52658
-
fs9pilot #22931 Szerintem már gyün' (legalábbis közeleg) a patch:
-
Mikeee89 #22930 Hello! Tegnap kezdtem játszani, és ma nézegettem a tükör beállításait. Van valami alap beálíltás ami szerint be kell állítani? Mert alaposan elállítgattam.
Valami részletesebb leírást kérnék. Előre is köszi. -
Totoo #22929 az a baj hogyha kiveszem az összes módot akkor se működik -
rarma #22928 Szép estét mindenkinek !
Erre én is kiváncsi lennék, hol lehet állitani azt , vagy esetleg ez egy külön letölthető kiegészitő?
ami a videón látható , amikor a kamion beér a fatelepre, és áthalad azon a pár lécdarabokon .
-
rarma #22927 Lehet tettél bele a mód mappába időközbe olyan kiegészitőtt, ami esetleg ütközik a többivel, vagy egy kettővel.
De csak tippelek. -
Gis80s,retoucher,VERESS 96 - jó képek! -
Totoo #22925 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy tegnap játék közben kifagyott a játék amikor újra próbáltam belépni akkor miután a töltő csík végzett kifagyott.
Ma újra raktam a játékot kivettem a modokat és még mindig ezt csinálja.
Szerintetek elveszett a mentésem???
Elég gáz lenne mert már elég fejlett voltam.
Valaki valami ötlet??
Üdv.Totoo -
Bal0924 #22924 Valaki tudna válaszolni a kérdésre?
A Renaul Premium-ot tényleg nem lehet tuningolni vagy csak azért nem tudom mert nem a kedvencem(játékon belül)?
Hol és hogy tudnám megváltoztatni a kedvencemet, és a sofőr képét(Profilja)? -
Gázfröccs #22923 Ja és mégegy!
Ez a futó belekerült a játékba? Mert szívesen vinném! Ha igen valaki valaki vitt már ilyet??? -
Gázfröccs #22922 bocsi a link
telep -
#22921 A kis VOLVO. -
#22920 A járgányom!!!!!
http://kepkezelo.com/images/s5l9m3vuarkksg9n3u8s.png
http://kepkezelo.com/images/pnhb1jivhhhk8woq0wzg.png
http://kepkezelo.com/images/txh1odtp1i244rjwwr1w.png -
Gázfröccs #22919 Sziasztok!
Ez egy mod, ami ebben a videóban van? Amikor a feltöltő beér a fatelepre, akkor a lécekre felmegy a kamion, és nem pedig átmegy azon mintha misem lenne ott. Ha ez valami mod, akkor valaki belinkelné légyszi, mert nagyon tecccik! -
Bal0924 #22918 Tipp/Tanács kellene!
A Renault Premiumos kamiont csak akkor tudom úgy tuningolni, mint a Scania-mat, ha a kedvencem?
Mert vettem egy Renault-ot , és nem tudom úgy tuningolni ahogy szeretném. Jobb motor, GPS, kipufogó, elöl és a tetőn lévő extrák.. -
Deviome #22917 Valki mondja már meg, hogy hogy a nyavajába lehet azt a **************** GPS eltakarítani?? Mert az F3-al kikapcsolam, de bármi szar van egyből visszadobja. Rohadtul idegel már. Egy normális videót nem lehet tőle csinálni. :S Grrrr..... szúúszááá! :D
Sajna még kormányt nem vettem és ezért egérrel játszom. Valaki esetleg tudja, hogy milyen úton-módon lehet esetleg eltüntettni azt a kis félkört ami mutatja az egeres irányítást? :) Nem fontos, de jobb lenne, ha nem volna ott. -
#22916 Én akkor frissítem mikor a catalyst felhozza a frissítést és akkor rászánom magam a telepítésre :DD -
Bal0924 #22915 A világítás mobot, honnan tudom letölteni? -
#22914 Én a 13.1et raktam fel.. frissiteni majd akkor frissitek ha már lesz teljes... -
fs9pilot #22913 Csak bétával már szívtam meg, azért kérdeztem hogy hátha van valakinek már tapasztalata itt. :)
De mindegy, felteszem. Próba szerencse. -
peta19901010 #22912 CB-n van most valaki?
Csak azért kérdezem mert én semmit nem hallok. -
#22911 Akkor ez lehet hogy egyértelmű az utolsó mondatodból kiindulva. -
fs9pilot #22910 =OFF=
Szerintetek, melyik catalystot érdemes feltenni, a 13.1 véglegeset, vagy a 13.2 Bétát?
A bétában több és nagyobb a teljesítményjavulás HD7000-es szériában.
=ON= -
fs9pilot #22909 Igazság szerint már múlthéten meg kellett volna érkeznie, mert az az előtti héten írták hogy "néhány napon belül". Hát, lassan már néhány hét, mintsem nap. :)
De türelem! :)
-
peta19901010 #22908 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az meg lehet-e valahogy csinálni, hogy egy adott kamion skint csak az én cégem használjon vagy csak az egyedi rendszámmal tudom "egyedivé" tenni a flottámat?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
#22907 Jöhetne már a patch. Lesz benne valami optimalizálás. Kinyír ez a játék, valamikor olyan szépen fut, valamikor meg akad mint az állat. -
#22906 Szevasztok! :)
Művészi! :D
1280X720 -
#22905 Nagyobb kanyarnál simán, de ha már 6x4x2 -es ( vagy milyen már, nem tudom, ami a legutolsó) a futóműved akkor nem igen fog. -
Bal0924 #22904 Nálam ez 115nél is előfordul...(ritkán) -
#22903 Amikor volt egy lejtő is akkor 163-al mentem. Amúgy 120nál megállok, mert volt hogy már egy kanyarban alám csavarodott a félpót:) -
Bal0924 #22902 Sziasztok!
A világítás mobot, hol lehet letölteni?
Hogy tudok betenni ilyen másfajta kamionokat? (#22889, #22881)
Általában ti mennyivel mentek az utakon, és ha siettek? -
dolcsi19 #22901 Sziasztok! Hogyan tudnék csatlakozni szerverre? Tudnátok nekem segíteni? Előre is köszönöm! -
#22900 -
#22899 Megint jön a havazás...nem baj, legalább lesz melóm :)
1920x1080 -
sewy21 #22898 ezzel a TS-sel még élethűbb lett a játék sztem...tegnap egész jó volt a társaság, kivéve talán 5 percet...:DDDD...de előfordul...:D -
#22897 A játékban semmit nemcsinál,csupán annyit tesz hogy feltudsz jönni TS3-ra ( bár ajánlott hozzá mikrofon is ) és tudsz beszélni a többi "útonlevő kollegával ", akik mi lennénk Mondjuk,ez tegnap nagyon bevált,mert voltunk 6-7en akik normálisan kamionoztak.. -
Lolluki #22896 Benne lesz Magyarország Íme lássuk is: http://gamekapocs.hu/hir/32867/euro_truck_simulator_2_budapest_is_benne_lesz -
peta19901010 #22895 Az a kérdésem lenne, hogy láttam kirakva a CB-t, és azt szeretném megkérdezni, hogy az mit csinál a játékban?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
peta19901010 #22894 értem kösz -
#22893 Ezt még nem,mert nincs kész.Majd ha megcsinálom normálisan:) -
matusz09 #22892 Mi a hibaüzenet. xy hibát észlelt és leállt?
Amúgy újratelepítés, directx frissítés, VGA driver frissítés...