52658
-
Man19 #23454 Azt én is nagyon hiányolom, hogy nem lehet több map módot egyszerre használni... :(
Még csak nem is kéne együttműködni, csak valahogyan meg kéne oldani, hogy több térképmódot is be lehessen rakni egyszerre... :D Mert, ha jól tudom akkor mindegyik map-módban van külön egy europe.mdb fájl, abból meg csak egy lehet egyszerre, azért nem megy a dolog... -
#23453 évekig készülhetett az ets2 térképe, aztán még így is nagyon durván elnagyolt :D
a moddereknél meg kéne egy kis összefogás, mert mindenki mást javít, más írányba épitkezik tovább, viszont egybe nem működnek egymással a térképek :( -
Man19 #23452 "lehet nagyon komoly minőségi térképeket csinálni, viszont rengeteg idő és türelem kell hozzá", ezt az előbb tuti nem mutatta nekem a böngésző vmiért... :D De persze igazad van! :) -
Man19 #23451 Azt vágom, hogy nagyobb lélegzetvételű dolgokról van szó, csak mostanában nem nagyon jön ki egy sem... :D -
#23450 Jó estét!Tudna nekem valaki daf-ra waberers-es skint -
#23449 mert hobbiprojektet nem csinálnak 0-24/7-ben.. :D
lehet nagyon komoly minőségi térképeket csinálni, viszont rengeteg idő és türelem kell hozzá -
Man19 #23448 Miért van az, hogy mostanában olyan nagy csönd van a map-modok terén??? -
Suba1993 #23447 Honnan lehet ezt a pót skint letölteni? -
Senkijj #23446 Nem tudjátok véletlen, hogy 12 sebességes váltónál megosztott felezővel hogy lehet 12-esbe váltani? Nekem csak 11-ig engedi, pedig múltkor vhogy 12-esben volt, de nem csináltam semmit. Hogy tudom beállítani, hogy azt is beváltsa? -
retoucher #23445 Találkozó...
-
#23444 gyönyörű géped van! :) -
peta19901010 #23443 Szép napot mindenkinek.
Megérkeztem Angliába:
Picit rosszul állt fel a játék a vonatra ezért el kellet "repülni" egy szervizbe, de rosszul sikerült a leszállás:
-
#23442 helló azt szeretném kérdezni hogy tudok saját zene csatornákat csinálni? -
#23441 Sziasztok! :)
1280X720 -
AttilaRO #23440 sziasztok
-
xaxoimi #23439 sziasztok!
valaki meg tudja mondani hogy lehet beállítani a "szabad kamera" mod-ot? -
Senkijj #23438 Köszi! :) Ja, láttam a műszerfal színeket, jól néznek ki, csak elég kevés kamion kereskedőt találok, és még egyelőre nem találtam meg a nekem legkedvesebb márkát, amivel be szeretném járni Európát. Mindenesetre vezetek és vezetek, majd csak meg lesz a szívem választottja :) -
#23437 Ez olyan kérdés, amire neked kell megtalálni a választ, mert szerintem mindegyik pofásan nézki, de mivel különbözőek vagyunk , így az izlésünk is különböző! Legegyszerűbb, ha mindegyikből veszel és a saját ízlésed szerint a különböző modokkal, amit majd letöltesz , csinosítgatod, ahogy neked tetszik! Lehet letölteni különböző műszerfal színeket és más megoldásokat is! Csak rajta bátran próbálkozz és sokat dolgozz, hogy legyen pénzed kialakítani a legpofásabb saját kamionodat! Sok sikert hozzá! Üdv. -
Senkijj #23436 Srácok, szerintetek melyik kamiont érdemes megvenni? nem rég kezdtem a jáékot, sok helyre nem jutottam még el, van egy Volvom, ami bika erős, de engem az érdekelne, hogy melyik a legszebb belül. :) A Volvora ez annyira nem lenne igaz. Szerintetek melyik a legpofásabb kamion? -
Ritt2000 #23435 Meg lesz valósítva ne aggódj.De neked nem lessz elérhető. Ennyi -
#23434 és ezzel a kóddal GMG20-P4DLK-FKYRS
csak 10 :) -
#23433 12 EURO a greenmangaming-en -
Zola02 #23432 Sziasztok! ma játszottem és egy mókás bug-ot találtam. kell hozzá egy 4x2-es kamion és egy hűtőtrailer.
1. megállsz behúzod a parkolóféket
2. R-be teszed és megvárod amíg a hátsó kerék kipörög
3.nyomd a mtorféket(nem retarder) amíg a hátsó kerék fel nem meyg és az eleje felemelkedik
4. kinyomod a parkolóféket és hátramenetben fog menni amíg csak akarod
(4x2 730-as scaniaval próbáltam 1.2.5-ös patchben) -
fs9pilot #23431 Husikám:
Holnapi fuvarral a háttérben:
3:
4:
Ezeket megelőző fuvarom indulása:
Ezt meg csak úgy:
-
ming1996 #23430 Hellosztok ami azon a kék renault magnumon rajta van felni azt be tudná nekem valaki linkelni megköszönném -
#23429 Nincs mit! -
Gázfröccs #23428 Köszi!
-
#23427 LINK! -
Gázfröccs #23426 Szia!
A bal tükörben látszik valami szerviz szerű! Az vmi mod? Ha igen linked tudnál adni légyszíves! -
#23425 Még jó hogy ezért nem büntet a játék:D (Bocs a szar képminőségért!)
-
#23424 Jah, azt hittem te is új vagy erre. -
szirc #23423 http://ets.modhoster.de/mods/volvo-vnl-780 -
tomi0113 #23422 Tudom-tudom, csak nem figyeltem oda, bocsi.:) -
#23421 "Nem pihent sokat az SCS az 1.3.1-es peccs kidobása után, ugyanis már gőzerővel készítik a következő tapaszt! Az elmúlt napokban ismét beindult a hibajavítás és -tesztelés, ami már most egy igen terjedelmes belsős changelogot eredményezett. Hogy mikor érkezik a következő tapasz, még nem tudni, egy azonban biztos: ha ilyen tempóban és ilyen mértékben foltozzák a játékot, akkor a következő peccs szintén elég masszív darab lesz..."
frissítések listája -
#23420 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
AttilaRO #23419
-
szirc #23418 -
szabi34 #23417 Új Volvo-t még nem látott valaki a játékhoz? -
#23416 Nem az oldal URL-jét kell beszúrni, hanem a képnek URL-jét!!!
-
tomi0113 #23415 [center]