52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fagy53
    A belső kameranézet változik, közelebb vagy távolabb a kormánytól...
  • Szabi #23011
    fov (field of view) = látómező :)
  • rarma
    Olvastam a kérdésedet, és egy olyan módot nem ismerem név szerint az pedig ez :
    fovMod_edit2.1_adison8.scs
    ez mire szolgál a játékba?
    A másik, nem nagyon értek hozzá, de véletlenül nem rosszul telepítetted fel a játékot és azért rakja le az asztalra?.
  • Luspy
    Internet Explorer-el nyisd meg.
  • rarma
    Igen tudom és ismerem ezt az oldalt is, de nem tudtam eddig rájönni, hogyan tudnám eltüntetni a középen lévő
    kocka táblázatott hogy ne lógjon bele a rendszámba.
  • Luspy
    Egyedi rendszámkeret terező szerintem itt szebbeket lehet csinálni.
  • rarma
    üdv mindenkinek, unalomból elkészítettem a Mercedes Benz Actros MP4 kamionomra,
    a magyar rendszámot , fehérban és sárgában egyaránt ,így sikerült .

• milos620
    Na egész jó lesz ez pláne a retarder!
    Most már csak az a kérdés hogy az automata és a manuális funkción túl lesz-e féktempomat(nem egyenlő a tempomattal) üzemmódja?
    Pl Ha nagyon meglódul a szerelvény és előtte egy adott sebesség értéken beállítod a retarder karával a féktempomatot akkor meg-e tartja-e a memóriába rögzített sebességértéket!
  • Petykafiam
    A mentések miatt nem igazán szeretem frissíteni a játékot végigjátszás közben. Legutóbb az úgyszintén megvásárolt Duke Nukem Foreverrel is megszívtam frissítés után betöltést követően megállt a játék sehogy se tudtam mozdulni kezdhettem előröl. Ez azért egy súlyos ezresekbe kerülő játéknál elég idegesítő hiba. Így amíg nem pörgetem ki addig nem igazán szoktam frissíteni. Kövezzetek meg de én így csinálom... Ha este lesz elég időm mókolni készítek egy biztonsági mentést és felrakom az 1.2.5 patchet. Reméljük a legjobbakat

@Faterx Természetesen boltban vásárolt eredeti játék. Részben jogos a lehurrogás mert nem írtam. Elsőre mindenki ezzel jönne köztük én is.

üdv
  • fs9pilot
    Be is akartam másolni, csak lemaradt.....
    A forrás: Restacar
  • fs9pilot
    Magyarul pár berakott mod mehet a kukába mert felesleges lesz, mivel a játék alapból is tudni fogja (ilyen pl. az, hogy visszaúton is találnak munkát a sofőrök.), köszönhetően a fejlesztők munkájának.. :)))
  • Szabi #23001
    most akartam bemásolni én is :DD

viszont illik legalább magyar oldalnál megemlíteni hogy honnét másoltad ki ;)
  • Faterx
    (Ehh, ha átgondolod nem lehurrogtam, csak a megoldást posztoltam, ill. ha w. rakja fel az 1.2.51-et.)
  • fs9pilot
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Beérkezett a postaládába tegnap este a következő javítás (remélhetőleg) utolsó belső tesztváltozata - a peccs immár ténylegesen is elérte az 1.3.0-s verziószámot, ráadásul a Steamre is feltöltésre került (jóváhagyva viszont még nincs, szóval ott sem tölti le a kliens), így hacsak a tesztcsapat nem talál valami égbekiáltó hibát, az elkövetkező napokban már mindenképpen meg kell jelennie a csomagnak...
    íme, hogy mihez is fog hozzányúlni az új javítás:

