Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tesztelném már a v1.1.12 -t, de annyira terhelt a szerverük, hogy ebbõl a tesztbõl már csak holnap lesz valami... addig marad a v1.1.11
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
VALAKI PLS NEM TUDNA ÕSZI MÓDRÓL EGY LINKET ADNI HOGY HONNAN SZEDJEM LE MIVEL ITT NEM TALÁLOM. Elõre is kösz. Am azértam nagy betûvel mert ha kicsivel írok úgyse figyeltek rá
biztos vannak olyan kretének 😄 Akik próbálkoznak 😊)
Még nem kapott elég szavazatot... szavazz rá, annyival is elõrébb vagyunk.
www.smart-bus.hu
És tényleg nincs Steam-en...akkor ezek szerint nem szavazták be,vagy csak késõbb jelenik meg Steam-en?Érdekes... :S
Srácok lesznek e a játékhoz újabb típusú kamionok, vagy a modderek csak azokat tudják alakítgatni ami alapvetõen bent van a játékban? Az elõzõ résszel nem játszottam ezért nem tudom, hogy megy ez.
miért ne lenne így? 😄 xD Kipróbáltad máshogy?Vagy mi? 😊
Mivel az SCS ellenõrzi a kulcsokat egy online szerveren keresztül,ezért egy idõ után tiltva lesznek a kulcsok(ha .többször használja valaki) - Legalábbis ezt olvastam RestaCar-on.
Vagy másra értetted?
Mivel az SCS ellenõrzi a kulcsokat egy online szerveren keresztül,ezért egy idõ után tiltva lesznek a kulcsok(ha .többször használja valaki) - Legalábbis ezt olvastam RestaCar-on.
Vagy másra értetted?
Én nem találtam meg...
(legalábbis a steam kliens és a steampowered.com keresõje)
(legalábbis a steam kliens és a steampowered.com keresõje)
Þór vígi þessi rúnar
de 1.1.3-as patchez is jónak kell lennie a serialnak ha eredeti...mit nem értesz ezen?
Nekem 1.1.3-as és eredeti a gamma.....és woálá,megy mint a vakegér,semmi serial kérés nincs.
Nekem 1.1.3-as és eredeti a gamma.....és woálá,megy mint a vakegér,semmi serial kérés nincs.
mielõtt leb.sznál olvasd el a hsz-t mester..............
te mirõl beszélsz?Nem warezos topikban vagyunk....ha eredetibe vette meg,akkor mindeggyik patchel mûködik a játék bármiylen CD Key-t kapott a dobozban.Ha warezolni akartok,menjetek át az off topicba
ha megvetted akkor igen,ha odaadtad másnak a CD kulcsot még,és õ is játszik vele az szopás,mert akkor feketelistán vagy.Ha warezossal játszol,akkor is szívsz.... 😊
hát a mostani kiadott serialok csak az 1.1.1-es játékhoz szólnak, de ha te felpatchelted akkor sachs az egész
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne az ets2-vel kapcsolatba, hogy nekem nem oroginált ets2 van meg, hanem azt mit letöltöttem az eredeti honlapjukról, beírtam a termékkulcsot, és így is egy kisebb idõ után , azt írja ki hogy vége a demo játékverziónak, ha folytatni akarom írjam be a számot , de beírtam és jópár fuvar után megint ugyan ez.
Azt szeretném kérdezni, hogyha beírom a serial számot akkor nem kéne véglegesnek teljes verziónak lenni?.
Egy kérdésem lenne az ets2-vel kapcsolatba, hogy nekem nem oroginált ets2 van meg, hanem azt mit letöltöttem az eredeti honlapjukról, beírtam a termékkulcsot, és így is egy kisebb idõ után , azt írja ki hogy vége a demo játékverziónak, ha folytatni akarom írjam be a számot , de beírtam és jópár fuvar után megint ugyan ez.
Azt szeretném kérdezni, hogyha beírom a serial számot akkor nem kéne véglegesnek teljes verziónak lenni?.
Ok, köszi, akkor marad a 2!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Na elkezdtem teljesen elöröl 13 szintet eldobtam,és bank nélkül probálom csinálni..Már 3 as vagyok...
Sakkoo.......Baszkiiii
Csinálj egy kis mínuszt a Bank-nál ,máris kapsz<#eljen>#eljen>
Tegnap kaptam kettõ is emiatt.
De a másik már megnyugtatóbb volt.
Próbáld ki.
Egy kis csemege nem tudom ki találkozott már velük .
Eddig 3 helyen láttam õket ,"dolgoztak" még éjjel is, hallani lehetett ,tök sötétben is nyomták az ipart.<#taps>#taps>
Tegnap kaptam kettõ is emiatt.
De a másik már megnyugtatóbb volt.
Próbáld ki.
Egy kis csemege nem tudom ki találkozott már velük .
Eddig 3 helyen láttam õket ,"dolgoztak" még éjjel is, hallani lehetett ,tök sötétben is nyomták az ipart.<#taps>#taps>
Sikerült mégjobban kibõvítenem a DAF alváz családot!
