Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
GTS-ben asszem elõztek néha, de ott is meg itt is mindig a külsõ sávban mennek és mindig lehajtanak. Tehát olyan még sosem volt, hogy ne kanyarodjanak le a pályáról.,. És ez azóta sem javult...
Mert ha többen használják, akkor banolják a kulcsot és nem tud vele tovább játszani senki.
Þór vígi þessi rúnar
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
jah és még vmi van már újabb verziója a Realistic Physics Mod-nak? nekem 1.2 van ha lehet olyan kéne amiben nincs speed limit (elõzés végett jobb :))
thx!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Ha a Y gombot nyomod meg akkor abból lesz a Z betü .
Tegnap este iszonyatosan elkezdett akadni a játék. Levettem a segédfényeket, visszavettem sokmindent de nem javult.
Aztán visszaraktam minden ahogy volt. Kiléptem, elinditottam megint és tökéletesen futott.
Valahol leak-el a játék erõsen.
3-4 óra játék után két fuvar között szereti ha újraindul.
Þór vígi þessi rúnar
Nekem a kedvencem eddig a Renault és a Scania, mert olyan jó hangja van a motornak és kellemesen sípol a turbó...:)
Hát ha gondolod akkor csinálok egy Waberer's -t :)
Ami a pénzt illeti az sem gond. :D
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
I met God. She's black
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988
új kinézet...

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Klikkelj az egyik sofõrödre abból az ötbõl, és meglátod.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Sofõrök alatti lakattal ellátott rublikák mit takarnak?
Elõre is köszönöm a válaszokat.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Köln alatt egy stauba futottam a játék idõ szerint 1 óráig álltam, mire meglehetett indúlni. 3 kép róla...
Itt már Lengyel (Poznan) fele tartottam a javításnak köszönhetõen miszerint az Al kamionok is 90km/h-val közlekedhetnek e miatt az Actrost valós idõ szerint kb fél percig elõztem...XD
A további képeken a felhõ az érdekes mivel ezek zivatart hoztak rám szintén mikor Lengyel fele tartottam...
Azt szeretném kérdezni hogy valaki tudja e hogyan lehet egy mezei kis kormányt is jól beállítani az ETS2-höz! Amirõl itt most szó lenne az egy M-tech kormány. Az igazság az hogy egy ismerõsöm megkért hogy állítsam be neki, de fogalmam sincs milyen is ez a kormány, illetve az adatai hiányában nem igazán tudom mihez kezdjek. Ha valaki tudna segíteni, akár csak tippekkel is annak nagyon megköszönném. Illetve ha létezik a játékon belül használható beállítás akkor arról 1 kép is tökéletesen megfelelne!
A segítségeteket elõre is köszönöm!
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus