52658
-
krisztian1329 #23132 Kaphatnék egy termékkulcsot ami 1.3.0-hoz működik!
Előre is köszönöm! -
#23131 hd felbontásban nagyon szép volt eddig és láthato is
-
#23130 ha hátrébb viszed a kamerát, akkor hogy látnád a digitális kijelzőket ? még az alap kamerával is olvashatatlan :D -
#23129 Köszi ezt én is megtaláltam!Belsö nézetből a kamerát hátráb szeretném tenni edig muködött a mod mostmár nem!!!!Ez kellene meg a VOLVO ban digitális km kijelzö!! -
#23128 "Összegyűjtöttem pár fontosabb módot, amik működnek az 1.3-as frissítéssel és várhatóan a későbbiekben se lesz gond velük. Mindegyik mód egyesével tesztelve és összeillesztve, hogy tökéletesen működjenek.
A felhasznált módok egy csomagba gyűjtve:
- Realistic Physics Mod v1.7 Update for ETS2 v1.3 - Készítő: Oscar Lee
(billegő fülke, mozgó felfüggesztés, stb.)
- headlight - Készítő: sten1467
(javítja a lámpaburákat, Volvo lámpajavítás kivéve)
- Trailer Skin Pack v1.3 - Készítő: satan19990
(a vontatmányok textúráját cseréli ki valódi céglogósra, az 1.4-es verzióból néhány apróbb részlet átvéve)
- Real Company v1.3 - Készítő: satan19990
(a vontatmányokhoz való céglogók az épületekre, Skoda gyártáblák hozzáadva)
- Lone heavy duty equipment - Készítő: lonestranger
(a munkagépekre eredeti festés, logók)
- Real Tire - Készítő: Andrey_Hard
(valódi gumi márkákra és típusokra cseréli a vontatók és vontatmányok gumijait)
- Mercedes-Benz Logo Mod 1.3.0 - Készítő: Letsqond
- real AI vehicles logos - Készítő: Srele
(valódi márkajelzéseket rak az autókra)
- valódi európai benzinkutak - Készítő: Golfin
(Aral, LukOil, Esso, Shell, OMV, BP, Agip, EuroOil, Total)
letöltés" -
#23127 Valaki tud modokat a 1.3.0-s verzióra?
-
#23126 valaki tudna segíteni?
-
#23125 ohh, akkor nekem is csúszott. -
#23124 persze, megy pm :) -
Rollerboy94 #23123 idén januártól már nem 18 a C korhatár ha nem 25 :/ így kicsit csúszik a kamionos jövőm :D de ugyan ugy ugrott fel fel a C+E is :/
-
tomi0113 #23122 Én is kaphatnék egy linket róla?:D -
#23121 Olyan módot tud valaki linkelni, ami több motort ad a kamionokhoz? 510LE-s a max a DAF-nál, ez az én problémám:D -
zorba3333 #23120 Úgy néz ki sikerült megoldást találni az 1.3 frissítés telepítése utáni problémára.
Többen írtátok, hogy a patch telepítése után ismét "zöldfülű" szintről kellett kezdeni a játékot.
A hibát egy elírás okozza. Az előző verzióban (1.2.5.1) a mentéseket egy profile nevű mappába mentette a játék, viszont az 1.3 már profiles nevű mappába ment, ráadásul két helyre. A probléma az "s" betű a mappa végén.
Akinek van előző verziós mentése, az írja felül a frissítés utáni profiles, és profiles (1.3.0)bak mappákban lévő mentéseket, majd indítsa a játékot.
A játék indítása után, a vezetés előtt készíteni kell a meglévő (régi) mellé egy új profilt, és el kell menteni.
Ezt követően a játék újraindításakor már két profilt ajánl fel a játék. Egyik a régi, a másik pedig a frissen készített.
Nincs más teendő, mint a régi profilt kiválasztani, és indítani a játékot. Gond nélkül folytatja onnan ahonnan az előzőt abbahagytuk.
FONTOS: Nem lehet olyan mentett profillal felülírni az újat, ami az 1.3 verzióval nem kompatibilis modokat tartalmaz a mentés során.
Mielőtt bárki felülír bármit, javaslom a biztonsági másolat készítését.
MOD-ok nélkül kell a leírtakat megcsinálni, tehát a mod mappának üresnek kell lennie! -
#23119 Szia! Igen érdekes , amit írtál, mert nekem legalább 20 mód van a játékban és csak az" erős fék" mód nem tetszik az 1.3 -as pachnek, de amint kivettem a többivel simán és sokkal jobban megy mint régebben! És mivel ez a javítás tartalmaz fékerő szabályzót, tök jó minden! Pedig úgy tudom, hogy a játékunk egy helyről való! Azt hiszem, hogy nem mindegy, hogy milyen az operációs rendszer! Én a tizenhetes szintig jutottam el és maradt minden ugyan úgy! Igazán érdekes , nem ? Üdv. -
#23118 de ez scania és scania mód akkor mi lehet a gond? -
#23117 örülök ha tetszik
hetek óta bővítgetem a kis csomagot, most hogy kijött az 1.3, néhány dolgot megkellet piszkálni benne, hogy működjön most is, de szerintem megérte
azt adja hozzá ez a mód, amit a fejlesztők szerettek volna, csak nem tehették meg liszensz hiányok miatt :D
#23097: ott van pár hsz-el a kommented alatt :D -
#23116 Nemtetszik a volvonak a modod. Nekem ugyanez van a Renault Magnumomnál.. -
Bal0924 #23115 Csak rontottak ezzel a patch-el...
-F1-re állandóan előjön az útinfó, ha átlátszóra állítom, akkor is előjön a keretje is. És nemtudom kitől jött a bevételem, mert nemmutatja..
- Most elvittem 1 fuvart. mikor leadtam nem a menü jött hanem a kamion..(valakinek talán jó, nekem nem)
- A többire még rátalálok mit rontottak el... :S
Azért a bank tetszik. Hitelek:10, 50, 100, 400 ezreket vehetek fel.
Jó lett volna ha kibővítik a térképet. -
#23114 helló új szerelvényem és abban tudnátok segiteni hogy ez mért van ?
-
#23113 Ilyen sokat kell? C+E-t akarok, hogy ilyen nyergest is tudjak vezetni. Nem 21-től lehet kezdeni? -
#23112 Tartós fék, lejtőn bekapcsolod és eláltal kíméled az üzemifék berendezést. -
Bal0924 #23111 Szép, köszi! -
fs9pilot #23110 A retarderek célja, hogy a gépkocsivezető választhassa meg azt fékezési fokozatot,amely a forgalom üteméhez való alkalmazkodáshoz, vagy a jármű megállításához a legmegfelelőbb. A retarder fékhatását, a lassítási folyamat közben lehet fokozni, vagy mérsékelni. Tehát hogy ha fékezel, akkor rásegít a retarder is, puhább lesz a fékezés, de fékerő nem vész kárba, ugyanolyan effektív lesz, mint ha sima féket használna a kamion.
A beállítások menüben találsz is egy "Retarder erősítése / csökkentése" - részt. Miközben fékezel, itt tudod állítani a retarder erejét. Természetesen ha fékezel, és növeled, utána vissza kell venni, különben megállsz és nem mész sehová, amíg nem "kapcsolod ki". :) -
Bal0924 #23109 Kösz, a szót kitaláltam, de a jelentését nem. -
rarma #23108 amikor letöltöd a kiegészitőtt, kicsomagolod 1x , és csakis az .scs fájl végződésü fájlokat teszed be a mód mappába. -
rarma #23107 automata késleltetés -
Rollerboy94 #23106 Retarder egy fékrásegítés én lejtön szoktam használni hogy tartsa a 97 tempót -
rarma #23105 A tandem Volvo-t innen letudod tölteni, nem prémiumos, azt nem tudom melyik helyett teszi be a játékba, de talán lehet ugyan oda , volvo-ba.
http://www.tusfiles.net/6am9ycnx6ilx
A scania letölteni katt a kis dobozra, beírod a betüket, alatta sárga gomb .
http://www.uloz.to/xruk8mh/scania-r440-tandem-vlek-rar -
Bal0924 #23104 Mi ez az 'Amutomata retarder"?
Mit csinál? -
Rollerboy94 #23103 nekem a Scani nem jött be azt nem is próbáltam ki, viszont a Volvo 1.2.5.1-be tökéletes volt
meg hagy dicsekedjek hogy ma megszeretem B-kategóriás jogosítványomat :D már csak 6 év és jöhet a C xD -
#23102 Továbbá a VOLVO:"Ezt a fájlt csak SpeedyShare Prémium számlával lehet letölteni." -
#23101 Köszönöm
Ezeket hogy tudom berakni/megtalálni/megnyitni/használni?
Mert vagy nem jól rakom be vagy nem tudom hol találom a játékban. -
szgabe #23100 Gratula a a packhoz SZABInak! Csak 1 kérdésem lenne. Ezek a modok működnek az 1.2.5.1.-es verzióval is, mert a physics mod 1.7-re kíváncsi lennék, de még nem merem feltenni az 1.3-as patch-et? -
Rollerboy94 #23099 parancsolj
Volvo
http://ets2.lt/en/volvo-tandem-with-trailer/
Scania
http://ets2.lt/en/scania-r440-tandem/ -
#23098 És valamiylen TANDEM gép pótkocsival együtt. -
Rollerboy94 #23097 Hello
felraktam 1.3.0 verziót azóta nem jó a real logo -.- ez mercinél idegesít csak és új profilt kellet kezdenem mert a régi kifagyott -.- meg egy real light modot nem tud valaki 1.3.0-hoz ?? -
#23096 Van már valami olyan map amiben szinte csak 2sávos utak vannak? -
Bal0924 #23095 Köszi az összeállítást!
Nekem eddig bevált! -
#23094 Hasonló nálam is csak én ha kiveszem a trailers pack-ot akkor betölt más pótkocsi pack al nem... -
rarma #23093 Na én is feltettem az új 1.3.0. patch-t .
Első tapasztalatt , hogy nem folytatható tovább azzal a profilal amivel eddig játszottam, mert mikor vissza betettem teljesen elöről kezdte 2000 euróról és zöldfülüként.
A másik az eddig a 1.2.5.1 -es verzióban benne lévő módok, itt a sima módokra utalok, nem a tuningokra , egyátalán egyet sem fogad el !!!! Lefagy vele .
De ha tök üres a mód mappa akkor simán hiba nélkül betölt .
Patch feltelepítés után elindítva a játékot, kérte a játék hogy ellenőrzöm-e a termékkulcs valódiságát, ezt megtettem és leellenőrizve sikerült.
Úgy látom ami eddig 1.2.5.1-es verzióba volt pótkocsi stb... ezek már nem lesznek jók bele , mert lefagy vele, tehát most várni kellesz elég sokat hogy újra konvertálják vagy mit tudom én , mindent hogy újra tudjál , jópár dolgot használni.