52658
-
vajo #22450 Nyugi van emberek. Ha jön a patch, a warezosok majd elfognak tűnni kis időre. :) Felesleges ebből ekkora botrányt kavarni, bár tény, hogy ennek is úgy kéne működnie, hogyha nem vetted meg nem játszol vele. De most a patch után nem is fogtok. -
#22449 Senki? : D -
#22448 kösz -
#22447 Ilyen tutuje is van a scanianak?:) Nem is tudtam.. Jól néz ki.. -
#22446 Ez egy roppant kulturált hozzászólás volt!:) -
rarma #22445 Nekem működik rendesen a Scania longline , most éppen ezzel fuvarozom.
Írtam privát üzit is neked !
-
#22444 Valaki innen használja a scania longline modot ha igen akkor van hiba benne azért kérdem mert most nemtom kiprobálni -
orixon #22443 Ti mindketten annyira balf-sz nepseg vagytok hogy az valami csoda. egesz nap ezzel a szarhazi dologgal tomitek itt a forumot. Kinek mi koze ahoz hogy valaki milyen jatekkal jatszik, warez vagy megvasarolt, kiakarjatok deirteni es jelenteni a rendorsegen ti BUNKOK...Nem tudom mi a fa--omot zavar annyira hogy kinek milyen jateka van...azzal jatszik mindenki amivel akar ...hulye nepseg.
Es erre nem a kommentre nem varok valaszt. -
#22442 Ez annyira nagy:)) És te minek olvasod?:)) Téged idegesít még is válaszolsz rá:)
Én meg full leszarom kb:)) -
fs9pilot #22441 Nagyon patent csávó vagy... Nagy a szád kicsit nem gondolod? :)
Mondtam már, nem tetszik minek olvasod? -
#22440 Tudod ez olyan, hogy neked meg neki nem tetszik. Szerintem többen vannak akinek igen:) Szóval hát ez van. Nekünk attól áll égnek a hajunk amiket ti írtok. Szar ügy, de ez van.. -
#22439 akkor majd leszedem
-
#22438 Napot! Egy kérdésem lenne, letöltöttem [valahonnan] még anno egy trailer pack-ot, bemásoltam, ment minden faszán, de most kiakarom szedni, csak a játék kifagy tőle..van erre valami gyógymód? Válaszokat előre is köszönöm! -
#22437 Első keréken hólánc? -
#22436 bocsi itt a második kép
-
#22435 helló hoztam pár képet
egy kis lámpa tuningolás
nagy út előtt azért felraktam a hóláncot
http://www.abload.de/img/ets2_00018scs3b.png
félreálltam megiszom a kávét és indulok tovább
-
gepesz89 #22434 sziasztok valaki tud nekem segiteni hogy a tandem mod hogy müdödik normálisan ? -
rarma #22433 én teljesen egyet értek fs9pilot #22413 véleményével , legalább nem csak én látom olyan egyoldalunak a témát
Másod dolog pedig gordon 24 , amiket írt ide a topic-ba, hát attól még a hajam is égnek állt .
-
1280X720 -
#22431 Tudta a fene azt akkor:) -
#22430 De hagyjuk a szemetelést:)
Szóval van mod erre amit kérdeztem?:)
#22418 -
#22429 nade az ets2 teljes verzió, az scs oldaláról ingyenesen tölthető, még torrenten is és egész sokáig lehet használni kulcs nélkül is :D -
#22428 Így van.. Ets 2 nálam is így volt.
Letöltöttem warezról, mentem vele 2 napot. Rendeltem megvettem. Ugyan így járok el szinte minden programmal. Mert ugye úgy azért nem veszem meg, hogy nem látom mit kapok.. -
#22427 Ennyi!:)
És nagyon helyes, hogy pl kitalálták a steamet. Ezért lenne fontos, hogy minden játékot azon keresztül tegyenek ki, mert ott nagyon minimális a csalás veszély. Ott nem tudod bekamuzni, hogy origi.
Szóval totál egyetértek, remélem sokan bevezetik ezt a szigorú kod ellenőrzést .
-
#22426 én is hasonlóképpen járok el, ha van demo leszedem, ha nincs kipróbálom más forrásból, fél óra múlva kiderül hogy tetszik e, elmegyek megveszem ha bejön. Az op alap hogy eredeti a gépen. -
#22425 Kb igen!:)
És igen nálam úgy műkszik, hogy letöltöm megnézem megfelel-e majd elbattyogok és megveszem.. Még a win is origi.. -
#22424 Ezt a dolgot hasonlóképpen látom, elnézem hogy emberkék összeraknak 300 ropiért gépet, de az oprendszerre már nem adnak ki pénzt. -
fs9pilot #22423 Mellesleg mutass már nekem egy olyan boltot ahol az ETS2 3.000Ft.. :D Mert én nem találtam.
"Ha nincs pénzed nem játszol." , ja. értem. Pozitív a hozzáállásod, kb. olyan mint a szoftver jogosoké'.
