52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • tomi161996
    helló valaki tudna nekem linkelni egy új kögel pótkocsit ?
  • gomze
    Most ezzel tolom 60.000 km után.

• Man19
    pl: Truckers Map, EKAD Map v 5.6
    http://ets2.lt/en/category/maps/
  • Ricsi234
    Szegény Pavel,még nyugodtan se bír WC-zni
  • Man19
    Annak mi értelme, hogy a feltöltött mapokat lejelszavazzák???
  • Man19
    3.0-val működő képarány javító módról senki nem tud semmit azóta???
  • Gis80s
    Sziasztok!

Feltettem az új patchet, viszont a mentett játékom nem onnan folytatódik, ahol abbahagytam. Volt már valakinek ilyen gondja? Érdekelne a megoldás :) Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni! (eredeti cd-m van, nem letöltött gém)
  • DANIELTRUCKER
    A végén besírtam a röhögéstől!!!
  • Gázfröccs
    Akk nagy valószínűséggel buszos lesz a következő game!!!!!!!!!
  • 0Diaz0
    Ohh,ez buszos..
  • 0Diaz0
    Az SCS már megint felvenni volt....
  • rarma
    Szerintem újra kell telepíteni a ets2-öt és utána a 1.2.5.1. patch-t , mert valószínü azért nem működik tökéletesen , mert elözőleg felülírtad az új patch-el, és ki tudja mit hova frissített.
    A módban, a módok azok maradhatnak azok elvileg ugyanúgy működnie kell, mert elözőleg is az volt benne, írásod szerint.
  • Gázfröccs
    Köszi a skint! Most is azzal tolom! Tudom hogy ilyen de azért úgy se lenne rossz!
  • Szabi #23201
    pedig az igazi is ilyen :p
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Valaki tud olyan modot mondani, amiben a Scania hűtőrácsa fekete lesz?
    Mert ez a szürke annyira nem tetszik!!
  • wollnerd #23199
    B*szott nagy volt a köd....

• Szabi #23198
  • Luspy
    Nálam a Volvo-nál is hasonló volt, valami mod lehet a hibás mert mi után ki dobáltam mindent jó lett.
  • maujuri #23196
    Jól mondod, a cabin physics mod okozza a hibát, én is hiányolom, de sajnos ki kellett vennem a listából. Remélem lesz működö változat.
  • Lack
    1.3.1-et használok, és nem nyavajgok, szerintem a véleményemet és a tapasztalatomat megoszthatom azért van ez a qrva fórum (még mielőtt a többi beszólogató is előmászna)

Azóta utána néztem és a pitch cabin physics okozta a hibát.
  • WinStar
    töltsd le az 1.3.1-et nyavajgás helyett.
    Ha ennyire kellenek a modok akkor azt használd!
    Direkt azért jött ki az a patch hogy aki modokat akar beletenni és használni is akarja akkor az az 1.3.1-es patchet tölse le!!!
  • Szabi #23193
    DFGT-m van és 1.3.1s-em, de nem csinál ilyet nálam
  • Lack
    Kormánnyal játszok (Logi DFGT) ha elkezdek tolatni, hiába nyomom a féket, tovább gurul hátra a kamion kb. 4-5 km/h sebességgel, nem tudom megfékezni, csak akkor áll meg, ha akadálynak ütközik, utána már ki tudom venni hátramenetből és el tudok indulni vele. Amint ismét tolatok ugyanez a hiba. Valaki találkozott már ilyen hibával? (1.3.1 patch óta, korábban nem volt ilyen gond)
  • sewy21
    tiszteletem! olyan problémám van, hogy felpatcheltem a játékot, de kb az első fuvar után azt gondoltam hogy jobb volt 1.2.5.1-el, ezért töröltem a játékot(csak a játékot, a dokumentumban megmaradtak a profil és modos cuccok), ugyan úgy visszapatcheltem 1.2.5.1-re és nem akar elindulni a játék...vki tapasztalt hasonlót? vagy esetleg egy ötlet, hogy mi lehet a probléma?
  • gordon 24
    Pont ezt akartam kérdezni:)
  • Man19
    3.0-nál nem működik már nálam a képarány javító mód, valaki járt már hasonlóan, és tud megoldást???
  • Lack
    Nem maga a javítás a baj, hanem ahogy "viselkedik" a modokkal, + ahogy a modok viszonyulnak egymáshoz (kiütik egymást, felülírják egymást, kissé kaotikus, stb.). Régebben skineztem + modelleztem 18WOS PTTM-hez, na az egy álom volt ehhez a "szar"-hoz képest.

Most nem a játékot szidom, hanem azt ahogy moddolható.
  • rarma
    Holnapi fuvar .

• Szabi #23186
    jaja, idióta fejlesztők hogy mernek javítást kiadni
  • Lack
    Én elkiabáltam. Azóta már totál szétakadt a játék. Most gyomlálom a modokat még egy darabig, de ha jobban felidegesít, megy vissza az 1.2.5.1 + az összes cuccomat lementettem (szerencsére). Tiszta szopás, mikor az ember belövi a modokat, testreszab mindent magának, erre jön egy javítás ami szétcseszi az egészet.
  • sempi601
    Sziasztok! Van egy hülye kérdésem. A retardert hogy tudom használni? A beállításokban már beraktam két kormánygombra a retarder növelést és csökkentést, de nem csinál semmit. Kell azt valamivel valahol aktiválni? Egyedül a valós mod van berakva, ami működik 1.3-al.
  • Csabi2007
    Engem is teljesen elkerült! De jobb is mert ha elvesztek volna a mentéseim vagy fagyott volna én agyfaszt kapok az tuti:D Allergiás vagyok az ilyenekre:D
  • Lack
    Úgy látszik én azon szerencsések közé tartozok, akiket elkerült az 1.3.0 patch mizéria.

Nem vettem ki modot (43 db van bent), nem csináltam semmit, csak 1.2.5.1-re feltoltam az 1.3.1 javítást.

A játék ellenőrízte a liszensz kulcsot, utána simán ment tovább, semmi baja nincs.
  • krisztian1329
    A magyar térkép mikor jelenik meg?
  • TaRka0107

Hungarykum: Értem, köszi.
  • Hungarykum
    Ezt én is észrevettem, de ezt a Mercedes Real logo mód (interior része) okozza. Ha kiveszed jó lesz.
    Kipróbáltam korábban csinált Real Logo mód (merci interior részével), de ugyan ilyen lett. 1.2.5 verzióban jó volt, de 1.3.0-nál ezt csinálja.
  • Szabi #23178
    ne nézegesd
  • TaRka0107
    Bal oldali bajuszkapcsoló bugra van valami megoldás?
  • fs9pilot
    Hát neki fent van, nem hiába kellene neki gondolom 1.3-hoz.
    :)
  • Stig95
    Csak ha fent van az 1.3