Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
akkor azt megköszönném:)

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Van rá 1 mod hogy intelligensebb legyen az AI,úgy elõznek zerge ba**ta utakon mint ha ott sem lennél....majdnem.
Szabi84
igen, az autók is elég hülyén elõznek, de legalább ezt már beletették. Én a teherautós elõzést autopályára értettem. Azt már nem várom el hogy kétsávos úton is elõzzenek...

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ment privi!!
SimaSuna
kamiont még nem láttam elõzni..csak személyautót...de akkor is csak "épp" hogy elfértet :)
Szabi84
Feltettem ezt a modot, amivel gyorsabbak az AI kamionok, de még egyszer sem elõztek meg:(
GTS-ben asszem elõztek néha, de ott is meg itt is mindig a külsõ sávban mennek és mindig lehajtanak. Tehát olyan még sosem volt, hogy ne kanyarodjanak le a pályáról.,. És ez azóta sem javult...

Carlos
meg kell venned online vagy boltban.

Þór vígi þessi rúnar

Szabi84
Boltból.

És akkor honnan tudok szerezni olyan kódot amivel én is tudnék játszani??
Carlos
ok. bocs. de szériaszámot nem oszt meg senki senkivel.
Mert ha többen használják, akkor banolják a kulcsot és nem tud vele tovább játszani senki.

Þór vígi þessi rúnar

És ha azt mondom hogy kezdõ vagyok és csak érdeklõdõk?? vagy itt azt sem lehet mert rögtön leoltanak vagy mi??? <#nemtudom>
Carlos
oh, akkor lécci küldd már el a lakáskulcsod...

Þór vígi þessi rúnar

miért is vagyok buta?? mert merek kérdezni?? <#fejvakaras> <#fejvakaras>
Carlos
<#wilting>
jajj de buta vagy!

Þór vígi þessi rúnar

és esetleg te tudnál adni szériaszámot?? mert gondolom te meg vetted
Krisztiam
az új peccs mikor fog kijönni kb? lehet azt tudni?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

SimaSuna
az 576kb vagy a cdgalaxis megoldás rá..meg egy kis zsebpénz :)
Szevasztok, miért van hogy 2 fajta kódotr megadok, játszok kb 5 percet és ismét kéri a kódot, ha ujra megadom akkor azt írja hogy helytelen. Tud nekem valaki olyan kódot adni ami nem léptet ki mindig?? Elõre is köszi
nico79
Srácok tenne nekem fel valaki egy angol nyelvet?Sajna az enyém csak észt vagy orosz nyelven van. :)

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

Hunter of Deer
feltettem ezt a Air Brake Sound Mod by JCV, egész jó, viszont az nagyon idegesít hogy ha bentrõl vezetem akkor halk (tehát adok rá hangot hogy zsír legyen ), viszont ha kívülrõl nézem utána mert pl nézegetem a tájat akkor meg rohadt hangos. ezzel nem lehetne vmit csinálni?

jah és még vmi van már újabb verziója a Realistic Physics Mod-nak? nekem 1.2 van ha lehet olyan kéne amiben nincs speed limit (elõzés végett jobb :))

thx!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Felcserélõdnek a gomb betüi azt hiszem, mert beíráskor például ha a Z gombot nyomod meg abból lesz egy Y .
Ha a Y gombot nyomod meg akkor abból lesz a Z betü .

SimaSuna
fel kell fedezni a kamion szalonokat...az után tudsz vásárolni :)

Carlos
áááá...
nekem már a demo is felajánlotta.

Þór vígi þessi rúnar

Titan
Azt meg hogyan? Nekem 2 sorban kínálja fel a választható márkákat és az alsó sorban balról az elsõ 2 típus ugyanaz...és nincs volvó közte...lehet valami mód kell hozzá?

