52658
-
#23575 Beállítást tudsz hozzá?Kamerát felismerte,játékban is működik de nem áll be középre és fingom sincs mit meg hogyan kell állítani,pedig végigbogarásztam a fórumokat. -
jocking #23574 Valaki tudna olyan modot linkelni, ami a Majestic kamionok logoját Mercedesre cseréli? Kipróbáltam 2 félét is, de nem tudom, hogy az új patch miatt-e, de nem működött egyik se. -
#23573 Ha kicsit rafinalt vagy 50 korul is lehet kapni g27-et. Ujat, logitech garisat. Hogy hogyan? Hat kuponnal... :) ( 50-es kupon 7 penzer kaphato neten, igy 43 a kormany) -
razor1997 #23572 Én is arra vagy olyasmire gondoltam csak nekem nincs mivel kipróbálni mert nincs webcamom mert meghalt ilyen gagyi trustos (az egerem is trustos xD) szóval majd ha lesz valami komolyabb camom vagy ha annyia szükség lenne majd rá egy kormánynál akkor majd max kipróbálom,mert nekem a CPU-t meg a RAM-ot se enne mert az van bőven sőt elvileg a kovi patchbe optimalizálják még csak a 3 vagy 4 magos procikra az ETS2-őt,azért ez elég szégyen 2013-hoz képest.
Tarka: A G25 külsöleg lehet hogy oké mert láttam már olyat is amelyiken újrahúzták a bőrt stbstb,csak tudod én mechanikailag értettem hogy kitudja hogy milyen játékoknál használták és hogy milyen rendszerességgel, mert azért egy Logitech se tart örökké. :D Mondjuk gondolom teis egy keveset használtra veted majd rá a kezedet, nem egy agyonhasználtra. :D -
Tom Polsky #23571 Ezen a linken találsz modokat, valamelyik megoldást jelenthet a sötétben tolatós kérdésedre. :)
Egyébként ha nem ismeri valaki az ETS2.LT modgyűjtő oldalt, ajánlott megnézni, rengeteg van.
ETS2.LT - modok gyűjteménye -
fs9pilot #23570 Ui.: Én anno autószimhez használtam, és tökéletesen bevált. Nem zabál CPU-t sem. -
Sziasztok, tudja valaki hogy a hivatalos dlc mikor jelenik meg? -
fs9pilot #23568 FaceTrackNoir - ingyenes program, nem kell hozzá led, csak egy sima webkam.. Amiből nem árt egy jobb minőségű, ami minimum 30fps folyamatos felvételre képes. :)
-
#23567 Van még azért jó állapotban is. Azért annyira nem szar anyagból van, hogy tönkremenjen. A bőr nagyon jó minőségű rajta. -
razor1997 #23566 G25 szerintem már használtan nem igen akad vagy ha mégis akkor eléggé lepusztítva szerintem. Én G27-be gondolkozom csak 70.000 megkeresem én azt valahonnét csak mindig másra megy el ami fontosabb., (pl: billentyűzet, most egérre gyűjtök vagy hangfalra inkább mert mindkettő szenved). De van hogy inkább az 1:8-as nitro-metános robbanómotoros modellautómmal foglalkozom vagy a Ladámat szufnituningolom. :DD -
#23565 Ilyen drága?:O Bár most én egy G25-re gyúrok egyelőre. Már volt egyszer, csak el adtam. (szerencsére többért mint amennyiért vettem) Most tesómat nyaggatom hogy vegyen, mert múltkor én vettem:) -
razor1997 #23564 Hát rossznak nem rossz csak annyi gond van vele hogy már párszor felröppent a téma a TrackIR-ről és mindig kb ott jutottunk ki hogy linkelgettük az olcsóbb webcamos megoldásokat.
Volt akinek asszem működött is, én még személy szerint nem próbáltam, de a webcamosat szívesebben kipróbálnék mint, hogy 50.000 kidobjak egy infrákkal teli érzékelőért, ami elvileg 1 év után megadja magát. -
#23563 Nem rossz dolog ez a Track IR:
-
peta19901010 #23562 Helló!
Ez neked benne van a játékban? Ha igen akkor a kamionra és a siknre ha az külön van tudnál egy linket adni?
Segítségedet előre is köszönöm. -
Gázfröccs #23561 Sziasztok!
Valaki tud esetleg saját céglogót készíteni! Nagyon fontos lenne mert, ha már saját cégem van, akkor legyen saját logóm is a gépekre! PLS!
Előre is köszi! -
rarma #23560 Kollégák !
Ez lenne jó kamion a játékba.
