52658
-
fs9pilot #23655 Elvileg egy nem használt kombinációval működnie kellene a gyorsbillentyűnek.
Próbáld ki az ALT+HOME -ot. :)
Gondolom azért nem működik, mert valamiért nem "ismeri fel" az ETS azt a kombinációt. -
fs9pilot #23654 Persze! :)
Lásd alul a konfigom. :D
7750 -ból az O.C. - verziót vedd! 2-3 ezer forint a különbség a simához képest, de a húzott órajel 10-15%-os javulást ad mindenhol. + A gyári OC-re még te is rá tudsz pakolni 50-100MHz -et. -
krisztian1329 #23653 Sapphire hd6670 elbírja a játékot fullon?
Vagy a hd7750-es? -
szgabe #23652 http://www.sendspace.com/file/23a4a6
Nekem ez a beállítás szerepel a legjobban a FaceTrackNoIR-ban. Magam csináltam, de nincs benne le-fel nézés, közelítés-távolítás, csak jobbra balra fordulásra reagál. Viszont alighanem, vagy az orrom kicsi, vagy a webcamom kaki, mert sűrűn elveszti az arcomat a progi.
Mind1, akkor is nagy élmény így játszani, úgyhogy nagyon köszönöm a segítséget fs9pilot-nak.
Apropó, arra nem tudsz megoldást, hogy mi a teendő, ha a forróbillentyűk nem műxenek az ets 2-ben? A Wings of prey-ben is leteszteltem és ott reagál a középreállítás gombjára, a traktoromból viszont gyakran kell kiszállnom, ha nem akarok nyakfájást.:)
-
bazsika00010109 #23651 köszi !! -
rarma #23650 én ezt tudom ajánlani még , ami elég sokszor frissül valamivel.
ETS2 Fórum -
fs9pilot #23649 Ui.: Holnap jön egy újabb verzió! :)
Akinek ez nem felel meg, ne szomorkodjon.. Csak aludjon egyet holnapig. :))) -
fs9pilot #23648 Config, V 0.9B: Letöltés
Használat: Másold be a letöltött *.ini - fájlt x64 Windows esetén, a(z) XY://Program Files (x86)/Abbequerque Inc/FaceTrackNoir/Settings - mappába!
X86 Windows esetén: XY://Program Files/Abbequerque Inc/FaceTrackNoir/Settings - mappába!
1, Indítsd el a programot, a Profile - legördülő menüben válaszd ki a bemásolt ini fájlt: default_ets2_new.ini.
2, A programon belül, menj az Options -> Keyboard Shortcuts -ra, és ellenőrizd, hogy a "CENTER" -hez be van -e állítva gyorsbillentyűnek az ALT+HOME kombináció! - Amennyiben nincs, állítsd be, ha pedig be van, akkor nem kell csinálnod semmit!
3, Kattints az OK -gombra, majd a Tracker Source -nál a Start gombra! - Indítsd el az ETS 2-őt, szükség esetén (hogy középre álljon az érzékelő, nyomj ALT+HOME-ot!).
4, Play! :)
//Saját felelősségre használd! - Nem mindenkinek jó ugyanaz a profil! Webkamera, számítógép konfig alapján is eltérő lehet, kinek melyik beállítás jó! - Ezt leszámítva, előfordulhat hogy megfelelően működik ez a beállítás, több embernél is. Ez a profil még mindig béta verziós, igyekszem finomítani. Visszajelzéseket várom ide a fórumba!//
-
Tom Polsky #23647 megtaláltam a belsőt.... -
Tom Polsky #23646 Mennyire kell a fejedet elforgatni, hogy lásd a jobb oldali tükröt?
valamint hol tudom megszerezni ezt a kamion belsőt vagy műszerfalat, tetszik a fehér hátlapos kilóméteróra :) -
fs9pilot #23645 Töröltem.
A videó fent van:
Ez a videó még a nagyon kezdeti állapotban lévő profillal van. Azóta már van egy közel 90%-os. :) -
bazsika00010109 #23644 sziasztok !
lene egy kérdésem!
van egy olyan modos oldal ahol rengeteg mod van a restcaron kivűl ??
meg egy olyan hogy mikor lesz magyar map??
amikor lesz magyar map valaki eltudja küldeni majd privátba ??? -
#23643 Már nem létezik a blog? Videó azért meg van? -
#23642 Ilyenkor tehettek be képet nyugodtan. -
#23641 Vabis Wheel ETS2-be ;D -
#23640 Köszi! -
#23639 Nem felesleges. Várom azért a videót. -
zorba3333 #23638 Egy kis segítség azoknak, akik Face TrackNoir programot használnak, és túl érzékeny a fejmozgásra a program.
Az indítás utáni panelen van egy Filter beállítási lehetőség.
Ez az a bizonyos EWMA ablak, ahol a különböző érzékenységi fokokat lehet beállítani.
(Fontos, hogy az EWMA szűrést külön be kell kapcsolni (ki kell pipálni a beállítás panelon az EWMA előtti jelölőnégyzetet, ha alapból nincs engedélyezve.)
Az EWMA beállítási panelon három csúszkát találtok.
A felső csúszka a Min.Frame: Ezzel a csúszkával a fejmozgáshoz képest történő elmozdulás intenzitását tudjátok szabályozni. Minél nagyobb értéket állítotok be, annál lassabb lesz a reakció, vagyis annál később fog elmozdulni a kép a fejmozgáshoz képest.
