Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legjobb kamion az Actros<#wink>
Krisztiam
nekem most egy 420 lóerõs Scániám van, de a bányából felfelé a lejtõn megállt 😄
alig bírtam felmenni 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

amúgy a Renault magnumnál nem nagyon lehet látni a digitális kijelzön a számokat pl.: hogy mennyi km-re elég az üzemanyag.Ezt nem lehet valahogy javítani?

Tikal
xbox 360 controller

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

nico79
C:\Documents and Settings\Felhasználonév\Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2\save

Ott megtalálod a mentésedet és kimásolod.Mikor vissza telepíted akkor oda vissza másolod.

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

Krisztiam
jaja én is a Volvo-ra tippelek az 750 lovas 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Szabi84
sok típust nem probaltam de nekem a volvo nagyon jól irányíthatónak tûnik, és erõs is, asszem a legerõsebb.

Játszik valaki gamepaddal?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Krisztiam
szerintetek melyik a legjobb kamion a játékban? volvo? scania? daf? man?

Honnan lehet letölteni? Linkeld be légyszíves. Köszi😊

Sziasztok!! Gond van a kamionom festésével, és javasoltátok hogy telepitsem újra.. de a mentéseimet nem szeretném elveszíteni... hogy csináljam h ne vesszen el??? Köszönöm
Tikal
Kulturált országokban ezt így viszik, nem? 😊
Ez gondolom a magyarországi térképhez készül, mert ilyet nyugaton nem sok helyen látsz 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

gumikacsa
A jobb oldali telefon kábel.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Sziasztok! Gondoltam en is hozza jarulok a forum szinvonalahoz 1 keppel. Irany Metz!

gumikacsa
Hát õõõõ. Köszi ezt a kis szösszenetet, de ha kimondottan nekem szántad, akkor feleslegesen gépeltél ennyit.

Azt hiszem, eléggé ismerem az Scs játékait. a Hardt Truck 18 wheels of steel óta játszom, és már azt is modoltam, igaz abban még csak skinezni lehetett. Az igazi moddolás a pttm-el kezdõdött, ahol már modelleket is lehetett bepakolni. Talán nem túlzok, ha azt mondom, hogy az elsõ igazán EU-s pótkocsi tõlem jelent meg a játékhoz, és az elsõ Magnum is (ami európai kamionok közt is az elsõk között volt, igaz, ennek csak a konvertálását végeztem én).
Az ets-be is raktam pár pótot, csak ezek egy része már meg sem jelent a neten, a galériámban akad 1-2 kép.
Térkép módot, és tereptárgyat is készítettem több játékhoz is.

Így azt hiszem, elég jól ismerem a játékot, és a moddolhatóságát.

Ja, és ha nem is sokat, de kamionoztam én is.

Béke!

zoliii
Hogy lehet megcsinálni, hogy a Class FM szóljon, játék közben?

Krisztiam
én dolgozok és saját magam veszem meg a játékot, senki nem ad rá pénzt.. és meggondolom, hogy mit veszek meg, 10 ezreket nem fogok játékra költeni csak ami olyan, pl AC3 😄

SimaSuna
egy kicsivel többet 😊
de 3-4 havonta van lehetõség a spórolt pénzbõl picit költeni.
pl tavaly egész évben a WTCC-re gyûjtöttem. meg is érte, mert M.Norbival közöskép összejött.
idén szintén arra 😊
de ne offloljunk 😊

a smoke mod nekem még mindig hiányzik 😊
Tikal
mindkét oldalon? ne mááá 😊

Folytatódik a villamosítás! (W.I.P.) <#bohoc>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Biztos vagyok benne, hogy nem havi 70-et keresel.

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

SimaSuna
sajnálom személyedet, hogy megpróbálsz a Warez mellett kiállni.
26vagyok, 4éve dolgozom...családi házat tartok fent EGYEDÜL.
ha nem rögtön, de igyekeztem minden olyan dolgot megvásárolni ami kellhet.
Race07, iRacing, GTR2, BF sorozat...

