52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • milos620
    Az igen!
    Még jó hogy a cd galaxistól rendeltem!

Végül is érthető ez az új aktivációs folyamat, de hogy mi lesz azokkal az emberekkel kiket így levettek!?
    Szomorú dolgok ezek!

• Rollerboy94
    Hello!

Tudnátok abba segíteni hogy honnan lehet leszedni azt a mod-ot ahol a volvo műszerfalán lesz egy FH16 logo ?

előre is köszi
  • Szabi #22970
    pontosan még nem tudni, de [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=22395]#22395[/URL]
  • milos620
    Köszi!

Lehet tudni valamit az új patch tartalmáról?

• Szabi #22968
    steam
  • milos620
    Sziasztok!

Lesz egy bugyuta kérdésem mert nem volt lehetőségem követni a topikot elég régóta!

Szóval mi ez a stream-es aktiváció mert én csak ezt és ugye ezt az oldalt ismerem?

• matusz09
    Akkor tedd fel az 1.2.5 peccset, és akkor majd a beállítások/játékmenet menüben lehet állítani az eső hosszát, illetve gyakoriságát, mint azt már előttem írták
  • Gázfröccs
    Hát igazából nálam 3 profil van és csak az enyémben nem esik az eső! A másik kettőben pedig szinte mindig. Vagy lehet, hogy azért kevesebb mert 1.1.3 van benne?? Am a játékom eredeti dobozos!
  • Tappancs83
    Ezt nem tudom. Én Manchesterben kezdtem, és elég sűrűn van nálam eső. Meglehet, hogy nálad valami softver hiba folytán nincs eső, de az is lehet, hogy valami beállításod nem jól van beállítva.
  • Tappancs83
    A bal oldali a sofőr képe, a jobb pedig a kamioné vagy a garázsé, nemtudom pontosan, ez azon múlik, hogy melyik kamion állást választottad, egy másik oldalon meg a bal oldalin láthatod a kiválasztott kamionod, jobb oldalon meg a garázs ahova a kiválasztott kamion tartozik. Erről ennyit tudok mondani. Max 5 kamionod és 5 sofőröd lehet egy garázsban, cseresofőrnek helye nincs az adott garázson belül.
  • Gázfröccs
    Rarma!
    Köszi a segítséget! Remélem beválik!
  • Stig95
    dizájn
  • Szabi #22960
    játékmentésről csinálsz biztonsági mentést, letörlöd a játékot, majd letöltöm staem-en :D
  • abacss
    Milyen potot szeretnél?
  • Bal0924
    Köszi.
  • chrisus
    Na ez egy jó kérdés azt én sem tudom... :D
  • Bal0924
    Ha max 5 kocsi állás van, a másik kettő mi?
    A kocsi állásoknál egy sorban 5 van, a második sorban az a 2 lakat mi?
  • chrisus
    Valaki aki jobban ért nálam a pótkocsifestéshez írjon már pls. Ha megcsinálna vki nekem egy pótot nagyon megköszönném!!!!
  • Csabi2007
    Én pont tegnap regisztráltam be! Csak ügye már mivel előtte felraktam a steamben-az szerepel a játék mellet hogy telepítés. De ügye már felvan rakva a játék rég.. Ilyenkor mi a teendő??
  • chrisus
    A garázs fejlettségétől függ ha a legjobb garázsod van akkor 5
  • rarma
    Én csak hírtelen a beallitások - játékmenet menüponton belül, van az hogy ,
    Eső hossza és gyakorisága
    azon a csúszkán lehet állitani.
  • Bal0924
    1 garázsban hány kamion állás van?
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Mitől van az, hogy nálam a játékban soha sem esik eső? Nem azt mondom, hogy folyton essen, de azért szeretném, ha néha esne a játékban, mert így kicsit uncsi! Párizsban kezdtem a játékot, nem tudom, hogy van-e köze hozzá?
    Kérlek segítsetek!
  • rarma
    Tudd valaki ajánlani olyan scania kamiont , amit ha beteszek a módba és a autókerbe ugyan azt a
    rendszámot találom rajta amit a letöltés melletti képen látható ?
  • fs9pilot
    Pontosan! :)
    Ez lemaradt. :)
  • Szabi #22947
    viszont akinek dobozos játéka van, szerintem annak is érdemes beregisztrálnia steam-re a kulcsát
  • matusz09
    ÓÓHH így már értem az eltérést. Köszi a válaszokat!
  • fs9pilot
    Tehát, a félreértések elkerülése végett, mert eléggé félreérthető lett a szitu.
    Amit @rarma írt, az a verzió, mivel SteamRip. - Ebből következik, hogy a Steam -en aktivált ETS2 1.2.6.1 verziószámú az utolsó frissítés óta. A dobozos verzió, ami nincs aktiválva steam -en, az 1.2.5.1, az utolsó frissítés óta. A most közelgő patch -el elvileg egy szinten lesz verziószám ügyileg a Steam és a dobozos verzió is...

Én innen vettem meg: ETS 2 , itt csak egy kulcsot kapsz, amit steam -en beregisztrálsz, és tiéd a játék. Megbízható oldal, és biztosan működik is.
  • blaci99
    Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy valaki talált már megoldást a fekete csík problémára? A kép alsó felső részére gondolok. Újra raktam a játékot nem volt benne mod sem és akkoris olyan volt.
    Videó kártya frissités mindig a legujabb van fent.

Remélem tud valaki ebben segíteni.
  • fs9pilot
    Hát amit ő írt az biztos warez.
    De a Steam-es verziónak 1.2.6.1 - a verziószáma. A dobozosnak 1.2.5.1.

.... :)
  • Debilon
    szóval warez
  • Szabi #22940
    steam-en ez a verzió van az utolsó frissités óta (nem 1.2.5)

#22931: rendesek hogy szolnak előre, bár nálam direkt ezért nincs bent semmiféle tuning mód ezen a profilon, csak skincserék, amik tuti nem akadnak össze a frissitésekkel :D
  • Csabi2007
    Nekem is!! Én ezt nem értem hogyan van Hivatalos weblapon nincs ilyen fent..
  • matusz09
    nekem is le van maradva...
  • 0Diaz0
    1.2.6.1?! Azt hogy?! Nekem kicsit akkor lelehet maradva az ETS-em.. Mert nekem azthiszem még decemberi post van kiírva?!
  • 0Diaz0
    Énis,nemrég indultam útnak, segitek egy kicsit elhúzni ezt-azt.. De mára már letettem a "lantot.."
    Jóéjt!

• akos25
    Jó éjt mindenkinek!!!
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • Tappancs83
    Ez jól sikerült.
  • Tappancs83
    Nekem 134 km\h volt a csúcs, aztán jött egy éles kanyar, vagy egy MI majom és fékeznem kellett..
  • Tappancs83
    Rosszhírt kell közölnöm. Nincs alap beállítás. El kellett volna mentened a játékot, mielőtt megpiszkáltad volna a tükrök beállítását, és ha nagyon elszúrtad a tükör beállítását, betölthetted volna a mentett játékod.