-
#23559 Csináltam egy videót én is a fűrésztelepről:
-
Hippo0315 #23558 Köszi. ez jó hír. :D -
Tom Polsky #23557 Még szép hogy ellehet, a dokumentumok/Euro Truck Simulator 2/profile mappát elrakod egy biztonságos helyre magadnak és majd a játék újra telepítése után vissza másolod ugyan oda. -
Hippo0315 #23556 Gép újratelepítés eéőtt állok, el lehet menteni a játék álláésát, hogy ne újra előről kelljen kezedni a játékot?
Ha igen akkor mit kell elmenteni?
Előre is köszi a help-et. -
rarma #23555 Már többször eszebe jutott,e mindig elfelejtettem leírni,hogy mikor éjszaka a nagy sötétben venné fel az ember a pótkocsit, lehetne a kamion fülke hátulján egy lámpa, amit felkapcsol az ember,hogy láthassa az ember,merre is kell irányítani a kamiont a pótkocsi felvételére.
Plusz nem készül a pótkocsihoz light flarepack? mert éjszaka nem látni a visszapillantóba a pótkocsit.
Szerintem ezek kellendő eszközök lennének a játékban.
-
#23554 de ezt nekem írtad, na de jól van akkor ha neki is ez volt a ludas. -
Tom Polsky #23553 sewy21:
a notidban, akkor GT610M ketyeg? És milyen beállításokkal játszol? Ultrán is jó az fps?
fs9pilot:
köszi a tippet, szép kis konfig, jó az ára is. A GT730-as vga, ahogy megnéztem kb GT640essel van egy szinten.
Youtube-on találtam videót amiben egy GT630-assal megy ultrán már szépen, persze nem Full HD felbontásban. Ahhoz már egy erőmű kéne. :)
Van még valaki aki notebookkal járja az országutakat? :)
Egy HD7730as VGA képességeire lennék kíváncsi ETS2-ben.
-
fagy53 #23552 Igen SZABInak igaza van a xenon fix mod game data fájl hasonlóan az eredetihez nem ír limitet, tehát beteheted pl a 120-at. Én kitöröltem onnan ezt a fájlt, mert csak "egy maradhat" a mod mappában. A xenon mod game fájl még tartalmaz egy kabin belső zaj erősítést is, de ha kell, ez megoldható a physic 1.7 mod game data fájl ilyetén módosításával. -
#23551 mert abban a fájlban is vannak a lámpára vonatkozó részek amiben a sebességkorlátot szokták növelni :D
nem is menne 200-al, az csak a felső határ.. :D -
fs9pilot #23550 Aha... Csak nem értem a logikát hogy a halogenfix -nek (ami gondolom a világítás) mi köze a sebességhez? :D
Mindegy, hazaérek megnézem... :)
De én 120 -ra írom át... Nem versenyautó ez hogy 200-al menjen. :DD -
fs9pilot #23549 Megvan!!!!!! XD -
fs9pilot #23548 Igen? Hol? Mert nem látom... :D -
#23547 egyszer már leírtam mit csinálj.. :D
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1276682501&no=23485]#23485[/URL] -
fs9pilot #23546 Tegnap miután levittem a fuvart, bementem a szervizbe hátha az a baja.... De ebben kételkedtem, mert én már legkésőbb 6% károsodásnál javítok. Javítás után is ugyanúgy 90-el ment. Mondom kicserélem a motort, hátha. Akkor is 90-el ment.
Modok ezek vannak bent:
Trailer Pack 1.3.1 -hez
Motorhang 1.3.1 -hez
Real Physics 1.7
Benzinkút mod
Kamera mod
Irányjelző mod
RED Expert + Patch
Xenon Fix mod
....
Ennyi ami be van téve. Ezek voltak előtte is.... Tudom hogy idegesítő vagyok ezzel a "90-el megy" témával, de akkor is idegesít hogy mitől lehet, mikor eddig semmi gond nem volt vele.... -
rarma #23545
szép estét ! tudd valaki segíteni egy móddal esetleg ez ügyben #23528 .
non linearitást is probáltam , de semmi javulás .
-
#23544 Tárgytalan, régebbi Real Phisycs mod volt a hunyó. -
#23543 Momo-m van, előre menetben fog a fék, hátramenetben nem. -
#23542 Beviteli eszköz? -
#23541 Skacok most raktam fel a játékot, mert gépet cseréltem. 1.3.1 patch, tolatáskor nem tudok fékezni. Mi a fene ez? -
#23540 Én is tolok már 2 képet..
-
nono28 #23539 http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_2_20_pz6ciamhgp.jpg -
nono28 #23538 -
nono28 #23537 Jó estét!
Ma ismét megprobáltam feltenni a patcheket,de az 1.3.0 után ezt a hibaüzit kapom. -
#23536 Sziasztok! ;)
#23522: gyönyörű gép! :)