Immáron 7 különbözõ alváz tipus érhetõ el. <#eplus2>#eplus2>
-4x2 (1 kormányzott tengely, 1 hajtott tengely)
-4x4 (1 kormányzott tengely, 2 hajtott tengely)
-6x2 (2 kormányzott tengely, 1 hajtott tengely)
-6x4 (1 kormányzott tengely, 2 hajtott tengely)
-6x4 (2 kormányzott tengely, 2 hajtott tengely)
-6x6 (1 kormányzott tengely, 3 hajtott tengely)
-6x6 (2 kormányzott tengely, 3 hajtott tengely)
7 különbözõ DAF alváz letöltése
Immáron 7 különbözõ alváz tipus érhetõ el. <#eplus2>#eplus2>
-4x2 (1 kormányzott tengely, 1 hajtott tengely)
-4x4 (1 kormányzott tengely, 2 hajtott tengely)
-6x2 (2 kormányzott tengely, 1 hajtott tengely)
-6x4 (1 kormányzott tengely, 2 hajtott tengely)
-6x4 (2 kormányzott tengely, 2 hajtott tengely)
-6x6 (1 kormányzott tengely, 3 hajtott tengely)
-6x6 (2 kormányzott tengely, 3 hajtott tengely)
7 különbözõ DAF alváz letöltése
Nincs mit a fõnök te vagy!!! 😊
kössz de már megvan a játék,nem vásárolni akarom,hanem beregisztrálni oda 😊) Hogy ne keljen mindig frissitgetnem a game-t,hanem automatikusan töltse le,és tegye fel 😊)
Lenyomtam 11 órát ma, elõbb átnézem a leveleim, a hozzászólásokat és a privát üzeneteket, utána letesztelem, és annak függvényébe rakom ki a RestaCar-ra. Amúgy köszi.
IGEN A STEAM rendszerén is megvásárolható a játék
Nem kiabálok de én azt mondom hogy azért ezt is tedd ki amit belinkeltem BOXER
Köszi <#hamm>#hamm>
Ne kiabálj, nem vagyok vak... Ami nálam van az oldalon az biztos jó, és együttmûködik a v1.1.11 -el. Ezt használom én is.
Amúgy a játék Steamen is elérhetõ?Csak mert ugye anno volt róla szó hogy ott is rendelhetõ lesz,meg ha oda is bejelentkezel vele s beregeled a játékot akkor automatikusan letölti a patch-et, stb...
BOXER AZ A JÓ VERZIÓ AMIT BELINKELTEM FRISSÍTVE!!!
AKINEK ESETLEG MÉG SZÜKSÉGE VOLNA A VALÓDI KAMION LOGOKRA AZ EURO TRUCK SIMULATOR 2-BEN
NEW!!! REAL LOGOS MOD 2.0 VERZIÓ STABIL TÖLTHETÕ INNEN:
http://www.trucksimsforum.de/viewtopic.php?f=239&t=15130
NEW!!! REAL LOGOS MOD 2.0 VERZIÓ STABIL TÖLTHETÕ INNEN:
http://www.trucksimsforum.de/viewtopic.php?f=239&t=15130
Sziasztok!
Valaki adna egy valóban mûködõ Real Logo Pack -hoz linket?
Elõre is Köszi.
Valaki adna egy valóban mûködõ Real Logo Pack -hoz linket?
Elõre is Köszi.
Ja de mész 90-el az autópályán és egy óra alatt csak 60KM-ert számol el. Ha megfigyelitek mindegy mennyivel mész, 1KM=1perc. Ha városban mész 50-el akkor is.
És ezt ki mondta??? Mert tegnap este éjfélre fejeztem be a két legutolsó build tesztelését épp az alvásszimulációval kapcsolatban... Posztoltam is, de a kedvedért újból berakom a végeredményt. Mellesleg a visszajelzések alapján, a bétateszterek pozitív visszajelzéssel nyugtázták (többek közt én is) ezt a beállítást, ami majd a következõ javítócsomagban lesz a számotokra hozzáférhetõ.
v1.1.11-ben, és most így mûködik:
Tachograf szerint indulsz 11 óráról. Telik az idõ egészen...
2:12 --- 1 ásítás (tiszta kép)
1:50 --- 1 ásítás (tiszta kép)
1:22 --- 1 ásítás (tiszta kép)
0:56 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:35 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:15 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:00 --- nem történik semmi
0:00 --- 1 ásítás (tiszta kép)
0:00 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:00 --- -300€ bírság, a kihagyott pihenõ miatt
0:00 --- Elaludtál (homály) !!! ELVESZTETTED A GÉP FÖLÖTT A KONTROLLT !!! KB.: 5 másodpercig se fék, se kormány... semmi. És közben már látod a sok-sok €-t, amit a szervizben kell majd hagynod...
0:00 --- újabb -300€ bírság, a kihagyott pihenõ miatt
Na ez után jöttem ki írni.
Az idõ múlása a sebesség függvényében változik az autópályán és a városban, viszont az alsóbbrendû utakon ugyanolyan gyorsan telik ha állsz, mint ha haladnál.