Új: Hivatalos Iveco és Volvo licensz
    Új: Immár lehetséges megváltoztatni a profilunkban megadott cégnevet, céglogót, és a kedvenc márkát.
    Új: Automata és manuális retarder
    Új: A modokat immár lehetséges profilokhoz rendelni, illetve betöltés előtt kiválasztani a betöltendő, vagy letiltandó modokat. A beállításokat a -force_mods parancssori kapcsolóval lehet felülírni.
    Új: A játékban szereplő országok mindegyike megkapta a maga valutáját (azaz az Euró mellett immár svájci frankban, lengyel zlotyban, cseh koronában, és angol fontban is számolhatja a pénzt a játék).
    Új: Váltómű vásárlási lehetőség a műhelyekben (retarderes vagy retarder nélküli váltót lehet venni a kamionokba).
    Új: A beépített online rádiók száma cirka 190-re nőtt.
    Új: A fizikai réteg immár számolja a pótkocsik és a rakomány súlyát is.
    Új: A Renault Premiumot immár jobban fel lehet szerelni.
    Új: A Renault Magnum oldalszoknyái immár választható alkatrészek.
    Új: A játék immár naplót vezet a beosztottak tevékenységéről.
    Új: Egy alkalmas termékkulcs-ellenőrzés: A javítás telepítése után a szoftver ellenőrzi, hogy a használt kulcs jogtiszta, és jó állapotú-e.
    Javítva: A beosztottak nagyobb eséllyel találnak munkát a visszaúton.
    Javítva: A korábban kirúgott, majd ismét felvett dolgozók immár nem lustálkodnak, hanem munkába állnak.
    Javítva: Alvállalkozói fuvar esetén immár nem kell kompdíjat fizetni.
    Javítva: Nagy-Britanniában rosszul jelezte a távolságokat a GPS.
    Javítva: Memóriatúlcsordulás MP3 fájlok lejátszásakor.
    Javítva: A játék jobban kezeli a tönkrement mentéseket, és több biztonsági mentést is csinál.
    Javítva: A játék jobban kezeli a modok eltávolításával a mentésekben keletkező problémákat.
    Javítva: A kabin túlzottan elmosódott eső közben.
    Javítva: Közel 200 kisebb-nagyobb hiba a bejárható terepen.
    Javítva: Számtalan szakasz és lehajtó a német autópályán.
    Javítva: Geometriai hiba a német A3-as autópályán.
    Javítva: A pályajavítással úttestre kerülő villanyoszlopok.
    Javítva: Az AI immár ügyesebben kanyarodik pár lehajtótípuson.
    Javítva: Megnövelték a vertex buffer méretét, hogy növeljék a játék stabilitását kidolgozottabb járműmodellek használata esetén.
  • Szabi #22998
    amikor lerakja tálcára, nem jön fel vmi másik ablak ? vagy szöveg buborék jobb alul ?

#22996: nagyon jól néz ki ez a Volvo :O
    remélem lesznek egyszer gyárilag ráncfelvarrott vontatók is, tegnap néztem DAF oldalán is hogy milyen szép az "új" járgány :)

mindegyik a játékban szereplő kamionnak van már frisített verziója.. ahogy elnézem csak a hűtőmaszkok és a lámpák változtak.. ezekhez nem hinném hogy kéne egy hétnél több hogy lemodellezzék őket és teszteljék.. vagy lehet hogy csak a régi járgányokra kaptak liszenszet ? :D
  • matusz09
    Szerintem nem kéne így lehurrogni, hisz nem írta, hogy eredeti-e vagy warez. Nagyon sokan játszanak régebbi verziós játékkal mert a legfrissebb fagy nekik.

Petykafiam: Szerintem ha eredeti a játékod, akkor frissítsd fel 1.2.5-re , mert szerintem valamelyik mod akadhat a játék ezen verziójával. Ha nem eredeti a játék, akkor nem tudod frissíteni, így marad, hogy kiszeded a modokat, aztán egyesével pakolgatod vissza, hogy kiszűrd, hogy melyik a hibás mod.

Ui.: Ha warez a játékod, akkor pedig nagyobb sikerrel járnál szerintem az OFF topicban, mert itt nem szeretik a warezt
  • MerlinW
  • Faterx
    Helló!
    Az a gondod, hogy menj át a másik topikba, vagy vedd meg!
  • Petykafiam
    Hello! Új vagyok ezen a fórumon. November óta játszok a játék második részével az első résszel már régebb óta. Olyan problémám lenne hogy a játék random módon ledob a tálcára közben megy a játék hangja és jól széttöröm a vontatót. Teljes képernyőre viszont már nem jön vissza a tálcáról. Task managerből kell kilőni a folyamatot. Pár napja kezdte el ezt csinálni szerintetek mi lehet a probléma?
    ETS2 verzió 1.1.1 eddig nem volt probléma vele nem tudom mi kín gyötri
    Nvidia drivert frissítettem 285.62-ről 310.90-re ez nem lehet probléma? 9600GT

