52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Szabi #23815
    ezért nincs nálam se, bár tény hogy jobban néz ki mint az eredeti.. :D

viszont remélem, hogy majd egyszer lesz modelfrissített kamion csomag a játékhoz hivatalosan :)

2013-as DAF
    2013-as Iveco
    2013-as MAN
    2012-es Mercedes
    2013-as Volvo

Scania meg nincs új :D
  • vajo
    Ha jók az értesüléseim, és igazak a hírek a neten, akkor a Scanianak valóban van közel 1000 lóerős prototípusa, de tény, hogy még utcai kamionba nem látott olyant senki. :D
  • gordon 24
    Nahh ez a lényeg:)) Az igazi mánia nálam az, hogy utálom a fiktív dolgokat-- Tehát nem használok olyan kamiont sem ami nem létezik:)) Tehát ha ilyen nincs, akkor nálam sincs. Éted?:)
  • Szabi #23812
    mi ez az igazi mánia nálad ? bármi meglepő azért nem találtál mert nincs igazi Evo meg 1000lóerős verzió se :D
  • gordon 24
    Akarok látni egy ilyen igazit!! Mutasson már valaki. Kb 1 hete túrom a scania oldalait, de sehol:)
  • tomi161996
    helló privátba betudnád nekem linkelni azt az alap hűtős pótót!
  • rarma
    Szerintem tök jó lett a festés , gratula csak így tovább .
  • maujuri #23808
    Én is kipróbáltam. Véleményem hasonló mint Szabié. Megvárom a hivatalos DLC-t, Igaz csak 2 magyar város lesz benne, de igényes. Ezzel nem akarok senkit megbántani.
  • tomi161996
    helló kész lett a pótkocsim véleményeket kérek!!!:D

• Szabi #23806
    próbáltam pozitívan hozzáállni, de végigmentem egyszer a térképen és ment is a törlés..

idegesítő dolgok a felfedezés sorrendjében:
    - menüzene
    - gps ikon lecseréllése egy AUTÓRA...
    - irreális pénzjutalom leszállításnál, irreális tapasztalat jutalom ami le is nullázza a tapasztalat pontokat
    - borulékonyabbak lettek a kamionok
    - nincsenek fuvarok az új városokban, de a régiekben is harmadolodott a fuvarok száma
    - nem lehet profilt törölni mert kifagy azonnal a játék
    - új profilnál fél europát be kell járni az első szállítmánynál, akárhol kezdek
    - 1db új pótkocsi festést találtam, az is pont olyanon aminek a két oldala csak tükrözve van... így tényleg sok értelme volt berakni :DD

az úthálózat nem vészes, bár még nem túl bőséges.. de ez idővel változhat még... viszont az épületek teljesen logikátlanok, az objektumok nagy része is, olyan érzésem van, mintha még csak fényképet se láttatok volna a városokról :D

összességeben nálam 10ből 1pont, az is csak a kerékpárosért :D
  • Ördögpalanta62

egy kis sebesség túl lépés
  • krisztian1329
    https://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator-Hungary/255098227903256
    Lájkoljátok a nsf hungary team képet és akkor lesz magyar map
  • rarma
    Teszteltem új profilal, csak a kamion volt bepipálva, és működik .
    KÉP
    De viszont hiányosságokat véltem felfedezni, a műszerfalon.
  • A tumi
    Köszönöm! Ez volt a hiba, a hülye pipa!
    :D
  • peta19901010
    Profil szerkesztésénél ki kell pipálni, hogy benne legyen a profilban.
  • A tumi
    Köszi a segítséget de sajna egyik mod sem megy...ugyan úgy tilt 90-nél! :(
    Mi a jó franc baja lehet? :(
  • SimaSuna #23799
    Freightliner-Cascadia - működik vkinek?
  • Oliverius
    Köszi!
  • rarma
    Az szerencsére még nem kell hívni, bár eléggé a szélére álltam a kamional .
  • SimaSuna #23796
    sajnos még a gyári Scania-é :/
  • rarma
    probáld ki ezt is, hátha ez működik
    200 km/h speed mod

vagy ezt
    No speed limit mod
  • rarma
    A Lidl szolgálatában .