A középső csúszka a Max. frame: Ezzel a beállítással pont az ellenkezője érhető el, mint az előző beállítással. (Inverz beállítást teszi gyakorlatilag lehetővé) Minél nagyobb lesz a beállított érték, annál több fejmozgásra van szükség a kép elmozdulásához.
Az alsó csúszka a Curve (pow): Ezzel a beállítási lehetőséggel a program által generált reakcióidőt lehet beállítani. Általában akkor, jön jól, ha pörgős játékokkal játszik valaki, ahol kimondottan fontos a gyors, akár többszörösen, vagy gyors egymás utániban bekövetkező nézetváltás.
További finomítási lehetőségként ott van a smooting funkció. Nem kimondottan mozgásérzékenység beállítására való, de a mozgás "simaságát" egyenletességét kiválóan lehet szabályozni vele, ezért írom, hogy finomhangolásra való. Egyébként célszerű azután szórakozni vele miután az EWMA lehetőségeket nagyjából már beállítottuk.
Minél alacsonyabb a beállított érték, annál érzékenyebb.
Sajnos igen erősen türelemjáték a beállítás, ráadásul mindenkinek más a megfelelő érték, ezért nem lehet általánosítva, azonos adatokra támaszkodva játszani vele. -
#23637 De én nem.
Igaz, találtam 2 jobb config beállítást a neten, de még mindig nem elég stabil, még kevésbé érzékenyebbnek kell lenni minden irányban...
itt vannak ezek a configok. link -
fs9pilot #23636 Ahogy látom, akkor felesleges csinálnom akármit is, rájöttök ti magatoktól. XDDD
lol. -
#23635 Most nagyjából sikerült belőnöm, kellemesebb volt most vezetni így. -
#23634 Igen, ugyanez van nálam is! Webcam: Logitech C600 -
#23633 Nekem is érzékeny, meg néha késik, bár szar kamerám van. Elvileg tudja a 30 fps-t be lehet állítani, de nem annyira jó. -
fagy53 #23632 Kösz, jó ötlet és kíváncsi vagyok, gondolom nem csak én, a fejleményekre nem minden érdek nélkül... -
fs9pilot #23631 Inkább létrehoztam egy Blogot, ott egyszerűbb írkálni, meg követni a fejleményeket:
BLOG
"Bugyuta" kis blog, de nem is a kinézet a lényeg. :)))
Érdemes minden nap nézni, mert igyekszem a fejleményeket kiírni, ahogy időm engedi. :) -
#23630 Tegnap sikerült beállítanom a youtubeos videó alapján.Igazából működik,csak nagyon érzékeny,tehát végig mereven előre kell bámulnom,millimétert sem szabad mozdítanom a fejemet,mert azonnal elfordul a kamera,kicsit visszább tudnám venni az érzékenységet máris jó lenne.
Várom a videódat azért,hátha segít. -
#23629 jól hangzik -
fs9pilot #23628 Ui.: A profil természetesen letölthető lesz, miután sikerült "RTM" szintre hoznom. :DD
Valamint leírok mindent a programmal kapcsolatosan is! :) -
fs9pilot #23627 Akit érdekel a téma, annak mondom, hogy elkezdtem gyártani egy config-profilt a FaceTrackNoir progihoz. :)
Megtaláltam a kamerámat, így neki is tudtam állni a beállításnak. Hamarosan dobok fel egy videót is. A profil egyenlőre még BÉTA, szóval még sok mindent kell rajta javítani.
Hamarosan feldobom a videót! :) -
rarma #23626 akkor neked jó, mert betölti a térképet, de nekem nem. tegnap probáltam volna ki, de betöltés után vagy újra tölti mégegyszer, vagy beadja a profilt és ennyi. Valami rossz ebben a térkép elkészítésben hogy nem működik?.
Bár öszintén, nekem elég lenne belőle a nagy pótkocsi trailer pack, de az sem működik. -
rarma #23625 én egy rövid tesztre most probáltam, de új profilal, nekem nem akadt semmivel sem. -
siplace2 #23624 Valaki próbálta már az új Scania R700-at? Valamilyen moddal sajnos ütközik,csak nem deritettem ki,hogy melyikkel. -
#23623 Köszönöm szépen! -
peta19901010 #23622 Esetleg valaki próbálta már ezt?
Ezzel kapcsolatban az volna a kérdésem, hogy benn van nekem ennek a módnak az 1.5-ös verziója és a kérdésem az volna, hogy új profil kezdés nélkül az új városokba tudok-e akkor menni ha a meglévőt lecserélem az újra?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Gázfröccs #23621 Tényleg nagyon köszönöm ezt a sok segítséget! A probléma elhárítva, útra készen vagyok!
-
jocking #23620 Vazz, rájöttem miért nem volt jó a Mercedes logo mod... Profil > szerkesztés, és be kellett külön kapcsolni... -
peta19901010 #23619 Próbáltam, de nekem nem igazán jött be ez az irányítási módszer, szóval vagy billentyűzettel tolom, vagy kormánnyal (de technikai okok miatt kormánnyal most nem tudom tolni a játékot).
Esetleg más ötlet van? -
Gázfröccs #23618 Köszi majd kipróbálom, ha sikerül átverekedni magam ezeken a nehézségeken! -
rarma #23617 Na most megyek , és tesztelem az új Scania R700-at ,
hátha abban is csalódok, mint a DAF XF Euro 6-ban. -
rarma #23616 én ezt a módott használom , és működik is.
REAL LOGO