Ez is elfogadható.
v1.1.11-ben, és most így mûködik:
Tachograf szerint indulsz 11 óráról. Telik az idõ egészen...
2:12 --- 1 ásítás (tiszta kép)
1:50 --- 1 ásítás (tiszta kép)
1:22 --- 1 ásítás (tiszta kép)
0:56 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:35 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:15 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:00 --- nem történik semmi
0:00 --- 1 kezdesz fáradni (homály)
0:00 --- -300€ bírság, a kihagyott pihenõ miatt
0:00 --- Elaludtál (homály) !!! ELVESZTETTED A GÉP FÖLÖTT A KONTROLLT !!! KB.: 5 másodpercig se fék, se kormány... semmi. És közben már látod a sok-sok €-t, amit a szervizben kell majd hagynod...
0:00 --- újabb -300€ bírság, a kihagyott pihenõ miatt
Na ez után jöttem ki írni.
Az idõ múlása a sebesség függvényében változik az autópályán és a városban, viszont az alsóbbrendû utakon ugyanolyan gyorsan telik ha állsz, mint ha haladnál.
Ez is elfogadható.
Arra célzott hogy ne itt kéregess warez linket stb.
Más: Ti kaptok e-maileket a játékban? Én össz vissz négyet kaptam a 32000 km-em alatt, az elsõ fuvarok során, azóta semmi...
Más: Ti kaptok e-maileket a játékban? Én össz vissz négyet kaptam a 32000 km-em alatt, az elsõ fuvarok során, azóta semmi...
en tudok olvasni kocsog
nem hittem volna hogy még ennyi idõ után is leköt ez a játék,megérte a 8e forintot <#eljen>#eljen><#vigyor2>#vigyor2>
http://www4.picturepush.com/photo/a/11254862/img/11254862.png
http://www1.picturepush.com/photo/a/11254859/img/11254859.png
http://www4.picturepush.com/photo/a/11254862/img/11254862.png
http://www1.picturepush.com/photo/a/11254859/img/11254859.png
Találtam egy bug-ot.
Amikor ki szeretnél választani új fuvart és az összes elérhetõt meg szeretnéd tekinteni a listában, amely éppen elérhetõ a 'világban', akkor a lent található csúszka nem megy tovább, ha eléred az utolsó lapot, amely egy képernyõn elérhetõ. Kipróbáltam úgy, hogy ár szerinti sorrendbe állítottam a megbízásokat, és abban a városban, ahol éppen álltam, ott a legdrágább fuvar 38 ezer volt, a világ térképen viszont csak a 18 ezresekig jut el, mivel a csuszkával nem tudsz tovább lapozni. Az, hogy mi az éppen beállított sorrend, az mindegy.
Egy-egy város esetében ebbõl azért nincs probléma, mert ott maximum három-négy lapból áll a kínálat, a az összes elérhetõ fuvar esetében jóval több lapra van szükség, mint ami lent egy sorban fel van 'sorolva', amelyeken lapozni lehet.
Próbáljátok ki ti is!
Amikor ki szeretnél választani új fuvart és az összes elérhetõt meg szeretnéd tekinteni a listában, amely éppen elérhetõ a 'világban', akkor a lent található csúszka nem megy tovább, ha eléred az utolsó lapot, amely egy képernyõn elérhetõ. Kipróbáltam úgy, hogy ár szerinti sorrendbe állítottam a megbízásokat, és abban a városban, ahol éppen álltam, ott a legdrágább fuvar 38 ezer volt, a világ térképen viszont csak a 18 ezresekig jut el, mivel a csuszkával nem tudsz tovább lapozni. Az, hogy mi az éppen beállított sorrend, az mindegy.
Egy-egy város esetében ebbõl azért nincs probléma, mert ott maximum három-négy lapból áll a kínálat, a az összes elérhetõ fuvar esetében jóval több lapra van szükség, mint ami lent egy sorban fel van 'sorolva', amelyeken lapozni lehet.
Próbáljátok ki ti is!
Amúgy már kijött az új javítás, ahol javították a fáradságot és az összeomlást is...
Te nem tudsz olvasni?
"Megkérnék minden kedves fórumozót, látogatót, trollt és mindenkit aki itt jelen van, hogy hagyjátok abba a felesleges link kéregetéseket, a"honnan lehet letölteni?" és az ehhez hasonló hozzászólásokat. Amennyiben nem változik semmi, a topik be lesz ZÁRVA!"
Elõbb tanulj meg olvasni aztán ülj le a gép elé játszani...<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
"Megkérnék minden kedves fórumozót, látogatót, trollt és mindenkit aki itt jelen van, hogy hagyjátok abba a felesleges link kéregetéseket, a"honnan lehet letölteni?" és az ehhez hasonló hozzászólásokat. Amennyiben nem változik semmi, a topik be lesz ZÁRVA!"
Elõbb tanulj meg olvasni aztán ülj le a gép elé játszani...<#violent>#violent><#boxer>#boxer>