Lerobbant egy személyautó, és megáltam, hátha tudok segíteni .

• A tumi
    Sziasztok!

Olyan hibával találkozott már valaki, hogy egyik fajta no speed limit mod sem működik? Mert sajnos nekem most ezt a hibát hozza . 1.31s a játék verziója, magyar nyelvű a dokumentumok mod mappába teszem és mégsem megy a mod. 90km/h mindig tilt. Iveco a mostani kamionom típusa.A tempomat nyilván nincs belőve erre is figyeltem.
    Valami ötletet tudnátok adni, hogy miért nem megy a mod?
  • rarma
    Igen ezeket én csinálom sajátkezüleg, úgyahogy. tesztelésként, persze csak az egyszerűbbeket.
    De még ezekkel is megszenvedek néha, így látszik is egy ici picit, némely helyen a festés illesztése.
  • unikey0828

• Oliverius
    Szia.

Ennek a gépnek a belseje ugyan az mint a régieké vagy újítottak azon is?
  • SimaSuna #23789
    Próbaúton..
  • retoucher
    A jó öreg Füszért-nek is elvállaltam egy fuvart!

• maujuri #23787
    Emelkedőn kicsit küszködik, de már kezd erősödni. (560 lovas)
    [IMG][/IMG]
  • ronso

• tomi161996
    helló az első pótkocsi skinezésem :DD (mobil trans) még egy kicsit azért alakítgatok rajta:D
  • Gázfröccs
    rarma!
    Ezeket a skineket te csinálod? Mert elég sok ütősre sikeredett!
  • gordon 24
    Érdeklődnék:)

Szóval van egy skin.Ami hozzá magával a színezhető hűtőmaszkot, illetve az ablak mögötti vak ablak színezhetőségét.

De hoz olyan dolgokat is amit nem szeretnék.. Pl a ledeket, illetve azt, hogy a headlights modot felül írja. A kis lámpák nem égnek.

megtaláltam, hogy ezt a Truck pmg, és a Truck pmd filék csinálják. Ha ugye törlöm a skinből ezt a 2 filét, akkor vissza áll a rend, de megint eredeti maszk, és nem színezhető vak ablak lesz.

Kérdezem ezek után azt, hogy ezeket a fileket hogy ehet megnyitni, hogy ki tudjam szedni a nem kívánatos dolgokat belőle. Illetve ha ez nem lehetséges, van-e olyan mod Scaniahoz ami a maszkot, és a vak ablakot színezhetővé teszi?

A Vajo féle maszk színezést én nem tudom működésre bírni, de ez sem színezi a kis vak ablakot.

Tudtok segíteni?
  • Szabi #23782
    off: az Extreme Trucker 2 is szavazható, hogy elérhető legyen steamen :D
  • ToMM23
    Sziasztok ! Senki sem tud segíteni Nekem a #23757 -ban? Szeretném már végre kormánnyal tolni, nem a billentyüvel bohockodni :S
  • gera995
    Sziasztok! Hol lehet átírni azt hogy egy kamion hanyas szintől érhető el?
  • rarma
    De ha letöltöd EZT ez az ami a videón is látható, akkor működnie kell , ahogy az illető is mutatja a videón.
  • matusz09
    Hello!

Be tudnád linkelni ezt az Mercit, nem a skinre gondolok, hanem magára a modellre, mert én sehol nem találok olyat, ami normálisan működne.
  • Ivanmaxx
    igen ez az
    csak annyi a problémám vele hogy a piros karikák megvannak csak üres mind
  • rarma
    Ha erre a fajta lámpa módokra gondoltál, ezekben vannak ( Truck Shop ) néven , van belőle több kiadás is .
    És mikor egyszer kiprobáltam, a visszapillantó tükörre kattintottam, így jelent meg a sok piros karika.

LINK

videó alatt találsz letöltő linket is .

VIDEÓ