52658
-
retoucher #23775 Újabb alvállalkozói fuvar, ezúttal a COMPACK-nak...
-
Ivanmaxx #23774 helló
hogy lehet a kamionra olyan kis lámpákat rakni???
köszi -
fs9pilot #23773 Szép ződ'... :) -
#23772 Új vas:)
-
fs9pilot #23771 Nincs mit! :) -
Gázfröccs #23770 Én igazából ezt akarom belerakni!
mod
De egy próbát megér!
Köszi válaszod! -
rarma #23769 Hát az én tapasztalataim szerint,van amelyik működik, van amelyik nem . -
Gázfröccs #23768 Sziasztok!
Az 1.2.5-höz készült modok jók 1.3.1-hez? -
rarma #23767 A Sárga betűs írásra kell kattintanod , a letöltésért . -
#23766 http://restacar.hu/forum/index.php?threads/v%C3%A1ltozatos-p%C3%B3tkocsik-az-ai-forgalomba-2-0-ets-2.293/ -
#23765 koszi szepen
-
fs9pilot #23764 Real Physics 1.7 -
#23763 hello
valaki a real physik 1.7 et belinkelne.. elore is koszonom -
gyuri35 #23762 Szia!Itt a letöltések között -
JohnnyRicco #23761 Udv skacok!
Azt szeretnem kerdezni, hogy valakinek sikerult -e beallitani a H-Shiftert (G25/27) 12-nel tobb sebessegu valtoknal?? Ugyanis en nem tudom elerni a 12 utani fokozatokat az istenert sem. -
rarma #23760 Melyik oldalról beszélsz? -
jocking #23759 Kérdésem lenne.
Ahogy észrevettem, az ai sofőrök nem vontatnak mindenféle rakományt, mindig csak tartályt meg zárt dobozt, meg néha nyitottat, de a többi félét egyáltalán nem. Van erre valami mod, hogy ők is vontassanak pl. magasnyomású tartályt, targoncákat meg ilyeneket? -
gyuri35 #23758 Sziasztok!A letöltésekneknél a sárga és a fehér betűsek között mi a különbség?Úgy sejtem a sárgák az 1.3.1 verzióhoz készültek. -
ToMM23 #23757 Van valaki aki tolja Logitech Wingman Formula Force kormánnyal? Ha igen akkor hogy állította be ? Mert Nekem csak idegbeteg módon rángatózik vele a kocsi.. Pedig a régebbi ETS-ben illetve a German Truck simulatorban szépen használható volt. Örülnék,ha tudna valaki segíteni. Köszönöm előre is ! -
rarma #23756 üdv minden kollégának !
új céghez társultam, az amerikában lévő, létező usps-hez, azaz United States Postal Service.
Szállítom a levelekt csoamgokat szerte a világban .
Most éppen takarítom a benzinkútnál a kocsi belsőjét.
-
fs9pilot #23755 "//Sajnos nem mindent lehet teljesen kiküszöbölni, hiszen ezek csak mezei webkamerák. - Viszont nagyban mérsékelve lettek az idegesítő rángatások, visszafordulások stb..//"
:)
Elfordulni el is fog. Ahogy bemásoltam az előző írásomból, ezek egyszerű webkamerák. Nem LED -eket figyelnek, kizárva minden más fényforrást , vagy egyéb mozgást. - Ennyiből jobb a LED, azok közül is az infra, és hozzá egy PSEye. - Sajnos, még max. 1-2%-al tudom mérsékelni... Talán. Túl nagy "holtjátékot" adni neki, megint csak nem lehet, hiszen az sem lenne jó, ha már 20 fokot fordult a fejed, de a kép még mindig középen van. :) - Sajnos ez a megoldás kompromisszumokkal működik csak... De még megpróbálok optimalizálni rajta. De "kérem a fentiek szíves tudomásul vételét". :DD - Nem ígérek semmit. -
ToMM23 #23754 Oksa,köszi a választ. Megpróbálom akkor mire jutok :)
-
#23753 Nem omlik össze, sőt minden alkalmazás mintha nem történt volna semmi, egyből az új helyet ajánlja fel a dokumentumoknak. Észre sem veszel semmit a helyváltoztatásból.
-
mzsolti21 #23752 Ezt biztos nekem szántad? :)
Mert én teljesen másról írtam... -
Tom Polsky #23751 Nem omlik tőle össze a rendszer, nyugodtan helyezd át ahogy írva vagyon. Volt idő mikor én is így tudtam megoldani a modok elhelyezését, mert nekem is kevés volt a hely a partición.
Késöbb ugyanúgy visszarakhatod az eredeti helyére... -
ToMM23 #23750 Szia ! Ez nem fogja összeomlasztani a win7 rendszert ? Emiatt nem szeretném újrahúzni esetlegesen.. De nekem is rengeteg helyet visznek el a modok a C-n,akárcsak a #23747-esnek. -
mzsolti21 #23749 Egy apró észrevétel! Túl érzékeny. 90-nel megyek a pályán, és ha nem ülök úgy mint a szög, akkor ide-oda ringatja a kameranézetet, és 5 perc alatt beleszédülök :)
A középső állást pedig nagyon nehéz vele megtalálni, akkor is a legkisebb - szinte észrevehetetlen- mozgásra elmozdul a nézet. -
#23748 Úgy meg tudod oldani, hogy az egész Dokumentumok mappát áthelyezed, de ne átmásold csak hanem így: Dokumentumok mappán jobb klikk, ott a 'HELY' fülre, majd kiválasztod az új meghajtót, és áthelyezés. És működni is fog a játék, annyi hogy ezentúl a másik helyen lesz a dokumentumok mappád.
-
jocking #23747 Nincs arra valami lehetőség, hogy a játék "mod" mappáját áthelyezzem a C: meghajtóról máshova, és úgy is működjenek a modok? Elég idegesítő, hogy 1-2 többszáz megás modot nem lehet használni, mert megtöltik az oprendszer meghajtóját... -
vajo #23746
-
Tom Polsky #23745 szegény kamionos... :)
LINK -
peta19901010 #23744 Kösz -
1280X720 -
#23742 Esetleg valaki tud valamit a hivatalos DLC ről?? Pl megjelenés?
[IMG][/IMG]
-
#23741 hello
szep gepek/ kepek fiuk ;) -
Tom Polsky #23740 És a DLC-ről tudni valamit, mert nem sok kedvem van előről felépíteni mindent. :S
Remélem gondolnak erre a fejlesztők. -
Tom Polsky #23739 Eszméletlenül jó lesz a magyar map, néztem a videókat és csak bámultam, nagyon jól összerakták a srácok/lányok(?) :))
Kár, hogy csak hetente vagy kéthetente tudok vele játszani. :S -
rarma #23738 Szép estét mindenkinek, útközben , a legközelebbi pihenőhelyig, aztán pihenő.
Aztán majd holnap folytatom a fuvart.
-
#23737 pár nap múlva magyar map.. :D -
peta19901010 #23736 A TSM 2.0 esetében biztos új profilt kell kezdened ha akarsz az általa betett városokba/ból fuvart vállalni.
Ezt tapasztalatból mondom mert én is azt használom, és még akkor is új profot kellett kezdenem ha az előző 1.5-ös verziót kicseréltem arra.