Mindegy. Sz@rok ebbe a témába. Gondolom neked A-tól Z-ig minden jogtiszta. :D -
#22422 az nem vélemény hogy azért használsz illegális tartalmat büszkén, mert nem tudod kifizetni..
írd meg nyugodtan ide is, hátha érdekli őket a véleményed -
#22421 Semmi rossz szándék nem volt bennem, csak arra céloztam hogy mivel repülni drága, virtuálisan tuti megteszed:)
-
#22420 Ez is csak egy vélemény! Nem tetszik minek olvasod el?:) -
fs9pilot #22419 Nem tudom mit pattogsz itt. Írtam egy véleményt, nem tetszik minek olvasod el? Nem kell játszani a tökös gyereket. Meg szerintem te rohadtul kevered a szezont a fazonnal... Megint összekevered a szoftvert a GÁZZAL.. Szerintem valahogy az utóbbi fontosabb nem? :D
Ne te mond már meg nekem, hogy mennyi pénzem van, és milyen marhaságokra költöm.
Kösz! -
#22418 Kérdés..
Van olyan mod, Amiben, normális összegekért lehet fuvart vállalni zárt "normális" pótkocsikkal. Uncsi csöveket vinni meg ilyesmit állandóan:)) -
fs9pilot #22417 Ha arra célzol, akkor még vagy 2éve vettem 1000Ft -ért. :)))
De igen, ez megvan. :) De ugyanúgy hozzá a kiegészítő dolgokat, már nem veszem meg... Szóval ugyanott vagyok mint az előbbi HSZ -ben olvashattad. Nem akarok spammelni ide erről a témáról, de ha már így felvetődött, akkor az iFly 737 - kiegészítő kerül 13.000Ft -ba hozzá, és ez csak EGY kiegészítő! :D
-
#22416 Nem kötelező játszani a játékkal. Az gép amivel használod alaphangon 100 ezer huf.. Ha van pénz gépre van pénz játékra is a többi kifogás.
És soha nem fogom megérteni. Sokkal több pénzt eltapsolsz te is és más is hülyeségekre. Ennek van egy költsége, ha nem engedheted meg nem játszol pont..
A gáz művek sem adja oda sajnálatból a gázt. Nem tudod kifizetni megfagysz. Ha nem tudod megvenni nem játszol.. Ennyi.
Plusz ebben a topikban tilos a Warez, menjetek szemetelni a warezosokhoz. -
#22415 Akkor gondolom a flight simulátor kötelezően a gépeden figyel:)
-
rambóóxd #22414 Sziasztok
Gyors fuvar..
AI.. -
fs9pilot #22413 Nem mindenki jár étterembe, nem mindenki jár moziba, pláne meg ketten.. Ezek egyáltalán nem "életszerű" példák amiket ide írtál. Én egyiket sem "űzöm", mivel NINCS miből. Sajnos én sem tartozom azok közé, akik egy szoftverre ki tudnak adni 3 vagy 6 ezreket, esetleg többet. Ez a pénz kell jobb dolgokra is.
Félreértés ne essék, nekem sem öröm hogy warez dolgokkal játszom / használok, de ha nincs rá pénz, akkor nincs! Nekem is sokkal nagyobb öröm lenne, ha a szoftverek szépen, dobozosan díszelegnének a polcomon, és nem egy 90Ft -os DVD -re kiírva, vagy éppen a vinyómon sorakozva. A kalózkodás, bűncselekmény. Persze, elhiszem, csak el kellene gondolkodni, hogy amíg Amerikában zsebből kicsapják vagy 5 szoftver árát, én itthon ezeket kb. akkor tudom megvenni ha 999Ft -ért adják őket. Nem mindegy. Magyarországon ugyanolyan r*hadt drágán adnak szoftvert, mint kint, csak éppen a kereset nem ugyanaz!! Ezt is nézni kellene talán, és lehet hogy ha nem 12.000Ft -ba kerülne egy játék (most logikusan nem az ETS2 -re gondolok), esetleg meg is venné az ember, és nem nyúlna rögtön a kalózöbölhöz és társaihoz. Nekem sem öröm hogy nem támogathatom a készítőket, ahogy már mondtam, én ezt nem azért teszem mert nekem ez ÖRÖM hogy kicseszek velük, hanem pusztán azért, mert nincs ilyenekre pénzem! Akár milyen hihetetlen is...
Kisgépes pilóta vagyok, megszereztem régen a PPL(A) szakszót, de örülök ha évente(!!) talán el tudok menni egy 45 perces repülésre, ami közel 50.000Ft -ba kerül! Mivel majd nem 800Ft (!) a repbenzin literje... Azóta sokat változott a világ, és a gazdaság is... Ma már örülök ha enni tudok, ha tehetném eladnám a szakszót is, hogy pénz legyen belőle....
-
#22412 Egy gyros 700huf. Egy mozi jegy 1200huf. Egy tacos 700huf. Ha elmentek 2 en moziba ott hagysz alaphangon 5000huf-ot 2 óráért.
A játék 3000huf több évig játszható..
Szóval hagyjuk a kígyókat.. -
rarma #22411 én is az idősebb korosztályba tartozom.