52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • rarma
    Nekem nem kell kidobni az összes módott, csak teszteld végig hogy megjelennek-e a kiegészitők a játékban.
    Nekem vannak, voltak olyan kiegészitők is ami,1.2.5.1 verziós volt és ugyanúgy működött 1.3.1 verzióba is.
  • Gázfröccs
    Köszi a választ! Próbálkozom!
  • zorba3333
    Egyszerre csak egy, előzőleg mentett profilt másolj vissza a frissen telepített játékba 1.3.1 esetén.
    Ügyelj arra, hogy azok a módok, amelyeket használtál a visszamásolt profil alatt, azok most is telepítve legyenek, és persze ne feledkezz meg a bekapcsolásukról sem a játékon belül.
    (Mivel írtad, hogy nem először csinálod így a trükkökre külön nem térek ki.)

Nálam is volt ilyen gond. A hiba ugyan az, mint a módosítások esetén. Szimplán összeakadnak a profilmentéseid, aminek az az oka, hogy a visszamásolt profilok különböző, egymással egyébként akadó módokat tartalmaztak, vagy más-más verzió alatt lettek mentve az alattuk használt módosítások bejegyzéseivel.
    Ez nem feltétlenül jelentette anno a játék nem megfelelő működését, csak vagy nem jelent meg a játékban, vagy jobban akadt stb.

Hiába nincs bent jelenleg a "hibás" vagy "hiányzó" mod, de a profilleírásban ott van.
    A játék az első betöltéskor beolvassa az összes rendelkezésre álló profilállományt, hozzárendeli a szükséges elemeket, majd felajánlja a választás lehetőségét.
    Innentől kezdve az újabb betöltések esetén csak a leíróból olvas, és azt a profilt tölti be amit kiválasztasz.

Ilyenkor, ha gond van szimplán visszamegy a kályhához (mivel még nincs bekapcsolva egyetlen mod sem, tehát csak a profil leírása tartalmazza a bejegyzést), és kizárólag az előröl kezdést ajánlja fel.
    Ilyenkor az a teendő, hogy csak egy profilt, és az előzőekben a profillal használt módosításokat másolod vissza.

Amennyiben így sem sikerül fusd át a game.log fájlt és nézd meg mit hiányol, vagy mi a baja, amitől nem látja a visszamásolt profilodat.
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Le kellet szednem a játékot, egy hiba miatt! Már nem elsőre csinálom! De most mikor újrateszem nem ismeri fel a profilokat és azt akarja h kezdjek egy újat! Mitől van ez?? Nagyon fontos lenne!
    Kérlek segítsetek
  • zorba3333
    Nem!
    Az 1.3.0 javítástól kezdődően a program már lehetővé teszi, hogy játékon belül ki, illetve be lehessen kapcsolni a módosításokat. Ezért minden újonnan berakott változtatást először külön be kell kapcsolni a játékon belül.
    Ezt úgy tudod megtenni, hogy a profilod alatt lévő "szerkesztés" fülre kattintasz, és a jobb oldalon megjelenő módok közül kiválasztod azt/azokat, amiket használni szeretnél.
    Célszerű alapból olyan kiegészítőket feltenni, amelyek eleve 1.3.0, vagy 1.3.1 alá készültek.

Akkor sincs baj, ha előző javításokhoz készült, alapból 1.3.0, vagy 1.3.1 alatt nem működő, vagy más módokkal összeakadó módosítást akarsz használni, mert könnyen kompatibilissé tehető a jelenlegi legfrissebb javítással.
    Részletek itt:
    Teendő nem működő, vagy összeakadó módok esetén
  • joceruza
    Aki feltette az 1.3.1.-es patchet-et,az dobhatja ki az összes modot?
  • Stig95
    7850
  • Faterx
    De miért nem egérrel kormányzol?
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Patcheltem a játékot, de valami tönkrement! Ha egy modot akarok belerakni, akkor azt a játékban nem jelzi, mintha be sem tettem volna! A másik, hogy ha belemegyek az euro truck simulator 2 mappába és rákattintok a profile 1.3.1 mappára csak 2 profilt jelez a 3-ból! Mitől van ez???
    Kérlek segítsetek!
  • Gázfröccs
    Sziasztok!
    Tud valaki 1.3.1-es patchhez merci real logot?
    Előre is köszi!
  • krisztian1329
    Milyen videokártyát ajánlottok amit már fullon elbírja a játékot?Jöhet Ati,Nvidia.
  • peta19901010
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy billentyűzettel tolom a játékot és a kormányzásnál késik a kormány tekerése a gomb lenyomásához viszonyítva. A kérdésem az volna, hogy mit lehet ez ellen tenni, vagy is hogy ne késsen a kormány tekerése a gomb lenyomásához viszonyítva.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • szgabe
    Köszönöm a gyors segítséget. Holnap első dolgom lesz kipróbálni
  • tomi161996
    ezt nézétek mi találtam:D http://ets2.lt/en/daf-xf-105-euro-6/
  • tomi161996
    nyomd meg az f4-et és ott tudod beállítani
  • 14zoltán
    Sziasztok! Annyit szeretnék kérdezni, hogy ami lámpát a műhelybe felrakok a kamionra azt fel lehet kapcsolni?
  • Stig95
    Hát nem.
    Ez jó vétel. Ha nem is ez, lényeg hogy IPS panelos monitor legyen.
  • tomi161996
    helló tudom hogy ez nem ide tartozik de hátha tudtok nekem segíteni hogy milyen monitort célszerű vásárolni?
  • Ritt2000
    Sziasztok!
    ezt a hibát meg kell mutassam Wroclaw-Praha között van az Euroarces elágazásnál találtam

