52658
-
#23495 Scaniahoz színezhető hűtőmaszk módot tudtok adni? Vagy olyan nincs hogy én kiválasztom milyen legyen a színe? -
#23494 Gázfröccs!
dokumentumok->ets2->config.cfg fájlt megnyitod wordpad-el és ott átírod a uset g_developer "0" erre -> uset g_developer "1"
játékban "ö" betűt nyomsz és a 8-előre, 5-hátra, 6-jobbra, 4-balra, és egérrel forgatod. :)
-
#23493 Nem rég vettem meg a játékot,most 16-o szinten vagyok,az érdekelne,hogy felsőbb szinteken milyen pénzeket lehet kapni,illetve hogy lesznek e majd spéci szállítások,tehát kell e majd olyanokat szállítani amiket még nem láttam,esetleg ilyen extra hosszúságú gépeket,tartályokat stb.
Illetve még az érdekelne,hogy kb hányas szinten oldja fel az összes fejlesztést,vagy ez kamiontól függ?
-
#23492 viszont felülírja a speedlimitet kiszedő fájlokat :D -
#23491 hidd el nekem nincs benne a speed limit -
#23490 próbakép kihúzattam a salakon a DAF-om :D
-
-
#23488 Köszi! -
#23487 vagy csak van zz-vel kezdődő sebességlimit kivevő módod :D -
#23486 nekem nem írta felül 100 felett mutat az óra -
#23485 zLIGHTS fix HALOGEN.scs\def\game_data.sii elejére másold be ezt: "truck_speed_limit: 200.0"
tehát így nézzen ki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SiiNunit
{
game_data : .game.data {
truck_speed_limit: 200.0 -
#23484 zLIGHTS fix HALOGEN.scs --> Ez a fajta mód visszakorlátoz 90 km/h-ra. WHYY?? -
vajo #23483
-
Gázfröccs #23482 hotwheels!
Hogy tudtál beállni abba a parkolóba?(ami ha jól látom a Carrefour mögött van) Már régóta gondolkodom rajta, hogy hogyan tudnék oda bejutni!
Előre is köszi!
-
#23481 Köszi! :)
Tied is szép! ;) -
hotwheels - jó kép/gép ! -
#23479 Sziasztok! :)
-
rarma #23478 Csak egy baj van vele azzal topical , hogy hiába kattintasz rá,
nem tölt be semilyen oldalt,
így senki nem tudd arra az oldala látogatni. -
#23477 Nem eredeti a kód. Gondolom többször nem vetted meg a játékot. Tessen átfáradni a banner alatti off topikba, kicsit visszaolvasol és van megoldás! -
Gázfröccs #23475 Sziasztok!
Szeretném segítségeteket kérni! Igaz az hogy újra kezdi a játékot ha patchelem 1.3.1-re?
Előre is köszi -
#23474 nem véletlenül van a mód jelszavazva :) -
rarma #23473 nem tudja valaki mivel lehet feltörni a .scs fájlban lévő ,
csillagozott / jelszós / .dds fájlt ?
mert ha csak simán rákatintok, akkor jelszót kér.
kép róla :
-
#23472 Végül is igaz. -
#23471 0:29-től :)
a játékban úgy állították be, hogy szépen ráláss a műszerekre.. :) -
#23470 Azzigen, ilyen olcsón vannak használtan kamionok?:O -
#23469 ezek mind állítható kormányosak :D -
#23468 Sziasztok csörös kamiont lehet berakni a játékban és ha igen holl találok olyat -
#23467 Amiket néztem eddig igen. Scania, Mercedes. Lehet hogy régebbi típusok voltak amiket én néztem. Bár az új Scania Opticruse-nál is döntve van. -
#23466 szerintem az igazi járgányokon sincs jobban döntve használva a kormány :D -
fs9pilot #23465 A következő patch mikor lesz kint? Vagy tudni róla valamit akár? Mármint, a kiadási dátumról? -
#23464 Hát tuti nem így áll a kamionokban. Dőltve van kicsit, megnézel akárhány videót. Most meg úgy áll mint egy személyautóban. -
#23463 szerintem tudják ők hogy kell álljon a kormány.. :D
a visszagurulás meg a következő frissítésbe lesz :) -
#23462 Nekem olyan mód lenne jó, hogy meglenne dőltve kicsit a kormány. Mert úgy áll mint a személyautóban. Mint tudjuk kamionban meg nem így kéne ahogy most van.
Meg hogy ha egy lejtőn vagyok guroljon már vissza a kamion. -
fs9pilot #23461 Én azon gondolkoztam, hogy jó lenne egy olyan lehetőség, hogy bizonyos km után legyen meghibásodás, pl.: motor, turbó, felfüggesztés, levegő stb. Vezetési stílustól függően. :) Lehet hogy marhaság, reggelente elszalad velem a ló.. :DD -
vajo #23460
-
-
#23458 nagyon szép a kék óra (is) az új RED:E-ben :)
-
#23457 lehet akárhány, de mindig a legnagyobb nevű lesz az érvényes a játékban, ezért szoktak sok z-t a mód neve elé rakni :D -
The Best #23456 Hali, olyan kérdésem lenne hogy, ha céget alapitok és feszek fel 2 sofor akkor 2-3 fuvar után nem csinálnak semmit és nem tudom miért. -
AttilaRO #23455 koszonom szepen,es gyonyoru is fog maradni es remelem hogy sok km is lesz