52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Man19
    Azt én is nagyon hiányolom, hogy nem lehet több map módot egyszerre használni... :(
    Még csak nem is kéne együttműködni, csak valahogyan meg kéne oldani, hogy több térképmódot is be lehessen rakni egyszerre... :D Mert, ha jól tudom akkor mindegyik map-módban van külön egy europe.mdb fájl, abból meg csak egy lehet egyszerre, azért nem megy a dolog...
  • Szabi #23453
    évekig készülhetett az ets2 térképe, aztán még így is nagyon durván elnagyolt :D

a moddereknél meg kéne egy kis összefogás, mert mindenki mást javít, más írányba épitkezik tovább, viszont egybe nem működnek egymással a térképek :(
  • Man19
    "lehet nagyon komoly minőségi térképeket csinálni, viszont rengeteg idő és türelem kell hozzá", ezt az előbb tuti nem mutatta nekem a böngésző vmiért... :D De persze igazad van! :)
  • Man19
    Azt vágom, hogy nagyobb lélegzetvételű dolgokról van szó, csak mostanában nem nagyon jön ki egy sem... :D
  • mani13
    Jó estét!Tudna nekem valaki daf-ra waberers-es skint
  • Szabi #23449
    mert hobbiprojektet nem csinálnak 0-24/7-ben.. :D

lehet nagyon komoly minőségi térképeket csinálni, viszont rengeteg idő és türelem kell hozzá
  • Man19
    Miért van az, hogy mostanában olyan nagy csönd van a map-modok terén???
  • Suba1993
    Honnan lehet ezt a pót skint letölteni?
  • Senkijj
    Nem tudjátok véletlen, hogy 12 sebességes váltónál megosztott felezővel hogy lehet 12-esbe váltani? Nekem csak 11-ig engedi, pedig múltkor vhogy 12-esben volt, de nem csináltam semmit. Hogy tudom beállítani, hogy azt is beváltsa?
  • retoucher
    Találkozó...

• szabii98
    gyönyörű géped van! :)
  • peta19901010
    Szép napot mindenkinek.

Megérkeztem Angliába:

Picit rosszul állt fel a játék a vonatra ezért el kellet "repülni" egy szervizbe, de rosszul sikerült a leszállás:

• tomi161996
    helló azt szeretném kérdezni hogy tudok saját zene csatornákat csinálni?
  • VERESS 96
    Sziasztok! :)

1280X720
  • AttilaRO
    sziasztok

• xaxoimi
    sziasztok!

valaki meg tudja mondani hogy lehet beállítani a "szabad kamera" mod-ot?
  • Senkijj
    Köszi! :) Ja, láttam a műszerfal színeket, jól néznek ki, csak elég kevés kamion kereskedőt találok, és még egyelőre nem találtam meg a nekem legkedvesebb márkát, amivel be szeretném járni Európát. Mindenesetre vezetek és vezetek, majd csak meg lesz a szívem választottja :)
  • jutiput
    Ez olyan kérdés, amire neked kell megtalálni a választ, mert szerintem mindegyik pofásan nézki, de mivel különbözőek vagyunk , így az izlésünk is különböző! Legegyszerűbb, ha mindegyikből veszel és a saját ízlésed szerint a különböző modokkal, amit majd letöltesz , csinosítgatod, ahogy neked tetszik! Lehet letölteni különböző műszerfal színeket és más megoldásokat is! Csak rajta bátran próbálkozz és sokat dolgozz, hogy legyen pénzed kialakítani a legpofásabb saját kamionodat! Sok sikert hozzá! Üdv.
  • Senkijj
    Srácok, szerintetek melyik kamiont érdemes megvenni? nem rég kezdtem a jáékot, sok helyre nem jutottam még el, van egy Volvom, ami bika erős, de engem az érdekelne, hogy melyik a legszebb belül. :) A Volvora ez annyira nem lenne igaz. Szerintetek melyik a legpofásabb kamion?
  • Ritt2000
    Meg lesz valósítva ne aggódj.De neked nem lessz elérhető. Ennyi
  • Szabi #23434
    és ezzel a kóddal GMG20-P4DLK-FKYRS

csak 10 :)
  • Tikal #23433
    12 EURO a greenmangaming-en
  • Zola02
    Sziasztok! ma játszottem és egy mókás bug-ot találtam. kell hozzá egy 4x2-es kamion és egy hűtőtrailer.
    1. megállsz behúzod a parkolóféket
    2. R-be teszed és megvárod amíg a hátsó kerék kipörög
    3.nyomd a mtorféket(nem retarder) amíg a hátsó kerék fel nem meyg és az eleje felemelkedik
    4. kinyomod a parkolóféket és hátramenetben fog menni amíg csak akarod
    (4x2 730-as scaniaval próbáltam 1.2.5-ös patchben)
  • fs9pilot
    Husikám:

Holnapi fuvarral a háttérben:

3:

4:

Ezeket megelőző fuvarom indulása:

Ezt meg csak úgy:
  • ming1996
    Hellosztok ami azon a kék renault magnumon rajta van felni azt be tudná nekem valaki linkelni megköszönném
  • TaRka0107
    Nincs mit!
  • Gázfröccs
    Köszi!
  • TaRka0107
    LINK!
  • Gázfröccs
    Szia!
    A bal tükörben látszik valami szerviz szerű! Az vmi mod? Ha igen linked tudnál adni légyszíves!
  • TaRka0107
    Még jó hogy ezért nem büntet a játék:D (Bocs a szar képminőségért!)
  • Stig95
    Jah, azt hittem te is új vagy erre.
  • szirc
    http://ets.modhoster.de/mods/volvo-vnl-780
  • tomi0113
    Tudom-tudom, csak nem figyeltem oda, bocsi.:)
  • Szabi #23421
    "Nem pihent sokat az SCS az 1.3.1-es peccs kidobása után, ugyanis már gőzerővel készítik a következő tapaszt! Az elmúlt napokban ismét beindult a hibajavítás és -tesztelés, ami már most egy igen terjedelmes belsős changelogot eredményezett. Hogy mikor érkezik a következő tapasz, még nem tudni, egy azonban biztos: ha ilyen tempóban és ilyen mértékben foltozzák a játékot, akkor a következő peccs szintén elég masszív darab lesz..."

frissítések listája
  • akos25
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • AttilaRO

• szirc
  • szabi34
    Új Volvo-t még nem látott valaki a játékhoz?
  • Stig95
    Nem az oldal URL-jét kell beszúrni, hanem a képnek URL-jét!!!
  • tomi0113
    [center]