Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Ha nekem ilyesmire lenne idõm... Bah!
😊
Frászt! Nekem azt is úgy kell beállítani, hogy semmisüljön meg minden, ami belekerül.
Ökolacinak is szólíthatnátok!
😊
A fû nõhet az égig, de 'kamillon nem. (Európai és utcai!)
Amcsiban nem "spórolnak" a pacikkal, bár én annak idején az 520-as Szkánnal, Kassel dombjait 42t gurulóval szinte visszaváltás nélkül...
Szóval a 750 elég durva már így is.
De ki, mit akar. 'Egybkt is, inkább a nyomaték a fontosabb. (Persze, az a néhány csikó sem árt)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az az értéke, nem a képessége.
Neked is idõ volt míg eljutottál 5.0-ig, nem?
@Suna!
Dobd már el 'lécci azt a templétet, ha még megvan a mélcímem, amit tegnap küldtem.
Nagyon köszi.
@Többiek! Rájöttem!
Ha nem fested át, csak javítóhelyen, akkor nem lesz lila. De ha utána megint hozzányúlsz a kasztnihoz, akkor megint festeni kell, de azt is javítóhelyen csináld.
Valamint. Megoldódott a hosszabb fuvar dolga. Menni kellett egyet, csak utána vette figyelembe a felszórt képességeket.
Hála az Univerzumnak, így nem kell elölrõl kezdenem!
Vállveregetés, meghajlás, tûnés!
Valamint felvetõdött bennem egy kérdés. Pl megvettem a saját kamionomat. Egy alapban 600LE-s kamiont. na én ebböl 22k-ért csinálhatok 750LE-s kamiont.
Ha pl 25-ös szintû leszek, és megveszem az alapból 750LE-s kamiont, akkor annak a motorját lehet még tovább fejleszteni?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Eredeti a játékom és most produkálta ezt elõször. 2 sofõröm van és mind a 2-nél ezt csinálja.
Valakinek valami ötlete van?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
140.000-bõl vettem hitel nélkül. Közel 5500km+ volt és 20%-os térkép felderítésnél járok.
Természetesen 750 LE van benne. 😄

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988
Laci is ember, csak kissé idióta!
😞
De nekem is belilul a szemét. Kiváncsi voltam, hogy a virágbolti is, mert ez is az volt valaha. (Csak számot kapott)
Három autóm van, egy Volvó 750 full extrákkal, a többi is Volvó 750, csak azok aránylag mezeiek.
A rabszolgáknak az is jó.
Na, jó, õszinte leszek!
Nem nagyon fordul elõ velem, de kivételesen simán letöröltem a doksikból a ETS2 mappát.
Az ellenkezõ oldalt figyeltem egy modot akartam kidobni, de a másik oldalon volt a kurzor, és nálam - mivel általában tudom mit törlök -, úgy van beállítva a TCUP, hogy ne kérdezzen rá többször. Paff, szia két hét!
Ezért, most azon ravaszkodtam, hogy felraktam 12-es szintre, meg adtam magamnak 220 000 pénzt. Ez szép is lenne, de a felfedezett utakat, boltokat, ügynökségeket már nem tudom visszarakni.
Tehá, most vettem elõször autót és kezdtem el az alvállalkozóit, de a két kocsim ott áll üresen, mert csak egy ügynökséget ismerek (benne egy szolgával), és olyan gyalu a muksó, hogy nem vettem fel. Aztán ott van még a fuvar kérdés. Nem kapok komolyabb fuvarokat - hiába osztottam ugyan úgy szét a pontokat -, csak ilyen 6-8 ezreseket. Tudja a nyüves, hogy "árnyékszaki" vagyok. 😊
Még szarozok egy kicsit vele, hátha összejön valahogy a dolog. Aztán ha nem..., akkor elölrõl, gyá!
Ez van. Legalább elismerem, hogy hülye vagyok. 'Monnyuk, mikor tagadtam?
Nemdeügyebár?
alvázcserénél tuti ugrik a festés...motorcserénél nemhiszem.
DE. 2 festési lehetõség van....
1. fejlesztésnél csak 6-8 szín közül tudsz választani....
2. fejlesztés után ha festére kattintassz, ott már jóval több jelenik meg...
kicsit becsapós..
még nem vettél sajátot? vagy beadtad már a derekad? 😊
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az egyik kamion oldaltakaró szárnyából szeretnék egy kicsit levenni/levágni.Milyen programot használjak egyáltalán lehetséges-e ez???
Üdv.
Amúgy égész szépen bele lehet feledkezni a játékba, tegnap hajnal 3-kor azt hittem, hogy még csak éjfél van <#taps>#taps> de nem baj, fejlõdni kell ezerrel.
i5-2500k @4.0 ghz/ASUS hd 7850 maximum OC/AsRock p67 extreme 4/Kingston HyperX BLU 8gb 1600mhz/Corsair vx450 psu/Zalman cnps 10x Extreme cooler GOES LIKE HELL FUCKYEAH |,,/

Miért van az, ha veszel egy új kamiont, összetevõket megváltoztatod - köztük, átfested más színûre -, majd elmész vele alvállalkozói fuvarba, és egyik pillanatról a másikra megváltozik a színe? Mondjuk, lila lesz.
Elõre is köszi a választ.
Laci.
A hangból kicsit vissza, fogalmazd meg a kérdésed rendesen. Nem biztos, hogy elég ha Te érted.
Ráadásul, ha kettõt visszaolvasol; kérdeztem mástól - akinek ugyan az a problémája -, hogy esetleg nem virágbolti a cucc?
Mod nem okozza, az biztos, de kérdezd meg azokat, akiknek eredeti, hogy náluk mit csinál?
Nem kell okoskodónak venni, ha valaki azért nem tud segíteni, mert Te nem tudsz kérdezni.
Nem kell ide az ellenségeskedés, ráadásul szívesebben is segítenek, ha nem bunkózol.
Üdv, béke.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
csicsereghetsz amit akarsz továbbiakban 😊
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Én azt kérdezném hogy a kamion fejlesztésnél a fénycsíkra pakolt lámpákat lehet e valahogy mûködésre bírni,vagy csak dísznek van a tetején?!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!