Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Tojok a sok szaz felesleges beszolasra, erted? Kiszedem magamnak azt ami erdekel, pl a modokat, erted? Kosz hogy hozzaszoltal es megfejtetted hogy problemam van a vilaggal, LOL

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Ez jol nez ko😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

0Diaz0
Ha tojsz rá,akkor miért vagy itt?<#vigyor0> Ha ittvagy,akkor aszerint mégsem tojsz rá... most meghazudtolod magadat !? <#vigyor0>

Pár hsz-t olvastam ebbõl a topikból mióta énis ETS2-zök, számszerint 4et... de ez a 4 oldalból is lerítt hogy akinek problémája van a világgal,és kínjában már feltünõsködni akar,az te lennél.. a többiek csak tudnak alkalmazkodni másokhoz, jóindulattal keverve,nameg némi humorral... ennyi a történet. <#vigyor0>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

V43 1105
Skinezés érdekelne, fõleg a vontatók .. ha esetleg segítségemre tudnál lenni, akkor itt priviben, vagy skype : gigant488 megteszed hogy leírod mit és hogy, vagy ha van templated, és egy pmg-d akkor átküldöd ? :-)

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

<#wave>
Tikal
Haha, nem nincs harag, kb tojok ra mi megy itt 😊

Bajcsevej? Az elet rovid? Wtf? Azert vicces vagy... Birom mikor valaki ilyen beszolasokkal akarja a maga fontossagat hangsulyozni, ezt talan nem kellett volna odaszurni a vegere😊 hozzam hasonlok?? Megis milyen az?

Akkor bocs de nagyon tévúton jársz.
Nem örülök annak (ha már szóba hoztad ) hogy annyi képet raknak ekkorába ide a fórumra ,a sok felesleges kérdésnek se,stb,stb.....
De veled ellentétben ezt is el tudom így fogadni ,mivel nem tudok ellene tenni , megpróbálok mindent és leginkább mindenkit elfogadni olyannak amilyennek a jó isten megteremtette.
Amiket leírtál a hsz-ban ,hogy mik és mi unalmas számodra,azt nem nekem kellet volna címezned hanem az oldal tulajának õ biztos tudna a TE kedvedért ezeken a dolgokon változtatni.
Azt meg hogy én mit bírnák és mit nem azt nem tudhatod.
Ha ennyire zavar itt lenni és olvasgatni ,akkor csukd be az ajtót magad mögött ,de kívülrõl és akkor nyugodtabban bírsz aludni.
Szerintem részemrõl a téma lezárva ,se idõm se energiám veled és a hozzád hasonlókkal bájcsevegni,ahhoz túl rövid az élet,hogy ilyenekre pazaroljam.
Remélem nincs harag.
Üdv: endy
Párizsban, go a tartályért aztán pedig Drezdába. <#wave> Jó éjszakát!

További jó játékot kívánok mindenkinek ! Egy pár képpel búcsúzom mára, Skóciából....

Egy szép kis Stau:

És a gép:
Tikal
Lehet minel tobbszor leirom hogy szar a penz resze a jateknak, valaki megsajnal es keszit egy real money mod-ot 😊)

Tikal
Bocs hoy en vagyok itt talan az egyetlen aki kritikat mer fogalmazni a jatekkal szemben. Gondolom jobban birnad ha naponta tiz screenshotot tennek be arrol hogy ma itt meg ott jartam. Szamomra meg ez unalmas mert 300 posztott kell vegigneznem aminek a fele ez a masik fele meg még mindig nem tudja hogyan tegyen be radiot vagy hogyan kell ceget csinalni stb vagy hogyan kell moddolni... Csak nem ertem hogy miert hiszen magyarul van a jatek, nem?😊

