52658
-
#23214 helló valaki tudna nekem linkelni egy új kögel pótkocsit ? -
#23213 Most ezzel tolom 60.000 km után.
-
Man19 #23212 pl: Truckers Map, EKAD Map v 5.6
http://ets2.lt/en/category/maps/ -
#23211 Szegény Pavel,még nyugodtan se bír WC-zni -
Man19 #23210 Annak mi értelme, hogy a feltöltött mapokat lejelszavazzák??? -
Man19 #23209 3.0-val működő képarány javító módról senki nem tud semmit azóta??? -
#23208 Sziasztok!
Feltettem az új patchet, viszont a mentett játékom nem onnan folytatódik, ahol abbahagytam. Volt már valakinek ilyen gondja? Érdekelne a megoldás :) Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni! (eredeti cd-m van, nem letöltött gém) -
DANIELTRUCKER #23207 A végén besírtam a röhögéstől!!! -
Gázfröccs #23206 Akk nagy valószínűséggel buszos lesz a következő game!!!!!!!!! -
#23205 Ohh,ez buszos.. -
#23204 Az SCS már megint felvenni volt....
-
rarma #23203 Szerintem újra kell telepíteni a ets2-öt és utána a 1.2.5.1. patch-t , mert valószínü azért nem működik tökéletesen , mert elözőleg felülírtad az új patch-el, és ki tudja mit hova frissített.
A módban, a módok azok maradhatnak azok elvileg ugyanúgy működnie kell, mert elözőleg is az volt benne, írásod szerint. -
Gázfröccs #23202 Köszi a skint! Most is azzal tolom! Tudom hogy ilyen de azért úgy se lenne rossz! -
#23201 pedig az igazi is ilyen :p
-
Gázfröccs #23200 Sziasztok!
Valaki tud olyan modot mondani, amiben a Scania hűtőrácsa fekete lesz?
Mert ez a szürke annyira nem tetszik!! -
#23199 B*szott nagy volt a köd....
-
#23198 -
#23197 Nálam a Volvo-nál is hasonló volt, valami mod lehet a hibás mert mi után ki dobáltam mindent jó lett. -
#23196 Jól mondod, a cabin physics mod okozza a hibát, én is hiányolom, de sajnos ki kellett vennem a listából. Remélem lesz működö változat. -
Lack #23195 1.3.1-et használok, és nem nyavajgok, szerintem a véleményemet és a tapasztalatomat megoszthatom azért van ez a qrva fórum (még mielőtt a többi beszólogató is előmászna)
Azóta utána néztem és a pitch cabin physics okozta a hibát. -
WinStar #23194 töltsd le az 1.3.1-et nyavajgás helyett.
Ha ennyire kellenek a modok akkor azt használd!
Direkt azért jött ki az a patch hogy aki modokat akar beletenni és használni is akarja akkor az az 1.3.1-es patchet tölse le!!! -
#23193 DFGT-m van és 1.3.1s-em, de nem csinál ilyet nálam -
Lack #23192 Kormánnyal játszok (Logi DFGT) ha elkezdek tolatni, hiába nyomom a féket, tovább gurul hátra a kamion kb. 4-5 km/h sebességgel, nem tudom megfékezni, csak akkor áll meg, ha akadálynak ütközik, utána már ki tudom venni hátramenetből és el tudok indulni vele. Amint ismét tolatok ugyanez a hiba. Valaki találkozott már ilyen hibával? (1.3.1 patch óta, korábban nem volt ilyen gond) -
sewy21 #23191 tiszteletem! olyan problémám van, hogy felpatcheltem a játékot, de kb az első fuvar után azt gondoltam hogy jobb volt 1.2.5.1-el, ezért töröltem a játékot(csak a játékot, a dokumentumban megmaradtak a profil és modos cuccok), ugyan úgy visszapatcheltem 1.2.5.1-re és nem akar elindulni a játék...vki tapasztalt hasonlót? vagy esetleg egy ötlet, hogy mi lehet a probléma? -
#23190 Pont ezt akartam kérdezni:) -
Man19 #23189 3.0-nál nem működik már nálam a képarány javító mód, valaki járt már hasonlóan, és tud megoldást??? -
Lack #23188 Nem maga a javítás a baj, hanem ahogy "viselkedik" a modokkal, + ahogy a modok viszonyulnak egymáshoz (kiütik egymást, felülírják egymást, kissé kaotikus, stb.). Régebben skineztem + modelleztem 18WOS PTTM-hez, na az egy álom volt ehhez a "szar"-hoz képest.
Most nem a játékot szidom, hanem azt ahogy moddolható. -
rarma #23187 Holnapi fuvar .
-
#23186 jaja, idióta fejlesztők hogy mernek javítást kiadni -
Lack #23185 Én elkiabáltam. Azóta már totál szétakadt a játék. Most gyomlálom a modokat még egy darabig, de ha jobban felidegesít, megy vissza az 1.2.5.1 + az összes cuccomat lementettem (szerencsére). Tiszta szopás, mikor az ember belövi a modokat, testreszab mindent magának, erre jön egy javítás ami szétcseszi az egészet. -
sempi601 #23184 Sziasztok! Van egy hülye kérdésem. A retardert hogy tudom használni? A beállításokban már beraktam két kormánygombra a retarder növelést és csökkentést, de nem csinál semmit. Kell azt valamivel valahol aktiválni? Egyedül a valós mod van berakva, ami működik 1.3-al. -
Csabi2007 #23183 Engem is teljesen elkerült! De jobb is mert ha elvesztek volna a mentéseim vagy fagyott volna én agyfaszt kapok az tuti:D Allergiás vagyok az ilyenekre:D -
Lack #23182 Úgy látszik én azon szerencsések közé tartozok, akiket elkerült az 1.3.0 patch mizéria.
Nem vettem ki modot (43 db van bent), nem csináltam semmit, csak 1.2.5.1-re feltoltam az 1.3.1 javítást.
A játék ellenőrízte a liszensz kulcsot, utána simán ment tovább, semmi baja nincs. -
krisztian1329 #23181 A magyar térkép mikor jelenik meg? -
Hungarykum: Értem, köszi. -
Hungarykum #23179 Ezt én is észrevettem, de ezt a Mercedes Real logo mód (interior része) okozza. Ha kiveszed jó lesz.
Kipróbáltam korábban csinált Real Logo mód (merci interior részével), de ugyan ilyen lett. 1.2.5 verzióban jó volt, de 1.3.0-nál ezt csinálja. -
#23178 ne nézegesd -
#23177 Bal oldali bajuszkapcsoló bugra van valami megoldás?
-
fs9pilot #23176 Hát neki fent van, nem hiába kellene neki gondolom 1.3-hoz.
:) -
#23175 Csak ha fent van az 1.3