52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tom Polsky
    Új kamionhoz tudtommal, nem kell új profil kezdeni amúgy.
  • Tom Polsky
    Ha egy térkép modot betennék (pl: TSM 2.0), akkor új profilt kell kezdenem?
    Valamint ez a jövőbeli térképbővítős DLC-re is kérdés lenne, hogy kell e új profil vagy a régi mentéssel játszható tovább?
  • siplace2
    Tudna valaki segíteni? A új Scania-hoz új profilt is kell kezdenem módok nélkül?
  • hotwheels

szép képek ;)
  • maujuri #23731
    Köszi
  • tomi0113
    [center]
  • Oliverius
    No meg a Franciáknál közkedvelt :)
  • Stig95
    Mer' Olaszo.-ban van fizetőkapu ...
  • Bucsi Tomi
    Sziasztok! A segítségeteket kérném! Sajnos az a baj hogy játék közben nem találkozom fizető kapuval. Volt már másnak is ilyen problémája?? Hiába megyek Németből Svájcba, vagy Hollandiába nem találkozom kapuval!
    Tudnátok segíteni?
  • fs9pilot
    FaceTrack Final Config Profil (1.1): Letöltés

Changelog:

- Finomabb mozgás
    - Fejmozgás sebességétől függő fordulás a játékban [ha picit mozdítasz, picit fordul, ha nagyot akkor nagyot. :)]
    - "Ideges" rángatás fordulásoknál, mérsékelve.
    - "Önálló" elfordulások (akkor is ha nem mozdítod a fejed), mérsékelve.
    - Javított pozíció fixálás (pl. ha a jobb oldali tükörre nézel át, nem kezd el "visszamászni" a kép magától nagy mértékben.)

//Sajnos nem mindent lehet teljesen kiküszöbölni, hiszen ezek csak mezei webkamerák. - Viszont nagyban mérsékelve lettek az idegesítő rángatások, visszafordulások stb..//

* FaceTrack 1.7 -hez készült!!! - Amennyiben fel van telepítve már az 1.7 - verzió, akkor csak másold be a letöltött ini fájlt, majd indítás után a legördülő menüben válaszd ki a bemásolt init! (ETS2_Final.ini)
    Ha még nincs telepítve a legújabb FaceTrack, akkor:

1, Program letöltése ; VAGY ; Frissítés letöltése (értelemszerűen, ha még az alap program sincs meg, akkor magát az appot töltsd le, ha pedig az 1.6 megvan, akkor csak a frissítést!)

2, Indítsd el a programot!

3, A "Tracker Source(1st = Master)" -nél a FaceAPI legyen kiválasztva!

4, A "Profile" legördülő menüben válaszd ki a bemásolt ini fájlt! (ETS2_Final.ini)

5, A "GO!" - menüben kattints a START! - gombra!

6, Play!

-Észrevételeket ide várom!-
  • siplace2
  • siplace2
    Sziasztok.Megtudná nekem valaki mondani,hogy az új Scania R700-hoz új profilt kell kezdenem,modok nélkül? Mert most amint bemegyek a Scania kereskedésbe kifagy a játék.Előre is köszönöm:)
  • AudiQuattro
    Először ide feltöltöm a képet.Utánna a kép url másolása és ide beszurom.
  • Hippo0315
    Gépet újra telepítettem, játékot feltelepítettem, de hiába rakom vissza a mentett profilt, a játék mindenképp új profilt akar generálni, hol ronrom el?
  • TaRka0107
    Köszi, de nálam ennél sem működik. Berakja a GPS-t, de beindítom a motort, ugyanúgy fekete lesz a GPS, semmit nem reagál. Lehet összeakad valami móddal?
  • rarma
    Hali TaRka0107 !

Én ezt használom és működik, kivülről a szélvédő közepén találsz két kis karikát arra kattints, egyik egy zászló, a másik a GPS .
    LETÖLTÉS
  • maujuri #23719
    Szia. Hogy tudsz 200k feletti képet feltölteni?
  • AudiQuattro
    Tesztkör

• grimm13
    Sziasztok egy gyors kérdést dobnék fel: a RED winter modja csak a textúrákat módosítja vagy a játék fizikáját is ? jobban csúszik az út stb. ?
  • peta19901010
    Kösz a segítséget.
  • fs9pilot
    Akkor egy másik közérdekű infó! - A héten egy újabb configot dobok "piacra", ami már nem béta lesz. - Viszont, FaceTrackNoIR 1.7 -hez csinálom!

Akinek 1.6 - van, az töltse le ezt, és telepítse fel.
    Akinek már 1.7 van, annak értelemszerűen nem kell csinálnia semmit!

Aki nem akar frissíteni, amíg nem csinálom meg 1.7 alá a profilt, annak az alábbiakat nem kell megtennie, aki azonban már most frissíteni akar 1.7-re, és szeretné az utoljára kiadott 1.0B profilt használni az tegye az alábbiakat:

1, Tedd fel az önálló 1.7-et, vagy a frissítést, ha már alapból 1.6 fent van.