Batmanci
Ez az "és elé ne tégy vesszõt" dolog, nagyon bánt. Ennek azért majd nézz utána, ha kedved tartja.
Sajna, nagyon kevesen beszélik szépen, hangsúlyosan a magyart, és még kevesebben írják helyesen.
Nem egészen értem, mi váltott ki belõled egy vadidegen emberrel szemben ilyen indulatokat, mert még Te is belátod - legalábbis azt vettem ki újabb episztoládból -, hogy vitaindító 'problémakörmondatomban nem volt semmi értelmetlen. Csak valakibe tegnap bele kellett rúgnod. Végtelenül sajnálom, hogy nem tudtad ezt a valóságban megtenni, mert ott - s ezt látatlanban írom - esélyed sem lenne.
Ennek ellenére, továbbra is fenntartom, hogy mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani. Ha pedig ezért valaki ostobának, hülyének, stb... titulálja, akkor abban a valakiben van a hiba.
Nyugodt ember vagyok, felõlem a segged a földhöz verheted, ahányszor akarod, de ezeket a párbeszédeket követõen, nem szeretnék veled a továbbiakban kommunikálni.
Remélem megérted.
Üdv és jó éjszakát!
Laci.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Ha komoly kihívást keresel akkor ,szerintem ez a játék nem neked készült ,valami mást játék után kell nézned.
Nyilván én is jobban örülnék ha pl,én irányíthatnám az embereket honnan-hova,stb,stb....és még ragozhatnám a sort mennyi mindennek örülnék ha benne lenne ,de NINCS benne,ez van ezzel kell beérni,.
Ha neked ennyire nem jön be attól hogy itt keseregsz és leírod százszor hogy hú meg ha ,de nem gyerebe ,nem fog megváltozni.
Keresni kell más hasonlót a piacon,......ja hogy nincs......,sorry .
Az a gond hogy csak azokat a dolgokat látod benn,vagyis látnád,amik nincsenek benn,és azt keresed az után sóvárogsz,.
De kérdem én ha benne lennének amiket így elsõre szeretnél akkor is lenne olyan akinek meg pont más kellene bele.
Ahogy ember nem született még olyannak hogy mindenkinek tetsszen ,úgy játék sem fog soha olyan készülni ami mindenki igényét ki tuja a legmesszebb menõkig elégítem.
A megoldás uninstal és kész.
Félre ne érts nem kioktatás akart lenni részemrõl csak próbáltam reagálni arra amit nekem írtál és amit én nem neked címezve írtam a hsz-ban.
Batmanci
Nagyon szépen felépítetted, Endy!
Igazad is van mindenben, amit leírtál, sõt, egy kicsit mögé is látok, és abban is igazad van.
Hasonlóképpen tervezem majd én is, csak megfigyelem, milyen lehetõségek rejlenek még a játékban. Mert ez egy nagyon komplex cucc. Aki ezt nem veszi észre, az nem is tudja igazán élvezni. Nyilván egyedi érdeklõdési köreink vannak. Az ember nem tudhatja, a másiknak mi felel meg leginkább. Emiatt nem is tartok, tartottam senkit hülyének csak azért, mert máskép lát bizonyos dolgokat. De sajnálnom még szabad, mert aki itt a hibákon, bugokon rágódik, vagy csak azt keresi, annak persze, hogy nem ad annyit.
Most rándultam át a szigetországba, és elkezdtem keresni az állam. Jártam minden nagyobb városban annak idején, még Írországba is sikerült eljutni. Most, így 15 év után a bal oldalon közlekedni iszonyat hangulatos. Pedig ez csak a vezetés része.
Láttam, hogy 27 órád van benne. De még csak 43% ismert a térképbõl, és tudjuk, ha 100 lesz sem ér véget, hiszen továbbra is közlekedünk majd. Nyilván, ki mennyi idõt tol rá. De egy bizonyos, számomra most - és ez 'valszeg így lesz az elkövetkezõ hetekben is - mindenképp ez a favorit. Még az F1 is háttérbe szorul kicsit. Persze lazításképpen az aktuális futamokat továbbra is lenyomom.
Meg kell állapítani, hogy fantasztikusan össze lett rakva ez a játék, és hagytak "lecsapatlan labdákat" is - akár DLC, akár a modderek felé -, és véleményem szerint, ez is csak a készítõk javára írandó. Aki itt beleképzeli magát egy kamionos-góré szerepébe, és nem a törés-zúzást látja/keresi benne, az irtózatosan jól elszórakozhat a további fejlesztések érkezéséig.
Mindenképp egy jó vételnek tartom.
Na, most már nagyon csillog, úgyhogy megyek vissza angol honba, még úgy 3-ig.
Csak van még valami amit elkezdtem leírni elõtted, és egy véletlen frissítéssel töröltem is, úgyhogy azt még lehet, hogy leírom újra. (Így jár, aki a kormányon keresztül gépel)
Neked jó éjszakát, és kösz az ismertetõt - nem jött rosszul -, hisz ezzel néhány nem egészen világos folt látóterembe került. Persze, aki nem egészen idióta minderre magától is rájön, de vannak "utak", amiket már nem szükséges felfedezni.
Beszélünk még.
Üdv, Laci.

KiruHoshino
Nekem a fehér-piros tetszik. 😊 Szép kamion. Nekem még nincs saját vasam de már van 100k Eurom.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Ez az 1.1.3 patch most mi?? Mert a hivatalos honlapon nincs ilyen..:S

Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB

Tikal
Talan a fekete narancs😊

arty
(egyébként a közjátékért mindenkitõl elnézést, megyek vissza read-onlyba)

Forza.

