52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • TaRka0107
    Nem akarok ilyen kis dologba belekötni, de nálam ez a topik, úgy jön be, hogy először az összes letöltést mutatja a bannerban, utána tűnik el csak és jelenik meg a Letöltés menüpont!
  • Debilon
    ez így normnális
  • milos620
    Srcácok ki 1.3.0-val játszik az megtenne nekem valamit!?

Ne tartsa be a vezetési időt mert nálam(lehet hogy a mod miatt van) mikor elaludt akkor tényleg elaludt és mentem abba az irányba mi az elalvás előtt volt!Ez így jó is lenne mondjuk de lehet anomália!

Előre is köszönöm!
  • Szabi #23049
    megy pm :D

nem lett túl szép, de az alapanyag is már elég fura volt :-/
  • 0Diaz0
    Hát nekem vissza kell raknom 1.2.5re.. nagyon nemtuti nekem ez az uj patch. A tuningműhelyben folyamatosan,ha az új váltóra kattintok , kifagy. Ha a szinekre kattintok,kifagy... hiába szedem ki a modokat a mod mappából,vagy deaktiválom a játékban...
  • milos620
    Na én kipróbáltam az első modot ami 1.3.0 patchel tesztelve van ez a Realistic Physics 1.7-es .

Régiek közül a Scania átalakítottat,cb hangot(ami nem működött de nem okozott galibát,tehát nem fagyogatott meg hasonlók) jagermeister skint,lejebb említettem a pénz és szint modot(csak teszt céllal) és még egyet ami viszont kifagyáshoz vezetett amin nem is csodálkozom de gondoltam egy próbát megér az a megaskin pack+ Scania tuning mod

• fs9pilot
    Steamre ma még várható az update vagy már nem?
  • v43 001
    Köszi szépen! :) Azt a részt nem is néztem...
  • Szabi #23044
    kép
  • v43 001
    Az a gáz, hogy nem látok olyat, hogy játék hozzáadása...
  • maujuri #23042
    +játék hozzáadása, majd termék aktiválása steamen. sorozatszám beír, és ennyi.
  • TaRka0107
    már megoldódott.
  • v43 001
    A Steamba hogy lehet regisztrálni a játékot, mert nem jöttem rá! Régebben láttam egy posztot róla de most nem találom :/
  • Szabi #23039
    már rég kész lenne, de egyszerűen nem jelenik meg új festés a játékban o.0
  • Csabi2007
    Nekem meg vannakbent módok köztük a Real is és semmi hiba.. :/ Ennek ellenére inkább vegyem ki és rakjam be újra a modokat vagy nemkell?? MErt így lehet a realba neműködhet olyan amit észre sem veszek vagyha maradt a betöltőképernyő is reál-os akkor minden oké lehet benne elvileg?? Bocs ha kicsit értelmetlen Valamint csak nekem tűnt fel vagy ígyvan tényleg, hogy lettek újabb mellékutak??
  • TaRka0107
    Az nekem is meg van, de kivettem a módokat jó lett, aztán visszatettem úgy is. De most móddal se meg mód nélkül se tudom megnézni a "cég igazgatása" -n belül a kamionjaimat.
  • 0Diaz0
    Srácok,log fileből meglett a hiba oka.. a "/def/vehicle/truck/scania.r/ " -ben levő, ÖSSZES shape1.sii file hibás..

Tehát,valaki nemtudná torrentbe beledobni a def file-t? Az Ets2 mappán belüli 780mb-os file kéne.. :)
  • jutiput
    Köszönöm a válaszokat " fs9pilot"-nak és "matusz09" -nek! Üdv.
  • 0Diaz0
    Na, úgylátszik megtaláltuk a hiba forrását.. de az Iveco-nál (ha belépek a boltba )még mindig fagyás van..
  • milos620
    Újraraktam a játékot feldobtam a patch-ket igaz hogy sajna nincs komoly mentésem a szintek terén tehát zöld fülüként kezdtem de van bent teszt céllal egy pénz és egy szint mod hogy az egyes funkciókat tudjam tesztelni és elkell mondjam hogy a retarder elég erősre sikeredett a hangja egész jó lett,bár egy lefújó hangot adhattak volna neki kikapcsolásnál gyors futtában ennyi.Retarder féktempomat üzemmód sajna nincs! :(
  • Csabi2007
    Sziasztok! Csak én halucinálok vagy tényleg vannak új utak az ETS2-be?? Valamint a váltó mitváltoztat mert megvettem de kb semmisem történt. Viszont azt furcsáltam hogy most még bőven zöld tartományban a motornak olyan hangja van mint a zöldön kívül?? Vagya váltó miatt lehet ez??
  • Gázfröccs
    Igen ha megtennéd nagyon megköszönném!!
  • DANIELTRUCKER
    Nekem totál elszállt minden mentésem az új patchtől! Szerkesztettem a profilom asztán kiírta hogy zöldfülű.
  • 0Diaz0
    De az a ciki,hogy nekem ilyenek nincsenek is bent. Vaagyis. Hmm. De akkorse tudnám eladni,mert kifagy a játék.. mielőtt valami lehetne.. De ha meg törlöm,akkor dafaq lesz..

Mindegy,kibaszok vele és akkor jó lesz..
  • nyitraip
    Akkor most ujra rakjam 1-2-5-ig majd minden mod/tuning ki és ugy az uj patch?
  • Szabi #23027
    ets-re megcsinálta egy srác, ha gondolod azt átkonvertálhatom :)
  • 0Diaz0
    Hát jó,megpróbálom úgy.
  • Szabi #23025
    jónéhányszor le lett írva, hogy frissítés előtt minden mód tuningot és vontató módot törölni kell a mentésből (eladni őket)...

nálam csak textúrák vannak cserélve meg a lámpabura mód és szépen megy is minden ahogy kell :)
  • 0Diaz0
    Nekem ez a rohadalom, kifagy akkor amikor kiválasztom a profilt,és töltené be.. grr..
  • nyitraip
    Közben már leszedtem és telepítettem. Nekem visszatette az alap fülkére és nem tudok semmit venni vagy modosítani mert kifagy még modok nélkül is.
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Valaki tud Dark Diamond skin csinálni mert nagyon kéne?! Légyszi segítsetek!
    Am az 1.1.3-as ver-ről lehet 1.3.0 ra frissíteni?
  • milos620
    Jó lett a Volvo hangja!
  • 0Diaz0
    Na véégre!
  • Szabi #23019

A Steam belső tesztelő csapata gyorsan leellenőrzi és azután aktiválják a frissítést!

Frissítés előtt érdemes a folyamatban lévő fuvart befejezni, ha nem akarod hogy törölje :D
  • nyitraip
    Nekem még mindig nem jelzi a játék
  • milos620
    Áááááá már lehet tölteni az 1.3.0 patch-et! :)
  • nyitraip
    Nekem se irja a játék a hirekben.
  • Szabi #23015
    megjelent az 1.3as frissítés!

(Steam még nem frissíti, várnak egy kicsit, hogy milyen visszajelzések érkeznek, van akinél mód nélkül kifagy az Iveco kereskedőnél.. :)
  • Tikal #23014
    wtf
  • rarma
    valaki tudd olyan első és hátsó rendszám módot,
    amit a mód mappába is be lehet tenni és működik minden kamion tipuson ?