továbbá, hogy a moddolás és a warez NEM UGYAN AZ! 😊
ezt jegyezd meg 😊
Batmanci
Ne ijesztgesd 'má szegényeket! 😊
A modok között csak nagyon kevés "rossz" van.
Nyilván, ha fel teszel két gumi modot, akkor azok ütni fogják egymást, de ilyen esetben berakja az eredetit.
A térkép modok, amibõl igencsak kevés van, egyik sem mûködik, ill. mûködik, csak egy idõ után nem lesz fuvarod, Mivel a modba nem kerülnek bele a navigációs információk.
A lényeg; tudd, hogy melyik mod micsoda és mit mûvel. Egyszer már felraktam egy mod-csomagot, ami kipróbált, tökéletesen mûködõ kiegészítõket tartalmazott - ne kérd, hogy tegyem fel újra, mert már töröltem -. Jelenleg, 35 moddal fut a játék tökéletesen, hiba nélkül, + az FXAA. Nekem nem lépked ki, nincs olyan, hogy nem indul. Viszont, elképesztõen gyönyörû.
Csak néhány példa: Valós sebességû AI a kiskocsikra, (ettõl ahol lehet, mint a mérgezett egér, meg meg normálisan elõznek, de kimehetsz eléjük index-szel, mert figyel rád és satut is nyom, ha túl gyorsan váltasz ki) A limitet nem törölném ki, mert a kamillák úgy vannak beszerkesztve, hogy a javát simán megelõzöm, amelyiket nem azt meg csak 100-al tudom csak. (Õk is rongyolnak néha). A szkg-t csak akkor elõzheted, ha megy a géped 150-et. Ilyen modom is van, de én nem vágom haza a realitás élményt egy száguldozás reményében. (Arra ott az F1). Ráadásul a borulások, ütközések ebbõl adódóan ugrás szerûen megsokasodnak.😊
Amikor aktív voltam, azokat a kollégákat, akiknek nem volt elég az alap pilács,, meg két szúró, mi lámpabuziknak hívtuk. Nem elég, hogy elcsúfítja a gyönyörû verdák "pofiját", még túl nagy haszna sincs, mert a szúrókkal Clevelandig elvilágítok, alappal, meg profin látok ameddig kell - nem 220 felett -.
Nem vagyok egy képfelrakosgató (Milyen géppel mész, az hagyján, de most megálltam huggyozni, vagy megyek begába... Mindannyian ezt tesszük), de ha lesz gépem esetleg megmutatom.
Természetesen, mindenki azt teszi, és úgy vágja haza a játékát, ahogy akarja. (Vannak már szint és lóvé csítek... Amit akarsz) Nem kívánok, beleszólni hogy ki mit tegyen fel, hogyan játsszon és milyen csalásokkal. Ez csak a saját véleményem. Megfogadod, jó, ha nem... Nem velem szúrsz ki, hanem azzal, aki a tükörbõl bambul rád. 😊
Eksön, Laci.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

gordon 24
Részvétem!😊))

Downhill!!

v43 001
Helló!

Just in time fuvaroknál húzós a határidõ vagy még normál tempóban éppen levihetõ? Mert nekem ott még nincs fejlesztés és ha száguldozni kellene miatta, akkor elöbb a többit fejleszteném maxra. Illetve olvastam, hogy ott 2 szint (az egyik a sürgõs szállítmányok) is van, melyik milyen?

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Már ne is haragudj, de ez miért tartozik ránk? Én se tudnék most játszani a játékkal, mert az elõzõ gépem nem bírta volna el. Elmentem dolgozni -nem a seggem alá tolták- és nini, itt van egy moooondhatni "fullos" gép.
Kellett egy Logitech G25? Elmentem dolgozni. Tõlem bárki jöhet ide, akkor is csak azt mondom, hogy vedd meg.

| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |

Tikal
az összes mod mellett ott a keszito neve, ne izgulj.

a többire nem is reagálnék... elég egyszerûen látod a dolgokat..

gumikacsa
De jó neked. 😊

Én is albiban lakom, csak a fõbérlõ a bank, chf, havi 110,120, havi rezsi 70 télen-nyáron.
Minden itthon fellelhetõ játékom eredeti. Igaz, nincs is sok, de kamionos, buszos, mind megvan.

Sziasztok!

Ez a kérdésem most nem a játékhoz kapcsolódik de remélem tudtok nekem benne segíteni 😄 Szoktam látni hogy videókban vagy képen a bal felsõ sarokban írja hogy videókártyából, prociból stb... hány százalékát használja játék közben. Melyik ez a program?

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro

SimaSuna
milyen festésrõl beszélsz? 😄
magától fog
Hali aki festés át tudja csinálni az nekem privátba legyen szives irja le vagy ide a topikba ..

Elõre is köszöném!
Cujo HuN
ezen már agyaltam én is de végül is jobbról jön,elintéztem magamban ennyivel 😊

most vettem fel az elsõ sofõrömet, hogy kell neki munkát adni?
vagy magától fog fuvart vállalni, vinni?
Szabi84
Én mióta megvan warezzal játszok. És lenne pénzem a játékra, de megszabtam magamnak 10 euros határt ez felett nem veszek játékot, ha steam-en lesz biztosan megveszem. De azzal egyetértek hogy ha engedélyezve lenne a warez , másról sem szolna a topik, mint egyes torrenteknél, hogy lehet elindítani mi a kód stb...

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

gumikacsa
Csak engem zavar, hogy az ilyen lehajtóknál a lehajtókról érkezõnek van elsõbsége?

Itt az AI várt vagy fél percet, amikor nem jött semmi. Már éppen ki akartam kerülni, amikor jött a másik AI, ez meg nekiment...

gordon 24
Szerintem ebbe a ki engedheti meg ki nem, meg hogy kinek rakják a segge alá kinek nem ne menjünk bele.