Carlos
Furcsa dolgot vettem észre tegnap.
Tegnap este iszonyatosan elkezdett akadni a játék. Levettem a segédfényeket, visszavettem sokmindent de nem javult.
Aztán visszaraktam minden ahogy volt. Kiléptem, elinditottam megint és tökéletesen futott.
Valahol leak-el a játék erõsen.
3-4 óra játék után két fuvar között szereti ha újraindul.

Þór vígi þessi rúnar

Valaki tud bele a játékba Waberer's modot??? és linket is lécci köszi!!?
Carlos
Én volvo-t választottam kedvencnek még az elején.

Þór vígi þessi rúnar

Titan
Skacok! Volvo traktorhoz hogyan lehet hozzzájutni? Az elején nem lehet választani kedvencnek...:( Viszont Renaultból 2-õt is... Skill lvl. kell hozzá?

Nekem a kedvencem eddig a Renault és a Scania, mert olyan jó hangja van a motornak és kellemesen sípol a turbó...:)

Carlos
Ne középen mahinálj, hanem a két széle között: szlovákia és anglia.

Þór vígi þessi rúnar

nico79
Sziasztok.

Hát ha gondolod akkor csinálok egy Waberer's -t :)

Ami a pénzt illeti az sem gond. :D

Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.

szabii98
ADRbõl megvan az összes, nagy távolságúból is, és értékes rakományból is van egy csomó skillem, mégis a legjobb fuvarom 66 ezres....wtf?

I met God. She's black

V43 1105
Semmi semmi, nem veszed a poént úgy látom. I'm sorry !

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tikal
<#fejvakaras> bajod?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

V43 1105
Te itt rontod a levegõt ? <#bohoc>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Tikal
Itt gyorsan mennek a dolgok, percre késznek kell lenned :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nekem lenne 1 olyan kérdésem, hogy valaki tudna linkelni 1 olyan oldalt ahol van sok kamion meg pót amik közül lehet válogatni. Pl Waberer's stb
Boxer HUN

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Kár, hogy nem lehet találkozni a saját céges kamionjaimmal :/

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

Boxer HUN
Életszagú a dolog... :)

kicsit nagy volt a sor...

új kinézet...

LACEJKA
Jó estét.

MANos Viktor
Mert ezek a hülyék kiengednek mindenkit aki a pályáról jön. :DD

UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/

Waberer's <#nevetes1>
Boxer HUN
Nem tudsz velük találkozni, sõt az üres, sofõr nélküli kamionodat sem láthatod.

Klikkelj az egyik sofõrödre abból az ötbõl, és meglátod.

Kiderült már az a dolog, hogy a felvett sofõrökkel lehet-e találkozni az úton vagy csak szimulálva van a haladásuk?

Sofõrök alatti lakattal ellátott rublikák mit takarnak?

Elõre is köszönöm a válaszokat.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Elindultam az evõeszközökkel Köln városába...

Köln alatt egy stauba futottam a játék idõ szerint 1 óráig álltam, mire meglehetett indúlni. 3 kép róla...

Itt már Lengyel (Poznan) fele tartottam a javításnak köszönhetõen miszerint az Al kamionok is 90km/h-val közlekedhetnek e miatt az Actrost valós idõ szerint kb fél percig elõztem...XD

A további képeken a felhõ az érdekes mivel ezek zivatart hoztak rám szintén mikor Lengyel fele tartottam...

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy valaki tudja e hogyan lehet egy mezei kis kormányt is jól beállítani az ETS2-höz! Amirõl itt most szó lenne az egy M-tech kormány. Az igazság az hogy egy ismerõsöm megkért hogy állítsam be neki, de fogalmam sincs milyen is ez a kormány, illetve az adatai hiányában nem igazán tudom mihez kezdjek. Ha valaki tudna segíteni, akár csak tippekkel is annak nagyon megköszönném. Illetve ha létezik a játékon belül használható beállítás akkor arról 1 kép is tökéletesen megfelelne!

A segítségeteket elõre is köszönöm!

Húú, nagyon jó hír! :)

| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |

Krisztiam
pihenõn :)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus