52658
-
Gázfröccs #23535 Szia!
Ez a mod mikor a kamion átmegy a léceken érzekeli azt és nem átlebeg rajta? És ha igen akkor működik 1.1.3-al? -
sewy21 #23534 szia! én egy samsung NP300E5Z tipusú notebook-on nyomom, nekem magas felbontással 30-40 fps-t produkál 1.2.5.1-es patch alatt, 1Gb-os videókari, i3-2350M-es procival, 4giga ddr 3 rammal...fontold meg, én 145ér vettem...:D -
fs9pilot #23533 Olyan noti, amin lehet is játszani, az kb. 200-250 -től kezdődik. Ami a leglényegesebb hogy integrált VGA -sat nem szabad venni, pl.: Intel HD sorozat, mert az egy rakás sz*r.
Ő vele már tudnál játszani, szinte akármivel: Laptop -
#23532 Valaki kereste ezt a módot, meg én is, most véletlenül rátaláltam:
Letöltés! -
#23531 Irány Metz!
-
rarma #23530 Ez a kettő is mit írtál a kormány beállitáshoz tartozik? nem is tudtam. köszi -
fagy53 #23529 Próbáld ki: érzékenység balra, nonlinearitás jobbra! -
rarma #23528 Hali !
Tudna valaki segíteni abban, hogy a scániához van-e valamilyen kormány stabilizálás mód, hogy ne pörögjön ki nagyon a kormány?.
Mert már a beállitásoknál, teljesen lehúztam, bal írányba, de még ígyis ha egy picit fordítok rajta, akkor nagyon sodródik a kamion abba az írányba, amerre forgatom a kormányt.
Ha tudd valaki egy ilyen módott , mellékelje már be ide a topic-ba, ahonnan letölthetem.
előre is köszönöm ! -
#23527 Tényleg hol van? -
Tom Polsky #23526 Sziasztok, aki notebookon játszik az ETS2-vel megosztaná a tapasztalatait és a videokártyája típusát?
Mert úgy szeretnék venni notit, hogy azon is szépen fusson. -
#23525 Hó' van? -
rarma #23524 üdv mindenkinek, friss Scania festés , volán.
-
vajo #23523 Nem fog. -
AttilaRO #23522 sziasztok,teszek en is egy par kepet
-
fagy53 #23521 Megnéztem mégegyszer úgy, hogy ismét telepítettem, hátha az elsőnél belemókoltam egy kicsit és azért jó nekem, de nem...
Semmi nincsen benne ami miatt a program kikerülné az általad betett valamilyen no speed limit modot.
A mod mappában nem lehet két azonos fájlban különbség, mert a progi nagy valószínűséggel az eredeti fájlt használja és nem a mod mappában lévőket, ezért érdemes megnézni a modokat és kigyomlálni az azonosakat.
Ha eddig működött a no speed limit, akkor ezután is kell, hogy menjen, szerintem más miatt szűnt meg és nem a RED expert okozta.. -
#23520 hello...
azt akarom kerdezni hogy ha felteszem a modot akkor a regi grafikat amit hasznalok akkor foge laggolni (akadni) a jatek???
elore is koszi -
gumikacsa18 #23519 Hali hali :( nekem nem müködik a pénz kod :( eredeti játékom van mégmeg :(:(:( -
fs9pilot #23518 Nem semmi, hogy csak sikerült feltörniük az 1.3.1-es javítást.... Szegény SCS... :(( -
fs9pilot #23517 Akkor nem értem miért van ez... Tisztán hallom hogy 90-nél "elveszi a turbót", aztán leszabályoz, és vége. Minden más mod ugyanaz, csak a RED az új. Mindegy, ha hazaértem még megnézek valamit, de ha addig van ötlete valakinek szívesen veszem! :)
Nincs ilyen lehetőség a játékban, az első részében sem volt ha jól tudom. Alapból gyárilag nincs elkészítve az animáció, vagy videó hozzá. Több mint valószínű hogy kamu az a videó amit néztél, vagy csak egyszerűen "parasztvakítás", és videószerkesztővel valahogy összedobták.
SZERINTEM! De lehet hogy én vagy lemaradva. :) -
rarma #23516 Erre módra vagy esetleg beállitásra, én is kiváncsi lennék hogy megoldható-e a játékba.
Mert eddig nem találkoztam ilyen lehetőségel , hogyha pl beállok a vonat vagonra, vagy éppen egy hajóra,
és mi idő alatt utazik a célállomás felé, mutatja azt hogy megy a vonat és látható rajta a kamionom, vagy ugyanez a hajónál, s nem egy jelenleg elsötétülő kép van és már ott is vagy a másik oldalon.
Mert én is láttam már ilyesmi videót , de szerintem az ilyen videók, csak kamu , és videószerkesztővel lett elkészítve , hogy jobb benyomást keltsen az emberben, hogy ilyen is van a játékban.
Így nem csak ő #23514 , erre én is kiváncsi lennék , tényleg van-e ilyen lehetőség a játékba,
vagy csak kamu az egész. -
vajo #23515
Real Environment Dimension: Expert
Itt a végleges nyári verzió. A régit törölni. Leírás, útmutató bele van csomagolva.
Full, Teljes Verzió: Letöltés
Sima, .exe-s: Letöltés
Patch 1.1: Letöltés
Telepítés:
1: Nyisd meg a redexpert10s_ess2013.exe-t. Telepítsd fel a C:/Program Files/Environment Simulating Studio/Real Environment Dimension mappába.
2: Nyisd meg a RED - Expert 1.0S 2013 mappát a telepítési mappába.
3: Másold az EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert_2013.scs fájlt a Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/mod mappába.
4: Nyisd meg a config.cfg fájlt az Euro Truck Simulator 2 mappában és add hozzá a következőt:
uset g_texture_hd_enabled "1"
5: Indítsd el a játékot. Vezess egy kicsit, majd ESC és lépj ki.
6: Ellenőrizd a config.cfg fájlt. Ha az uset g_texture_hd_enabled "1" sor eltűnt, a RED rendben van, beolvasta az új effektet. A játék használni fogja a HD effekteket.
7: Ha tetszik és megvagy elégedve, írd meg élményeidet email-ben nekünk.
Köszönjük.
Environment Simulating Studio(C) 2013
-----------------------------------------
[email protected]
[email protected]
-
gumikacsa18 #23514 köszönöm :)
és a Hajóra kompra hogy lehet felmenni ??, látnoi végig hogy mész a vonaton ??, vagy ??, -
#23513 Inkább tölts le ezt a modot! Jóval több pénzt ad a fuvarokra, és a sofőrök is több bevételt hoznak és olcsóbbak a dolgok. -
fagy53 #23512 Nekem megy, idáig minden általam használt moddal is működik! -
gumikacsa18 #23511 Hali hali :) Valki meg tudná nekem mondani hogy hogy lehet felmenni a vonatra vagy a kompra ??? mer sehogy se tudok :( légyszives irjátok meg köszi :):) pénzkodot át lehet irni valahogy hogy több lovém legyen ??? légyszi irjátok meg elöre is köszönöm :) jó játékot mindenkinek :):) -
fs9pilot #23510 Most csak én vagyok hülye, vagy másnál is van ez? Amióta felraktam a RED Expert -et, azóta nem visz többet a kamion 90-nél.. ? Előtte semmi gond nem volt... -
#23509 Így már működik,köszi szépen még egyszer -
rarma #23508 Ha 1.3.0 vagy 1.3.1. verzió van fent neked , akkor a profilban ki kell pipálni a módott . -
rarma #23507 Szép estét mindenkinek !
Találtam egy névnélküli kamiont , aki leszeretné tölteni és kiprobálni , az megteheti ezen a linken .
Scania helyén válaszható ki ! ! 1.3.1 működik .
NÉVTELEN KAMION
-
#23506 -
#23505 Elvileg így csináltam mindent,ezért sem értem miért nem megy.Csak ez az egy scs kiterjesztésű fájl van a mod mappában.
Próbálgatom még azért köszönöm a választ. -
rarma #23504 Van itt egy video, és az alatt találsz linkeket , probáld meg azt a speed limit módot , hátha működik.
A mód mappába csak az .scs fájl végződésü fájlokat kell beletenni.
LINK -
rarma #23503 Fel kell hogy menjen a patch a játékra , pláne akkor ha eredeti originált .
Probáld meg INNEN letölteni valamelyik 1.3.0. s 1.3.1 patch-t .
Ami meg a féket illeti, a beállitásoknál találsz egy fékerő címszót ahol mellette a csúszkát tudod állitani . -
Gabító01 #23502
Itt a többi. -
Gabító01 #23501
Ez most mér az bocsi! -
#23500 Srácok a no speed limit moddal mit kell csinálni?
Követtem a lépéseket,kicsomagoltam a mod mappába de nem működik,ugyanúgy leszabályoz 90-nél.
Steames verzióm van,eddig semmi modot nem raktam még fel,ez lenne az első. -
Gabító01 #23499 http://kephost.adatbazis.eu/images/50948393039659841469.jpg
Mai fuvar Angliába -
Gázfröccs #23498 hotwheels!
Köszi a választ majd kipróbálom!
Gázfröccs -
rarma #23497 én csak ezt az egyet tudom.
ITT -
nono28 #23496 Jó estét!
Lenne pár kérdésem.Eredeti játékra miért nem tudom feltelepiteni az összes patchet?Az 1.3.0 és az 1.3.1 nem telepiti fel.A másik az hogy az mitől van hogy kamionnal tolatok és hiába nyomom a féket gurul tovább?