Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja valaki, miért van az, hogyha fejlesztem a kaminyont, visszatesz valami alapfestést, a motort is elállítja, és kénytelen vagyok mindig utánfestegetni? Van már erre megoldás?
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Srácok,bocsi de egy kéréssel kell fordulnom hozzátok.! Ha szeretnétek egy kattintással segiteni nekem,akkor a jobb oldali VW Passat-ra tolnátok egy szavazatot? Itt kéne a szavazatot nyomatni!
Nagyon köszönöm szépen! 😊
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Na meg van. 😊
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Valaki nem tud olyan MOD- ot ami közelebb "hozza" a mûszerfalat,alig lehet látni belõle bármit is és a fed.compinak az adatait ki sem lehet olvasni(Pl.:Renault)
Vagy nincs ilyen MOD???
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
Szintbe!<#felkialtas>#felkialtas>
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
CB: Kis Lámpás Jimy
Általában nincs problémám de most megakadtam.A Base scs-t miért nem tudom kicsomagolni?
i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
van ismerõs csaj, 21évesen 18kerekût vezet..Spanyolországban...
fene enné meg 😊