az alábbi modok vannak feltéve:
    zzzzz_real_AI_vehicles_logos_by_Srele.scs
    200kmh-speed-limit.scs
    newflares.scs
    realistic rain spray.scs
    transmission_unlock_v1.1.scs
    zzgas_station_merlinita.scs
    trailer_traffic_mod.scs
    Cabin_physics.scs
    fovMod_edit2.1_adison8.scs
    [MOD-ETS2] Real Company v1.4 [simulatorcenter.fwl.pl].scs
    [Trailer-ETS2] Skin Pack v1.4 [simulatorcenter.fwl.pl].scs
    Real logos v0.1 beta.scs

Este kipróbálom modok nélkül mert én arra gyanakszom hogy amiatt csinálja ezt.
    Minden segítséget előre is köszönök!
  • Szabi #22993
    skinekkel próbálkozott már valaki ? :D

ha új ként adom hozzá, akkor az alap színnél a számok milyen rendszerben vannak ? :D
    (0.0, 0.0, 0.0) ha beírtam pl. 10-eket sorba, akkor kiderült, hogy R G B, de max 2 szint kevert és a keverés százalékát nem tudom állítani :S
  • matusz09
    szerintem ez a prémium műszerfal, legalábbis én ilyenre emlékszem, de azért ne kövezzetek meg ha nem :)
  • Rollerboy94
    Tudnátok abba segíteni hogy honnan lehet leszedni azt a mod-ot ahol a volvo műszerfalán lesz egy FH16 logo ?

Erre gondolok:

http://www.trucksimulatormods.com/wp-content/uploads/2012/11/50176__volvo-display.jpg
  • Szabi #22990
    :DDD

• kisgyerek2
    Tudtommal Road Train szerelvények Ausztráliában vannak...........
    Nem a körmöm aggatom, de úgy tudom az USA-ban nincsenek
  • matusz09
    A steam azért lehet olcsóbb, mert nem kell postaköltség, meg CD. A termékkulcsok, amiket onnan kapsz, az pedig teljesen legális. Ez amolyan játék webshop. Fizetsz, kapsz egy kódot, letöltöd a telepítőt, beírod a kapott kódot, oszt csókolom, van egy eredeti játékot 5 perc alatt. Nem kell várni rá napokat/heteket. Nem kell vigyáznod a telepítő CD-re, elég csak a kapott kódot megőrizned. Megjegyzem, én nem szeretem ezt a steam dolgot, számomra valahogy megöli az élményt, amit az eredeti CD kézben tartása nyújt. Ezért remélem, hogy a DLC lesz majd CD formában is
  • fs9pilot
    A Steam egy játékplatform. A Valve fejlesztette ki. Olyan mint az Origin, csak ez utóbbi az EA tulajdona.
    Itt olyan játékok találhatóak, amelyeknek a fejlesztője hozzájárult ahhoz hogy Steam -en publikálják a játékukat.
    Természetesen ez egy legális dolog, hiszen fizetős.

A játékok itt olcsóbbak, néha, vannak leárazások, megtudod venni. Az ETS 2 esetében, ha Steam -en veszed meg, köel 9.000Ft -ba kerül. Viszont lehet venni ezekre a platformokra, bizonyos oldalakról kulcsokat. Ilyenkor nem kapod meg magát a játék lemezét/dobozát, csak a kulcsot, amit ha beírsz a Steam -be, akkor lesz egy eredeti ETS2 -őd, féláron. Mivel a kulcs olcsóbb (3.800Ft körül van). Az ETS2 nem volt eredetileg ezen a Steam -en rajta, csak meg lehetett szavazni (ez a Steam GreenLight), hogy milyen játékok kerüljenek rá a Steam -re, és köztük van az ETS2.

Tehát, a Steam egy legális szoftver "disztribútor", ahol játékokat vehetsz. Ezt nevezik digitális platformnak, mivel ahogy már mondtam itt nem kapsz dobozt/lemezt, csak a digitálisan letölthető játékot, és a hozzá tartozó kulcsot.

