52658
-
#23695 GPS-t tudnátok adni premiumhoz. Nekem egyik se működik. Berakja, de motor indításánál is fekete marad. -
#23694 addig ajánlom a Kenguru filmet :)
BlackDog, Convoy, Didi Megőritesz, Kenguru, TIR sorozat, Duel...
orosz fórumokon már MAZ, új fajta Kama3 (kockalámpás) is elérhető..
-
#23693 Kellemes érzés viszontlátni a régmúltat. Már csak egy dögös Rába "hiányzik" előre. -
#23692 Szia.
Ezek a pótok letölthetőek valamilyen formában vagy saját felhasználásra készültek?
Nagyon király igazi retropack! -
vajo #23691 jól néz ki. :)) -
retoucher #23690 Most épp a Volán Tefu szolgálatában...
-
#23689 #23684 -
#23688 Profil --> szerkesztés -nél be kell kapcsolni. -
-
matusz09 #23686 Hali, hoztam egy képet az aktuális fuvaromból. Firenze és Róma között készült a kép.
[IMG]http://[/IMG]
TSM 2.0 map -
#23685 No az első teszt fuvar megvolt az R700-al. Ugyan nem tudom még mindig, hogy létezik.-e egyáltalán a közforgalomban:) De nagyon jó kis gép.
Nyugodtan viselkedik, erős jól gyorsul, és nekem igazán tetszik. Hibát nem tapasztaltam rajta. Működik minden.
Szóval ajánlom.
De van?:)) -
Ildikó18 #23684 Sziasztok!
Feltettem ezt az 1.3.1-es patchot, és így elég sok módot nem ismer fel, amit beteszek a mod mappába. Esetleg tudjátok, hogy mi lehet ennek az oka?
Köszönöm! -
-
#23682 -
-
vajo #23680 Benen van DANZ MP4-es Mercijében. -
rarma #23679 üdv mindenkinek !
Egy kérdésem lenne felétek, persze aki tudja hogy,
honnan tudnám letölteni ezt : #23656
a felnit valahonnan a Manra?
segítségeteket előre is köszönöm. -
#23678 szerintem is csak DLC lesz az ECS, teljesen fölösleges lenne ezért teljesen új játékot "csinálni" , na meg így aki buszozni akar, először a kamionos játékot kell megvegye majd utána a busz DLC-t és ha kishazánkba akar mászkálni, akkor majd Kelet Európa DLC-t stbstb..
ha már kiadott valaki 6-10ezret a játékra, utána 1-2 havonta valószínű 2-3ezreket is kiadna ha új és hasznos tartalom jön
restara került ki pár kép a belső tesztelői verzióból, abba már alapból van "buszpályaudvar" :)
hivatalos plogon meg azt írják, hogy
" You will not see or hear this bus just YET in the world of Euro Truck Simulator 2, even though down the road it's not so hard to imagine." :))) -
vajo #23677 Én csak unalmamban belenéztem az editorba, és benne volt. Gondolom én, hogy az 1.3-as patch rakta bele. És tuti, hogy ETS2-höz lesz a busz, hiszen ha új buszos játékot terveznek, minek rakták bele az összes pálya modelt? :D De lehet, hogy tévedek. :D -
#23676 ez a tesztelői frissítéses buszmegálló ? :D
remélem hamarosan kiderül hivatalosan, hogy hova is készül az a Scania busz.. :DD -
#23675 Nagyon jó képek. -
vajo #23674
-
retoucher #23673 Ez pontosan így van!
Bevállaltam egy GLOBUS fuvart is...
-
#23672 helló tudnátok nekem abban segíteni hogy beraktam egy kögel pótkocsit és a forgalomba látom de vinni nem tudom mi lehet a gond? -
#23671 Ez oké:)) De eredeti:) -
#23670 R700 :) -
#23669 R700 as Scania van egyáltalán? Nézegetem neten de eredetit nem találtam! Beraktam mert jól néz ki, csak fura, hogy igaz nincs:) -
#23668 szia eltudnád nekem küldeni ezt a pótkocsi skint -
zorba3333 #23667 Nagyon "betyár" :D
Igazi retró feelinget csempész a játékba a boldog békeidőkből, gratula:)
Külön pikantériája a dolognak, hogy sok ETS2 játékos még nem is élt, mikor a MERKÚR, és az ÁFOR már nem is létezett, így elképzelhető, hogy még csak nem is hallottak róluk, pedig a hazai autós/közlekedés történelem fontos elemei voltak :) -
ming1996 #23666 Hello mindenki ami azon a manon van felni az be tudnátok nekem linkelni mert nagyon tetszik előre is kösz -
peta19901010 #23665 Helló mindenkinek!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ha leszedem a FaceTrack-et, meg ami lentebb található configot is leszedem utána mit kell beállítani és hol, hogy működjön a játékban.
Ha valakinek használható ötlete, javaslat, vagy bármije van várom válaszát ide vagy privátban, amelyik jobban tetszik.
Előre is köszönöm. -
#23664 Esetleg tud valaki segíteni abban,hogy vam-e olyan opció a "Truck Shop v6"-ban hogy egyszerre tudjak ledet rakni a kabinra és ezzel együtt legyen első tükröm is?
Eddig nem sikerült. Vagy tükör,vagy ledek. -
retoucher #23663 Egy kis alkatrész szállítás a MERKUR-nak
-
fs9pilot #23662 Config - FaceTrack -hez, 1.0B: Letöltés
//A név ne tévesszen meg senkit, nem SHIFT2 -höz csináltam. :D Csak a neve az. :)// -
KeszegHUN #23661 Tanulj már meg írni. Nem kőssz. Hanem köszönöm, köszi, kösz.. Valahogy így írd nem úgy hogy kőssz. Jártál iskolába ember? Mert nem nagyon látszódik. Adok ingyen egy helyesírási tankönyvet ha az se jutott neked. :) -
fs9pilot #23660 Te sem lehetsz egy agytröszt', az írásod alapján...
A HŰLYE' barátodnak meg mond meg, hogy veegye' meeg' a jáátééékooot!
Meg egy helyesírási szótárt.
Amúgy, kőssz' a hozzászólásod, feldobta a napom!
-
mfood #23659 kőssz a semmit
-
#23658 vedd meg -
mfood #23657 sziasztok valaki segitsen a hűlye barátom letőltőt egy frissitést és kidobot a játék -
xmute #23656 Talán egyszer ez is publikus lesz!