3,4,5 😉 De a kék a kedvenc színem😉

Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB

Tikal
Nem hiszem hogy uyanolyan hamar megunnam ha ketszer haromszor annyi funkcio lenne benne... Elmondom miert: mert akkor lehet hogy tobb lenne a kihivas benne!!! Ne mondd hogy olyan nagyon nehez elvezetni itt egy kamiont 1000km-re. Nagy cucc lenne pl ha a sofor tenyleg elaludna es nem ugy mint most higy csak szurke lesz a kepernyo 😊 es pl ez is ey olyan dolog amit nem ertek miert igy oldottak meg...

1.1.3 patch: http://download.eurotrucksimulator2.com/EuroTruckSimulator2_1_1_3_patch.exe.torrent

PC: IntelŸ Core&#8482; i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit

Na megnéztem ezt a skinezést is, szerintetek melyik a legjobb színkombináció a hatból?! <#papakacsint>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

arty
Rendben, elmagyarázom: a grammarnáci az egy amolyan pöcs fórumozó, aki értelmesen nem képes hozzászólni, reagálni, érvelni és ezért végsõ kétségbeesésében a másik helyesírásába köt bele. Hogy a továbbiakban eredményesebben folytathasd ebbéli tevékenységedet, javaslom "és" elé ne tégy vesszõt - hátha hitelesebbé válsz tõle a szerepben!

(Egyébként intel cpu-s notebookról írok - mint mondottam, van ahova az egyik gyártó a jó, van ahova a másik. Ezt nem érted Te meg, csak klampírozol sértõdötten és ontod az értelmetlen körmondataidat.)

Forza.

Kedves Laci.
Bocs hogy csak most...... de eddig, lezavartam pár fuvar vásároltam pár kamiont vettem fel rá pár rabszolgát,no és költöttem a bank pénzét ,mert nekem soha nincs.......elég ,mivel mikor picit több lenne megyek és elköltöm.<#eljen><#taps>
Nos ezzel le is írtam a lényeget ,arra hogy miért is nem lehet egy jó darabig megunni,akik meg már most unják azoknak ha 2x-3x ennyi funkció lenne benn akkor se tudnák sokkal tovább élvezni,max 2 hét.
De ez legyen az õ bajuk.
Akkor még a kamionozás szépségérõl hogy egy 1200km-es fuvart leszállíts épségben esõben ködben "hóban" nem is beszélve.....stb,stb,no de szerintem ezeket te jobban tudod nálam.
Természetesen mindvégig magáról a játékról beszélek,mert a való élet az más tészta ,nem mindig és mindenkinek habos torta.<#pias>

Ezeket a dolgokat mind neked kell eldöntened neked mi a jó és mit szeretnél.
Mi az amit ki akarsz hozni magadból és a játékból.
Attól hogy bankolsz, vállalkozó és egyben fõnök is vagy nem zárja ki hogy arra menj és olyan fuvarokat vállalj amiket te szeretnél.
Nyilván valamelyest ha sok hiteled van akkor rá vagy kényszerülve hogy ne "liba tollat" fuvarozz mert abban nincs akkor haszon,mint ha nitrocelulózt vagy rovarirtót szállítanál.
De én eddig arra mentem amerre a kamionom vitt,vagyis ahova szerettem volna.
Nos nem szeretném itt osztani az észt hogy mi merre hány méter,mivel észbõl nekem is kevés van-<#idiota><#wink>
Pár kép illusztrálásnak eddig jutottam ,és még nagyon messze a vége mire minden városban nagy garázsom lesz tele kamionnal és rabszolgával.
Úgy hogy én látok benne fantáziát hogy folytassam a megkezdett utat csak elõre a "Lenini úton"
Neked is csak ezt tudom ajánlani és persze mindenkinek,ha már megvette ezt a nagyszerû játékot .<#eljen>

térkép

Szint és elõmenetel grafikon

Képességek

Kamionjaim

A bankom, és amit nyújtani tud,és elvár,cserébe.
És tényleg. Azt hittem az 5,3% vagyunk mi. 😄

Nekem 18k. Hát pót nélkül 10-rõl szerintem reális, ha figyelembe vesszük hogy max. 3-4 tonna körül van (javítsatok ki ha tévedek) és 4 (v. 6...) keréken fogja meg bivalyerõs légfék.
Elõször én is azt hittem, hogy jampik vagyunk, de barátnõm homályosított fel, hogy az bizony Brazília. 😄 <#rinya>

| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |

Azt észrevettem és tudom😊 Itt arra gondoltam hogy részletesebbek lennének az alkatrészek pl: Motorba egyes részek vagy pl x kilométerenként olajcsere, légszûrõ stb..😊

Amúgy ha megnézed sorba vannak a színek így eléggé a végén vagyunk 😄

Batmanci
Ja, rád villant, hogy elvakítod!
(Mikor szeme sincs)
Több esze van ennek a proginak, mint a szomszédnak.

