Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Dortmund és Hannover közötti autópályán a külsõ sávban figyeljetek oda,az ai autósai elõszeretettel 110-el belerohannak a pótotokba miközben ti mentek 90-el!!!! Ne lepõdjetek meg ha ott 7%-on lesz a pót sérülése miközben semmi rosszat nem tettetek.Nekem ez már a 3.-ik eset amióta arra járok.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
www.smart-bus.hu
#15893: Nem hiszem,hogy el kellene menni "sims" kategória felé😊
A 3. pont viszont jó ötlet.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
Vannak ötleteim, nem tudom érdeklik-e õket illetve meg lehet-e valósítani.
Ha megnézed a garázsod vannak bent autók, és igazából errõl jutott eszembe egy két dolog.
1. Mi lenne, ha pl mozoghatnál mint gyalogos is a játékban.
2. Mi lenne ha vezethetõek lennének az autók (ez alapján lehetnének autó kereskedõk is ahl tudnál venni személy autókat)
Ezekkel lehetne ellátogatni pl a kamion kereskedõkhöz. Vagy elutazni vele egy reptérre majd repülõvel elutazni az adott helyekre.
3. Lehetne a céget komolyabbá tenni. Pl az embereket jobban irányíthatóvá tenni. De nem csak a sofõrökre gondolok. Akár más területi alkalmazottakat beletenni.
Szerintem baromi sok lehetõség van benne. És ezeket azért lenne jó megcsinálni. (kicsit GTA-sra) megcsinálni, mert egyrészt hatalmasat bõvülne a kör akiket megfogna a játék, plusz aki nem vér kamionos, az a mannager részével akár személy autóval való ügyintézést is tudná csinálni.
Szerintem ezekhez a módosításokhoz túl sok nem is kellene. hiszen minden a rendelkezésre áll, csak használhatóvá kell tenni. Vannak gyalogosok repülõk, autók, térkép minden...
Jahh és online lehetõség sem lenne rossz. Ahol egymás ellen kellene "harcolni" céget fejleszteni stb stb...
Szóval ha jó ötletnek tartjátok leírhatnátok ezeket nekik..
Vélemény?😊
Downhill!!
|-| Intel Core i5-3570K |-| Asus P8Z77-V |-| Sapphire Radeon HD 7850 2GB OC |-| Corsair Vengeance 8GB 1600MHz DDR3 |-| TÁP: FSP Aurum Gold 700W |-| SSD: Samsung 830 64GB |-| HDD: WDC 1,5 TB |-|
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
www.smart-bus.hu
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Pár szép van, de GLS-es tanker, meg a tisztafehér ponyvás kamionok elég ramatyok!
Þór vígi þessi rúnar
"Nulla tenaci invia est via"

"Nulla tenaci invia est via"

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nekem is kiírja hogy szintet lépett, de az értékelést nem tudom mi alapján írja.
Elõször nálam is 1.7 volt utána felugrott 2.5-re most meg 3.3.
A másik sofõr most 4.2, de alapból 2.5 volt.