52658
-
#23052 Nem akarok ilyen kis dologba belekötni, de nálam ez a topik, úgy jön be, hogy először az összes letöltést mutatja a bannerban, utána tűnik el csak és jelenik meg a Letöltés menüpont! -
Debilon #23051 ez így normnális -
milos620 #23050 Srcácok ki 1.3.0-val játszik az megtenne nekem valamit!?
Ne tartsa be a vezetési időt mert nálam(lehet hogy a mod miatt van) mikor elaludt akkor tényleg elaludt és mentem abba az irányba mi az elalvás előtt volt!Ez így jó is lenne mondjuk de lehet anomália!
Előre is köszönöm! -
#23049 megy pm :D
nem lett túl szép, de az alapanyag is már elég fura volt :-/ -
#23048 Hát nekem vissza kell raknom 1.2.5re.. nagyon nemtuti nekem ez az uj patch. A tuningműhelyben folyamatosan,ha az új váltóra kattintok , kifagy. Ha a szinekre kattintok,kifagy... hiába szedem ki a modokat a mod mappából,vagy deaktiválom a játékban... -
milos620 #23047 Na én kipróbáltam az első modot ami 1.3.0 patchel tesztelve van ez a Realistic Physics 1.7-es .
Régiek közül a Scania átalakítottat,cb hangot(ami nem működött de nem okozott galibát,tehát nem fagyogatott meg hasonlók) jagermeister skint,lejebb említettem a pénz és szint modot(csak teszt céllal) és még egyet ami viszont kifagyáshoz vezetett amin nem is csodálkozom de gondoltam egy próbát megér az a megaskin pack+ Scania tuning mod
-
fs9pilot #23046 Steamre ma még várható az update vagy már nem? -
#23045 Köszi szépen! :) Azt a részt nem is néztem... -
#23044 kép -
#23043 Az a gáz, hogy nem látok olyat, hogy játék hozzáadása... -
#23042 +játék hozzáadása, majd termék aktiválása steamen. sorozatszám beír, és ennyi. -
#23041 már megoldódott. -
#23040 A Steamba hogy lehet regisztrálni a játékot, mert nem jöttem rá! Régebben láttam egy posztot róla de most nem találom :/ -
#23039 már rég kész lenne, de egyszerűen nem jelenik meg új festés a játékban o.0 -
Csabi2007 #23038 Nekem meg vannakbent módok köztük a Real is és semmi hiba.. :/ Ennek ellenére inkább vegyem ki és rakjam be újra a modokat vagy nemkell?? MErt így lehet a realba neműködhet olyan amit észre sem veszek vagyha maradt a betöltőképernyő is reál-os akkor minden oké lehet benne elvileg?? Bocs ha kicsit értelmetlen Valamint csak nekem tűnt fel vagy ígyvan tényleg, hogy lettek újabb mellékutak?? -
#23037 Az nekem is meg van, de kivettem a módokat jó lett, aztán visszatettem úgy is. De most móddal se meg mód nélkül se tudom megnézni a "cég igazgatása" -n belül a kamionjaimat. -
#23036 Srácok,log fileből meglett a hiba oka.. a "/def/vehicle/truck/scania.r/ " -ben levő, ÖSSZES shape1.sii file hibás..
Tehát,valaki nemtudná torrentbe beledobni a def file-t? Az Ets2 mappán belüli 780mb-os file kéne.. :) -
#23035 Köszönöm a válaszokat " fs9pilot"-nak és "matusz09" -nek! Üdv. -
#23034 Na, úgylátszik megtaláltuk a hiba forrását.. de az Iveco-nál (ha belépek a boltba )még mindig fagyás van.. -
milos620 #23033 Újraraktam a játékot feldobtam a patch-ket igaz hogy sajna nincs komoly mentésem a szintek terén tehát zöld fülüként kezdtem de van bent teszt céllal egy pénz és egy szint mod hogy az egyes funkciókat tudjam tesztelni és elkell mondjam hogy a retarder elég erősre sikeredett a hangja egész jó lett,bár egy lefújó hangot adhattak volna neki kikapcsolásnál gyors futtában ennyi.Retarder féktempomat üzemmód sajna nincs! :( -
Csabi2007 #23032 Sziasztok! Csak én halucinálok vagy tényleg vannak új utak az ETS2-be?? Valamint a váltó mitváltoztat mert megvettem de kb semmisem történt. Viszont azt furcsáltam hogy most még bőven zöld tartományban a motornak olyan hangja van mint a zöldön kívül?? Vagya váltó miatt lehet ez?? -
Gázfröccs #23031 Igen ha megtennéd nagyon megköszönném!! -
DANIELTRUCKER #23030 Nekem totál elszállt minden mentésem az új patchtől! Szerkesztettem a profilom asztán kiírta hogy zöldfülű. -
#23029 De az a ciki,hogy nekem ilyenek nincsenek is bent. Vaagyis. Hmm. De akkorse tudnám eladni,mert kifagy a játék.. mielőtt valami lehetne.. De ha meg törlöm,akkor dafaq lesz..
Mindegy,kibaszok vele és akkor jó lesz.. -
nyitraip #23028 Akkor most ujra rakjam 1-2-5-ig majd minden mod/tuning ki és ugy az uj patch? -
#23027 ets-re megcsinálta egy srác, ha gondolod azt átkonvertálhatom :) -
#23026 Hát jó,megpróbálom úgy. -
#23025 jónéhányszor le lett írva, hogy frissítés előtt minden mód tuningot és vontató módot törölni kell a mentésből (eladni őket)...
nálam csak textúrák vannak cserélve meg a lámpabura mód és szépen megy is minden ahogy kell :)
-
#23024 Nekem ez a rohadalom, kifagy akkor amikor kiválasztom a profilt,és töltené be.. grr.. -
nyitraip #23023 Közben már leszedtem és telepítettem. Nekem visszatette az alap fülkére és nem tudok semmit venni vagy modosítani mert kifagy még modok nélkül is. -
Gázfröccs #23022 Sziasztok!
Valaki tud Dark Diamond skin csinálni mert nagyon kéne?! Légyszi segítsetek!
Am az 1.1.3-as ver-ről lehet 1.3.0 ra frissíteni? -
milos620 #23021 Jó lett a Volvo hangja!
-
#23020 Na véégre! -
#23019 #23015
A Steam belső tesztelő csapata gyorsan leellenőrzi és azután aktiválják a frissítést!
Frissítés előtt érdemes a folyamatban lévő fuvart befejezni, ha nem akarod hogy törölje :D
-
nyitraip #23018 Nekem még mindig nem jelzi a játék
-
milos620 #23017 Áááááá már lehet tölteni az 1.3.0 patch-et! :) -
nyitraip #23016 Nekem se irja a játék a hirekben. -
#23015 megjelent az 1.3as frissítés!
(Steam még nem frissíti, várnak egy kicsit, hogy milyen visszajelzések érkeznek, van akinél mód nélkül kifagy az Iveco kereskedőnél.. :) -
#23014 wtf -
rarma #23013 valaki tudd olyan első és hátsó rendszám módot,
amit a mód mappába is be lehet tenni és működik minden kamion tipuson ?