Az jó nekem is ott van 😊 És a másik hogy nélküle mennyi? az nekem 20k n van. De ha 10km/h ról satut nyomok reális hogy egybõl megáll pót nélkül ? Mert piros lámpánál én kistartolok az autókkal de lesatuznak és így van egy 400 eurós bírságom 😄

ABS nélkül soha nem fog hasonlítani, mivel az eredeti videón azért billeg a bódé folyamatosan mert az ABS hol ráadja a fékerõt, hol elveszi.

Én szimplán felnyomtam ezt "brake_torque_with_trailer: 12000.0" így a féktáv egészen reális, a billegést meg az SCS-nél kellett volna megcsinálni, utólag már csak szépítgetni lehet. 😊
Szabi84
ilyen zöld neon-t hol lehet a gép alá rakni?<#idiota>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

akos25
Szép estét mindenkinek!
Gondoltam hozok néhány képet:
Valahol út közben:
[/url][/img]
Pihenõ:
[/url][/img]
Kezd leszállni a köd:
[/url][/img]
Lerakón:
[/url][/img]
Mára ennyi, jó éjt mindenkinek:
[/url][/img]
<#integet2>

Ez hasonlít:

Erre ? 😄

Próbálom minél jobban belõni a féket szerintetek?

Eladási lista:

Látva hogy elég jó "helyezést" értünk el, talán elgondolkodnak hogy illene Mo.-t is belerakni.
macleody
Nekem meg olyan volt,hogy kitéptem a csávót a volán mögül és belevertem a fejét a motorháztetõbe. Na jó nem, de szerettem volna 😊
Szabi84
a refivel mész akkor is villantanak

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Amúgy az tényleg igaz, ha valamelyik elenged - márpedig van amelyik elenged - akkor villant egyet. Majd figyeld meg.

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

csaba90
persze én sem hiszem hogy azért kapcsolta fel.. 😄 de utána egybõl felkapcsolta meg átment a másik sávba...
viszont igazából biztos úgy volt beállítva hogy akkor ott kapcsolja fel... egy aluljáró elõtt volt vagy 100 méterrel.

Csaby

Ugyan már... 😊

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

Láttad, hogy amikor elenged, akkor villant is egyet? Majd figyeld meg. 😊

csaba90
nekem meg az elõbb olyan volt hogy ment elõttem egy autó lámpa nélkül rávillantottam és utána felkapcsolta 😄

Csaby

Ryder159
Sõt ma elba**tam egy kanyart és vissza kellett tolatnom hogy korrigáljam. Mikor betettem R-be és hátranéztem, mit láttam? A mögöttem álló autó szintén elkezdett tolatni hogy én is tudjak tolatni. De ha már mögé is beáll egy autó akkor nem tolat sehova.

Luspy

Batmanci
Lejjebb, több helyen is szórták már a modot rá.
De 'ehun-e egy 150-es.
Elméletben kilóötvenet is vágtathatnak a pacik.

Batmanci
Apám, én nem tudom mi van ezekkel, de nálam mint a karikacsapás, úgy satuznak, ha kiteszem az indexet.
Ja, meg 'asszittem besza, mikor akartam venni egy balost a lerakóba, szembõl meg csak úgy jött a sok szarházi. Ám egyszer csak az egyik pisaképû megáll, és beengedett kanyarodni.
Csak lestem, mint hal a szatyorban.

Batmanci
De kódoroghatsz, mint bolond pék a nullás lisztet?
A rabszolgák eltartanak, vagy jobb, ha k*rvák után nézek?
'Nehíz kérdés ez, kamionista elvtársak!

Van rá valami mód, hogy a 90-es limit ne legyen? Néha igazán küldeném még neki.
Batmanci
Igazad van!
Tíz év után nekem is teli lett a hányós zacskóm, aztán 'gyi, jöttem is haza. (Marha állat)
Itthon meg jól ellopták a hosszú évek alatt befizetett nyugdíjjárulékkal egybekötött adómat.
Most meg lerokkanok, két év nyugdíj, majd úgy vágtak ki a honi nyugdíjrendszerbõl, hogy csak úgy néztem hülyén magam elé, majd per, majd per, majd per. Végül jó kedvezõen beleröhögnek a pofámba.
Ba**zá ki velük, hagyd abba!
Neked megvan az esélyed, hogy két nap után beinthetsz nekik! (Tapsvihar..., majd nagy vihar)
Nemigazámde?
😊

1 kis baleset még így az este folyamán😄

Belsõ sávba ment mikor ki akartam menni a külsõ sávba. Õ meg sávot váltott