52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fs9pilot
    Szerintem már gyün' (legalábbis közeleg) a patch:

• Mikeee89
    Hello! Tegnap kezdtem játszani, és ma nézegettem a tükör beállításait. Van valami alap beálíltás ami szerint be kell állítani? Mert alaposan elállítgattam.

Valami részletesebb leírást kérnék. Előre is köszi.
  • Totoo
    az a baj hogyha kiveszem az összes módot akkor se működik
  • rarma
    Szép estét mindenkinek !

Erre én is kiváncsi lennék, hol lehet állitani azt , vagy esetleg ez egy külön letölthető kiegészitő?
    ami a videón látható , amikor a kamion beér a fatelepre, és áthalad azon a pár lécdarabokon .

• rarma
    Lehet tettél bele a mód mappába időközbe olyan kiegészitőtt, ami esetleg ütközik a többivel, vagy egy kettővel.
    De csak tippelek.
  • gigamen

Gis80s,retoucher,VERESS 96 - jó képek!
  • Totoo
    Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy tegnap játék közben kifagyott a játék amikor újra próbáltam belépni akkor miután a töltő csík végzett kifagyott.
    Ma újra raktam a játékot kivettem a modokat és még mindig ezt csinálja.
    Szerintetek elveszett a mentésem???
    Elég gáz lenne mert már elég fejlett voltam.
    Valaki valami ötlet??

Üdv.Totoo
  • Bal0924
    Valaki tudna válaszolni a kérdésre?
    A Renaul Premium-ot tényleg nem lehet tuningolni vagy csak azért nem tudom mert nem a kedvencem(játékon belül)?
    Hol és hogy tudnám megváltoztatni a kedvencemet, és a sofőr képét(Profilja)?
  • Gázfröccs
    Ja és mégegy!
    Ez a futó belekerült a játékba? Mert szívesen vinném! Ha igen valaki valaki vitt már ilyet???
  • Gázfröccs
    bocsi a link
    telep
  • abacss
    A kis VOLVO.
  • abacss
    A járgányom!!!!!
    http://kepkezelo.com/images/s5l9m3vuarkksg9n3u8s.png
    http://kepkezelo.com/images/pnhb1jivhhhk8woq0wzg.png
    http://kepkezelo.com/images/txh1odtp1i244rjwwr1w.png
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Ez egy mod, ami ebben a videóban van? Amikor a feltöltő beér a fatelepre, akkor a lécekre felmegy a kamion, és nem pedig átmegy azon mintha misem lenne ott. Ha ez valami mod, akkor valaki belinkelné légyszi, mert nagyon tecccik!
  • Bal0924
    Tipp/Tanács kellene!

A Renault Premiumos kamiont csak akkor tudom úgy tuningolni, mint a Scania-mat, ha a kedvencem?
    Mert vettem egy Renault-ot , és nem tudom úgy tuningolni ahogy szeretném. Jobb motor, GPS, kipufogó, elöl és a tetőn lévő extrák..
  • Deviome
    Valki mondja már meg, hogy hogy a nyavajába lehet azt a **************** GPS eltakarítani?? Mert az F3-al kikapcsolam, de bármi szar van egyből visszadobja. Rohadtul idegel már. Egy normális videót nem lehet tőle csinálni. :S Grrrr..... szúúszááá! :D

Sajna még kormányt nem vettem és ezért egérrel játszom. Valaki esetleg tudja, hogy milyen úton-módon lehet esetleg eltüntettni azt a kis félkört ami mutatja az egeres irányítást? :) Nem fontos, de jobb lenne, ha nem volna ott.
  • VERESS 96
    Én akkor frissítem mikor a catalyst felhozza a frissítést és akkor rászánom magam a telepítésre :DD
  • Bal0924
    A világítás mobot, honnan tudom letölteni?
  • 0Diaz0
    Én a 13.1et raktam fel.. frissiteni majd akkor frissitek ha már lesz teljes...
  • fs9pilot
    Csak bétával már szívtam meg, azért kérdeztem hogy hátha van valakinek már tapasztalata itt. :)
    De mindegy, felteszem. Próba szerencse.
  • peta19901010
    CB-n van most valaki?
    Csak azért kérdezem mert én semmit nem hallok.
  • TaRka0107
    Akkor ez lehet hogy egyértelmű az utolsó mondatodból kiindulva.
  • fs9pilot
    =OFF=

Szerintetek, melyik catalystot érdemes feltenni, a 13.1 véglegeset, vagy a 13.2 Bétát?
    A bétában több és nagyobb a teljesítményjavulás HD7000-es szériában.

=ON=
  • fs9pilot
    Igazság szerint már múlthéten meg kellett volna érkeznie, mert az az előtti héten írták hogy "néhány napon belül". Hát, lassan már néhány hét, mintsem nap. :)

De türelem! :)
  • peta19901010
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy az meg lehet-e valahogy csinálni, hogy egy adott kamion skint csak az én cégem használjon vagy csak az egyedi rendszámmal tudom "egyedivé" tenni a flottámat?
    Válaszotokat előre is köszönöm.
  • TaRka0107
    Jöhetne már a patch. Lesz benne valami optimalizálás. Kinyír ez a játék, valamikor olyan szépen fut, valamikor meg akad mint az állat.
  • VERESS 96
    Szevasztok! :)

Művészi! :D

1280X720
  • TaRka0107
    Nagyobb kanyarnál simán, de ha már 6x4x2 -es ( vagy milyen már, nem tudom, ami a legutolsó) a futóműved akkor nem igen fog.
  • Bal0924
    Nálam ez 115nél is előfordul...(ritkán)
  • TaRka0107
    Amikor volt egy lejtő is akkor 163-al mentem. Amúgy 120nál megállok, mert volt hogy már egy kanyarban alám csavarodott a félpót:)
  • Bal0924
    Sziasztok!

A világítás mobot, hol lehet letölteni?
    Hogy tudok betenni ilyen másfajta kamionokat? (#22889, #22881)
    Általában ti mennyivel mentek az utakon, és ha siettek?
  • dolcsi19
    Sziasztok! Hogyan tudnék csatlakozni szerverre? Tudnátok nekem segíteni? Előre is köszönöm!
  • VERESS 96
  • Gis80s
    Megint jön a havazás...nem baj, legalább lesz melóm :)

1920x1080
  • sewy21
    ezzel a TS-sel még élethűbb lett a játék sztem...tegnap egész jó volt a társaság, kivéve talán 5 percet...:DDDD...de előfordul...:D
  • 0Diaz0
    A játékban semmit nemcsinál,csupán annyit tesz hogy feltudsz jönni TS3-ra ( bár ajánlott hozzá mikrofon is ) és tudsz beszélni a többi "útonlevő kollegával ", akik mi lennénk Mondjuk,ez tegnap nagyon bevált,mert voltunk 6-7en akik normálisan kamionoztak..
  • Lolluki
    Benne lesz Magyarország Íme lássuk is: http://gamekapocs.hu/hir/32867/euro_truck_simulator_2_budapest_is_benne_lesz
  • peta19901010
    Az a kérdésem lenne, hogy láttam kirakva a CB-t, és azt szeretném megkérdezni, hogy az mit csinál a játékban?
    Válaszotokat előre is köszönöm.
  • peta19901010
    értem kösz
  • Maximus4
    Ezt még nem,mert nincs kész.Majd ha megcsinálom normálisan:)
  • matusz09
    Mi a hibaüzenet. xy hibát észlelt és leállt?
    Amúgy újratelepítés, directx frissítés, VGA driver frissítés...