemaradt....

Hát ezt nagyon kiszámoltam. Nem sok kellett volna ahhoz, hogy be kelljen tolni...<#idiota>

bullseye9
Mercedes Axor by DANZ:

Ismét kitettek magukért az orosz modderek, immáron sokadjára.
Playtruck-ról tölthetõ a modifikáció.

Boxer HUN
Így jó... Hagyd így Vajo. 😊

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Tikal
Akinek van Steam accountja, és még nem tette, az menjen szavazzon a játékra a Greenlight szekcioban 😊

TaRka0107
Nem is volt semmi hír a patchrõl.
Remélem optimalizálás is került bele.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Gis80s
Patch 1.1.3 (nem torrent)

...:::LETÖLTÉS:::...

SimaSuna
csõrös kamion persze sehol sincs :/
Blogon már ki van téve a 1.1.3-mas patch csak ugyebár .torrent-be, mert majd ma fogják feltölteni az ETS2 oldalra.ETS 2 1.1.3

|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|

Tikal
Vajo: azt kitudod kavitani hogy be lehessen jutni a parkoloba azoknal a fielzeto kapuknal?? Mert en nem talaltam oda vezeto utat csak át a sok zaro festesen😊

Tikal
Jobbrol is eloznek! Bar lehet irtam mar, mindenesetre valaki nagyon megbanta ezt😊

ronso
Ugy látom neked is összekeverte a mod a festést a kocsin.

Sakkoo.......Baszkiiii

Tikal
Ezért kar is volt beleszolnod😊

0Diaz0
" Értem én... csak lesz.rom.. " Különbenmeg,letöltögetni, hozzászólás nélkül is lehet. 😊

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22