52658
-
Mandoki72 #23414 Probléma megoldva ! -
Mandoki72 #23413 Szép estét mindenkinek ![IMG][/IMG] -
fagy53 #23412 Na igen, de nem is azt látja a tükörben amit én! Kicsit más ez a játék mint a valóság, nehezebb...
A valóságban nem okoz a műszereket leolvasni, itt igen. Nyilván torzít a valós tükör, de nem ennyire mint itt a játékban. Ezzel együtt jó szórakozás, szerethető szimulátor az ETS2 és amit sokan nem tudnak, hogy tanulni is lehet vele, belőle... -
#23411 Szép napot mindenkinek!!!
[IMG][/IMG] -
Hippo0315 #23410 Segítséget szeretnék kérni, régen játszottam ETS2-vel Win7-en, most Win8 64 biten újra kezdtem a játékot, de nem működnek a mod könyvtárba másolt dolgok, ilyenek a logo, no speedlimit, stb.
Mi lehet az oka? Miként tudom ezeket működésre bírni?
ui.: jogtiszta a Win8 és az ETS 2 is -
Senkijj #23409 Nem tudjátok, meg tudom valahol nézni a kamionok tulajdonságait? tehát pl. nincs egy lista, ami írja, hogy egyes kamionoknak mennyi LE-jük van, mekkora a tömegük, stb? -
Mandoki72 #23408 Én úgy gondoltam hogy a ETS 2 játékkal kapcsolatos képeket itt fel lehetne rakni ,vagy lefagyna a chat tőle? -
TerDikDev #23407 A debug camera mozgását le lehet lassítani? -
rarma #23406 én ezt használom képfeltöltésnek.
EZT
aztán pedig ami EZEN KÉPEN LÁTHATÓ kijelölöd és beteszed az írásodhoz. -
#23405 köszike -
#23404 -
Pelsodriver #23403 Szerintem még sehonnan. A videó végén febr. 22 . az ígért dátum. Jónak tűnik, de én a magyar mapokat jobban várom, azt is, amelyet január eleje óta ígérnek, meg azt is, amelyről annyi ígéretes videót láttunk karácsony környékén, de kétkedve hittük, hogy megvalósítható. Igazunk lehetett... -
vajo #23402 A valóságba se száll helikopterre a sofőr, hogy beálljon. :) -
#23401 szia
Honnan lehet letölteni ezt a mapot? -
TerDikDev #23400 szerintem jó map lesz
-
razor1997 #23399 Az "A" és "B" tengelynél eltörtek a laprugók cuppántjai, a "C" tengelyen pedig kivan a V panhard. :D
Viccet félretéve fogalmam sincs. -
TerDikDev #23398 amúgy egy-két modnál, mint pl. a Volvo FH12 és FH 440 amit Dejv csinált miért nem jó helyen van a kerék?mod hibája?
-
TerDikDev #23397 na lehet utánozni
az Axor 12 sebességes váltójában az R4 (nem így írja ki,negyedik sebesség hátrafelé azthiszem) kicsit (vagyis nem kicsit) érdekes.padlón 50 körül megy,(szekvenciális váltóval tolom) és nyomom az S-t hogy fékezzek még tovább gyorsul..elértem ezt is , leállított motorral kicsit összetört kamionnal hátrafelé 227 km/h.
-
Mandoki72 #23396 Küldés előtt
Képfeltöltés:
Feltöltési információk:
JPG, PNG, vagy GIF típusú képet lehet feltölteni
A maximális fájlméret:
- 200 Kbyte a VIP felhasználóknak
- 20 Kbyte a VIP joggal nem rendelkezőknek
A fájlnév nem tartalmazhat ékezetes és speciális karaktert
A rendszer a fájlnevekben megkülönbözteti a kis és nagybetűt
Küldés után
A feltöltendő kép maximális mérete 20 Kbyte!
[Új feltöltés] [Feltöltött fájlok]
és nem küldi
pedig válaszra nyomtam -
WinStar #23395 válasz gombot használd -
Gázfröccs #23394 Sziasztok!
Gondolkodóra vettem h patchelem a játékot 1.3.1-re! Mennyi igazság van abban h újrakezdi a játékot?
Ezekkel a modokkal működne?