2, Töltsd le a fenti configot, majd a kapott ini fájlt másold be:

x64 Windows esetén, a(z) XY://Program Files (x86)/Abbequerque Inc/FaceTrackNoir/Settings - mappába!
    X86 Windows esetén: XY://Program Files/Abbequerque Inc/FaceTrackNoir/Settings - mappába!

3, Indítsd el a programot!

4, A "Tracker Source(1st = Master)" -nél a FaceAPI legyen kiválasztva!

5, A "Profile" legördülő menüben válaszd ki a bemásolt ini fájlt! (default_shift2_new.ini)

6, A "GO!" - menüben kattints a START! - gombra!

7, Play!

*Azért célszerű frissíteni az 1.7-re, mert rengeteget javítottak rajta! - Olyannyira, hogy már szinte a TrackIR szintet üti meg. Sőt! Kevés fényviszony mellett is jobban lát a kamera, fényévekkel finomabban kezeli a mozgásokat, kevesebb erőforrást igényel (nem mintha a másiknak olyan nagy gép kellett volna. :D).

• fs9pilot
    FaceTrack 1.7-et töltsd le! - Beállításnak ezt töltsd le: CONFIG LETÖLTÉS

Használat: Másold be a letöltött *.ini - fájlt x64 Windows esetén, a(z) XY://Program Files (x86)/Abbequerque Inc/FaceTrackNoir/Settings - mappába!
    X86 Windows esetén: XY://Program Files/Abbequerque Inc/FaceTrackNoir/Settings - mappába!

1, Indítsd el a programot, a Profile - legördülő menüben válaszd ki a bemásolt ini fájlt: default_shift2_new.ini.

2, A programon belül, menj az Options -> Keyboard Shortcuts -ra, és ellenőrizd, hogy a "CENTER" -hez be van -e állítva gyorsbillentyűnek az ALT+HOME kombináció! - Amennyiben nincs, állítsd be, ha pedig be van, akkor nem kell csinálnod semmit!

3, Kattints az OK -gombra, majd az alsó "GO" - feliratú kis menüben a Start gombra! - Indítsd el az ETS 2-őt, szükség esetén (hogy középre álljon az érzékelő, nyomj ALT+HOME-ot!).

4, Play! :)

• peta19901010
    Erre tud valaki valami jót mondani?
    Ha igen akkor a beállításaira tud tanácsot adni (vagy is, hogy mit hogy kell beállítani, tudom finomra hangolni magamnak kell majd, de egy "durva" beállítási ötlet jó lenne)?
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • TaRka0107
    Erre valaki?
  • fs9pilot
    Igazán nincs mit... Várható még a héten, egy mégjobb változat.. :)

• peta19901010
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a FaceTrackNoIR-ból melyik verziót célszerű letölteni Win 7-hez?
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • szgabe
    Istencsászár vagy:) Így a tuti a beállítás(1,0)
    Megoldódott a forrógombprobléma is, rendszergazdaként indítva a FaceTrackNoIR-t.
    Kösz mindent!
  • JohnnyRicco
    Udv sracok!

Azt szeretnem kerdezni, hogy valakinek sikerult -e beallitani a H-Shiftert (G25/27) 12-nel tobb sebessegu valtoknal?? Ugyanis en nem tudom elerni a 12 utani fokozatokat az istenert sem.
  • dimre
    Aki nosztalgiázni akar egy kicsit, a legnagyobb volt fuvarcégről, itt olvashat, nézegethet a múltból.
  • Man19
    Jah... :D :D

javítási lista
  • Man19
    Közbe rájöttem, így egyszerűbben elérhető a javítási lista... ;)

http://restacar.hu/forum/index.php?threads/%C3%9Ajra-%C3%BAton.787/
  • fuszhi
    Köszönöm a választ. Amúgy már jó rég nem voltam erre felé persze hogy jogtiszta. Régen raktam fel a vasról képeket is, sajnos mikor a gépet újra raktam nem tudtam hogy mit kell lementeni ahhoz hogy megmaradjon amit már elsikerült érnem így kezdhettem újra.
  • Man19
    Origi, amúgy azért várom az újabbat, mert állítólag lesz benne grafikai optimizáció is: 23421
  • gigamen

retoucher - szép képek
  • fagy53
    Elég, a 179MB-os 1.31 patch a nyerő, ha legális a játékod!
  • Man19
    Tud valaki valami infót, hogy mikorra várható a legújabb patch?
  • fagy53
    Nosztalgiáztam így egy kicsit, az egyiknél dolgoztam, a másiknál autót vettem..., Te sem lehetsz egy mai gyerek!
    Szép munka , jól néznek ki!
  • fuszhi
    Üdv elég csak az aktuális foltot letölteni ügye? Tehát fölösleges az azt megelőzőeket.
  • szabi34
    Melyik trailer pack van bent neked? :)
  • vandor21
    real physics honnan tudnek le tolteni elore is koszonom !!