52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
    Feltettem a patch-t és azóta el sem indul a jéték. :( Van-e valami lehetőség, hogy visszaállítsam az előző verzióra vagy a mentést kiszedjem és újra telepítés után bemásoljam és működjön?
  • maujuri #22369
    Pedig úgy kell.
  • Volvo Fh12 460
    Szevasztok srácok lenne gey kérdésem nem tudtok véletlen vmi orvosságot a billencs pótkocsira h kanyarban ne bicsaklodjonbe a szerelvény mert száraz úton hadján még vhogy lehet is vele menni de ha esik az esö akkor oszt kész rém álom :D köszi elöre is az infót:D
  • sempy
    nem tudjátok véletlenül, hogy miért nem működhet a no speed limit mod? Olvastam lentebb, hogy egy másik mod scs-ében a game_data.sii-ben kell átírni ha van. De nincs... Szóval nem tudom melyik mod ütheti, de eddig semmi gond nem volt, most meg újra csak 90 a max.
  • Szabi #22366
    lemezes kulcsot hogy tudom beregizni steam-en ?

ha beírom neki akkor nem fogadja el :/
    Köszi, mindkettőtöknek. :)
  • Hungarykum
    A RestaCar.hu-ra régebben feltöltöttem emiatt két változatot.

No Damage / No Damage and Speed limit néven megtalálod az "Egyéb letöltések"-ben.
  • Man19
    Nyilván tartalmaz a másik mod scs fájla is egy "game_data.sii", amiben benne van a limit, csak át kell írni azt is... ;)
    No Damage és a Speed limit 120-t ha beteszem a mappába akkor a speed limit-es nem működik. Meglehet oldani valahogy, hogy együtt működjenek? :)
  • lottga
    [IMG][/IMG]

• TopGun
    Sziasztok! a rendszamot hol lehet modositani? ugyertem melyik fileben kell keresni, hogy at tudjam irni?
  • Tappancs83
    Nemtudom, nekem simán megjelent a rádió, letöltöttem egy magyarrádiós cuccot, live_streams.sii fájlt írtam fölül a letöltött fájlal, és minden rendben volt vele. Szegénynek, akinek nem működött nemtudom ő honnan töltötte le, de lehet, hogy eleve a fájl is hibás lehetett.
  • Leo 1991
    Én meg csak ezt tudom válaszolni rá

15. Hogyan adhatok netrádiót a játékhoz?

Nyisd meg a \Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2 mappában lévő live_streams.sii fájlt, majd a lista aljához add hozzá a rádiót a következő formátumban:
    stream_data[sorszám]: "Rádió URL|Rádió neve ahogy a játékban megjelenik"

Példa:
    stream_data[60]: "http://78.129.163.140:8070/|EKR Rock Radio - UK (128k)"

és itt nincs olyan hogy hova kell másoljam a fájlt.
  • Tappancs83
    Rám valahogy nincs ilyen hatással. :D
  • Apocalipto
    Huh, egy ilyen kamionban sorozatban kapna szerencsétlen sofőr epilepsziás rohamot XD
  • Tappancs83
    :D
  • Gabító01
  • Gabító01
    http://kephost.adatbazis.eu/images/93715369327741637512.jpg
    Megszomjaztak a lovak, valahol Rostock - Liége közt!
  • rarma
    sempy !

privát üzi elküldve részedre !
  • sempy
    Ha lehetséges én is kérnék abban segítséget hogyan tudok szintet emelni és több pénzhez jutni, ha már nekem is újra kellett kezdeni...
  • sempy
    Nincs benne semmi mod. Újraraktam, bemásoltam a régi profilomat és ugyanazt dobja. Sőt már ha a cég igazgatása menüben arra megyek h kamionflotta akkor is kifagy.
  • Tappancs83
    Van pár, csak nehéz megtalálni a sok rosz között. Nekem sikerült találnom párat.
  • rarma
    rambóóxd !

Írtam neked privát üzit.
  • rambóóxd
    Szép Estét!! Tud nekem valaki abban segíteni hogy hogyan tudok szintet emelni és több pénzhez jutni??! Tudom nem szeretitek ha valaki csalni akar (én sem) de újra kellett kezdenem a játékot, de már 40. szinten jártam, 95.000 levezetett kilométernél!! Köszönöm!!
  • rarma
    Ha minden autókerkerskedőnél ezt csinálja , akkor / szerintem / esetleg egy kamion mód teheti ezt , amit be tettél a mód mappába .
  • rarma
    sziasztok ! szép estét .

Mai nap utolsó fuvarja , aztán pihenő .

• sempy
    Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám, hogy mikor rákattintok a kamionkereskedők menüre, a játék valami hibát észlel és leáll. Szerintetek mi lehet a gond?
  • siplace2
    Valószinű az lehet a baj,engem is beszivatott valamelyik nap. De kitöröltem a mentésem és jó lett.
  • Stig95
  • lottga

Sziasztok!Ez az én járgányom!
  • Kheled
    Mindegyiket próbáltam, de akkor letöltöm amit küldtél és köszi!
  • rarma
    Úgyis probáltad hogy, nem a régi profil mentéseddel probáltad az újra feltelepített játékot?.
    Vagy még egy lehet , ami esetleg akadályozhatja , az pedig hogy a screenshot mappa alatt található fájlok,
    még az elöző profilal működők. Értem én itt a config.cfg és tovább......
    Legvégső eset legfeljebb probáld meg ezt letölteni , hátha ezzel fog normálisan működni .

EZZEL
  • Kheled
    Most mindenféle mod nélkül raktam fel, elindittottam, a hang szaggatott majd kilépett:S Nemtudom mitörtént vele, hisz legelső nap meg működött.
  • Kheled
    Nos, újra raktam a játékot többször is, megprobáltam úgy, hogy csak bizonyos modok hagytam fent ,de mindegyiknél előjött ez a hiba. Vannak esetleg olyan modok amik 100%-ban működnek és nemteszik tönkre a játékot?
  • gigamen
  • Bebe59
    Neked is megköszönöm a segítséget!
  • Bebe59
    Köszönöm még egyszer!!
  • Tappancs83
    Ha a fájlt is jó helyre másoltad, akkor nem értem, mi az oka, hogy nem szól. Vannak olyan hülyeségek, amik jelentéktelennel tűnnek, de mégis komoly problémákat tudnak okozni. Pl ilyen a nem megfelelő helyre bemáolt fájl is. Ha rosz helyre másolod, nem fog működni garantáltan.
  • rarma
    Szép estét mindenkinek !

Keresgéltem a youtube-on és ezt a térképet találtam.
    Aki esetleg ki akarja probálni letöltheti.
    Kormányzása az mondhatni pocsék , de játszható.
    LETÖLTHETI INNEN

• Tappancs83
    Én Szerbiában élek, az az ország meg arrol híres, hogy rengeteg selejtet lehet kapni, a piac tele van szeméttel. Ami meg jó valamire az meg cefet drága.