Real Company v1.3
Skin Pack v1.3 (trailerre)
Daf alcoa wheel 50k
no speed limit
Paintjob Bartvan Ham v3.0
Real Logos v0.5 beta (gondolom ezt ki kell szedni a licenszek miatt)
scania dark diamond (skin)
Scritta Mascherina S-U-P-E-R Con Luci Pi¦ Paraspruzzi Stiholt By Alang7
zGPS - Mercedes Actros
Most jelen pillanatba 1.1.3-as a játékom!
Előre is köszi: Gázfröccs -
Mandoki72 #23393 Lehet hogy egy kamiont kicseréltél másikra és ha változtattál rajta,és kivetted a változtató scs fáljt akkor
nálam csinált ilyet, másik festéssel,ha ez a baj akkor fesd vissza gyári szinre és utánna hátha nem csinál
ilyet. -
szabolcse12 #23392 sziasztok
nekem az van hogy eddig minden rendben ment 20-as szintnél vagyok és egyszer csak mikor betöltené a profilomat akkor kikapcsol most mar nem is tudok gamelni. kivettem a modokat ugy se megy de ha kiveszem a mentéseket akkor tökéletesen fut -
Mandoki72 #23391 Hali mindenkinek.Hogy lehet berakni ilyen nagy képet amikor nekem a 197 Kbytes képet nem engedi
a Schenkeres meg 670 Kbytes .Mert megosztanám veletek a Skinezett cuccaimat ,de azt se tudom
fájl hogy lehetne feltölteni? -
Alias Pingvin #23390 Jó reggelt!Azt szeretném megkérdezni,hogy a játékba nincsen tandem?? -
#23389 Szép jó estét!!! :-)
[IMG][/IMG] -
#23388 Estét! :)
-
fagy53 #23387 Ezt a felsőnézetes tolatást nem tudom igazán kárhoztatni, mert éjszaka, esőben én is így teszem a helyére a pótot. Szinte semmit nem lehet látni ilyenkor a tükrökben, már gondoltam rá, hogy megváltoztatom a tükrök látószögét, de sajnos ingyen ebéd itt sincs.... -
#23386 kormányrángatás, civil tologatás, videó nagyrészében felsőnézetben tolatás :D -
vajo #23385 Attól még lehet igényes munkát csinálni. Meg a videó alá valami zenét bevágni, hogy az ember ne unja meg 30 másodperc után. Mert nincsen izomgéped, még nem kell összegányolt munkákkal villogni. Ráadásul a videó végén az a sustorgás eléggé egy bekapcsolva maradt mikrofon gyanúját kelti azokban, akik elbírtak jutni addig. Egy ilyen videónak negatív hatása van. De ez már marketing és off lenne :) -
Ritt2000 #23384 hanem akkor mire? -
#23383 nem a képminőségre gondoltam, sőt még nem is az akadozásokra :D
ja és amúgy saját fizetésből van a gépem utolsó csavarja is ;) -
Ritt2000 #23382 nyugi a végén ugy is lesz átjavítás -
Ritt2000 #23381 nem vagyok gazdag modern gépet vegyek mint ahogy egyeseknek az apuci anyuci megveszi. -
WinStar #23380 mindegyikből 1 van,kivéve renault,mert abból van premium meg magnum -
Bal0924 #23379 A Scania-ból csak 1 fajta kamion van a játékban?
Van valahol egy lista hogy mennyi fajta kamion van a játékban? -
#23378 Kegyetlen az élet. -
zsOoCaa #23377 sajnálatos hír, pedig mennyivel jobban dübörögne a biznisz :)
bezzeg amikor én voltam zöldfülű akkor ha jól emlékszem nekem diktáltak
na mindegy
kösz -
fs9pilot #23376 Nincs ilyen lehetőség benne... Csak a képzésüket tudod változtatni, hogy mire költsék a tapasztalati pontukat. De fuvarokat maguktól keresnek. -
zsOoCaa #23375 Az amúgy hh nincs benne a játékban, hogy ha nekem vannak sofőrjeim, akkor mint főnök, én mondhassam meg nekik, hogy mit és hova szállítsanak? vagy nagyobb fokozatban lesz már erre lehetőségem? mert ha jól emlékszem valamely kamion szimulátorban volt ilyen, hogy én jelöltem ki számukra, hogy mit fuvarozzanak