52658
-
#22370 Feltettem a patch-t és azóta el sem indul a jéték. :( Van-e valami lehetőség, hogy visszaállítsam az előző verzióra vagy a mentést kiszedjem és újra telepítés után bemásoljam és működjön?
-
#22369 Pedig úgy kell. -
#22368 Szevasztok srácok lenne gey kérdésem nem tudtok véletlen vmi orvosságot a billencs pótkocsira h kanyarban ne bicsaklodjonbe a szerelvény mert száraz úton hadján még vhogy lehet is vele menni de ha esik az esö akkor oszt kész rém álom :D köszi elöre is az infót:D -
sempy #22367 nem tudjátok véletlenül, hogy miért nem működhet a no speed limit mod? Olvastam lentebb, hogy egy másik mod scs-ében a game_data.sii-ben kell átírni ha van. De nincs... Szóval nem tudom melyik mod ütheti, de eddig semmi gond nem volt, most meg újra csak 90 a max. -
#22366 lemezes kulcsot hogy tudom beregizni steam-en ?
ha beírom neki akkor nem fogadja el :/ -
#22365 Köszi, mindkettőtöknek. :) -
Hungarykum #22364 A RestaCar.hu-ra régebben feltöltöttem emiatt két változatot.
No Damage / No Damage and Speed limit néven megtalálod az "Egyéb letöltések"-ben. -
Man19 #22363 Nyilván tartalmaz a másik mod scs fájla is egy "game_data.sii", amiben benne van a limit, csak át kell írni azt is... ;) -
#22362 No Damage és a Speed limit 120-t ha beteszem a mappába akkor a speed limit-es nem működik. Meglehet oldani valahogy, hogy együtt működjenek? :) -
lottga #22360 [IMG][/IMG]
-
#22359 Sziasztok! a rendszamot hol lehet modositani? ugyertem melyik fileben kell keresni, hogy at tudjam irni? -
#22358 Nemtudom, nekem simán megjelent a rádió, letöltöttem egy magyarrádiós cuccot, live_streams.sii fájlt írtam fölül a letöltött fájlal, és minden rendben volt vele. Szegénynek, akinek nem működött nemtudom ő honnan töltötte le, de lehet, hogy eleve a fájl is hibás lehetett. -
#22357 Én meg csak ezt tudom válaszolni rá
15. Hogyan adhatok netrádiót a játékhoz?
Nyisd meg a \Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2 mappában lévő live_streams.sii fájlt, majd a lista aljához add hozzá a rádiót a következő formátumban:
stream_data[sorszám]: "Rádió URL|Rádió neve ahogy a játékban megjelenik"
Példa:
stream_data[60]: "http://78.129.163.140:8070/|EKR Rock Radio - UK (128k)"
és itt nincs olyan hogy hova kell másoljam a fájlt. -
#22356 Rám valahogy nincs ilyen hatással. :D -
Apocalipto #22355 Huh, egy ilyen kamionban sorozatban kapna szerencsétlen sofőr epilepsziás rohamot XD -
#22354 :D -
Gabító01 #22353 -
Gabító01 #22352 http://kephost.adatbazis.eu/images/93715369327741637512.jpg
Megszomjaztak a lovak, valahol Rostock - Liége közt! -
rarma #22351 sempy !
privát üzi elküldve részedre ! -
sempy #22350 Ha lehetséges én is kérnék abban segítséget hogyan tudok szintet emelni és több pénzhez jutni, ha már nekem is újra kellett kezdeni... -
sempy #22349 Nincs benne semmi mod. Újraraktam, bemásoltam a régi profilomat és ugyanazt dobja. Sőt már ha a cég igazgatása menüben arra megyek h kamionflotta akkor is kifagy. -
#22348 Van pár, csak nehéz megtalálni a sok rosz között. Nekem sikerült találnom párat. -
rarma #22347 rambóóxd !
Írtam neked privát üzit. -
rambóóxd #22346 Szép Estét!! Tud nekem valaki abban segíteni hogy hogyan tudok szintet emelni és több pénzhez jutni??! Tudom nem szeretitek ha valaki csalni akar (én sem) de újra kellett kezdenem a játékot, de már 40. szinten jártam, 95.000 levezetett kilométernél!! Köszönöm!! -
rarma #22345 Ha minden autókerkerskedőnél ezt csinálja , akkor / szerintem / esetleg egy kamion mód teheti ezt , amit be tettél a mód mappába . -
rarma #22344 sziasztok ! szép estét .
Mai nap utolsó fuvarja , aztán pihenő .
-
sempy #22343 Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám, hogy mikor rákattintok a kamionkereskedők menüre, a játék valami hibát észlel és leáll. Szerintetek mi lehet a gond? -
siplace2 #22342 Valószinű az lehet a baj,engem is beszivatott valamelyik nap. De kitöröltem a mentésem és jó lett. -
#22341 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lottga #22340
Sziasztok!Ez az én járgányom! -
Kheled #22339 Mindegyiket próbáltam, de akkor letöltöm amit küldtél és köszi! -
rarma #22338 Úgyis probáltad hogy, nem a régi profil mentéseddel probáltad az újra feltelepített játékot?.
Vagy még egy lehet , ami esetleg akadályozhatja , az pedig hogy a screenshot mappa alatt található fájlok,
még az elöző profilal működők. Értem én itt a config.cfg és tovább......
Legvégső eset legfeljebb probáld meg ezt letölteni , hátha ezzel fog normálisan működni .
EZZEL -
Kheled #22337 Most mindenféle mod nélkül raktam fel, elindittottam, a hang szaggatott majd kilépett:S Nemtudom mitörtént vele, hisz legelső nap meg működött. -
Kheled #22336 Nos, újra raktam a játékot többször is, megprobáltam úgy, hogy csak bizonyos modok hagytam fent ,de mindegyiknél előjött ez a hiba. Vannak esetleg olyan modok amik 100%-ban működnek és nemteszik tönkre a játékot? -
#22335 -
Bebe59 #22334 Neked is megköszönöm a segítséget! -
Bebe59 #22333 Köszönöm még egyszer!! -
#22332 Ha a fájlt is jó helyre másoltad, akkor nem értem, mi az oka, hogy nem szól. Vannak olyan hülyeségek, amik jelentéktelennel tűnnek, de mégis komoly problémákat tudnak okozni. Pl ilyen a nem megfelelő helyre bemáolt fájl is. Ha rosz helyre másolod, nem fog működni garantáltan. -
rarma #22331 Szép estét mindenkinek !
Keresgéltem a youtube-on és ezt a térképet találtam.
Aki esetleg ki akarja probálni letöltheti.
Kormányzása az mondhatni pocsék , de játszható.
LETÖLTHETI INNEN
-
#22330 Én Szerbiában élek, az az ország meg arrol híres, hogy rengeteg selejtet lehet kapni, a piac tele van szeméttel. Ami meg jó valamire az meg cefet drága.