• fs9pilot
    Egeres kezelést nem tud. Kizárólag "FACETRACK" módszert ismer, webkamerával.
  • Faterx
    ...pardon: egérrel párosítani...
    Trolloknak: nem szexuálisan gondoltam
  • Faterx
    Ezt a követőt esetleg lehet egérre rakni?
  • fs9pilot
    Régen használtam az igazat megvallva, sajnos már nincs meg egy config profilom sem.
    Működésre úgy lehet bírni hogy az ETS 2 -config fájljában ezt a sort megkeresed: uset g_trackir "1"

Ha nincs ilyen bemásolod, ha pedig van, és esetleg "0" van az 1-es helyett, akkor írsz egy 1-est. Ha pedig alapból úgy van ahogy fent bemásoltam, akkor értelemszerűen nem kell hozzányúlni. A FaceTrack -ban pedig kiválasztod a "Fake TrackIR" lehetőséget.

Itt igazából minden le van írva, a videó alatti megjegyzésnél: VIDEÓ

Sajnos fejből már nem tudok sokat segíteni, mert kb. 1éve használtam utoljára. Jelenleg meg nincs kamerám, így nem tudom most kipróbálni.
  • peta19901010
    Kösz a segítséget meg van, hogy mi állította el.
    Ez a Peterbilt 387 kamion mód volt az oka.
  • vajo
    a RED nem módosít semmit a kamerákon. Más okozza a hibát, vagy a RED összeakasztott 2 olyan módot amik amúgy is egymást ütötték volna.
  • peta19901010
    erre:
    http://kephost.adatbazis.eu/images/76838655093343457557.jpg
  • szgabe
    Gyerekek! Ez a fejforgatós progi, amit a pilóta ajánlott, marha jó. Csak kéne egy kis segítség,hogy a játékban miként lehetne beállítani, hogy működjön.
  • peta19901010
    Helló mindenkinek!
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy leszedtem és telepítettem az új RED-et és a vezetőfülkében a kamerát elállította erről:

erre:
    http://kephost.adatbazis.eu/images/76838655093343457557.jpg.
    A kérdésem az volna, hogy valamilyen beállítás változtatás segíthet? Ha igen akkor mi?
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • hotwheels
    ;)

• vajo
    Örömmel értesítünk benneteket, hogy elkészült a Studio hivatalos blogja, ahol beszámolunk javításokról, hírekről, új projektekről. Az alábbi linken elérhetitek az új oldalunkat. Ezzel a hírrel együtt szeretnénk meghirdetni új pozíciókat is, melyek jelenleg betöltésre várnak. Akit érdekel és tagja szeretne lenni egy jó közösségnek és tudja mi fán terem az ETS2, azok érdeklődését szívesen várjuk email címünkön.

http://envsimstudio.blogspot.hu/
  • rarma
    Akkor probáld ki ezt, nekem ez van jelenleg az 1.3.1-es verzióba , és működik.

LINK

Ha ezzel sem működne, akkor a mód mappádban van olyan kiegészitő, ami megakadályozza a működését.
  • Szabi #23584
    milyen aktív módjaid vannak még ?
  • jocking
    Ez sem működik, ugyanúgy majestic marad. Nem értem, mi a fene van vele... :S
  • rarma
    Kiprobáltam az ETS2-ben az új DAF XF Euro 6-ot .

Hát kivülről jól néz ki a karosszéria a New DAF XF Euro 6 -on, azt gondoltam na elég jópofás a külső, de a belső műszerfal a régi maradt, azt hittem az új műszerfalat teszik bele, de nem. Pedig az új elég jól néz ki, nem olyan nagy változás esett át rajta.

KÉP RÓLA

Plusz jó lett volna ha a visszapillantó alsó tükőr nagyobb lenne, de az sem változott, maradt a régi, a játékban és életben is egyaránt.
    Úgyhogy nekem belsőleg nem nagyon tetszik, de külsőleg viszont jópofásnak tűnik.
  • Ivanmaxx
    Rába Kamiont
    tud valaki készíteni
  • Ivanmaxx
  • Ivanmaxx
    Helló Tud valaki ilyet készíteni

Köszi
  • rarma
    Köszi a segitséget
  • dimre
    Próbáld ki ezt.
  • jocking