Én jövõhéten leszek 30. Albiban lakom havi 70, ismerem a közüzemi számlákat havi 20 jön a tél lesz havi 40😊

Az 110. ÉS akkor még nem ettem. Dolgozom és megveszem.

Ennyi.

Ameddig meg csak demóztam, illetve warezzal toltam nem basztattam az embereket, hogy add már oda a kódod.. Egyáltalán hogy lehet ilyen kérdést feltenni? Ha valakinek egy csöpp esze van tudja milyen baromságot kérdez.

Szóval ne csodálkozzon a flegma válaszokon..

Downhill!!

még valami a WAREZ KÓDDAL pedig senki nem ér semmit mert úgy sem fogja engedni hogy játszhass tovább a játékkal valamit az SCS SOFT úgy is letiltja az összes ilyen kódot.

JÁTSZANI CSAK EREDETI KÓDDAL LEHETSÉGES!!!
jah és még sem háborgok hogy a franc és egyebek.....
igen ebben teljes mértékben igazad van én sem tudok tovább játszani mert nincsen kódom hozzá
Ez mind oké amit írsz, de ha nem tudja megvenni akkor ne jöjjön már ide szórakozni hogy adjatok kódot meg a warez hibákra itt keres megoldást... Aki nem tudja megvenni, az szépen otthon játszik ha megfelelõ a netes verziója és nem kezd el felháborodni ha nem megy.
Rarma köszönjük a remek hozzászólásodat csak annyit mondanék hogy én sem vettem meg még és a DEMÓ VÁLTOZATTAL játszottam de mivel egy idõ után ez limitessé változik igy a játék csak akkor adható meg ha van hozzá EREDETI KÓD.
Én egyet nem értek meg nem csak ezen topic-ban, persze más topic-ban is elõfordul ilyen .
Vissza olvasva jópár HSZ -t , hogy vedd meg ! flegma beszólások , hülye , buta , warez , nem warez , és had ne soroljam tovább némelyik ember Hsz-ét , a játékkal kapcsolatbani válaszát .
Az nem warez véletlenül , ha más külföldi esetleg magyar fórumokról leszedett kiegészitõk feltétele ide a topic-ba, engedély nélkül ? .
Valaki meg nem tehet arról , ( gondolom ) hogy olyan családi körülmények közül való , aki a 2012-es életkörülmények között megengedheti magának, hogy a mai világban , 100x megondolja azt az ember mit is vesz meg , egy játékot 6000e ft-ért , és esetleg nem eszik, nem iszik ,vagy nem fizeti ki a család a játék megvétele miatt a közüzemi számlákat sorolhatnám ,mert így rászorúl olyan ember társaink aki nem veheti meg origináltan , hogy annak is örül ha van jópár olyan mûködõ serial szám , és tudd a játékkal õ is játszani .
Persze vannak olyan ember társaink is , akik könyedén beszélnek , akik a mai világban képes kiadni 6000e ft-ot egy játékért , és képes még tán koplalni is csak hogy neki meglegyen a játék origináltan,azoknak szerintem bocs a szóért a segge alá tesznek mindent, hogy csak neki minden jó legyen , de gondolom azzal nem foglalkozik, nem törödik , hogy havonta mennyi pénzt kell kiköhögni közüzemi számlákra , kajára , vártlan esemény bekövetkezése ami pénzbe kerül , stb..
Az ilyen emberek , TISZTELETT A KIVÉTELNEK !!! , azok biztos nem saját maguk dolgoztak meg azért a pénzért , legtöbbje még tán lapátott sem fogott az életébe.

Hunter of Deer
just in time fuvarra erdemes pontot tenni? nekem eddig 1 kivetellel az osszes adr van meg 2 a hosszutavon 1 az ertekes rakomanyon van kiosztva. lvl 9 vagyok meg csak.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Tikal
én meg felvettem 100%ról 200ra és jobban megy 😄

Hali már haladok! Sajnos nincs sok idõm játszani de már a 16-os szinten vagyok!
Gépem
Krisztiam
akkor azért lehet nekem a fizetõ kapuknál ilyen nagy villogó zöld valamik ? <#idiota>

gumikacsa
Annyiban pontosítanám a dolgot, hogy a modok igen is hazavághatják a játékot.
Sok mod már alapból is hibás, emiatt a játék instabil lesz. Fõleg a térképbe belekotorászást nem szereti.
Illetve van amikor több mod üti egymást, ez is hibát okozhat a játékban.
Persze, elég törölni a hibás mod-ot, és máris helyre áll a rend.

Üdv.
most vettem fel az elsõ sofõrömet, hogy kell neki munkát adni? vagy magától fog fuvart vállalni, vinni?
Krisztiam
vedd meg:

Cd galaxis
576