=Nem tudom mennyire lett érthető, ha van kérdés, kérdezz.= :)
    Komolyan, már kezdem magamat Steam professzornak érezni. XD
  • Gázfröccs
    Ja azt énis nagyon várom már mert biztos teccene! Am a grafja kb ugyanolyan lesz mint ets 2-nek?
    vagy lehet h euro coach sim lesz!!
  • Szabi #22985
    megfizethetőbb és egyszerűbb verziója a DFGT
    (ez van nekem is :D)
  • jutiput
    Hello mindenkinek! Bocsi, hogy közbe kotyogok, de én nekem is sikerült vennem egy eredeti (dobozos) ETS2-őt! Na már most szeretném tisztelettel megkérdezni a szakértő fórumozókat , hogy mi a bánatért ajánlatos annak regisztrálni azon az agyon emlegetett " STEAM"-on, aki beáldozott jó pár ezer forintot, hogy gyári játéka legyen, és ne valami mesterségesen generált termékkulcsos ál játéka, ami a folyamatos javító pachnél telepítése után megbukik! A legujabb 1.3-as pech készítőinek egyáltalán nem burkolt célja az, hogy kiszűrjék a "tört" játékokat, hogy vedd meg az eredetit és valahol igazuk van! Nem értem akkor mi az a " STEAM", mert hiába néztem meg azt az oldalt nem tudom, hogy mi értelme van! Ott talán az eredeti játékot lehet letölteni ingyen vagy olcsóbban mint a bolti játékot? Ez szabályos? Mert akkor megint csak nem fogja megvenni senki 6000 forintért az üzletben! Ha lehet magyarázza már el valaki, hogy hogy megy ez! Az onnan letöltött játék nem fog megbukni a javító pach telepítése után? Ott nem mesterségesen generált termék kulcsot árulnak? Köszi, ha valaki válaszol!Üdv.
  • Rollerboy94
    G25 nézegetek csak az egy ici picit drága :D
  • 0Diaz0
    Mindig belülről megyek,de amúgy voltak már necces pillanatok,főleg anglia felső részén! Ott akkoris alig láttam,ha minden lehetséges lámpa felvolt kapcsolva.. ráadásul éjszaka volt.. :)
  • Bal0924
    Voltatok ti már olyan ködben ahol tényleg nem lehet látni, még a saját kamionodat is alig.(ha a 2.nézetben nézitek)
  • 0Diaz0
    2.at akkor már.. de inkább G25-G27 :D
  • Rollerboy94
    Aki kormánnyal tolja az ipart milyen kormányt használ ??

2 darab köz gondolkodok

1.http://www.olcso.hu/szamitogep/jatekvezerlok/Thrustmaster_Rallye_GT_Force_Feedback_Clutch_kormany-arak_161078187.html

2. http://www.olcso.hu/szamitogep/jatekvezerlok/Genius_Twin_Wheel_900FF_kormany-arak_419602652.html

• 0Diaz0
    Ne az amerikai mapot várd.. inkább az ATS-t.. ( American Truck Simulator ).. ugyanígy az SCS gyártja majd, de tippem szerint ugyanolyan lesz mint ez,csak amerikában játszódik,amerikai utakkal,és kamionokkal.. akár még roadtrain-t is láthatunk majd benne.. :)
  • Gázfröccs
    REndben
    De már többször leszedtem úgy ahogy írtad, de ha újrateszem akk 1.0.5-ös verziójú lesz!
    DE egy próbát megér! :))
  • Rollerboy94
    hiába szeded le a 1.2.5 nem fogja engedni telepíteni :/ nem fogja megtalálni a fájlokat mert újabb verzió van fent a gépen tapasztalat

csinálj egy biztonsági mentést a mentet játékokból szed le a z egész játékot és tedd vissza én igy csináltam és a mentés is megmaradt
  • Gázfröccs
    Ja és mégegy! Az america mapban amerikai városok lesznek, vagy maradnak az eredetiek, vagy csak az út lesz amcsis?
  • Gázfröccs
    Ok
    De már többször próbáltam patchelni, de csak simán 1.2.5-re nem tudtam, csak 1.2.5.1-re, ami kfagyasztja a játékot! (legalábbis nálam!
    Valahonnan le lehet szedni a sima 1.2.5-öt???
  • Bal0924
    Nagyon jó a GPS....
    2-3 órával rövidebb útvonalat találtam, mint amit ő ajánlott..:D